april 15, 2024
sisanje tatinoe kurčine

Njegovo 46-godišnje srce srećno je kucalo od ponosa i drugih osećanja, dok je na parkingu bolnice čekao da njegova 22-godišnja ćerka izađe iz zgrade. Svoju ćerku nije video poslednjih skoro mesec dana, i nije mogao više da čeka da se vrati kući. Naravno, kao i kod većine žena koje su bile podvrgnute takvim hirurškim zahvatima, ona je zapravo bila potpuno spremna da ode kući nakon samo dva dana u bolnici. Lekari su čak hvalili koliko je njeno telo bilo snažno i koliko se brzo oporavljala. Ali on je želeo da ceo oporavak prođe u bolnici uz najbolju i najskuplju negu.

Odmah nakon što su procedure obavljene, pozvao je sve svoje prijatelje, a oni su pozvali svoje prijatelje, i ubrzo je čitavom rukovodstvu bolnice bilo jasno rečeno, većini njih više puta, da Tijana Korać ostaje barem tri nedelje da se potpuno oporavi.

Kada ju je video kako izlazi iz zgrade, zatrubio je da bi privukao njenu pažnju. Već iz daljine je mogao da vidi koliko su uspešne bile operacije koje joj je organizovao. Njeno poprsje bilo je duplo u odnosu na prethodnu veličinu, dok je njena zadnjica doživela sudbinu sličnu njenim grudima. Gledanje kako hoda, obline njenog novog, lepšeg tela koje se trese i njiše zajedno sa njom, bilo je hipnotično. jebozovna ćerka sa silikonima

„Zdravo tata!” rekla je ona onim svojim slatkim glasom, dok je otvarala suvozačeva vrata.

„Zdravo dušo“, odgovorio je, a usne su mu se izvijale u mali osmeh dok je gledao u njeno lepo lice. „Kakav je bio boravak? Vidim da su ti uradili i usne?” dodao je, a prizor njenih uvećanih usana ga je iznenadio.

„Pa oni su tvoji prijatelji i zaposleni kod tvojih prijatelja, pa su, naravno, i to ubacili gratis.“ odgovorila je srećnim glasom. „Dakle, idemo?”

„Naravno“, odgovorio je dok je palio auto.

Njihovo putovanje kući obično bi trajalo oko 20 minuta, ali sada je trajalo skoro 50. Išao je sporo jer je sve vreme buljio u nju. Sa obzirom na to koliko je sada bila seksi, i saznanje šta će se dogoditi kada se vrate kući, pogled na put bio je izazov, čak i sa njihovim životima na kocki.

„Jesi li dobro tata?” upitala je kada su bili na pola puta do svoje kuće, pre nego što je pomerila levu ruku na njegove prepone i počela lagano da miluje njegovu skrivenu erekciju. „Mogu da učinim da se osećaš bolje dok ne dođemo kući.“

Prilično primamljiva ponuda, ali je odbio. Odloženo zadovoljenje je ipak bilo ključ uspeha. Ipak, ovo je bila jedna od najtežih odluka koje je ikada doneo. I dalje je nosila odeću u kojoj je otišla u bolnicu, što, s obzirom na operacije kojima je bila podvrgnuta, možda nije bila najbolja odluka. Sve na njoj delovalo joj je premalo, preusko, i kurvanjski kratko. Ipak, polako, pažljivo, na kraju su došli do dvospratne vile koju su imali sreće da zovu svojim domom.

Izašavši iz auta i krenuvši ka vratima, konačno je prestao da se zadržava i pljesnuo ju je po uvećanoj čvrstoj guzi. Bilo je to više za njegovo zadovoljstvo nego za njeno zadovoljstvo, ali kada je uzbuđeno zastenjala shvatio je da je i njoj to falilo. „Oh tata”, rekla je njegova ćerka. „Sačekaj bar dok ne uđemo u kuću.”

„Pokušavam”, odgovorio je. Nije morao dugo da čeka. Za minut, vrata vile su se zatvorila za njima.

„Ahh, doma slatki dome!”

Kao i njegova pokojna supruga, njegova ćerka se uvek savršeno uklapala u njihov dom. Obe su jednostavno bile tip žena za koje ne možete da zamislite da žive negde drugde. To je bio i razlog zašto su Tijanino ionako lepo telo hirurzi pretvorili u potpuno umetničko delo. U krugovima i društvenim klasama u kojima je bila njihova porodica, bila je društvena smrtna kazna za muškarca i ženu u kući da ne predstavljaju svoje domaćinstvo na najbolji način na koji su mogli. Uvek je davao sve od sebe da to učini. Tako je i odgajan.

On nije mogao da zamisli život u kojem ne provodi najmanje pola sata dnevno u teretani. Tijanina majka, njegova voljena Mia, takođe je to činila dok je još bila živa. Međutim, nije morala da provodi vreme u teretani, niti su joj bile potrebne operacije. Ona je jednostavno bila prirodni model namenjen upravo ovakvom životu.

Nažalost, kada je umrla i kada je odgovornost da bude glavna žena u kući prešla na njihovu ćerku pre tri godine, ubrzo je postalo očigledno da je možda previsoko postavila letvicu za svoju ćerku, čak i uz prednost mladosti na njenoj strani. Naravno, Tata je sve to platio, jer je on bio taj koji je kontrolisao porodične finansije. Međutim, to nije značilo da njegova ćerka neće da mu uzvrati na pravi način i da mu zahvali.

„Dušo”, rekao je njen otac, pre nego što je svukao pantalone i izvadio kitu na slobodu. „Htela si da se osećam bolje….“

„Naravno tata“, srećno je odgovorila dok se kretala do njega i poljubila ga u usta, pre nego što je kleknula. sisanje tatinoe kurčine

„Nema šta ne bih uradio za porodicu, a posebno za moju malu princezu“, odgovorio je dok je s ljubavlju hvatao njenu glavu i kosu. „A sad, kako bi bilo da mi zahvališ na pravi način…”

Ona se, gledajući u njega, samo nasmešila i namignula mu, pre nego što je svojom delikatnom rukom zgrabila debeli, pulsirajući kurac ispred svog lica. Zatim je otvorila usta i primila ga duboko.

„Ahhhh, da dušo!” zarežao je od zadovoljstva kada je njegova ćerka počela da mu sisa kurac. „Tako tako, da… puši mi kurac baš kao što mi je tvoja mama pušila!”

Kao i u većini stvari, bila je dobra u tome kao i njena majka. „Mmmm, tata… jebeno si ukusan..” Počela je sve grublje i glasnije da mu guta kurac i prima ga duboko u grlo. „Ah, da, da…”, progunđao je tata dok mu je ćerka priređivala vrhunski oral. „Ne zaboravi na jezik draga, znaš kako ga tata voli.”

„Tako si ukusan tatice, jeo si slatkiše čekajući me, zar ne?” upitala je uzbuđenim glasom, kušavši njegovu pre-spermu.

„Samo najbolje za moju dragu,” odgovorio je između stenjanja.

„Onda mi daj svoju spermu, jedva čekam da je celu pojedem…“, zahtevala je, pre nego što je vratila jezik i usta na posao.

Divlje ga je sisala i gnječila mu jaja rukom dok ga nije naterala da isprazni svoje testise pravo u njena gladna usta i stomak. To je, naravno, upravo ono što je želeo da uradi. Otkako su sklopili ovaj dogovor, čekao je trenutak kada će overiti novo telo svoje ćerke tako što će svojim slatkim semenom ispuniti njena lepa mala usta sa slatkim uvećanim usnama. Jedva je uspevala da proguta silnu količinu sperme koju je čuvao za nju.

Bio je toliko jebeno napaljen da je posle svega 10ak minuta ponovo bio u stanju da dosegne erekciju. „Znaš šta sam sanjao noćima dušo, zar ne?“ jebanje ćerke u šupak

„Ufff… znam tata… sve znam…“ – okrenula se, namestila se na sve 4 i naguzila se svom ocu. „Nova guza koju si zamišljao noćima… na koju si nedeljama drkao dok me nije bilo…“

Gledao je u vrhunski urađenu i oblikovanu guzu svoje ćerke držeći nabrekli kurac u šaci. Pljunuo je na njen šupak koji je odmah počeo da se grči. Okusio ga je jezikom a potom zabio jedan, dva i na kraju sva tri prsta u njen iskusni anus.

„Jebi me tata…“ – jecala je i plakala.

Bez ikakve zaštite on je postavio mokar glavić pred njen sfinkter i počeo grubo da ulazi u nju. Nije bilo boli, samo čisto zadovoljstvo dok je osećala tatinu kurčinu kako probija njen zbijeni šupak. Tada je počeo da je šamara po guzovima i da se nabija u nju.

„Tucaj me… razvali me tata… tvoja sam…“ – trljala je klit i uzvraćala njegovim pokretima pomerajući bokove ka njegovim udarima.

Tako je ubrzao da se Tijanino celo telo tresno posebno njene nove sisetine. Guzovi su joj bili crveni od njegovih šamara i peckali su je što je samo ubrzalo proces svršavanja. „Aaaahhhhh…. Napuni me tataaa..“

Čuvši ovo on je nabio kurac koliko god je mogao i počeo da svršava u rektum svoje ćerke. Bilo je intenzivno poput prethodnog orgazma i sperme je bilo na sve strane. Kada je završio on se izvukao iz nje a ona je kao pokorna ćerkica odmah počela da mu čisti kurac svojim jezikom.

„Preukusan kao i uvek.“

„Hvala ti princezo moja… drago mi je da si konačno kući.“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 24 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 9.154 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!