jun 14, 2024

Ćale od Dečka me Kresnuo!

0
s guza prima kurac od dečkovog tate

“Sranje!” Rekla sam naglas kada sam shvatila da sam zaboravila da je peškir koji je moj dečko ostavio za mene bio u njegovoj sobi. Dobro da niko nije bio kod kuće. Brzo sam otrčala iz hodnika u sobu….. a onda jebeni ŠOK! Tamo na krevetu bio je čovek za koga sam mogla samo da pretpostavim da je njegov otac.

Pružio mi je peškir bez reči, a ja sam ga brzo omotala oko sebe, shvativši da me je otac mog dečka upravo odmerio golu od glave do pete.gola pred ćaletom od dečka

“Khm… pretpostavljam da ste vi… tata od…” – crvenilo je preplavilo moje lice.

“Jesam, ja sam tata. Hoćeš li da mi objasniš zašto koristiš moj tuš?” Pitao je dok je ustajao.

Nadvisio je moju krhku građu i odjednom sam se uplašila. „P-pa, ja sam Miloševa devojka i… I pozvao me je sinoć pošto ste bili odsutni. On.. Morao je da ode veoma rano sa svojim bratom i rekao mi je da mogu da se naspavam. Rekao je da nećete doći kući do uveče.”

Pogledao me je kao da mi ne veruje, kao da sam neki ludak koji upada ljudima u kuće i koristi njihova kupatila.

“Pozovite Miloša ako mi ne verujete… On će vam sve reći.”

„Zašto te je pozvao ako je znao da ujutru rano mora da ide?“

“Ali on nije to planirao. Iskrslo je nešto na poslu njegovog brata, nešto valjda da mu je žena bolesna. Pozvao je Miloša da mu pomogne. Danas smo imali planove, zaista jesmo.”

Oslobađam se početne nervoze i gledam ga prkosno jer imam dozvolu da budem ovde i ne radim ništa loše.

“Nova devojka, a? Pa moj sin te nije pomenuo.”

“Čekao je sledeće porodično okupljanje. Hteo je da me dovede i upozna sa svima odjednom.” Rekla sam.

To je bila moja ideja; Mrzim da upoznajem pojedinačne članove porodice svojih partnera i volim da ih sve upoznam odjednom.

“Aha, shvatam. Pa, jasno mi je šta on vidi u tebi”, kaže on, gledajući me istim žestokim pogledom kao kada sam bila potpuno gola.

Sećam se da je Miloš spomenuo da je bio samac već neko duže vreme. Pitam se kada je poslednji put video devojku golu ispred sebe.

“Ne razumem… na šta mislite?” pitam nervozno.

Nedavno sam dosta smršala i nisam navikla na komplimente o svom novom telu. “Znaš ti vrlo dobro na šta mislim.” Prišao je malo bliže i krenuo rukom za peškirom. Nisam shvatila da je krenuo za peškirom i odstupila sam u trenutku kada ga je zgrabio. Dok sam ga držala labavo oko sebe, on je mogao lako da ga potpuno odvoji od mog tela, ostavljajući me ponovo potpuno golom.

“Š-š-šta radite to?” Odmaknuvši se ponovo dok je prišao bliže.

“Samo se divim”, rekao je.

Ponovo sam krenula da se odmaknem ali sam leđima udarila u zid. Bila sam saterana u ćošak. Prišao je bliže, stavio jednu ruku na zid pored mene, blokirajući moj jedini izlaz jer je druga strana bio ormar. Njegova druga ruka se ispružila i obuhvatila mi sisu.

“Ovo nije u redu. Ja sam devojka vašeg sina.”

„Ne brini slatkice, ja samo proveravam da li je moj sin izabrao pravu.“ Nasmejao se dok mi je štipao bradavicu između dva prsta, uvijao je i vukao. Nisam mogla da verujem da me ovo pali! A opet, seks sa njegovim sinom je vrhunski jer ga se jednostavno ne mogu zasititi.

Ali ovo je bilo ludo!!! To je bio njegov otac!!! Potisnula sam jauk dok mi je jače stiskao bradavicu. Moje disanje je postajalo sve teže, a on se sagnuo i uzeo moju bradavicu u svoja usta, nežno je držeći među zubima i lickajući je jezikom.

“Sviđa ti se to?” upitao je dok se pritiskao uz moje telo.

Uzdahnula sam kad sam osetila njegov tvrdi kurac uz sebe. Bio je ogroman! Tada sam znala da ga moram imati. Miloš nikada neće saznati. Jednostavno sam klimnula glavom i pustila ga da nastavi svoja istraživanja.

“Ne brini. Ovo je samo između nas draga moja.” Šapnuo mi je na uho dok je posegnuo da me zgrabi za dupe i uvuče u sebe.

Bila sam mokra u ovom trenutku i samo sam želela da ga imam u sebi, ali mi nije dozvolio da preuzmem kontrolu. Prešao je rukama preko mog tela, pritiskajući se u mene izluđujući me od želje. Oči su mi bile zatvorene … ja sam dozvolila da se izgubim u požudi ali sam se potresla kada se udaljio od mene bez upozorenja.

Kada sam otvorila oči, svlačio se. Gledala sam kako ostaje go poput mene. Onda mi se vratio i skoro sam pala u nesvest kada sam osetila njegov kurac, zagrejan od želje, na svojoj koži. Poljubio me je u vrat dok je umotao ruku u moju kosu i suptilnim pokretom me gurnuo na kolena. jebe sinovu devojku u usta

Odmah sam ga uzela u usta i to veoma duboko, gušeći se u njemu. Izvukla sam ga i zavrtela jezikom oko njegove glave. Mogla sam da ga čujem kako stenje i uživa u mom oralnom radu. Udahnula sam i uzela ga celog u usta tako da sam ga osetila u grlu, a nos mi je bio čvrsto pritisnut uz njegovo telo. Glasno je zastenjao, a ja sam mu bukvalno grlom jebala kurac. Povukla sam se da udahnem, a on me povukao za kosu. “Uhhhh… kako ga dobro pušiš! Moj sin baš zna da ih izabere. Ali planiram da svršim u tu tvoju mokru pičku!”

Sagnula sam se preko ivice kreveta, stopala mi na podu, rukama hvatajući ćebad. Kleknuo je iza mene, a ja sam glasno vrisnula kada je stavio usta na moj klitoris. Utisnula sam mu picu u usta dok me je lizao. Moje disanje je bilo ubrzano i plitko i sve sam se više bližila svršavanju.

Pustio je moj klitoris i lagano ga tresnuo jezikom. Bila sam u raju. Činilo se da mu je jezik svuda. A onda je bilo u meni, jureći unutra i napolje kao mali kurac. Trljao mi je klitoris dok je to radio, zbog čega sam glasno stenjala. Iznenada i bez upozorenja sam osetila njegov jezik na svojoj guzi. Njegove ruke su me raširile dok je obrubljivao jezikom moju usku rupicu.

“Oooo, jebote DA”, vrisnula sam.

Posle nekoliko minuta polizao je svoj put nazad do mog klitorisa, i ubacio prst u mene, zatim još jedan. Snažno me jebeo prstima dok je jezikom prelazio preko mog klitorisa. Spustio je prst na moj anus i gurnuo ga unutra duboko i grubo.

“Aaaahhhh, svršavam” vikala sam dok sam prolazila kroz orgazam.

Još sam svršavala kada je stao i brzo ustao iza mene i gurnuo svoj veliki debeli kurac u moju mokru pičku. Prstom mi je trljao klitoris, a ja sam ponovo svršila. Nisam mogla da formiram prave reči u ovom trenutku, samo gomila gunđanja, jauka i vriske. Kada sam pala od drugog orgazma, on je skinuo prst sa mog klitorisa i rekao mi da ga sama trljam dok me razvaljuje kurčinom. Odmah sam zastenjala kada sam osetila koliko je natečen moj klit. s guza prima kurac od dečkovog tate

Jedan svoj mokri prst je gurnuo u moje dupe. Njegova slobodna ruka me je držala dok me jebao snažno i brzo. Dodao je još jedan prst u moj šupak i sada je bio duboko uvučen. Bila sam potpuno izgubljena u želji i nije me bilo briga ko je iza mene, sve dok nije prestajao da me tuca. U ovom trenutku sam bila u jednom velikom orgazmu, talas za talasom zadovoljstva koji se kotrljao kroz moje telo.

Na kraju je izvukao prste i zgrabio me za kukove i zabio se u mene još jače i brže dok nisam progovorila u svim postojećim i nepostojećim jezicima. Osetila sam kako mi je telo eksplodiralo dok me je pogodio veliki orgazam i moja pica je stegnula njegov kurac.

Ispustio je vrisak kad je eksplodirao u mene. Ostao je u meni dovoljno dugo da dođe do daha, a onda se izvukao i rekao mi da se očistim i da se nađem s njim gore na spratu.

“Igraću se s tobom dok opet ne postanem tvrd, a kad tad ću jebati to tvoje malo dupence.” Rekao je izlazeći iz sobe.

Te reči su stvorile mešavinu straha i seksualnog uzbuđenja u meni. Drhtavih nogu krenula sam u kupatilo da se operem.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 20 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 9.361 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!