klinac mu sisa kurčinu

Brodska Avantura (Gay) 3. Deo

Erotske price

U rano jutro uzburkali su me brodovi koji su odlazili. Ležao sam u sjaju zore, nesiguran šta me čeka. Još smo imali dugačak put pred nama. Ustao sam, pogledao svoje šortseve koji su ležali na palubi. Posle brzog tuširanja, sedeo sam u glavnom salonu, čvrsto navučenih zavesa, uživao u svojoj drugoj šoljici kafe i pitao se šta će doneti dan.

Čuo sam vrata kupea, zatim ispiranje i curenje vode. Tuširanje. Kretao se kroz kuhinju, kuvajući sebi kafu. Video sam mu glavu dok se penjao stepenicama. Sa svakim korakom na vidiku je dolazilo sve više njegovog zategnutog, mladog tela. Nema odeće na sebi. Polu tvrd kurac.

Seo sam na peškir na raskošnoj sofi, a šolja za kafu na stolu. Siniša se pomerio do mene. Taj veličanstveni kurac sada malo tvrđi. Pogledi su nam se sreli.

“Ja nisam gej.”

„Ni ja“, odgovorio sam dok je Siniša spuštao šolju.

Raširio sam noge dok je mladić kleknuo između njih, uzimajući moj sve veći penis u ruku, a usta mu se približavaju.

“Nikada ranije nisam ovo radio. A tako jebeno želim.”

Gurnuo je moj rastući penis u svoja usta. Primio sam dosta pušenja u životu, ali ovo je bilo baš intenzivno. Momak siše moj kurac, ja žestoko se dižem, uživam u tome i pitam se kako će se osećati. Siniša je prešao jezikom preko glave mog penis dok me je sisao. Svaki put je uzimao malo više dok nije imao većinu mog kurca u ustima. klinac mu sisa kurčinu

Njegova neukroćena smeđa kosa češljala je moj stomak, njegova ruka mi je hvatala jaja, prst je trljao ispod. Dok su mu se usta pomerala prema gore, njegove usne su se hvatale za glavu mog kurca, koristeći taj jezik, taj vreli mokri jezik koji je prelazio preko osetljive kože. Bio je prirodan talenat.

Siniša nikada nije podigao pogled. Koncentrisao se na davanje svog prvog pušenja. Ležao sam na kauču uživajući u senzacijama i rastućoj potrebi za orgazmom, svršavanjem, ispucavanjem sperme u usta ovog dečaka.

“Siniša, uskoro ću da svršim.”

Bez pauze, bez zaustavljanja. Njegov prst se pomerio niže, sada zadirkujući moju rupu, trljajući pritiskajući. Sve je to bilo previše. To električno zujanje koje raste iz jaja, struji kroz moj kurac dok su vrući mlazevii kupali dečakova usta. Nikada nije zastao, nikada nije odustao. Progutao je i nastavio sisati moj penis sve dok senzacija nije Bila prevelika.

Nežno sam ga kucnuo po glavi i on je nevoljko pustio moj kurac. Znao sam da moram da uzvratim uslugu i to odmah, iako je moja potreba opala. Ustao sam.

“Sada je moj red.”

Siniša se spustio na kauč i raširio noge. Lepa, obrijana, glatka mlada kurčina. Tako tvrd, pulsirajući od potrebe. Glava velika, okrugla, svilenkasta. Pao sam na kolena i prišao bliže. Hteo sam ovo. Hteo sam da popušim njegov kurac, probam njegovu spermu, čujem kako stenje od olakšanja.

“Ni ja ovo nikada nisam radio”, dodirnuo sam ga, on se trznuo, Koža njegovog kurca je Bila glatka, meka. Istraživao sam ga sa obe ruke, tako čudno da se nosim sa tvrdim penisom koji nije moj. Svidelo mi se što se obrijao. Moja usta, nekoliko centimetara od glave. Kap bistre tečnosti na vrhu. Ispružio sam jezik, primio ga, okusio. Dahtao je. Imao je više ukusa. Pritisnuo sam svoje usne na glavu njegovog penisa i pomerio se dole, puštajući da moje vlažne usne progutaju njegov penis.

“Ohhhhhhh…” Uzdahnuo je.

Pomerio sam ruku da mu obujmim jaja, čvrsto u koži njegovog skrotuma. Dok sam osetio da mi glava njegovog penisa dodiruje zadnji deo usta, pustio sam prst niže, tražeći njegovu rupu za zadirkivanje. Sada znam zašto neke žene vole da sišu kurac. Siniša je bio u meni. Uživao sam u osećanju mojih usta punih zabranjenog zadovoljstva. sisa mlad gay kurac

Dečak je dahtao dok sam mu pomerao usta gore-dole, voleći kako se trzao. Moj prst je našao njegovu rupu, takođe obrijanu, čvrstu. Pustio sam mu kurac i pljunuo na prst. Sada su mi usta puna tinejdžerskog penisa i mokrim prstom koji pritiska njegovu rupu.

“O, Brankol, o jebote, ja ću da svršim.” Taj mladi glatki penis postao je tvrđi, pulsirao je i moj jezik je okusio mošusnu tečnost koja je štrcala u moja željena usta. Bilo je neverovatno pružiti ovo zadovoljstvo, progutao sam, on mi je dao još, stenjajući, previjajući se ispod mene dok sam prstima dodirivao njegov šupak.

Tri vruća mlaza sperme, dugačka, obimna i mošusna. Nameravao sam da radim ovo kad god on to bude želeo od sada. Naša kolektivna požuda zasićena. Ostao sam na kolenima, pustio njegov penis i pogledao ga u oči. “Svideo mi se tvoj kurac Siniša. Zaista sam uživao u tome. Želim da to uradim ponovo.”

Nasmejao se tim lenjim, senzualnim osmehom, “I ja Branko. Nikada nisam pomislio na to, samo se desilo.”

Ustao sam i pružio mu ruku: “Šta se desi na talasima…”

Siniša me je uhvatio za ruku i podigao se, “Ne mora da se završi na talasima. Doručak?”

Vau. Seks te čini gladnim. Zajedno smo pravili doručak u toj maloj kuhinji, naša tela su se trljala jedno o drugo, Siniša, kao svaki tinejdžer, tvrd konstantno. Moj kurac je oživeo i trljali smo se jedno o drugo dok smo radili. Sedeći jedan preko puta drugog za stolom, Siniša je otpio gutljaj kafe.

“Branko, ima li pravila?”

„Ne, nema pravila. Hajde da vidimo šta će se desiti. Ako postane čudno, odustaćemo, ali do tada, nemojmo previše razmišljati o ovome.”

Mladić mi je uputio onaj topli osmeh, “Dobro, sviđa mi se to. Hoćeš da uradiš to ponovo pre nego što odemo odavde?”

Nisam morao da razmišljam: “Da, idemo u veliki krevet.”

Hodajući iza ovog golog tinejdžera, njegov tvrdi penis pokazuje put, a moj tvrdi penis pokazuje na njegovo čvrsto, okruglo dupe. Popeli smo se na krevet i refleksno pali u šezdeset devet. Siniša je uzeo moju erekciju u usta a ja njegovu.

“Volim tvoja usta na mom kurcu.” Govorio je: “Volim da ti sisam kurac. Nikad nisam razmišljao da to pokušam. Drago mi je da jesam.”

“Nikad nisam ni pomislila da imam seks sa nekim momkom. Možda to nikada neću učiniti ni sa jednim drugim momkom.”

Siniša mi je golicao glavu kurca jezikom dok je odgovorio: “Samo voliš da sisaš zgodnog tinejdžera.” seksi gay poza 69

“U pravu.” I celog sam ga uzeo u usta. Volim sisati kurac. Svršio sam prvi, napunio dečakova usta dok me je gutao. Ležao je, a ja sam se pomerio da ga propisno usisam do kraja. Siniša je povukao noge, držeći ih iza kolena.

“Gurni prst u moj čmar Branko.” Pružio sam ruku prema njegovim ustima. Uzeo je moj prst i stavio ga u usta dok nije bio mokar. Stavio sam vrh prsta na njegov anusni prsten dok sam mu sisao kurac.

“Guraj, Branko, uguraj ga.”

Pritisak, pa još malo. Uz uzdah od Siniše, moj prst je otvorio njegovu zadnjicu.

“O jebote, to je lepo. Više, dublje. O Branko, tako je dobro. Nateraćeš me da svršim.”

Setio sam se jednog trika. Pomerajući drugu ruku, stisnuo sam osnovu njegovog penisa dok sam osetio trzaje njegovog orgazma. Tri puta je njegov penis pokušao da puca pre nego što sam ga pustio i dobio snažan nalet tinejdžerske sperme u usta.

Dečak je drhtao ispod mene. Posle tri teška udarca, osetio sam da se opustio. Pustio sam da mu penis sklizne iz mojih usta. Siniša je ležao tamo, znojav i zadihan.

“Šta je to bilo jebote?”

Nasmejao sam se, “Trik koji me je naučila jedna devojka.”

“Ne seri! Čoveče, dugujem ti. Sačekaj do sledećeg puta.”

Pogledao sam na sat. “Veoma kasnimo. Idemo.”

KRAJ 3. Dela

(Visited 833 times, 3 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.