dva dodirivajuća kurca

Brodska Avantura (Gay) 2. Deo

Erotske price

Dvadesetak minuta kasnije probudio sam se i obukao šorts. Popeo sam se merdevinama do palube i dok su mi se oči navikavale na svetlost, dobio sam priličan prizor. Siniša je bio go. Stojeći između dve kapetanske stolice, njegovo telo obrijano, sijalo je od sjaja ulja na tropskom suncu.

Njegovo mlado dupe je delovalo čvrsto, savršeno okruglo i preplanulo. On je zaista bio muška verzija Tare. Njegove dugačke vitke noge pokazivale su mišiće, bile su blago raširene, a iz mog niskog ugla mogao sam da vidim kako se njegova jaja ljuljaju kao i vrh njegovog penisa. mlad tvrd momak na palubi

Stajao sam na merdevinama i samo posmatrao, diveći se njegovoj čvrstoj mladoj građi. Završio sam penjanje i Siniša je primetio. “Hej. Nadam se da se ne ljutiš. Mislio sam da smo daleko na moru i da nema drugih brodova ili čamaca. Zaista volim preplanulu boju.”

Smejao sam se. Sada sam mogao da vidim njegov penis. Potpuno obrijan, izgledao je kao dobro obdaren momak, „Pa, rekao sam da možeš da nosiš šta god želiš, pa pretpostavljam da bi to značilo da ne nosiš ništa ako tako želiš. Ako ti je udobno, meni ne smeta.”

Siniša je proverio kompas i broj obrtaja, “Ne znam da li ti je Tara rekla, mi smo nudistička porodica.”

Nasmejao sam se: “Ne, ona to nikada nije spomenula.”

„Jel bolje izgledam od Tare?“ Siniša me je uhvatio nespremnog.

Nikada nisam rekao Tari da nas čuva u tajnosti, pretpostavio sam da se to podrazumeva. Ali možda Siniša blefira? Siniša mi je dao par sekundi da odgovorim, ali pošto nisam ništa rekao on je uskočio: “Znam svoju sestru. Ona voli sunce koliko i ja, i nema stida. Kladim se da je bila kao ja gola.”

“Siniša, ja…”

“Ma ok je, šta se desi na talasima, ostaje na talasima, zar ne?”

“Baš tako.”

“Dakle, hoćeš da mi se pridružiš? Veoma je opuštajuće.”

U tom trenutku sam odlučio da pustim da se stvari dese. Sinišino opušteno ležerno držanje je to samo olakšalo. Nadam se da me moj zbunjeni penis neće osramotiti. Takođe sam sebi priznao da mi je ovaj mladić veoma lep za gledanje. Skinuo sam šorc.

” Verovatno bi trebalo da staviš kremu za sunčanje, znaš…”

“Dobra ideja.”

Otišao sam dole i poprskao se njome. Pošto je Siniša bio na mostu, napravio sam ručak. “Sendvičiiiii” – povikao sam i pitao šta želi, rekavši mu da će biti gotovi za nekoliko minuta. Brzo sam završio i stavio sendviče i par sokova na tacnu da ih odnesem gore.

Njegov penis bio je polu tvrd i video sam nešto što je ličilo na mlaz sperme na pregradi. Brzo se okrenuo prema pramcu. Sve sam to ignorisao. Siniša je izgledao nervozno i nisam ništa rekao. Kao da nikad ništa nisam video. Priznao sam sebi da je i njegova erekcija, ili delimična, bila lepa.

Ostavio sam Sinišu na mostu i otišao u glavnu kabinu. Uzeo sam peškir, legao na krevet i, prvi put u životu, masturbirao na viziju drugog muškarca, na Sinišu. Zamišljao sam ga nauljenog kako blista na suncu, kako miluje taj veličanstveni penis dok se čamac nadvija nad talasima. drka na mladića

Njegovo čvrsto dupe se savijalo dok je sperma izlazila iz njegovog penis, udarajući o pregradu dok je stenjao uz svoje oslobađanje. Svršio sam žestoko. U naknadnoj pameti, ispitivao sam sebe, pitajući se, brinući. Konačno sam odlučio, šta se desi na talasima, ostaje na talasima.

Ušli smo u marinu u sumrak. Da, prvo smo se obukli. Čamcu je trebalo gorivo i ja sam imao rezervisan vez za noć. Tuševi na obali su uvek bolji. Večerali smo i otišli na tuširanje, ja u glavnoj kabini, a Siniša, preko puta. Svetla su bila ugašena u hodniku kada sam izašao iz glavne kabine, umotan u peškir, da uzmem flašu vode.

Ne znam zašto sam se mučio sa peškirom. Sila navike valjda. Napravio sam nekoliko koraka. Vrata su se otvorila kada sam prošao ispred i Siniša je izašao. Prolaz je uzak, a on me nije video. Sudarili smo se i ja sam završio leđima uza zid i go, a Siniša pritisnut uz mene. Niko od nas nije rekao ni reč.

Bledo plave oči uhvatile su moje. Ruke tinejdžera su sletele na pregradu iza mene, preko mojih ramena. Stajao sam, osećajući njegovo gipko telo uz svoje, i nisam imao reči. Tada sam osetio njegov penis, njegov mladi obrijani penis, kako trlja o moj kroz peškir. Postajao je tvrd. Siniša se pomerio, samo malo, dovoljno da dobije trenje o moj kurac.

Morao sam da odgovorim – ili da zaustavim ovo ili da ga ohrabrim. Odmaknuo sam svoje telo nekoliko centimetara od pregrade, gurajući svoju erekciju u njegovu dok sam osetio da peškir gubi čvor. Odmaknuo sam se za centimetar i pustio peškir da padne pre nego što se Siniša pritisnuo uz mene, a njegovo lice na nekoliko centimetara od mog.

Zajedno smo mleli naše tvrde penis. Pomerio sam ruke da držim njegove doterane bokove. Njegova mlada glatka koža pod mojim prstima. Osetio sam njegov dah na svom vratu dok je dahtao. Moje ruke su sada stezale njegovo dupe. Osećao se kao njegova sestra. Stajali smo u tom uskom prolazu dahćući i trljajući svoje erekcije.

dva dodirivajuća kurcaSiniša je pomerio ruke na moja ramena. Svilenkasta čvrstoća njegovog mladog penisa se osećala neverovatno dodirujući moj. Stajali smo, dvojica muškaraca, na tom mračnom mestu, mleli svoja gola tela, jurili da svršimo, uživajući u zabranjenom, u pogrešnom.

Osećao sam njegov topli slatki dah na svom licu dok smo dahtali, željni, predajući se nepoznatoj želji. Njegovo dupe se osećalo neverovatno u mojim rukama. Pomerio sam prste dublje, poigravajući se njegovom rupom dok je dahtao i jače trljao. Snažni prsti zarili su mi se u ramena. Ovaj momak je hteo da svrši preko mene. Hteo sam i ja to. Hteo sam da svršim po njemu.

Sinišine plave oči su se raširile, njegove usne su skoro dodirivale moje. Zastenjao je i osetio sam kako me kupaju vrući udari njegovog orgazma. Eruptirao sam, dodajući svoju spermu njegovoj, šireći je po našoj pregrejanoj koži.

Kako je euforija nestajala, Siniša je povukao. Pustio sam da mi ruke padnu dok se on vratio u svoju kabinu i polako zatvorio vrata. Zaboravljajući na peškir koji je pao i na vodu, odskočio sam sa pregrade nazad u svoju kabinu, očistio se i pao na krevet. Moj um su preplavile misli, žaljenje, konfuzija. Biće to duga noć.

KRAJ 2. Dela

(Visited 792 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.