2 juna, 2023

Božić i Sisata Spremačica 3. Deo

0
pušenje kurca čistačice sisate

“Si zaboravio?” upitala je Branka drsko. “Znala sam da ostaješ do kasno, ali mislila sam da ćeš stići kući na vreme za večeru sa mojim roditeljima. Šta te spopalo? Hajde, kreći.” rekla je.

“Izvini.. zadržao sam se….” Reče Stefan krotko.

“Šta ti je?.” Pitala je Branka. “Izgledaš pomalo bledo. Nemoj da mi se srušiš.”

Stefan je ušao u svoju kancelariju, isključio svoj računar, zgrabio kaput i aktovku i krenuo za Brankom iz kancelarije. Sve vreme je tražio Nadu, ali nje nije bilo nigde. Da li se ljutila na njega? Da li bi uopšte trebalo da ga to zanima? Uostalom, ona je to započela. Bio je tako zbunjen. Stefan je u potpunosti zaboravio na večeru i sada je bilo prekasno da traži Nadu. devojka mu sisa kurčinu

Kod kuće, Branka mu je dala divno pušenje kako bi se osećao bolje. Morao je da prizna da je imala divna usta i usne i da je bila veoma dobra u davanju orala. Uvek bi progutala svaku i poslednju kap njegove sperme. Posle seanse sa Nadom, definitivno mu je trebalo malo olakšanja.

Stefan je spustio pogled prema svojoj prelepoj devojci koja je obrađivala njegov kurac svojim ustima. Imala je jednu njenu nežnu ruku omotanu oko njegovog kurca, milujući ga dok ga je sisala duboko u usta. Nikada nije izdržao dugo dok je ona ovako radila i večeras nije bio izuzetak.

Stefan se napeo i počeo joj pucati u usta. Branka je zastenjala oko njegovog penisa kad je počela gutati, a kad je završio, povukla je usne.

“Ukusno. Njami… Bilo je zabavno”, rekla je Branka smeškajući se. Ali Stefan se osećao kao budala. Evo jedne prelepe devojke koja je uživala sisati mu kitu i gutati spermu. Sigurno da je većinu vremena bila kučkasta, materijalistička i neromantična. Povrh toga, zaista nije volela Božić, osim ako nije dobila nešto zaista skupo… ali hej -niko nije savršen, zar ne?

Kasnije u krevetu, Branka je pitala Stefana šta će obući. “Obući? Sad u krevet ili sutra na posao?” odgovorio je i dalje izgubljen u mislima.

“Ne budalice. Šta ćeš obući na kancelarijskoj zabavi u petak uveče?” pitala je ponovo, kolutajući očima. “Kunem ti se dušo, ponekad znaš biti tako smotan i glup.”

Malo se naježio, znajući da je Branka potrošila par stotina dolara na haljinu koju će nositi samo jednom. To je radila svake godine. Stalno je razmišljao o svojoj predstojećoj prezentaciji i promociji koja će uslediti, nadajući se da će sve biti u redu. Zaboravio je potpuno na kancelarijsku zabavu.

Da li će Nada biti tamo? Da li će reći pred Brankom i svim kolegama da su se vaćarili? Ne, to bi bilo pogrešno; ali Stefan je imao ugodnu noć spavanja razmišljajući o ovim pitanjima.

U petak je Stefan ceo dan bio rastresen razmišljajući o svim mogućim ishodima, a kada je došlo pet sati, napustio je kancelariju da se presvuče i pozove Branku. Devojke iz računovodstva već su vešale ukrase i postavljale stolove. Uvek je bila prijatna zabava u kancelariji, svake godine. Obično je zaista uživao u njima.

Održali su je u predvorju i kancelariji, a uz muziku i DJ-a, bio je i improvizovani plesni podijum, hrana, vino i pivo.

Otprilike dva sata kasnije, Stefan i Branka su stigli na zabavu. Svi su već bili tamo. Stefan je predstavio Branku svim svojim saradnicima i šefovima i oni su se zabavili sa nekoliko čaša vina i predjelom.

Branka je poznavala nekoliko njih, uključujući Donu, Stefanovu šeficu, sa prethodnih kancelarijskih zabava i društvenih događaja posle posla. Bilo im je super, osim Stefanovih nervoznih pogleda po kancelariji svaki put kad bi neko ušao ili izašao.

Nakon nekog vremena DJ je pokrenuo muziku i Branka i Stefan su se premestili na plesni podijum uz polaganu pesmu. “Ovo je zaista lepo, Stefane. Hvala”, rekla je Branka. „Ali mislim da bi neko drugi želeo da pleše s tobom“, nastavi ona, smeškajući mu se i pokazujući iza njega.

Stefan se okrenuo i ugledao Nadu kako stoji tamo. Sramežljivo mu se smešila i izgledala je neverovatno u dugoj suknji i uskom crvenom džemperu. Tamna kosa joj je bila raspuštena i visila je do ramena.

“Božić je dušo, osim toga, ona me pomalo plaši, jezivo je kako gleda u nas. Ajde učini joj uslugu”, prošaputa Branka i odstupi.

Branka je gurnula Stefana napred i rekla mu da je videla nekoga koga poznaje. Pre nego što je uspeo da protestuje, Branka je nestala, a Nada je bila u njegovom naručju. Njene masivne grudi bile su pritisnute uz njega i Stefan je osetio kako se u njegovim pantalonama formirao početak erekcije.

„Ovo je tako lepo“, šapnula mu je Nada na uvo.

Stefan je znao da je uobičajeno plesati sa ljudima s kojima radite ali mu nije bilo svejedno. Pitao se da li su Branka i Nada razgovarale kad nije obraćao pažnju; možda kad je otišao u kupatilo.

„Moramo da razgovaramo“, rekao je Stefan. Morao je zaustaviti ovo ludilo upravo ovde, večeras. Poludeo bi da nije.

„Znam“, odgovori Nada, spuštajući pogled. „Možemo li razgovarati u vašoj kancelariji?“ upitala.

„Da“, odgovorio je. „Dozvoli mi da kažem svojoj devojci da moram da se odmaknem.” Naglasio je reč devojka.

Nada je nestala nakon što se pesma završila i Stefan se uputio do predvorja gde je Branka ćaskala sa nekim devojkama iz računovodstva koje je poznavala.

“Hej, dušo, vraćam se da porazgovaram sa nekim kolegama. Da li ti smeta?”

“Naravno da ne”, odgovori Branka. “Ali budi ovde za pola sata zbog ovih nagrada. Proglašavaju pobednike tada.” Podigla je punu čašu vina da mu pokaže koliko je dobro.

“Oh, znaš da mi to ne nedostaje!” rekao je namignuvši i krenuo u susret Nadi.

Osećao se ljigavo, kao da će učiniti nešto pogrešno. Mrzeo je Branku da laže, ali ovo sa čistačicom moralo se završiti. Na ovaj način mogao je da ga prekine pre nego što je počelo, a Branka ne bi morala znati. U svom srcu je znao da čini pravu stvar. Nadao se samo da Nada neće plakati. To bi bilo teško rešiti.

Kako se Stefan udaljavao ka svojoj kancelariji, zvuci zabave postajali su prigušeni. Prišao je svojoj kancelariji, ali nije bilo upaljeno svetlo. Možda je već plakala i nije želela da je on tako vidi. Gurnuo je vrata do kraja i zakoračio u mrak.

“Nado?” doviknu on.

Nije bilo odgovora, pa je zakoračio malo dalje, škiljeći da vidi. Čuo je kako su se vrata zatvorila iza njega i brzo se okrenuo. Oči su mu se do tada već prilagodile tami da je mogao videti kako Nada korača prema njemu.

„Mislim da bismo trebali otvoriti vrata i upaliti svetlo“, rekao je.

Nada nije rekla ništa dok je smanjivala rastojanje između njih i stala tačno ispred njega. Izgledala je apsolutno neverovatno i njegova odlučnost je počela da se topi. “Ok, vidi, nema jednostavnog načina da se ovo kaže, ali preksinoć je greška.”, rekao je Stefan nespretno. „Nismo smeli da se ljubimo“, Nada je spustila pogled na pod i Stefan je pomislio da će zaplakati.

To je bila jedina stvar koju on nije želeo. Nije želeo da ona pred svima izazove scenu na zabavi. Stefan je ispružio ruku, uzimajući Nadine ruke u svoje. Nada je pogrešno pročitala ovaj čin dobrote. Podigla je pogled i privukla Stefana bliže, izbacivši ga samo malo iz ravnoteže.

Bio je na samo nekoliko centimetara od Nadinih punih usana. Stefan nije imao ravnotežu ni vreme da se odmakne, dok ga je Nada obavila rukama i spojila usne sa njegovima. To je bilo sve što je trebalo. Nadine usne i jezik nisu ličili na ništa drugo što je ikada doživeo. Njene masivne grudi pritisnule su ga, uništile su njegov poslednji mali otpor.

Rukama je privukao Nadin uski crveni džemper dok nije razotkrio gromoglasan čipkast beli grudnjak u kome su se nalazile njene sisetine. Nada je zastenjala u njegova usta dok joj je Stefan gnječio grudi. Povukla se dovoljno da može da skine džemper do kraja, a zatim je gurnula Stefana nazad na kauč uza zid.

“Da li je to za mene?” Pitala je Nada gestikulirajući prema izbočini u pantalonama. Stefan je samo klimnuo glavom i olabavio kaiš. „Dobro, jer su ove za vas“, rekla je. “Srećan Božić.”

velike sisetineTada je Nada posegnula rukama iza leđa i otkopčala grudnjak, pustivši da padne na pod. Njene grudi bile su još impresivnije otkrivene. Bili su teške i pune i ukrašene gustim, tamnim bradavicama. Njene džinovske sise su se trzale dok je prilazila kauču i stala Stefanu u krilo. Stefan nije gubio vreme uzimajući u usta prvo jednu, a zatim drugu bradavicu i snažno ih sisajući.

Njegova erekcija postajala je bolna u granicama pantalona i Nada je primetila da se pokušava prilagoditi njoj. „Dozvoli mi“, rekla je. Nada je skliznula s kauča ispred Stefana i otkopčala pantalone, povlačeći ih dok mu se erekcija nije pojavila. Nada je odmah obmotala šaku oko kurca.

Stefan je dahtao dok je Nada kliznula usnama preko njegovog kurca, a zatim je zastenjala u ekstazi dok mu je celu dužinu uvlačila u usta. Uskoro je Nada klizila usnama gore-dole po Stefanovom penisu, kovitlajući jezikom oko tvrde alatke. Bila je mnogo bolja nego što je Branka ikad bila! Nikada nije sreo ženu koja bi mu mogla uzeti celu dužinu u usta. pušenje kurca čistačice sisate

Nada je povukla usne sa Stefanova kurca, slineći, i legla na tepih izvršne kancelarije. Obuhvatila je suknju oko bedara izlažući mu svoju pičku. Osim ako nije uklonila gaćice u mračnoj kancelariji pre nego što je stigao, na zabavu je došla bez njih! Ova misao je njegovo uzbuđenje podigla na novi nivo.

Stefan je skinuo pantalone i donji veš i stao nad Nadom. Dao joj je strastveni poljubac dok je klizao penis gore-dole po njenom vlažnom prorezu. Bila je toliko mokra da je lako gurnuo svoj debeli kurac do kraja u nju. Nada je dahtala kad je ušao u nju i omotala je nogama oko njegovih leđa kad je Stefan počeo da je jebe.

U ovom trenutku je potpuno bio u transu bez mrvice griže savesti. Nada je stenjala pri svakom naletu dok je Stefan zabijao svoj penis u nju. Njene masivne sise su se komešale sa svakim snažnim potiskom i Stefan je podigao ruku da se igra jednom od njenih dugih bradavica.

„O, Bože“, vrisnula je preglasno. “Svršiću Stefane. Nemoj stati, jebi me.. jače!” jebanje napaljene čistačice

Stefan je mogao osetiti kako joj se pica steže oko penisa dok je svršavala, a on ju je i dalje besno jebao. Stisnula je noge oko njega toliko snažno da je dahtao, pomislivši da će na trenutak prestati da diše.

Zatim je obuhvatila njegovu zadnjicu rukama, primajući ga još dublje. To je bilo sve što je trebalo Stefanu i on se počeo snažno grčiti u ovoj razuzdanoj milf čistačici.

“Ohhhh, kako si jebeno…”, rekao je, još uvek duboko u njoj. “Ovo je bio najbolji seks u mom životu.” Stefan je izlazio iz svoje seksualne magle i njegova pamet se počela vraćati. Razum se vraćao i osećao se nelagodno, ali pre nego što je mogao bilo šta učiniti, začu se vrisak na vratima iza njega.

Stefan je okrenuo glavu, ali se nije mogao pomeriti, jer su Nadine noge još uvek bile oko njegovog struka.

“Šta to jebote radiš?” vrisnu Branka s vrata. “Šta to JEBOTE radiš?” Bila je u šoku i potpuno besna.

U njenom izrazu nije bilo božićne radosti. Nada je opustila noge i Stefan se iz nje izvukao stvarajući vlažno mesto njihovih kombinovanih sokova na plišanom tepihu. Nada se vratila do kauča pokrivajući se džemperom i spuštajući suknju. Stefan je ostao klečati tamo, go od pojasa naniže, a penis je kapao Nadinim sokovima.

S obe strane Branke i iza nje stajale su sve djevojke iz računovodstva i Stefan je mogao razabrati svoju šeficu Donu kako dolazi iza Branka. Svi su buljili u njega.

“Pa znaš šta – jebi se Stefane Zoriću!” Branka je vrisnula i prosula mu punu čašu vina na glavu.

Stefan se našao mokar od Merlota, pokušavajući da prikrije svoj smežurani penis. Dona je odvukla Branku sa vrata i dala znak svima da odu. “Vas dvoje morate da odete sada. Oboje ste otpušteni”, rekla je pogledavši ih, i zatvorila vrata.

Stefan je kleknuo na pod potpuno potišten i ponižen. Šta je on to uradio? Šta ga je snašlo? Njegov posao je nestao. Branka je nestala.

Nada se obukla i stavila toplu ruku na Stefanovo rame, a zatim mu pomogla da ustane. Pružila mu je pantalone.

„Želim da dođeš kući sa mnom“, rekla je. Stefan ju je samo tupo pogledao. Nije bio siguran šta da radi. “Jebeš ovo mesto i sve te ljude i šta oni misle “, rekla je. “Večeras mi nije bila igra. Moraš odmah da odlučiš da li me želiš.”

Morao je da prizna da je scena sa Nadom bilo najuzbudljivije seksualno iskustvo u njegovom životu. Našao je njen blagi naglasak i beskrajno uzbudljivu činjenicu da je starija od njega. Zatim, naravno, tu su bile njene masivne sise. Podigao je pogled prema njoj i stisnuo joj ruke.

„U neredu sam Nado… u škripcu“, rekao je.

„Vala jesi“, odgovorila je hihoćući se. “Ipak si zgodan mladi nered, sa zaista velikim penisom.”

„U redu“, rekao je. “Vodi me kući.” Poljubio je svoju novu ljubavnicu u usne. Uzvratila mu je strastveno poljupcem, pritisnuvši svoje telo uz njegovo i ponovo mu obuhvativši dupe. ”

Ali nemoj ovo da radiš iz sažaljenja. Reci mi da je to zato što me ZAISTA želiš.”

“Želim te. A želeću te i sutra i prekosutra i…”, odgovorio je. “Ti si sve što želim za Božić.”

Nadine oči su ponovo počele da suze. Nasmešila mu se. “Pazi… Ja nisam … Ja sam mnogo drugačija od nje … Ja sam starija. Imam … istoriju. To treba da znaš.”

„Drago mi je što nisi nimalo slična njoj … ni na koji način“, rekao je. “Idemo odavde.”

Zabava je stala i svi su se sledili na mestu i zagledali se kad su izašli. Čak je i muzika prestala. Zagledali su se u punačku čistačicu prevelikih grudi napetih uz crveni božićni džemper i Stefana iz odeljenja prodaje.

Neobični par prošao je kroz predvorje ruku pod ruku i otišao u noć. Stefan se nikad nije osvrtao. On i Nada vodili su ljubav celu noć i zajedno su se probudili na Božić. Ležali su kraj Nadinog kamina celo jutro, pili kafu i jeli čokolade i slatkiše! Neka im je sa srećom i nek im je Srećan Božić!

 

KRAJ

(Visited 3.214 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!