sisanje gazdaricinih mlečnih dojki

Bebisiterka i Gospođa Gagić 2. Deo

Erotske price

“Hvala ti Ana! Zaista si dobra, divna…” Viknula je dok sam išla da zatvorim vrata. Stišala sam je dok sam se vraćala. Obula je cipele i pogledala me sa šokiranim izrazom: “Hej… Ne stišavaj me u rođenom domu.”

“Maksim spava pa sam zato…”

“Oh.” Rekla je i onda se izvinila.

Sela sam pored nje i na moj šok ona se naslonila na mene, stavila glavu na moje levo rame i iznenada počela jecati. U početku sam se nekako smrznula, da u školi sam znala da tešim pijane kolege, ali nikada pravu odraslu osobu. Napokon sam je zagrlila i samo je potapšala po leđima.

„Da li vam se nešto dogodilo? Pitala sam zabrinuta.

Odrično je odmahnula glavom. Potrajalo je to neko vreme, ali na kraju usred plača dobila sam priču. Večera je prošla prilično dobro dok nije spomenula svog sina. To se dotičnom tipu nije svidelo. Nije znao da je majka, rekao je da to ne piše na njenom profilu, da je kreten, on nije želeo da bude otac itd.

Ko uopšte u zdravoj pameti misli da će postati otac posle prvog dejta? Meni je zvučalo kao da je izbegla metak, ali to ju je zaista povredilo pa je počela da pije. Srećom znala sam da ima dosta mleka uskladištenog u frižideru, tako da Maksim neće imati problema. Sav alkohol treba da bude van njenog sistema pre nego što ponovo bude trebala da ga nahrani.

“Želim da vidim svoju bebu.” Rekla je zaista tihim glasom.

„Dobro, ali on spava, pa moramo da budemo tihi.“ Podigla je glavu sa moje sada natopljene dukserice i potvrdno klimnula glavom.

Pomogla sam joj da ustane i odšetala s njom do Maksimove sobe. Samo je sa strahopoštovanjem gledala svog sina dok smo stajale pored njegovog krevetića. U snu je izgledao zaista slatko.

„U redu je Maksime, ne treba nam niko.” Prošaptala je. Pogledala sam je i videla kako joj suze i dalje teku niz lice. Osetila sam kako mi se srce slama zbog nje. Zagrlila sam je i šapnula: „Nisi sama“.

Nismo sigurne koliko dugo smo stajale držeći se. Na kraju smo se razdvojile dovoljno da joj pomognem da odšeta do kuhinje. Sela sam je za njen sto i skuvala joj šolju crne kafe. Pijuckala je u tišini. Samo sam pustila vrući kofein da deluje magično. Mogla sam da je vidim kako se vraća sebi.

“Hvala Ana. Žao mi je … što … samo mi je žao.”

“Ne brinite gospođo Gagić. Žene se moraju držati zajedno, zar ne?” – dala mi je kiseli osmeh.

„Vraćam se kući aljkava i pijana i gubiš celu noć gledajući moje dete…trebala bi da me zoveš Selena“.

” Selena… to nije problem.” Trudila sam se da zvučim vedro.

“Večeras sam te verovatno naterala da otkažeš susret sa svojim dečko…”

Izgledala je šokirano kad sam odmahnuo glavom u smislu – nemam ja dečka.

“Zaista, divna devojka poput tebe?”

“Ne to nego… ja ne volim momke… mislim, volim ih naravno ali… ne na taj način.”

“Stvarno?” Pitala je izgledajući šokirano. Samo sam klimnula glavom.

“Verovatno je tako i najbolje. Barem nećeš ostati trudna i sama nakon što te kopile odjebe.”

„Postoje i druge pogodnosti.“ Rekla sam pokušavajući da je nasmejem, ali ona se samo zagledala niz hodnik.

“Znam da je kasno, ali bi li mogla ostati malo duže? Moram se istuširati i bilo bi mi bolje da si ovde u slučaju da padnem ili učinim nešto glupo.”

“Nema problema.” Rekla sam uprkos činjenici da smo bili blizu ponoći.

“Pomogla bi mi do moje sobe?” Upitala je.

Prebacila sam joj desnu ruku preko ramena i privila je dok smo se provlačili niz hodnik. I dalje je zaudarala na alkohol, ali ispod toga je bio njen miris sa primesom jorgovana. Budući da je bila tako blizu, bilo je teško koncentrisati se dok je njeno telo pritiskalo moje.

Njeno hodanje je bilo nepravilno i poprilično smo se gegale. Rukom preko mog ramena, kukovi su nam se trljali jedni o druge, a povremeno bi se strana njene dojke okrznula o moj obraz. Ovo nije bilo vreme za uzbuđivanje. Smestila sam je sigurno na ivicu njenog velikog kraljevskog kreveta.

„Možeš li da uključiš tuš, sviđa mi se kada je onako zaista sparno.“

Progutala sam knedlu koja mi se stvorila u grlu i zakoračila sam u njeno kupatilo. U levom uglu je bila prozirna tuš kabina, a kada je bila ogromna i sa desne strane. Ušla sam pod tuš i otvorila vrata. Dok sam puštala vodu, čula sam kako su joj cipele udaraju u zid, a zatim i o pod dok ih je izbacivala.

Para iz tuša počela je da ispunjava sobu. “Nadam se da nije prevruće, ne bih volela da vas opečem u ionako teškoj noći.” Rekla sam napola u šali. crvenokosa milf pod tušem

„Biće u redu, volim kad je baš vruće.“ Okrenula sam se da je vidim. U sparnoj izmaglici bila je pomalo zamagljena dok je prolazila pored mene pod tuš. Moj mozak nije imao vremena ni da u potpunosti registruje da je gola pre nego što je bila zatvorena iza zamagljenog stakla. Jedva sam razaznala njenu formu, ali bilo mi je dovoljno da izgubim dah.

Izašla sam iz njenog kupatila i sela na ivicu njenog kreveta tamo gde je ona bila ranije. Bilo je nadrealno, nalazim se u spavaćoj sobi žene koju sam jebeno volela i na koju sam vlažila, a ona je gola na samo par metara od mene.

Osećala sam kako vlažim dok sam razmišljala o tome kako se voda spušta niz njeno telo. Bilo je previše! Izgarala sam od želje za njom i očajnički je trebalo da učinim nešto da ugasim plamen. Zavukla sam desnu ruku u trenerku i počela da se trljam kroz čipkaste gaćice koje sam imala na sebi.

“O sranje! Ana, možeš li mi doći pomoći?” Njen glas me je izbacio iz moje mašte i brzo sam se pridigla. Voda je prestala da teče, ali soba je i dalje bila ispunjena parom. Malo se doduše razvedrilo, tako da sam joj mogla videti lice kroz maglu dok se naslanjala na stakleni zid tuša.

“Sve u redu?” Pitala sam.

“Ne. Vrućina me je zahvatila i sada ne znam šta da radim.” Zvučala je drugačije. Onako… zabrinuta, ali i nešto drugo je tu bilo u njenom glasu, nešto na šta nisam navikla od nje.

Još se para razilazila kad sam se približavala i mogla sam da vidim da je, dok se naslanjala na zid, imala podignute ruke, perući svoje divne grudi. Bledo beli globusi koje sam toliko dugo želela da vidim sada su mi predstavljeni u celosti, krunisani bledim rumenim areolama i malim tamno ružičastim bradavicama.

Tada dok sam buljila, primetila sam da iz njene desne bradavice curi nekoliko finih potoka, a sa leve velike kapljice.

“Da li mi možeš pomoći?” – pitala je, a glas joj je poprimio hrapav zvuk.

Podigla sam pogled prema njoj, u njenim plavim očima osećala se glad. Potpuno sam joj prišla a mlazovi njenog mleka sada su mi lagano vlažili duks.

„Da li želite da vam ja …“

“Da.” Odgovorila je pre nego što sam stigla da završim. Držala sam oči zatvorene dok sam spuštala glavu prema njenim dojkama.

Drhteći, lizala sam kad mi je njen mlaz udario u bradu i konačno u otvorena usta tako da sam ispratila taj mlaz sve dok nisam imala usta oko njene bradavice. sisanje gazdaricinih mlečnih dojki

Ona je održavala kontakt očima sa mnom sve dok mi se usta nisu zatvorila oko njenog živahnog pupoljka i dok nisam počela sisati. Oči su joj se zatvorile i naslonila je glavu na staklo dok sam pila toplo mleko iz nje.

Desna ruka joj je napustila dojku i umesto toga prišla je da pridržava moju glavu. Deo mene nije mogao verovati da se ovo događa, da li je moguće da stojim u tuš kabini i da me gospođa Gagić jebeno doji!?

Ipak, slatki ukus mleka dok mi je oblagao jezik i ispunjavao usta pokazao je koliko je ovo stvarno. Dok sam joj sisala dojku, jezikom sam joj pritisnula bradavicu vrhovima usta, dok je ispuštala najseksi jauk koji sam ikad čula.

 

KRAJ 2. Dela

(Visited 2.247 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.