26 novembra, 2022

Bebisiterka i Gospođa Gagić 1. Deo

klinka drka na milf šeficu

Moje reči su ze zaglavile u grlu kada je gospođa Gagić otvorila vrata. Ona je zaista najlepša žena koju sam ikad videla. Te smaragdne oči, njena porculanska koža i pune crvene usne, lice uokvireno crvenom kosom. Naročito u tom trenutku, jer se bila spremila za sastanak. Samo nagoveštaj senke za oči, najmanji dodir rumenila na obrazima, čin je čiste volje da joj odma ne pružite ruku i pokušate da je poljubite.

“Zdravo Ana! Upravo sam završila spremanje, Maksim je već u krevetcu. Danas je bio malo nervozan, ali rekla sam mu da dolaziš i to ga je učinilo srećnim.” Rekla je srećno dok smo ulazili u njen dom.

Nekako sam sumnjala da će jednogodišnjak promeniti svoje raspoloženje na tako nešto, ali ako bi bi gospođa Gagić rekla da je zemlja ravna, bila bih spremna da to shvatim kao svetu knjigu. Naročito kada nosi onu usku crnu haljinu. Tanke bratele preko ramena, haljina joj se spuštala na pola leđa. seksi crvenokosa milf gazdarica

Zatim imamo i prednji deo haljine. Način na koji je držala te predivne grudi, tako okrugle i živahne, uhhhhh. Gospođa Gagić je govorila rukama, tako da su joj se grudi prilično pokolebale. Skoro sam zastenjala kad se sagnula da podigne svog sina. Način na koji se ta haljina lepila za nju, pokazujući njene divne noge u tim štiklama. Nikad ne biste rekli da se porodila pre svega godinu dana.

“Bočice u frižideru?” Pitam, pokušavajući da sebi odvratim pažnju od ove jebozovne milf.

“Da, jesu. I samo da ti kažem koliko cenim ovo! Tako je lepo obući se i ponovo izaći. Otkako sam se razvela, odrasle ljude viđam jedino na poslu. Drago mi je što si slobodna večeras i što si uspela naći vremena da dođeš “.

“Nema problema, gospođo Gagić. Idite i uživajte, Maksima i mene čeka zanimljivo veče.” I time smo se pozdravili i ona je ušla u taxi.

Ne znam zašto to sebi radim. Otkad sam sebi konačno priznala da sam lezbejka, ništa nisam mogla osim da se napalim na devojke i žene koje su zabranjeno voće. Oh, naravno, bilo je nekoliko veza, fakultetske žurke i sestrinstva su sjajno mesto za to, ali tražim nešto malo stabilnije.

Način da svom telu pružim ono što mu treba. Nijedna od mojih prijateljica lezbica nisu bile materijal za vezu. Tako da sam umesto toga ostala sa nizom beznadežnih simpatija. Korana slatkica u biblioteci, zatim prijateljica moje mame Monika, naša komšinica gospođa Klara i naravno gospođa Selena Gagić.

Radila je sa mojom mamom, koja je svim svojim kolegama rekla da čuvam decu dok sam kod kuće na letnjoj pauzi. Bila je to ljubav na prvi pogled. Otišla sam na posao kod mame jer je ona zaboravila torbicu kod kuće. Upravo sam pronašla njenu kabinu i pružila joj torbicu kad je ova boginja došla do nas.

Bila je u crnom poslovnom odelu. Moje oči nisu mogle da je ne prate niz ramena, preko dojki, do pojasa i oko bokova, pre nego što joj se suknja završila tik iznad kolena. To je bilo pre tri meseca. Tako da sam sada tri puta nedeljno u njenoj kući i danju brinem o njenom detetu dok odlazi na posao ili neke zadatke. Uzbuđena samo udisanjem istog vazduha kao i ona.

Tog prvog dana kada nisam uspela da izađem iz zgrade, završila sam u ženskom toaletu, levom nogom podignutom na rukohvat unutar kabinice, trljajući pičkicu do žestokog orgazma. klinka drka na milf šeficu

Doduše, ona je kao što vidite imala dete, tj ona je strejt, zanimaju je muškarci i to je baš bio bedak. Elem, to veče spremila sam se za ono za šta sam znala da će biti sledeća tri sata hranjenja, čišćenja i pokušaja da dete smestim u krevet.

Ne znam da li je to neki majčinski instinkt ili šta, ali uvek sam bila dobra sa decom. Maksim nije izuzetak. Razgovaram s njim o svom danu, razgovaram s njim o predmetima sa moje nastave filozofije i istorije dok se igramo sa nekim kockicama.

Prilično je pametan za jednogodišnjaka. Iako pametna beba, od najmanjeg osećaja gladi on vrišti. Hranjenje na kraju dovodi do presvlačenja i čišćenja koje se završava u krevetu. Klinac dobro spava, ima dubok i jak san. Jednom tokom dana odložila sam ga da odspava i otišla da gledam televiziju. Gospođa Gagić ima prilično kvalitetan surround sistem.

Dremala sam i naslonila se na daljinski upravljač. Dralo se sve živo sa zvučnika i probudilo me a Maksim se nije ni malo uskomešao. Sa Maksimom tokom noći, sklupčala sam se na zaista lepoj sofi i čitala svoju kopiju Fantoma iz opere. Volim gotičke romane. Ma naravno, problematični su.

Ali bujne reči i velika drama događaja i mračni mamac zabranjenog? Govorilo mi je na načine koji se ne mogu sasvim objasniti. Zaspala sam čitajući. Kad sam se probudila, bilo je 22:30, a ona još uvek nije bila kod kuće.

Proverila sam Maksima dok sam pozvala njen broj. Zvonilo je četiri puta, a zatim prešlo na govornu poštu. Još je čvrsto spavao. Pokušala sam ponovo da pozovem, ali sa istim rezultatom. Deo mene je bio srećan zbog nje… i pomalo ljubomoran. Pretpostavila sam da je dejt prošao dobro i da je završila ili kod njega ili u hotelskoj sobi.

Razmišljanje o tome da je napaljena i vrela sa nekim, bilo je uzbuđujuće za mene, ali da li bi bar nazvala da me obavesti? Sad je bilo bliže jedanaest i zaista sam počela da brinem kad sam čula nekoga na vratima.

Kad sam stigla do prednje sobe, gospođa Gagić se spotaknula kroz ulazna vrata. Kosa joj je bila u neredu, jedan remen haljine bio joj je niz ruku i slomila je petu na cipeli. Rekla bih da je bila poprilično pijana. Potrčala sam da je uhvatim pre nego što je pala i bezbedno je namestila na kauč.

KRAJ 1. Dela

(Visited 2.753 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]

Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!