liže zrelu matoru pičku

Bakina Prijateljica 2. Deo

Erotske price

Voda je jakim mlazom ispirala moje tijelo i razmišljao sam o poslijepodnevnom događaju. Nevjerojatni doživljaj s jednom ženom, skoro 50 godina starijom od mene, i bez obzira na to osjetio sam njenu erotičnost i seks kakv još u životu nisam osjetio, neuporediv s mlađim curama koje misle da su za tebe dovoljno učinile čim su raširile noge, dok se ove starije potpuno predaju jebanju i uživaju, al daju i tebi da uživaš.

Navukao sam platnene tamnoplave ljetne, uske hlače, bijelu košulju i ljetni lagani blejzer. U restoranu sam ugledao baku s prijateljicom Kristinom i pridružio sam im se. Jesu li možda primijetile da se nešto dogodilo između mene i Tee i kako će se ona držati kad dođe?

I došla je uskoro u dugoj crnoj večernjoj haljini, koja je naglašavala njenu ženstvenost, s dubokim izrezom sprijeda koji privlači pogled prema njenim grudima i štiklama.

„ I gospodine doktore, kako Vam se sviđa ovdje? “ pogledala me ravno u oči. “Prelijepo, mislim da ću ostati nekoliko dana dulje nego sam planirao“ odgovorio sam ne skrečući pogled i smješeći se. “Veseli me da Vam se tu sviđa, a i izgledate sretno i zadovoljno“ odgovorila je smiješeći se onako izazivački.

Servirali su večeru, jelo je bilo jako fino, baš mi je prijalo. Nije ni čudo, kuhar je bio majstor, što uz cijene smještaja i nije čudo da zapošljavaju samo vrhunsko osoblje. Za vriojeme dok su servirali desert orkestar je počeo svirati i prvi parovi su krenuli plesati. Pitao sam baku za ples, al se ona opravdala bolnim kukovima i dala mi „košaricu“, pa sam se obratio Tei i ona je to s veseljem prihvatila.

Ugodno mi ju je bilo imati u svom naručju, plesali smo lagani valcer. “Uživam što me drže tvoje jake ruke, doslovno lebdim, ljubljeni moj” šaputala je. “I volim da si tako blizu mene, iako bih radije bio u tebi” odšaputao sam i ja.

“Doći će i to, ne budi nestrpljiv, a prema onom što osjećam u sredini svoga tijela vidim da te ono poslije podne nije umorilo, što me, naravno, veseli“ rekla je pomalo vragolasto. Njena blizina, miris, erotičnost djelovalo je na mog Stojka, koji se počeo dizati i to je bilo ono što je odma osjećala u sredini svoga tijela, a što ja nisam ni krio.

Primijetio sam da je baka sama za stolom, jer je Kristina plesala s nekim penzićem, pa smo se vratili za stol i malo razgovarali o svemu i svačemu. “Dragi moj Tomi, umorna sam, hoćeš li me odvesti u sobu ? ” pitala je umornim glasom. “Rado bako“ odgovorio sam i pomogao joj da ustane, primila me je pod ruku i otpratio sam ju do njenog apartmana, poljubila me je u obraz na rastanku. “Laku noć bako, do sutra. “

Kad sam se vratio za stol Tea je bila sama jer je u međuvremenu i Kristina otišla na počinak. “Što ćemo sad raditi ljepotice, večer je tek počela“ upitao sam. “Rado bih popila čašu pjenušca na terasi“ odgovorila je.

Brzo su nađene dvije čaše na stalku i napunjene pjenušcem i već smo bili na terasi s koje je pucao prekrasan pogled na okolna sela u nizini i razbacane zaseoke po obroncima obližnjih brda, koja su lijepo svijetlila u noći, a i nebo je bilo puno zvijezda, romantika živa, ja napaljen, ona napaljena, može li bolje?

Pijuckali smo u tišini, uživajući u pogledu. Kako bih ju sada rado uzeo, ljubio, mijesio joj grudi, samo ništa od toga, na terasi nismo bili sami. Tada je krenulo, rekla je:“Ljubavi idem se osvježiti, dođi za 20-tak minuta, čekam te“.

Rečeno, učinjeno, prošao sam u svoju sobu i na brzinu se otuširao i obrijao, kako ju moja oštra brada ne bi pikala. 20-tak minuta kasnije pokucao sam na njena vrata, otvorila je odmah, kao da je čekala iza vrata.

Očaralo me ono što sam u polumraku vidio. Imala je crnu, dugu, prozirnu spavaćicu i prigušena svjetlost iz sobe prolazila je kroz prozirni tekstil ističući njenu figur, jako lijepo i uzbuđujuće. Zatvorio sam vrata, uzela me je za ruku i bez riječi me povela prema krevetu.

liže zrelu matoru pičkuSpustili smo se na krevet i počeli se ljubiti. Jezici su naprosto divljali u našim ustima, preplitali se i gurali, a za to vrijeme moja je ruka lutala posvuda po njenom tijelu. Zatim sam legao između njezinih nogu, koje je ona raširila i savinula u koljenima i počeo ljubiti i lizati unutarnju stranu njenih butina, onu divnu glatku, nježnu kožu. Tea se zatvorenih očiju smješkala, duboko disala, njezin grudni koš se podzao i spuštao dok je tiho stenjala.

Nastavio sam ju ljubiti lizati krečući se polako prema centru moje žudnje i mog užbuđenja, najljepšem brežuljku na svijetu, onom Venerinom sve dok nisam stigao do njenih stidnih usana koje sam i lizao i ljubio i cuclao, razmicao ih jezikom kako bih došao do ulaska u njenu vlažnu, zamamnu rupicu.

Palio je me miris zrele, njegovane žene, njeno stenjanje je bilo sve intenzivnije i glasnije. Gurno sam joj jezik u mokru mačkicu, ona samo kao mačkica još malo rastegnula kako bi moj jezik još bolje ulazio u nju.

Malo sam gurao jezik u nju, malo sam joj lizao klitoris i kad sam osjetio da sve više zadržava dah usmjerio sam se samo na klitić, a u pičić sam joj gurnuo dva prsta i nastavio ju obrađivati. Počela se izvijati, grčiti, podizati guzu da bi sve završilo glasnim vriskom i silovitom otgazmu koji ju je potpuno uzdrmao, trzala se, tresla, stenjala “O, moj Bože, taaaako je lijepo, ne mogu te se zasititi, hoću još”.

Kleknuo sam između njezinih širom otvorenih bedara, podvukao ruke pod njih i podignuo ih i držeći ih na vojimpoddlakticama gurnuo sam joj ga snažno, brzo i duboko. Bila je dovoljno vlažna i podmazana tako da sam ušao lagano.

Bila je, što me je još popodne začudilo uska da i prodrem zahtjevno i brzo, budući da je ionako mokra. Ipak, Tea je uska za svoje godine i bilo mi je prekrasno jebati ju jer sam je osjetio svakim djelićem svoga macana.

Naizmjence sam ju jebao divljački, skoro brutalno, pa onda lagano i nježno, uvlačeći ga i izvlačeći polako cijelom duljinom, skoro cijeloga van, pa onda opet unutra, ljubeći je pritom strastveno čvrst i gotovo brutalan, a zatim opet nježan dok se saginjem kako bih je poljubio.

Zatim sam ju polegnuo na stranu, legao iza nje, podignuo joj desnu nogu u zrak i uvalio se svojom desnom između njenih nogu i gurnuo ga joj onako odozada sa strane duboko unutra i ubadao ju polako ga gurajući i izvlačeći, stenjala je i jecala „kako to dobro radiš, tako je lijepo, osjećam ga cijelog u sebi“.

Počeo sam ju ubadati sve brže i sve jače, a ona je počela rukom masirati svoj klitić, jebao sam ju, gnječio joj desnicom cice, ona je uskoro vrištala, zabacivala glavu lijevo desno „ jebi me, napunim , oh kako te dobro osjećam, uz tebe sam prava žena“.

Bio sam potpuno spreman za svaku njenu želju, sve mi je bilo sporedno, nisam znao što je oko mene, bila je samo ona, njena pička, moja batina u njoj, jebao sam i jebao, uživao u toj žestokoj jebačini ne misleći na njen godine, jebe mi se što je stara, super se štepa i obožavam ju i jebat ću je dok god bude htjela i mogla. jebe zrelu bakicu

Uskoro je krenuo njen sljedeći žestoki orgazam, ponovo sam svjedočio njenom grčenju, izvijanju, zabacivala je glavu, stenjala, režala, vikala, ja sam ju još jače ubadao skoro pa kao lud sam kresao po njoj dok nisam osjetio kako i mene udara orgazam od glave do pete, dok je moja sperma punila njenu cijev, a ja skoro pa bez svijesti, zadihan, znojan nakon što sam se potpuno ispraznio, bacio sam na leđa pored nje.

Okrenula se prema meni i naslonjena na ruku pogledala me i rekl „zašto sam morala tolike godine čekati da doživim ovakav pravi žestoki sex, nitko me još nije izjebao kao ti.“

Stisnula se uz mene i nježno me ljubila „molim te ostani noćas samnom, želim zaspati i probuditi se uz tebe“ rekla je. Jasno je da nikako nisam mogao odbiti njenu želju, a već me je počela uzbuđivati pomisao na sex koji će uslijediti kad se probudimo.

(Visited 1.703 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.