6 juna, 2023

Bakina Prijateljica 1. Deo

0
izjebana bakina drugarica

Bio je prekrasan, blistav ljetni dan i svojim kabrioletom, bakinim poklonom za liječničku diplomu, putovao sam do luksuznog doma za umirovljenike, ovo dom je prilično skroman izraz za superluksuz koji penzići imaju u njemu, preuređenom dvorcu, uz koji se nalazi i isto tako luksuzan hotel.

U njemu, nakon smrti moga djeda, svoje dane provodi moja baka. Kako je deda bio vlasnik uspješne tvornice, baka nema problema s lovom, jer su moji roditelji preuzeli vođenje tvrtke i sve uspješno ide dalje.

Ja sam se odlučio za medicinu i početkom jeseni počet ću raditi u jednoj bolnici i do tada se želim zabavljeti, putovati, ljenčariti, uživati. Prošao sam pored znaka na kojem piše da nakon 1 kilometra moram skrenuti na lokalnu cestu koja vodi do dvorca, udaljenog ne više od desetak kilometara.

Smješten je usred velikog lijepo uređenog parka, kao iz slikovnice. Auto sam ostavio na parkiralištu, uzeo torbu, planirao sam ostati tu koji dan pa sam preko interneta rezervirao sobu u hotelu i krenuo sam tražiti baku.

Na recepciji saznajem da sjedi s prijateljicama na terasi uz kavu. “Bako” “Tomica, dragi moj, drago mi je što si me konačno došao posjetiti”. Zagrlila me i čvrsto stisnula, a i ja sam bio sretan što je vidim jer je zaista volim. Nakon što smo se pozdravili, rekla je: “Mogu li te upoznati s moje dvije prijateljice, Tea L. i dr. Kristina P. ”

Pozdravio sam se s dvije dame koje su otprilike iste dobi kao i moja baka, a ona ima 77 godina, ali posebno mi je u oko upala ta Tea koja je, unatoč svojim godinama, zapanjujuće lijepa. Ima kratku, unatrag začešljanu sivu kosu, koja joj daje mladenački izgled, vitka je, grudi nešto veće i lijepo oblikovane i zanosne noge. Odjevena je u bijelu, ravnu, usku suknju, bež bluzu i štikle u istoj boji. seksi bakina prijateljica

Pružila mi je ruku i srdačno mi se osmjehnula. “Znači, Vi ste bakin ponos, shvatljivo mi je to. Tako mlad, atraktivan, sportski tip, lijepo – nažalost, da nisam samo toliko stara, ne bih Vas pustila na miru. “ Rekla je, našto smo se svi nasmijali i sjeo sam k njima za stol. Pijuckao sam kavu i mineralnu i ispričao baki sve o završetku studija i planovima za budućnost.

Primijetio sam da mi se Tea, svaki puta kad nam se pogledi sretnu, nasmiješi. Jebote, sviđa mi se ova žena, a po trncima u jajcima i kretanju u gaćama osjetio sam da i moj tvrtko misli isto što i ja, da ne bih imao ništa protiv da kresnem Teu, koliko god starija bila od mene. Ali kako bih to trebao učiniti?

“Bako, planirao sam ostati samo jednu noć, ali ovdje je tako lijepo, pa ću se ostati nekoliko dana, a vidio sam i bazene i voden park i može biti jako zabavno. ” “Drago mi je, dušo moja, onda ćeš dulje biti sa mnom.”

Odlučio sam odmah nešto pokušati. Moja baka je s moje lijeve strane, Tea je desno i dr. Kristina je meni preko puta. Prekrižio sam noge se i odjednom shvatim da osjećam dodir noge svoje susjede uz moju- naravno, ispod stolnjaka i nije bilo vidljivo. Lagano sam pojačao pritisak na njenu potkoljenicu i osjetio kako ona uzvraća pritisak. Pa, početak je, za sada uspješan, vidjet ćemo što će biti dalje, pa tek sam jedan sat ovdje.

“Tomica, dragi moj, umorna sam i malo ću leći, tako da budem svježa navečer, bit će ples na terasi. ” “I ja idem malo odmoriti”, rekla je Kristina. ” Vas dvije ste obične starice “, rekla je Tea smijući se, “ostat ću ovdje ako mladom gospodinu liječniku ne bude dosadno s jednom staricom.”

“Nipošto, ali volio bih otići u šetnju i razgledati okolicu, i nadam se da ćete mi biti vodič” odgovorio sam “S veseljem”, rekla je i ustali smo. Dok su baka i njezina prijateljica odlazile u svoje sobe, Tea i ja smo krenuli prema parku, s bazenom i aquaparkom.

Pružam joj ruku i ona ju je odmah prihvatila. Šećemo i uživamo u prekrasnom parku. “Baš je lijepo opet imati jakog, lijepog muškarca pored sebe. ” rekla je, a ja sam odvratio “da je lijepo uz sebe imati lijepu, njegovanu i inteligentnu ženu”. ” Vi licemjeru, ali čak i ako je to laž, čini mi dobro. ” Rekla je smješeći se. “Iskreno to mislim. ” odgovaram “Zafrkavaš se, zar ne? ” nastavila je. “Ne, mislim ozbiljno” ne dam se ja..

Zaustavlja se i stoji ispred mene. „Stvarno? ” Umjesto da odgovorim, uzimam joj glavu u ruke i naginjem se prema njoj, naše se usne polako približavaju, osjećam kako joj se ruke stežu oko mene, a onda se dodiruju naše usne. Otvaraju se i moje i njene i naši jezici počinju divlju, izazovnu igru.

Ova žena je željna bliskosti i nježnosti. Naravno, to ne ostaje bez učinka i moj je Stojko normalno reagirao na podražaj te vrste i za par trenutaka je postigao punu tvrdoću i veličinu, nije da se hvalim, al ima ga što za vidjeti i osjetiti.

Čvrsto sam ju privukao k sebi tako da ga osjeti na sebi i još se jače pritisnula i gnijezdila uz mene. U isto vrijeme dok smo se ljubili dulje, intenzivnije i pohlepnije, čuo sam tiho stenjanje. “Bože moj, kako je ovo prelijepo, koliko dugo sam morala ovo propuštati? ”

Spustio sam ruku s leđa prema njenoj skladnoj stražnjici i pritisnuo je još jače na mene, tako da ona u potpunosti osjeti mog Stojka. Opet čujem tiho stenjanje: “Tomi, tako bih te voljela osjetiti, bi li mi učinio to veselje? ”

Ona malo pocrveni. “Ništa mi ne bi bilo draže od toga, želim spavati s tobom. Hoću li doći k tebi u tvoj apartman ili ćeš ti večeras doći k meni? ” pitao sam. “Dođi k meni, ali prvo ćemo zajedno večerati i možda malo zaplesati. “Odgovorila je. ” „Zar tako dugo još moram čekati, hoću li izdržati? ” zapitao sam “Hajde, sjednimo u travu na ovoj čistini” predložila je.

Položim sam ju na travu i legnuo do nje, ali tako da je polovica moga tijela bila na njoj a pola na travi, opet smo se ljubili naši jezici su se šamarali, a desnu sam ruku gurnuo pod njenu suknju i klrenuo prema njenom međunožju.

Malo je raširila noge i zažmirila, čulo se neprestano samo lagano stenjanje i tada sam prpošao rub njenih čarapa i osjetio golu kožu njenog bedra i odmah zatim je moja ruka bila na njenom brežuljku, osjetio sam da joj gaćice ovlažene- majko moja kako je ona napaljena, a i ja sam bio vrlo, vrlo napaljen, činilo mi se da će mi Stojko eksplodirati u gaćama.

Pomaknuo sam rub njenih gaćica i počeo prstom obrađivati njezin klitoris. Stenjala je sve glasnije “mislim da ću brzo svršiti, ovo je raj na zemlji”. To me dodatno potaknulo i gurnuo sam joj prvo dva, a onda i tri prsta u pičku i jebao ju tako.

Postajala je sve vlažnija, znam reći da je curilo iz nje, stenjala je, izvijala se podižući zdjelicu i nabijajući se na moje prste da bi odjedno zavikala „ svršavam, ljubavi, svršavaaaaammm”. Nisam ju prestajao jebati prstima, obrađivao sam njen klitoris, što je pokrenulo sljedeći val orgazma, prskanja i ponovnog stenjanja. Pritom je imala zatvorene oči i osmjeh na licu.

Nakon što se smirila, vrlo čvrsto me je zagrlila “Hvala ti što si me opet učinio ženom”rekla je. “I što sad ja da radim, ovako napaljen? ” pitao sam “Lezi na leđa. ” Odgovorila je. Napravio sam kako je rekla i zatvorio oči. Osjetio sam kako mi otvara hlače i vadi mog Stojka na zrak. “Koji veliki komad? ” čuo sam ju. Osjećam njenu ruku kako ga je obuhvatila i počela ga lagano drkati.

svršio bakinoj drugarici u ustaKako je to ludo, ležim na livadi sa jednom 75-godišnjakinjom koja mi drka kurac. “Ako nastaviš ovako, svršit ću. ” Izašlo je uz stisnute usne iz mene. “Želim da svršiš i želim da mi napuniš usta, da sve progutam”, a ona je radila svojim crveno našminkanim usnama po mom glaviću, liže ga jezikom i rukom ga drka, jače i jače, brže i brže i nije dugo trebalo da eksplodiram i istresem joj sadržaj svojih jaja u usta.

Ona je sve to gutala i malo joj je curilo u kutovima usana, nije ni čudo, jaja su bila prepuna. “ S ovom spermom ispila sam eliksir vječne mladosti, bolji od bilo koje medicine“, smijala se i čvrsto se stiščući uz mene. Možete li uopće zamisliti dečka od 26 godina kako se šlata na livadi sa ženom od 75 , koja mu puši i on joj puni usta svojom spermom?

“Tea, radujem se što ću kasnije spavati s tobom. ” Promrsio sam “Jedva čekam. Tako je lijepo s tobom, nisam ni sanjala da ću to ikada više doživjeti” rekla je smiješeći se. Sredili smo se, koliko je to bilo moguće i krenuli natrag. Primila me je pod ruku i tako smo došli do dvorca. “Kada je večera? ” pitao sam.

“U 19:30” odgovorila je. “Dobro, sada je tek 17:30, otpratit ću te do tvoje sobe. ” rekao sam. “Tomi, ti si stvarno gospodin” odgovorila je. Liftom smo otišli na njen kat i došli do apartmana, otključala je i ušao sam za njom kao da je to nešto najnormalnije. Apartman je bio uređen s ukusom, imao je terasu s pogledom na prirodu.

Ponovo sam ju zagrlio i poljubio, a ona je uzvraćala poljupce. Skinuo sam joj bluzu i ispod mi se pružio prekrasan prizor, žena bujnih prsiju u čipkastom grudnjaku, kojega sam odmah raskopčao. Počeo sam gnječiti i ljubiti te ogromne cice, što je opet izazvalo njeno snažno stenjanje. “Sad ću te jebati. ” Rekao sam. Nije rekla ni riječi već mi je , dok sam joj skidao suknju, počela raskapčati gumbe na košulji.

Uzajamno smo se svlačili dok oboje nismo goli pali na krevet. Položio sam ju na leđa, raširio joj noge, koje je ona skvrčila u koljenima i primaknula mi svoj Venerin brežuljak, ali polako. Prvo sam joj lizao unutarnju stranu bedara dok nije počela drhtati. Zatim sam krenuo dalje prema stidnim usnama koje sam onda počeo lizati, prvo lijevu zatim desnu i tako opet i opet.

Ona stenje i jeca. Tada na red dolazi njen klitoris kojega ližem, ljubim, cuclam, grickam lagano, pa opet ližem sve brže dok se opet nije izvila u leđima, zaustavila dah, a zatim ispustila prodorni vrisak. U isto vrijeme osjetio sam bujicu njenih sokova i nisam ni pomišljao da bi žena tih godina još tako mogla špricati svoje sokove.

Došlo je moje vrijeme i kleknuo sam između njenih bedara i polako ugurao svoju batinu u nju, centimetar po centimetar, sve dok svih mojih 20 centimetara nije bilo potpuno u njoj. “Bože, kako je to divno. Volim da me jebeš, nemoj prekidati, jebi me, želim se osjećati pravom ženom. ”

I jebao sam onda tu senzualnu, napaljenu i seksi staricu kako još nikada prije nisam jebao neku ženu. Ubadao sam ju nemilosrdno kao da joj želim probušiti maternicu, da bih se onda umirio i bio potpuno nježan i lagano joj ga gurao i izvlačio dok bih ju ljubio.

Njena uspaljena, stara pička bila je sva mokra. kako sam se ispraznio pred manje od sat vremena nisam se bojao da ću brzo svršiti i jebao sam ju, dok je val njenih orgazama grčio i izviojao njeno tijelo, a njena pička se stiskala i grčila oko moje batine, dok je izobličena lica kroz stisnute zube mrmljala „volim te“. Pitao sam ju “Želiš li me jahati ? ”

“Ne, ne mogu više. Stara sam, ovo mi je previše” mrmljala je “Nisi stara, super si i ako ponovo spomeneš svoju dob, neću te više jebati” odgovorio sam. “Ok, ljubavi moja, nisam stara, curica sam i tvoja djevojka” rekla je. “To je već bolje. ” Odgovorio sam.

Tada kao da sam ukopčao u turbo i počeo ju jebati kao mahnit, brzo, još brže i jako sam ju ubadao. Želio sam svršiti, rasturiti ju i napuniti. “Svršit ću” povikao sam dok sam ju bušio kao divlji. izjebana bakina drugarica

“Molim te, daj mi sve, ljubavi moja, napuni me, daj mi sve”, stenjala je prije nego što se srušila. “To je bio najljepši seks mog dugog života, hvala ti ” rekla je. ” Idem sad u svoju sobu, brzo se istuširati, a onda ćemo se vidjeti za večerom, a zatim zajedno provesti noć. ” Uzvratio sam.

Ona je pak rekla da od radosti neće moći jest, našto sam joj rekao da će joj trebati energije za predstojeću noć i da mora večerati. Nježno sam ju poljubio na odlasku i s veseljem čekao nastavak večeri i noć koja će slijediti zatim, a moram malo biti i s bakom, jer je ona bila razlog mog dolaska..

(Visited 2.560 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!