JEBE STOPERKU U KOLIMA

Autostoperica

Erotske price

Vozio sam starom cestom prema Rijeci, slušao radio, mozak na paši, gledao cestu, pomalo okolo. Ne vozim prebrzo tako da mogu gledati što se događa uz cestu. Bio sam sam u autu i često sam razmišljao tome kako bi bilo da me zaustavi, odnosno stopira kakav mladi, zgodni komad sa svim što uz to ide, ali si odmah pomislim što ako je to kakva klopka, pa kad ja stanem iz grmlja iskoči neki frajer koji će me orobiti, ukrasti auto i slično, ili ako je ona kakva psihićka pa imaš poslije samo problema, tako da me takve stvari odmah ohlade.

 

Međutim na jednoj od usputnih autobusnih stanica vidio sam ženu s vrećicama i torbom i pomislim si kako bih mogao napraviti dobro djelo i povesti ju dio puta. U tom trenutku mi i ona mahne i ja stanem, izađem van i ona me pita može li samnom do Kupjaka, dugo čeka bus i već joj je dosta.

Stavim vrećice i torbu u prtljažnik, ona sjedne na suvozačko, zaveže se i krenemo. Bila je simpatična, crnka, srednje duge kose, oko četrdeset. Dok sam stavljao stvari uspio sam ju pogledati, bila je visoka oko metaršezdeset, normalno građena, suknja do koljena i košulja na kratkerukave. Ono noge što sam uspio vidjeti mi se dopalo. Grudi srednje veličine i imala je grudnjak. Prvo smo šutjeli, a onda je ona pitala kamo putujem, pa smo malo o vremenu i tako. Onda sam joj rekao, a što je bila istina da je ona prva osoba kojoj sam stao i povezao je sa sobom.

 

Pitala je kako to, pa sam joj ukratko opisao moje strahove, na što je ona pitala pa zašto sam pokupio nju i ja sam rekaoda su presudne bile vrećice i torba i da ona mora da je samo domaćica koja ide doma iz kupovine i da mi od nje neće prijetiti bilo kakva opasnost koju ne bih mogao riješiti. Osim toga rekao sam da ni kod nje nisam primijetio strah i kako bi i nju trebalo brinuti što sjeda u auto nepoznatoj osobi i tko zna kakvom manijaku.

Nasmijala se i rekla kako bi se, u tom slučaju, i ona znala obraniti i pokazala svoje dugačke nokte iskesivši se pri tom imitirajući zvuk škripanja noktiju po nekoj površini. Dodala je, osim toga, ako čovjek i nešto pokuša, pa ako mi se svdi, tko zna možda i prihvatim igru, pa da onda vidm baju što će. Sada sam se ja nasmijao i rekao sam kako mi s sviđa takav pristup i sve si mislim da pokušam nešto i vidm, ovisno o reakciji, sviđam li joj se ili ne. Nasmijala se i što mi je odmah upalo u oko, podigla suknju i ogolila koljena.

Upravo tada trebao sam prebaciti iz treće u četvrtu i onako, kao slučajno stavim joj desnu ruku na koljeno, pogledam u nju, nije maknula ruku, gledala me je ravno u oči, kao da kaže- majstore, što sad, da te vidim, oš krenut dalje ili se povući? Kako sam bio na ravno dijelu ceste krenm rukom niz unutrašnju stranu butine, imala je glatku, nježnu kožu, nije me sprečavala, dodjem do prepona i pogladim je među nogama, preko gaćica sam osjetio dlakavi mufić, a i bila je prilično vlažna, vjrojatno ipak od znojenja, jer bilo je toplo. Pogladio sam ju po mufiću i samo se promeškoliila i svoju lijevu ruku stavila meni u krilo pipajući me među nogama.
HVATA AUTOSTOPERKU ZA KOLENO
Moj kurac je već dok sam joj dirao međunožje počeo pokazivati aktivnost i ona je to, dakako, osjetila pod rukama. Imao sam kratke hlače bez remena i ubrzo ih je jednom rukom raskopčala i gurnula ju u moje gaće i uhvatila me za kurac. Pitala je hoćemo li skrenut s ceste ili idemo kod nje, doma u Kupjak.

S obzirom da je do Kupjaka bilo još nekih desetak kilometara, a tko zna što sve se u tom vremenu može dogoditi, misli sam da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani. Kako sam jako dobro poznavao cestu, znao sam da je u blizini ugibalište koje skreće s ceste i zaobilazi jedan brežuljak u šumi i ponovo se vraća na cestu, tako da se s ceste ne vidi i tu sam skrenuo, ugasio motor i počeli smo se odmah nestrpljivo ljubiti, bolje rečeno žvaliti i drepati se. Ona mi je stiskala kurac, a ja sam joj uvukao ruku u grudnjak i mijesio grudi.

Rekao sam da idemo na zadnje sjedište. Svukao sam hlače i gaće te ostao u majci i tenisicama, ona je svukla suknju i gaćice, košulju i grudnjak, te je ostala amo u sandalama. Sjeli smo na zadnje sjedište, a prednja sam što je moguće više pomaknuo naprijed. Ja sam s sjeo sasvim do prozora, a ona je sjela tako da mi , kad se nakrene i spusti glavu krilo, može pušiti, lizati, cuclati kurac i gladiti jaja.

Ja sam joj jedino mogao nagnuvši se nad nju desnom rukom gladiti guzu i gurati prst odozada bilo u pičkicu, bilo u šupak, pa sam to i radio. Pička joj je bila topla i vlažna. Jedva sam čekao da joj metnem svoj tvrdi, ukrućeni, mokri kurac u tu divnu toplu, vlažnu i usku pičkicu.

U jednom trenutku mi je prestala pušit, ustala je okrenula mi leđa, primila se za prednja sjedišta, rukom stavila kurac na ulaz svoje pičke , kliznuo je unutra , bilo je lijepo vlažno i podmazano i rekla jbi me i ne štedi me, ovo je nepoderivo. Napuni me. Primio sam je za bokove i ona je skakakla po meni, a ja sam ju nabijao na sebe, bilo je divlje, uzbuđljivo, žestoko, znoj je curio, zvukovi su bili neopisivi, njene butine su lupale u moje butine, njena guza u moje krilo, jednom rukom si je masirala klitoris. JEBE STOPERKU U KOLIMA

Vikala je kroz stisnute zube jebi, me jebi, ja sam isto tako, pa i pomalo živčano odgovarao jebem te, jebem te i u svoj toj gunguli ona se počela kvrčiti i grčiti i pristiskala me je svom svojom snagom, trljala o moju stidnu kost i ja sam bio na kraju, svršio sam i napunio joj pičku u dva, tri mlaza.

Još je sjedila na meni i naflo ustala i otrčala van i ostala raširenih nogu dok su joj se moja sperma i jeni sokovi cijedili niz butine. Ne bih da zaseremo tepihe i sjedište. Imao sam u torbici papirnate maramice i obrisamo sam ju, koliko je to bilo moguće. Obukli smo se i nastavili put. Poljubila me u usta i rekla, nadam se da imaš snage za nastavak kod mene. Jasno da nisam ustuknuo i odgovorio sam da jedva čekam.

(Visited 1.349 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.