liže asistenticinu pičku

Asistentica na Fakultetu

Erotske price

1.

Kada sam krenuo svoju zadnju godinu na fakultet očekivao sam da će biti kao i svaka druga. Dosadna i opuštena, ali tada nisam računao da ću ugledati nju. Viđao sam ju još prije dok sam prolazio hodnikom, ali sam uvijek mislio sa predaje drugom smjeru. Ove godine napokon ju mogu vidjeti pobliže.

 

Prošlo je tako par dana i nisam propustio ni jedne njezine vježbe. Uvijek sam sjedio u prvoj klupi i pozorno ju slušao, ali i promatrao. Ima tako lijepo tijelo, a uz to ju krasi i lijepo lice kao i lijep osmijeh. Rekao bih da ima oko 28 godina što ju čini dovoljno mladom.

Zaljubio sam se čim sam ju vidio i nisam mogao prestati misliti o njoj. Skupljao sam hrabrosti i skupljao kako da ju pozovem van, znam da nije baš prikladno jer mi je ipak asistentica, ali morao sam pokušati. mlada sexy jebozovna asistentica

 

Približio se kolokvij za koji sam se u potpunosti spremio, kada sam došao na kolokvij znao sam sve odgovore i vjerovao sam u sebe da ću dobiti odličan. Prije nego sam predao kolokvij, u donji kut sam napisao kratko pitanje: “Jeste li možda za kavu”? .

Cijeli tjedan sam bio nervozan i nisam mogao dočekati rezultate kolokvija, ali ne zbog ocjene već zbog njezinog odgovora pa makar on bio ne. Prošlo je tjedan dana i došli su rezultati kolokvija, a uz moje ime je umjesto ocjene stajalo: “Kolega dođite u moj ured nakon predavanja”.

 

Ostali su me odmah zbog toga zadirkivali i govorili kako misle da sam toliko loše napisao kolokvij da ni asistentica ne može vjerovati. Neću vam lagati, bio sam u panici. Čitavo predavanje sam bio u strahu ne znajući što me čeka. Nakon predavanja otišao sam žurno do njenog kabineta. Pozvala me unutra i rekla da zatvorim vrata.

“Kolega! ” – rekla je zapovijedajućim glasom.

Sav sam se stresao i pitao: “Molim”? Drhtavim glasom.

“Vidjela sam vaš poziv na kavu. Nisam znala da li ste bili ozbiljni ili vas je netko na to nagovorio. ”

“Nitko me nije na to nagovorio. Smijem vam priznati nešto? “.

“Smijete kolega. ”

“Dakle, od kako sam vas prvi put vidio ne prestajem misliti na vas i jako ste mi zgodni. ”

“A to je stvarno lijepo, ali imam dečka. ”

“Oprostite, onda vas neću više gnjaviti. Htio sam samo da znate što osjećam prema vama” – odgovorio sam joj pognute glave.

“Ali.. . u zadnje vrijeme me ne tretira najbolje i ne znam što da radim. A moram i ja vama priznati da ste mi se odmah dopali kroz prvih par sati. Još ste izvrsno napisali ovaj kolokvij i vidim da vas jako zanimam. Pravo je poštovanje imati takvog studenta kraj sebe.”

“Pa drago mi je da je tako asistentice” – odgovorio sam joj sa velikim smješkom

“Budući da ste tako dobri i dragi, mogli bi otiči na kavu ili još bolje doći kod mene da se bolje upoznamo.”

“Ako ste sigurni da to želite ja bih volio.”

“Sigurna sam da, usput ću vidjeti s čime raspolažete” – kada je to rekla prišla mi je bliže i uhvatila me za kurac te ga počela trljati preko hlača

“Pa asistentice.. . ”

“Zovi me Ana” – prekinula me

“U redu, Ana, netko će nas vidjeti”

“Ne brinite kolega, samo zatvorite vrata i opustite se.”

asistentica mu sisa kuracKada je to rekla počela me ljubiti i ujedno otkopčavati hlače. Skinula mi je hlače i bokserice i moj kurac je bio u potpunosti izložen njenim pogledima. Počela ga je polako drkati dok me nastavila ljubiti. Zatim se spustila i komentirala: “Bit će lijepo vidjeti ovo u sebi. A sad da ti dam nagradu koju zaslužuješ. “.

Nakon što je to rekla počela mi je pušiti kurac. Pušila je vješto i vidio sam da uživa to radeći koliko i ja uživam primajući oral. Pušila ga je duboko, prvo polako pa brzo pa opet polako. Zatim je lizala samo vrh i drkala ga. Lizala je od vrha dolje sve do jaja a zatim i njih počela lizati.

Osjećaj je bio izvanredan, sisala ih je i igrala se s njima a za to vrijeme mi je ujedno i drkala. Zatim se raskopčala i skinula grudnjak. Počela mi je trljati kurac grudima i pomalo lickati. Izluđivalo me to a to je i htjela. Htjela me izluditi.

Prestala ga je trljati i počela ga je ponovno pušiti. Vidjela je da sam blizu pa ga je pušila još bolje i počela mi grebati jaja. Svršio sam joj u usta i sve je progutala dok me gledala u oči.

Zatim mi je oblizala cijeli kurac i to također progutala te rekla: “E sad se ovako zadovoljen možeš vratiti na predavanje i tu sam uvijek za tebe, a za kavu, evo ti moj broj” – dala mi je svoj broj – “Nazovi i dogovorit ćemo se!”

Obukao sam se i zahvalio joj te krenio prema van a ona me usput lupila po guzici i rekla da jedva čeka tu “kavu”.

 

2.

Završio sam predavanje za danas te se uputio kući. Pošto je bio petak i nisam ništa imao u planu odlučo sam nazvati asistenticu i pitati ju zašto ne bi sada imali tu kavu. Javila se i rekla je da može i da nema ništa protivt. Dogovorili smo se za 8 sati navečer jer je ona tada slobodna a ja mogu roditeljima reći da idem van.

Otuširao sam se i svježe obrijao cijeli. Kurac i jaja su mi bila glatka tako da asistentica neće imati problema s dlakama. Obukao sam svoju najljepšu košulju koju sam imao i svoje najljepše hlače. Obuo sam smeđe cipele i njih komplementirao sa smeđim remenom i satom. Ma izgledao sam super. Napokon je došlo vrijeme za kavu i otišao sam kod nje.

Dočekala me samo gaćicama i grudnjaku i odmah me povukla unutra. “Ne mogu više čekati” – rekla je te me počela ljubiti. Ljubili smo se i polako mi je otkopčavala košulju. Svukla ju je s mene i počela je ići niže i niže ližući mi tijelo putem.

 

Napokon je došla do remena te i njega otkopčala. Svukla mi je hlače i boxe odjednom. Te počela odmah pušiti moj kurac. Lizala ga je vješto kao i na fakultetu. Nije ga dugo pušila prije nego sam ju prekinuo.

 

Ustao sam ju i poljubio. Ljubeći sam joj skinuo grudnjak te ju polako spustio na krevet. Ljubio sam ju po vratu i spuštao se poljupcima niže. Došao sam do njenih grudi i počeo i njih ljubiti i masirati. Lizao sam bradavice i pomalo ih sisao. Stenjala je i vidio sam da joj godi to. Igrao sam se s njenim grudima neko vrijeme a zatim sam nastavio svoju avanturu i spuštao se niže i niže.

Kada sam došao do njene pičkice samo sam ju zaobišao kako bih ju još malo izazivao. Ljubio sam joj unutrašnjost bedara i približavao se pičkici, ali namjerno nju još nisam taknuo. Vidjelo se po njenim gaćicama da je vlažna.

Odlučio sam da je pravo vrijeme sada prijeći na pičkicu. Polako sam joj počeo ljubiti rub gaćica, a zatim sam ih svukao i mogao sam vidjeti njenu pičkicu. Bila je tako slatka, roza, vlažna i potpuno glatka. liže asistenticinu pičku

Odmah se i meni probudio životinjski nagon i njezin miris me izluđivao. Bacio sam se na posao. Lizao sam ju cijelu. Lizao sam joj i vanjske i unutarnje usnice te prilazio klitorisu. Klitoris sam samo licnuo i izazivao ju još više.

Napokon sam prešao i na njezin klitoris. Sisao sam ga i cuclao i izluđivao ju. Zatim sam polizao dva prsta i polako ih gurnuo u njenu pičkicu. Stenjala je sve glasnije i glasnije a ja sam ju tako lizao neko vrijeme.

Dok je ležala tako raširenih nogu ustao sam i namjestio kurac na njenu pičkicu te ga počeo trljati o nju.

“Ne mogu više čekati” – uzdahnula je. Nakon čega sam samo usmjerio svoj kurac u njenu pičkicu i jednim pokretom kliznuo u njenu vlažnu pičkicu. Počeo sam ju jebati u tom položaju. Prvo polako a onda ubrzavao i ubrzavao.

Volio sam slušati njezino stenjanje. Stenjala je glasno i govorila da ne stajem. Gledao sam ju u oči dok sam ju tako jebao i uživao u njoj.

Bio sam duboko u njoj kad više nisam mogao izdržati. Rekao sam joj: “Svršit ću”, a ona je rekla: “Svrši u mene”. Nakon čega sam ju počeo brže jebati i svršavati duboko u njenu pičkicu. Ostao sam tako neko vrijeme a zatim sam ga izvukao iz nje i počeli su moji sokovi curiti iz nje.
Legao sam kraj nje zapuhan. Nakon nekog vremena šutnje začulo se: “Ovo je bilo predivno. Jedva čekam to ponoviti. ”

Pošto ona nije još uvijek svršila, a ja sam mogao još. Samo sam ju okrenuo na leđa i ponovno gurnuo kurac u njezinu vlažnu pičkicu punu naših sokova. Počeo sam ju opet jebati, ali ovaj put sam ju odmah počeo brže jebati. Htio sam da svrši. jebanje slatke asistentice

Pošto je već bila jako napaljena i vlažna nije joj trebalo dugo da doživi pravi orgazam. Kada je napokon doživjela orgazam izvukao sam ga iz nje i lupio ju po guzi. Cijela guza joj se zatresla.

Legao sam kraj nje, a ona mi je zahvalila i poljubila me. Moj kurac je još uvijek bio tvrd i ona je to vidjela. Odlučila je da ne želi to i samo se namjestila te ga ponovno počela pušiti dok nisam opet svršio.

(Visited 554 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Asistentica na Fakultetu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.