februar 27, 2024
jebanje polu sestre u guzu

Pavle se odvezao kući iscrpljen radom u smeni od 10 sati gde je radio kao dostavljač hrane. Završavajući smenu, obećao je sebi da će to biti poslednja jer je uštedeo dovoljno za pola kirije u stanu koji je delio sa svojim najboljim prijateljem Brankom. Branko je gnjavio Pavla da se posveti selidbi otkako su završili srednju školu pre godinu dana, ali je Pavle imao problema kod kuće.

Njegova polu sestra Marina imala je problema sa ocenama, prijateljima, profesorima i roditeljima. Od kako se njegov otac razveo, a potom se oženio sa Marininom mamom pre tri godine, jedina osoba koja je izgledala bliska i prijatna je bio Pavle. Koliko god da je želeo da se iseli, i konačno je mogao to da priušti, pritisak roditelja i osećaj krivice zbog napuštanja Marine sprečavali su ga u tome.

Marina nije uvek bila tako zatvorena i udaljena od svih. Izvodila je modne revije za svoju porodicu kada je bila mala i volela je pažnju. Spavala je kod drugarica, radila je na štandovima sa limunadom i onim ručnim malim narukvicama, i čak je bila popularna sve dok nije došla do poslednje godine srednje škole.

Zabrinuti da će postati stidljiva i povučena, njegovi roditelji su ga zadužili da joj pruži podršku u svemu što se dešavalo. Bio je petak uveče i roditelji su bili u izlasku, Pavle je iskoristio priliku i pokucao na Marinina vrata.

„Odlazi“, odgovorila je, ali je Pavle dozvolio sebi da uđe i prišao krevetu gde je bila licem nadole.

„Slušaj, ne znam šta te je spopalo, ali šta god da je, možda mogu da pomognem.“

„Ne razumeš“, Marina je tiho rekla, „nešto nije u redu ali… jednostavno ne mogu da objasnim, a s obzirom na to da se seliš, to je još gore; ne moraš da se pretvaraš da mi želiš pomoći, sigurna sam da imaš pametnije stvari da radiš.”

Pavle je pogledao svoju malu polu sestru i pokušao da odgonetne šta se dešava u njenoj glavi. I nije mogao a da se ne zapita zašto je sakrila svoju vitku figuru ispod te crne trenerke i široke dukserice koju je nosila sve vreme. Iskreno želeći da pomogne ponudio je prvo što mu je palo na pamet.

„Mislim da bi trebalo više da izlaziš napolje, znam da nisi sportski tip, ali hajde da trčimo, da te obučemo u neke helanke, možda slatku majicu?

„Marina je uznemireno uzdahnula i Pavle je shvatio da bi trebalo da počne sa nečim lakšim, možda čak i zabavnim. „Okej seko, šta kažeš na jednu od mojih sjajnih masaža? Kunem se da ćeš se osećati bolje, istuširaćeš se i presvući i onda ćemo na trčanje, šetanje, šta god… može?“

Provirila je znatiželjnim pogledom, blago se osmehnula i makar na trenutak joj se lice ozarilo.

„Uradio bi to za mene?“ pitala je Marina iznenađena kako je njen brat uspeo da joj poboljša raspoloženje.

„Naravno! Možeš da ostaneš da ležiš na stomaku“, rekao je.

Položio je ruku na njen donji deo leđa dok je prebacio desnu nogu preko njenog tela i seo ispod njene guze. Shvatio je da u ovom trenutku opseda svoju polu sestru, ali s njenim debelim trenerkama to nije izgledalo previše nezgodno ni za jednog od njih. Počeo je da je masira pomerajući se do njenog vrata, ali je brzo zaključio da ona neće imati punu korist masaže usled sve te odeće i upitao je da li je u redu što on ide ispod dukserice.

„Ma može… kako god…“, promrmljala je, i Pavle je mogao da primeti da se njen stres i brige tope. Osećao se inspirisanim da joj pruži odličnu masažu celog tela i krenuo je unazad tako da bude okrenut prema njenim stopalima. Bez pitanja je svukao njene dve bele čarape i agresivno masirao tabane, stiskajući njene slatke prste, pa do članaka i vitkih listova.

Njegovo kretanje bilo je donekle ograničeno zbog trenerke. Dok je nežno prelazio prstom gore-dole pozadi njenih kolena, primetio je da drhti kao da joj je pala na pamet luda ideja, a ona je iznenadila Pavla tako što je zatvorenih očiju rekla: „skini mi bre tu trenerku, ova masaža je neverovatna i ne želim ništa da propustim!“ masira polu sestru u tangicama

Povlačeći trenerku preko nagiba njene zadnjice, otkrio je da je Marina skrivala ukusnu živahnu zadnjicu i neonsko žute gaćice koje izgledaju neprikladno na njegovoj stidljivoj 18-godišnjoj polu sestri.

Pavle je dao sve od sebe da ne bulji dok je masirao njene predivne gole butine. Nije mogao da veruje da ova savršena guza umotana u žute tange pripada njegovoj polu sestri koju nikada nije zamišljao na seksualni način. Pošto se osećao krivim zbog svog uzbuđenja, on je sa butina ponovo počeo da joj masira listove.

„Gde ćeš, počelo je da se oseća tako dobro“ Marina, još uvek zatvorenih očiju, zvučala je uznemireno.

Pavle nije tražio od nje da pojasni šta je tačno želela i previše je bio nervozan zbog toga što je njegov penis počeo da se koči, tako da je krenuo gore-dole po leđima ispod dukserice. Dok joj je stigao do ramena, morao je da puzi uz njene noge i da sedne na njenu sada otkrivenu zadnjicu.

Primećuje mali osmeh dok se postavlja i njegovo srce počinje da se ubrzava kada čuje tihi jecaj Marine. Stisnuvši ramena gde primećuje najveću napetost, prelazi prstima po ivicama njenog tela i opipa njena rebra. Meka prepreka zaustavlja njegove prste i on sa sramotom shvata da je upravo okrznuo grudi svoje sestre.

On prilagođava svoj sedeći položaj plašeći se da bi ona mogla da oseti njegovu tvrdu erekciju, a ona se napinje od stida i ponovo podešava svoje telo. Pavle ne može sebi pomoći i ima potrebu da se ponovo zagleda u guzu svoje sestre, spušta se prema njenim stopalima i počinje da joj masira gornji deo butina na mestu gde se susreću sa njenom zadnjicom.

Hvata oba guza zajedno i masira u svim pravcima. Marina je sada manje stidljiva i ispušta više i glasnije krike zadovoljstva. Naročito kada njen polu brat zgrabi oba guza i razdvoji ih da bi otkrio tanku žutu liniju tkanine koja jedva pokriva njenu njenu pičkicu koja je sada postala mokra što Pavle može da i da vidi ali i da oseti! Aroma je bila prelepa.

„Mislim da sam zaljubljena u tebe otkako su se naši roditelji venčali“, Marina stidljivo šapuće.

„Zaljubljena? Ne znam za ljubav … ali po ovoj vlažnoj rupici bi rekao da nečega tu ima…“, kaže Pavle zavodljivo dok dodiruje vlažne gaćice.

Na ovaj dodir ona izvija svoju malu zadnjicu u vazduh i maše njome ka njegovom licu „Pa nemoj da se pretvaraš da ti se ne sviđa, osetila sam kako ti se kurac dignuo još pre 10 minuta“, kaže ona sada potpuno budna i u najboljem raspoloženju koje je video od nje posle dugo vremena.

Marina ga gleda veoma ozbiljno i kaže, “možeš li mi učiniti uslugu veliki Pavle?” – zatim je počela da vrcka i da dodiruje prstima svoje usijane rumene guzove – “možeš li me izmasirati ovde, molim te?”

Pavle je teško mogao da poveruje da se ovo dešava i kaže joj – šta god je potrebno da bi te usrećio, i počinje da mazi kurac dok bulji u živahno dupe koje njegova sestra ponosno pomera u vazduhu za njega. „Želiš li da masiram jezikom ili prstom“, pita Pavle.

“Hmmm. Nisam sigurna… šta kažeš na tvoj jezik, a onda jedan prst. Onda ako bi drugi prst mogao da stane, trebalo bi da probaš i to. I ne želim da zvučim pohlepno, ali ti bi bio najbolji prijatelj na svetu kada bi mogao da staviš kurac i prst u moju guzu u isto vreme“, rekla je sa ogromnim osmehom.

Ovo je prosto bilo nemoguće! Njegova sestra je bila uvek fina i kulturna… nikada nije psovala niti imala momka niti su bilo kakve priče kružile o njoj. Kako to da se sada ponašala kao napaljena kučka koja želi kurac u svom anusu! Pavle ipak nije imao ni vremena a ni želje da tada razmišlja o svemu tome. Sklonio joj gaćice u stranu da osmotri njenu savršenu malu rupicu. liže čmarić svoje polu sestre

On tiho uduva malo vazduha na nju, pljuje na nju, a zatim je snažno dlanom udari po guzi tako da ona iznenađeno vikne. Zatim je nežno poljubio guzove i prešao jezikom gore-dole. On vuče jezik dalje dole da okusi malu picu svoje polu sestre i drago mu je da njegovi roditelji nisu kod kuće jer ona glasno jeca od zadovoljstva.

Gledajući je u mokru pičku ne može da se suzdrži i brzo skida svoje farmerke i gaće. On trlja glavu svog kurca o meke vlažne usmine Marinine pičke, a ona ga gleda i moli ga da joj ga nabije. Pavle je zadirkuje ležeći nazad i suočavajući se sa njenom guzom i macom, dok vuče jezikom okolo i što dublje u njenu guzu koliko može.

Dok ona ispušta još jedan glasan jauk, on joj gura prst daleko u usta tako da ga obloži pljuvačkom da bi joj ga lakše gurnuo u dupe. Usko je i sporo, ali oboje uživaju u čvrstom pritisku njene rupe. Njena guza se opire njegovom prstu i on gura jače i kaže Marini da pokuša da mu se otvori. Ona je u stanju da to ostvari i on klizne unutra. Toplo je i čvrsto i Pavle se povlači da neposredno pre nego što iskoči, gurne ga nazad.

Prstom je malo jebe u čmar a malo ga gura u njena usta da ga dodatno obloži pljuvačkom. Dok ona degustira svoj prst, ona ga gleda u njegov pobesneli penis i klima glavom pokazujući da je vreme da stavi svoj penis u njen sada malo manje zategnut šupak. Pavle je hvata za kukove i stavlja svoj kurac direktno u središte njenog dupeta i čeka da njena ruka posegne i usmeri glavu njegovog kurca u njenu dupe. jebanje polu sestre u guzu

Vlažno je i vrh njegovog kurca nalazi malo prostora da se ugura, ali Marina viče da ga želi celog i jače. Napredak je sada brži i nakon još nekoliko guranja, njegov kurac je ceo u maloj guzi njegove polu sestre. Dok on drži žute tange sa strane, njegov kurac se zabija u sve opušteniji čmarić, dok se ona drži za lice i viče u jastuke.

On je sada razvaljuje! Ne štedi je i deluje da ona tako i voli – duboko i grubo! Svršila je dva puta pre nego je Pavle osetio da se i sam približava vrhuncu. Zadržao je kontrolu i izvlači se na vreme da poprska gomilu sperme po njenoj guzi i leđima. Ona trlja njegovu spermu oko svoje pice i stavlja svoj prst prekriven spermom u svoja usta da okusi.

Sa osmehom ona ljubi Pavla u usne i govori mu koliko ceni što je odvojio vreme da joj pomogne. Marina skida svoje male žute gaćice i pruža ih Pavlu – „Da me se setiš kada se odseliš.“

Pavle se okreće i šalje svom drugaru poruku da će više uštedeti novca ako još neko vreme živi kod kuće.

„Idi u krevet pre nego što se mama i tata vrate, možda sutra možeš ti mene da izmasiraš“, kaže joj Pavle poljupcem u obraz za laku noć.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 5]
(Visited 3.182 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!