30 marta, 2023

Analna Kurvica

razvaljivanje devojkinog čmara

Moja je cura prava kurva. No do nedavno nisam mislio tako. Kada sam upoznao Jagodu prije pet godina bila je neiskusna, ali željna upoznati seksualne užitke. Brzo je raširila noge, a picu sam za nagradu prvo počastio jezikom. Nakon nekog vremena poželjela je i ona vidjeti moj kurac. Čim je spustila gaće i ugledala ga odmah ga je primila u ruke i počela drkati. Na moj zahtjev ga je prvo poljubila, a onda i nespretno strpala u usta.

Zavoljela je ˝oralno zadovoljavanje˝ (pušenje je tada smatrala jeftinom i prostom riječi). Prvu mjeru sjemena koje je dobila u usta brzo je s gnušanjem ispljunula, a usta pošteno isprala. Ali već je drugi put zdušno sve progutala, a do tada već nije imala ni problema ˝popušiti˝ mi na moj zahtjev i na koljenima. Jednom mi ga je čak drkala u zadnjem redu kina u Captol centru na filmu ˝Miss congeniality˝ sa Sandrom Bullock.

Na moj znak na brzaka je nagnula glavu nad moje prepone i isisala i posljednju kap iz njega. Kino je istina bilo skoro prazno… Kurac sam joj zabio nakon godinu dana veze iako sam je mogao kresnuti već nakon tjedan dana. Bila je spremna odmah raširiti noge no ja sam odlučio sići polako, ipak sam joj bio prvi dečko pa sam je želio što polaganije uvoditi u svijet seksa. Možda sam želio da što duže bude neiskusna i nevina djevojka.

Nakon što sam je razdjevičio polako je postajala sve otvorenija i spremnija na seks. Kada sam god htio bila je raspoložena za seks, a posebno me voljela pušenjem dovoditi do vrhunca. Pušenje joj i sada predstavlja najveći doživljaj. No u globalu mogu reći da je s vremenom postala pomalo nezainteresirana te uvijek ja moram poticati naše odnose.

Napali je biti u podređenom položaju, kada je ˝uzeta˝ ili ˝prisiljena˝ na seks. Vjerojatno je to taj ženski mentalitet da samo zločesete djevojeke (kurve) traže seks. Rijetko kada se oblači izazovnije i seksi. Uglavnom ni ne pokušava istaknuti svoje tjelesne ljepote kojima je bila obdarena. Želio sam da bude malo vatrenija, željnija seksa i spontanija, ali sam je volio pa se nisam bunio.

Rano sam joj počeo maziti dupe, jer ima prekrasno okruglo i čvrsto dupe. Moje maštarije uvijek su počivale na njemu. Želio sam je kresnuti u šupak na što je ona nevoljko pristala. Anal je za nju bio krajnji tabu i nešto krajnje neprijatno te bi mi davala dupe samo na rijetke prilike. To je obično bilo kada je nešto zgriješila i trebala se na poseban način iskupiti.

Jednom prošloga ljeta isplanirao sam romantičnu večeru i rezervirao sam stol u jednom skupljem restoranu te joj kupio ruže. Trebali smo se naći u restoranu, jer je ona imala posla. Čekao sam je preko sat vremena, nadajući se da će doći. Zvao sam je, ali je mobitel bio isključen.

Nisam se ljutio već sam bio istinski zabrinut. Kada sam je konačno uspio kontaktirati ispostavilo se da je potpuno zaboravila na randevous jer za svojega šefa u bolnici u kojoj je počela raditi pred godinu dana, htjela nešto dovršiti. Uvijek je bila marljiva, ali ovo je bilo previše. Bio sam stvarno ljut. Propala mi je brižno pripremana večer.

Sutradan kada je navratila do mene bio sam iznenađen njenom pojavom. Došla je prekrasno obučena u svoj novi drap komplet. Usko krojeni sako imao je dublji izrez koji je pokazivao dekolte. Šos je pripijeno ležao na njenim bokovima i završavao tik iznad preplanulih koljena. Noge su joj bile gole, sjajne, a oko gležnja je imala zlatni lančić. Da stvar bude gora, obukla je crne salonke na visoku petu.

devojka mu ga sisaMoja cura nema velike sise, ali su joj zato noge prva liga, pogotovo kada ih potpetice istegnu. Čim je ušla u stan, bez riječi je zatvorila vrata i pala ničice na koljena. I dalje bez riječi spustila mi je mahnito trenirku i bokserice te se kao gladna bacila na kurac. Mogao sam svršiti samo na prizor tako elegantne cure kako na koljenima puši, ali nisam.

Primila ga je duboko u grlo bez puno okolišanja, kako ona to obično radi kada se treba iskupiti jer me tada nastoji što prije zadovoljiti. Kada ga je dovoljno zaslinila primila ga je u svoju malu šaku i počela drkati, gledajući me vragolasto u oči.

˝Znaš ljubavi, dok sam čekala na stanici, pokupio me je jedan frajer u autu i prebacio do centra. Jako je simpatičan. Cijelo vrijeme mi se upucavao. Nije ni skidao pogleda s mojih nogu. Uzela sam njegov broj mobitela kako bi mu se mogla zahvaliti na prijevozu.˝

Kada je to rekla oblizala je usnice polagano, cijelo vrijeme me gledajući, te se ponovno bacila na kurac. Baš je bila vražja. Dobro zna koliko me pali pomisao na nju s drugim muškarcima. Zamislio sam kako je stranac tuca u autu te sam skoro svršio, ali sam u zadnji moment izvukao batinu.

Primio sam je za kosu i odvukao u blagovaonicu. Odlučio sam je jebati na stolu. Izvadio sam jedan kondom i dao joj ga. Ponovno je kleknula, postavila ga na pravu stranu u usta i ustima mi srolala kondom cijelom dužinom penisa do korijena. Bila je majstorica u tome. Zgrabio sam je za kosu i htio je podignuti.

˝Ne još. Čekaj.˝ Iz torbe je izvukla tubu lubrifikanta. ˝Otišla sam u seks shop i kupila ovo.˝ Bio je to nekakav analni lubrifikant. Kurac mi se propeo još dva centimetra pri pomisli kako je ovako elegantna kupovala analni podmazivač. Nakapala je gel na ručice te ga polako premazala preko kurca. ˝Gore!˝ naredio sam, što sam mogao grubljim glasom.

Glas mi je zapravo bio promuknut i drhtav od uzbuđenja. Nikada je nisam vidio toliko spontanu. Podigla se na stol, legla na leđa i raširila noge. ˝Gdje su ti gaće?˝ nikada nije išla bez njih. ˝Ostavila sam ih šoferu kao predujam.˝ Rekla je to takovim glasom da više nisam znao zeza li se ili ne. Bio sam narajcan kao nikada prije.

Odlučio sam je divljački pojebat, točno onako kako je i sama to tražila. Primio sam je za gležnjeve te joj raširio noge i pritisnuo koljena prema prsima. Čmar joj je sada bio ispupčen. Njezina mala stopala izgledala su iznimno jebežljivo izvijena u nalakiranim salonkama. Otkopčala je sako, ispod kojega se nalazio samo grudnjak, zatvorila oči i rukama čvrsto primila rub stola, iščekujući nalet.

Zabio sam ga nemilosrdno, odmah cijelom dužinom. Ušao je lako, bez otpora. Sfinkter se rastvorio i glatko progutao moj glavić, a onda i ostatak kurca. Kod prvoga naleta primjetio sam bolni grč na njenom licu. ˝Tako ti i treba˝, pomislio sam,˝kad me izazivaš.˝ Jebao sam joj šupak cijelom dužinom kurca – vadio bi ga skroz vani te ga ponovno utjerivao do korijena unutra. Bio sam u sedmome nebu. Sve je bilo tako glatko i usko. razvaljivanje devojkinog čmara

Na moje zaprepašenje bolni grč na njenome licu pretvorio se u izraz užitka. Počela se namještati pa čak i sama nabijati na kurac. Uživala je (poslije sam saznao da joj je glavić u tome položaju stimulirao stražnju stijenku rodnice). ˝Hajde još! Jebi me! Jače! Još! Još! Daj! Još malo! Molim te! To! Tooo! Toooo…..˝

Svršila je kao nikada prije. Znao sam joj obrađivat klitoris, znao sam joj jebat pizdu, znao sam joj jebat pizdu i obrađivat prstom klitač istovremeno, ali ni jedanput, ponavljam, niti jednom, nije svršila tako gromoglasno i s tolikim užitkom kao taj put kada sam joj ševio šupak.

Od toga dana nekako se promjenila. U seksu je i dalje bila dosta zatvorena i neinventivna, ali se nešto kod nje promjenilo što nisam tada još shvaćao. Na pitanje što je bilo s onim šoferom dobio sam nejasan odgovor, a na moje fantazije o ševi u troje više nije odgovarala negativno već je uglavnom šutila zagonetno se smiješeći. Moja Jagoda se uistinu promjenila.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
(Visited 946 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!