2 juna, 2023

Ana je Podlegla Komšijinom Kurcu 6. Deo

0
napunio komšijinu ženu

Prošlo je još par dana, a ja sam kasno stigao kući. Ušao sam u kuću, ali Ane nije bilo nigde, uprkos tome što joj je automobil bio na prilazu. Poslao sam joj sms “Gde si?” Prošlo je nekoliko sekundi, kad sam dobio odgovor: “Nevaljala sam”, i smajli koji namiguje.

Krvni pritisak mi je odmah skočio, pokušao sam da pogledam u komšinu kuću, ali nisam mogao mnogo da razaznam.

“Šta radiš?” – poslao sam.

Koračao sam po sobi, prošao je minut, a onda sam dobio poruku. Bio je to mali video snimak sa telefona, uzbudljiviji od bilo kog pornića. Moja žena je lizala komšijinu masivnu kurčinu gore -dole, obavijajući usne oko njegovog člana i trpajući što više njegovog mesa u usta. guta komšijinu kurčinu

Njena mala ruka masirala mu je teška jaja dok mu je pušila. Zvukovi njenog oralnog rada bacili su me preko ivice, pa sam instinktivno pao na kauč, izlažući se. Moja žena je koristila usta na kurcu našeg komšije jbt!!!

Čuo sam Nemanju kroz snimak, “Mmm. Puši ga dušo. Sisaj taj veliki kurac.”

Izgledalo je kao da je Nemanja držao njen telefon, ali jedini pogled koji sam imao bio je njegov veliki kurac, a lice, usne i jezik moje žene pružali su mu zadovoljstvo. Zastala je na trenutak, gledala u kameru i zlobno se osmehnula. Zatim je počela da slaže mokre poljupce gore -dole po njegovoj ogromnoj osovini.

“Jebote. To je to Ana. Pokaži mu koliko voliš ovu veliku debelu kurčinu.”

Čuo sam kikotanje, a onda je video prestao. Odmah sam ga ponovio i uspeo sam samo nekoliko sekundi drugog gledanja da izdržim pre nego što sam eruptirao, svršavajući sebi u krilo.

“Moram da te vidim.” Poslao sam joj poruku hitno, u delirijumu. Nekoliko trenutaka zatim, stigao je odgovor: “Dolazim za minut, nateraću ga da svrši.”

Zavalivši se u sofu, obuzeo me bizarni talas opuštenosti, gotovo kao da osećam trenutni trans. Baš kad sam hteo da utonem u san, klizna vrata su se otvorila. Ana je ušla, raščupana, ali ovaj put nije bila oskudno odevena. Zapravo je još uvek bila u istoj haljini koju je nosila na poslu, ali joj je ruž bio razmazan. Spustila je pogled i videla moj izloženi kurac i nered koji sam napravio.

“Pa … pretpostavljam da ti se video dopao?” Pogledao sam je, ali sam mogao samo da klimnem glavom. Nasmešila se: “Moram da idem da operem zube dušo, mnogo je sperme bilo u njima.”

Gledao sam dok je njeno prelepo dupe koračalo uz stepenice. Imao sam osećaj da će se to dogoditi, a sledeće nedelje se to neizbežno i dogodilo. Moja supruga se gola igrala u našem bazenu, kao i naš komšija. Bili su u i van vode, ljubili se, mazili. Njegov masivan penis je bio na punom ekranu dok je odskakao po terasi.

Moja žena ga je celo popodne obasipala razigranim komplimentima. Povremeno bi došla i sela sa mnom dok sam ležao na jednoj od stolica, flertujući sa mnom u stanju erotskog opuštanja. Svi smo pili poznate moskovske mazge. Bilo je to neverovatno bizarno popodne, ali bio sam u uspravnom položaju skoro čitavo vreme, posebno kada sam primetio kako se njih dvoje tiho igraju jedno sa drugim pod površinom vode.

Bilo je to u najmanju ruku nadrealno popodne. Kasno smo počeli te nedelje, i pre nego što sam to shvatio, približio se sumrak. Odjednom sam se probudio, bila je noć. Odmahnuo sam glavom, osvrćući se po dvorištu i ne videcvši nikoga. Ustao sam, mučno, alkohol mi je i dalje ostao u sistemu.

U početku sam čuo tišinu, ali to je brzo prekinuo udaljeni jauk. Bio je prigušen, ali bio sam siguran da je to moja žena. Uhvatila me panika, ne znajući odakle dolazi. Utrčao sam u kuću tražeći je okolo. Nije bila u dnevnoj sobi. Utrčao sam stepenicama u našu spavaću sobu. Nema je.

Stajao sam na trenutak, pitajući se, i baš kad sam se okrenuo da odem, video sam ih. U našoj spavaćoj sobi bilo je mračno, ali je svetlost koja je sijala iz komšijine uvek bila prisutna. Oboje su bili goli, moja žena je bila na njegovom krevetu, raširena na sve četiri. Stenjala je od zadovoljstva. komšija mu jebe ženu s guza

Njene velike grudi ljuljale su se dok je Nemanja jebao njenu picu sa leđa. Njegovi potisci bili su moćni, a njegove velike ruke čvrsto su je hvatale za struk i guzu dok je prodirao u nju. Na obema je bio jasan sjaj znoja. Srušio sam se na ivicu našeg kreveta. Koktel emocija koje su mi se vrtele u telu bio je neodoljiv, ali onaj koji je dominirao nad svima bilo je – uzbuđenje.

Otkrio sam kurac, ali se nisam usudio da ga dodirnem, jer sam bio blizu eksplozije čak i bez fizičke provokacije. Nikada je nisam video ovakvu, nikada je nisam čuo ovakvu, čak ni kroz dva staklena zida i nekoliko desetina metara udaljenosti, njeni jauci bili su neverovatni. Prsti su joj se usekli u posteljinu dok se nabijao krvnički u nju, vrištala je dok je uranjao i izlazio iz njene pičke svojim ogromnim penisom.

U trenutku sam znao da je došao do područja njene ženstvenosti do kojih ja nikada nisam dobacivao. Znao sam da mu je zadovoljstvo što je otpustio vaginalne nervne završetke na način na koji ja nisam. Odjednom sam shvatio da mi je vilica širom otvorena. Užasnuto sam gledao dok je Nemanja posezao okolo, hvatajući je za grudi, uvlačeći je u sebe dok ju je jebao.

“Sviđa li ti se ta poza Ana?”

Jedva sam ih čuo, ali usne su mi pružile kontekst. “Sviđa mi se.” odgovori moja žena.

Usporio je, izvukavši se iz nje i okrećući je po krevetu, položio joj je na leđa. Pička joj je izgledala natečeno, upaljeno i mokro. Njegov masivni organ bio je premazan nestvarnom količinom njene kreme, gotovo mu je penis bio pokriven belom tečnošću njenih ukusnih sokova. Nikada ranije nisam video da je Ana izlučivala toliko svog sekreta.

Sagnuo se i poljubio joj grudi, a zatim i usta, dok je još jednom uskladio svog giganta sa njenom picom, polako se uguravši u nju. Uzbuđeno sam gledao kako mu se njegova debela osovina razgrće, a njene natopljene usmine istežu se i grle njegovo meso, nikada ne puštajući. ubada se u komšijinu ženu

Njeni sokovi i njena potreba doveli su do toga da joj se maca prilijepila za njegov organ. Njena vagina žudela je za njegovim velikim penisom. Podigla je noge, glasno stenjajući, a njena lepa stopala su se grčila u vazduhu kada je on ušao u nju. Gledao sam kako su joj se nežni prsti uvijali dok je ponovo počeo da pumpa u nju.

Njegove velike loptice počele su da je šamaraju po zadnjici njenog punačkog dupeta kad ga je primala. Držala se za leđa, zabijajući mu se u kožu dok ju je uzimao.

Iznenadio me telefon, koji je glasno zvonio u mraku sobe. Ana me je zvala. Drhtao sam dok sam odgovarao govoreći: “Halo?” kao idiot.

Telefon čak nije bio ni u njenim rukama. Ubrzo sam shvatio da im je to negde ispod čaršava, a poziv je bio slučajan. Bio je to bukvalno slučajan jebeni poziv! Sada jasni zvuci njihovog parenja bili su u mom uvetu. Potreslo me je kad sam čuo njene uzvike zadovoljstva. Postavio sam telefon na zvučnik i porazno ga bacio na stranu.

“Daj mi taj veliki kurac Nemanja! Jebeno mi se sviđa!”, Njeni jauci bili su opojni, nadrealni.

“Obožavam jebati ovu tvoju usku pičku. Prokletstvo, ti si najjebozovnija kučka na svetu.” Zagunđao je dok je zabijao kurac u moju ženu. Anino stenjanje postalo je grozničavo, a njeno cviljenje ustupilo je mesto nečemu snažnijem! Orgazam koji je izazvao najintenzivniju lavinu strasti.

“Oh! Oh! Oh! Nemanja! Ja, ja ću …!!” Njen jauk je bio iskonski!

Gledao sam kako su joj noge omotane oko donjeg dela leđa, prsti se uvijaju i zaključavaju nadole. Njeno telo je bilo u grčevima dok ju je zahvatio najmoćniji orgazam u životu. Nemanja je zaurlao, pridruživši joj se u seksualnom vrhuncu, “Jebote Ana, ja ću svršiti u tebe!” napunio komšijinu ženu

Njegove velike loptice su se istovarile, oslobađajući ono što je moralo biti ogromno opterećenje semenom, duboko u voljenu matericu moje žene. Zagrlili su se i strastveno poljubili, na kraju su se otkotrljali i legli jedno na drugo.

Njegov masivni organ sada mu je ležao mlitav preko butine. Žena mi je teško disala i mislio sam da mogu da razaznam kako joj pica još drhti od bombardovanja koje je upravo primila. Spustio je ruku na njen stomak, smejući se.

“Mislim da sam tu tvoju udatu pičkicu malo rastegao. Da li ti se svidelo?”

Nasmejala se, kroz izmaglicu svog seksualnog oporavka, “Svidelo? Nikada nisam ni znala da mogu tako da svršim … Mislim da se nikada neću zasititi ovog velikog kurca.”

Stavila je ruku na njegovu muškost, nežno je milujući dok je ležala. Nasmešio se, nagnuo se i ponovo je poljubio: “Za to služe komšije, dušo. Jebaću te non -stop ako želiš Ana. A sada …” zastao je, šamarajući je po dupetu. “Verovatno bi trebalo da se vratiš svom mužu.”

Probudio sam se iz svog transa, gledajući dole u međunožje, odjednom shvativši da sam svuda po sebi imao spermu.

KRAJ

(Visited 8.024 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4.9]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!