29 marta, 2023

Ana je Podlegla Komšijinom Kurcu 5. Deo

razvaljuje suprugu za kaznu

Usporeno sam je gledao dok je koračala preko dvorišta, prilazeći njegovoj kući. Srce mi je poskočilo kad sam ugledao Nemanju, otvorio je zadnja vrata, bez majice. Izgleda da nije nosio ništa osim kratkih pantalona. Nasmejali su se jedno drugom, Ana je pocrvenela, a on joj je stavio ruku oko struka i uveo je unutra. Odjednom, nestala mi je iz vida.

Otrčao sam da pogledam u njegovu kuhinju, ali su zavese bile zatvorene. Svetlost iznutra jedva se probijala kroz ivice prozora. Srce mi je odjednom počelo brže kucati, ali sam se primorao da sednem na kauč i čekam. Prošlo je deset minuta, pa dvadeset. Nijedna televizijska emisija na svetu nije mogla da me natera da promenim tok svojih misli.

U trenutku straha otrčao sam gore da prestravljen pogledam u njegovu spavaću sobu, mrak, otvorene zavese. Pretpostavljam da su zapravo bili u kuhinji. Prošlo je još deset minuta i počeo sam da koračam u krug po dnevnoj sobi. Nakon što je prošlo skoro 45 minuta, izgubio sam kontrolu.

Izašao sam na zadnja vrata, polako koračajući kroz dvorište – pokušavajući da bacim pogled u njegovu kuhinju. Svetlo je bilo upaljeno i izgledalo je kao da je na šporetu bilo nekih lonaca, ali nije bilo ni traga od Nemanje ili moje žene. Konačno sam odlučio da se provučem niz bočno dvorište i na kraju stigao do prozora njegove dnevne sobe.

Ono što sam video kroz zavese potreslo me je do temelja, ali me je takođe skoro i onesvestilo od uzbuđenja. Nemanja i Ana sedeli su na njegovom kauču. Prvo što sam primetio je da je spavaćica moje žene spuštena do struka – otkrivene su joj sise. Nemanjine masivne ruke su ih držale, masirale, štipale joj bradavice.

drka komšijin kuracMogao sam da razaznam slabe jecaje svoje žene kroz staklo dok je od zadovoljstva zabacivala glavu unazad. U užasu sam shvatio da su Nemanjine kratke pantalone bile oko njegovih zglobova, a njegov masivni kurac bio je izložen i uzdizao se prema gore, nemoguće velik!

Skoro sam se srušio kad sam video da je Anina nežna ruka omotana oko njega. Pumpala ga je šakom masirajući gore -dole po njegovoj impresivnoj kurčini. Njegova pozamašna kesica sa jajima trzala se gore -dole pod njenim potezima. Njeni mali prsti nisu imali načina da se opkole skroz oko njegovog debelog tela, ali ga je svejedno strastveno natezala.

Usta su mi se osušila, oči raširene, kolena su mi oslabila – ali pre nego što sam uopšte mogao da reagujem, Nemanja je eksplodirao. Bio sam svedok kako njegove neverovatno teške loptice pulsiraju nagore, dok mu je bujica sperme iskrcana iz nabujalog glavića. Mlaz za mlazom debelog semena obasulo im je krila, prekrivajući Aninu ruku dok ga je pumpala do zadovoljavajućeg završetka. komša eksplodirao u njenim rukama

Nemanja je zabacio glavu unazad, očigledno u delirijumu od oduševljenja, zastenjajući kad je svršio od dodira moje žene. Sagnuo sam se iza zida, slušao, zapanjen.

Moja žena je sumorno i uzbuđeno progovorila: “Uvau Nemanja, tako mnogo sperme.”

Nemanja je odgovorio: “Hvala draga. To su moje velike loptice. Uhhhh, to je bilo jebeno odlično. Imaš zlatne ruke komšinice. Ne mogu ti reći koliko sam jako želeo da uradimo tako nešto. Imaš magičan dodir.”

Anin glas je bio nervozan, zbunjen, uzbuđen: “Ne mogu da verujem da smo upravo to uradili! Jovan će me ubiti!”

Komšijin glas je odjednom postao ohrabrujući, zavirio sam unutra da vidim, Ana je vratila spavaćicu preko sebe.

“Jovo postane uzbuđen i napaljiv kad si ovako nevaljala devojka. Svideće mu se, veruj mi. ”

Nervozno mi je izašla iz vidokruga i krenula ka našoj kući, “nadam se da si u pravu …”

Utrčao sam nazad u našu kuću da zaronim na kauč u našoj dnevnoj sobi, očajnički pokušavajući da izgledam staložen. Ubrzo sam čuo kako se klizna vrata polako otvaraju i video sam svoju raščupanu ženu kako ulazi u sobu. Kosa joj je bila u neredu, a disanje duboko. Noćna spavaćica je bila naborana, a lice i oči su joj davale prestravljen izraz.

Nikada me nije toliko privlačila! Stajao sam, ne govoreći ništa. Zgrabio sam je za ruku i bacio na kauč, “J-Jovane. Č-čekaj …”

“Ućuti.” Rekao sam, podižući njenu spavaćicu i razotkrivajući mokru vrelu pičku, prevrnuo sam je i sa neverovatnom hitnošću zakopao se u nju. Nikada je nisam osetio tako natopljenu, bila je više nego mokra.

“Prokletstvo Ana. Jebeno volim kad se ponašaš kao kurva.” Ošamario sam je po dupetu jače nego ikada. Glasno je zastenjala: “O Bože Jovane! O ne! Bila sam loša, žao mi je!”

“Jel ti se svidelo da se igraš sa njegovim velikim kurcem, prljava mala kurvo?” Uhvatio sam je za bokove i žestoko se nabio u nju.

“Ohhh! Ne! Ali… Kako… Kako ti znaš?” Ana je zarila lice u jastuke dok sam je razvaljivao s guza. razvaljuje suprugu za kaznu

Bila je obuzeta stidom, zbunjena mojim znanjem, ali njena pica je šikljala od njene vlažnosti. Bila je napaljena više nego ikada. Počela je snažno da se baca, maca joj se silovito stezala, vrisnula je u jastuk, snažno svršavajući. Prizor na njen orgazam izazvao je moju erupciju i izbacio sam svoje seme u nju, srušivši se na njena leđa.

Polako smo se otkotrljali jedan od drugog, zadihani, crvenih lica. Čim sam došao do daha, pogledao sam je: “Reci mi šta se dogodilo. Ispričaj mi sve.”

Sela je, sabrala se. Bila je nervozna i nespretna, i dalje je teško disala. “Ja … Ušla sam unutra i uglavnom smo bili u njegovoj kuhinji.” Zamuckivala je dok je govorila: “O-On, mnogo se nekao dodirivao uz mene u kuhinji… mogla sam da ga osetim. Bio je uzbuđen.” sramotno je pokrila lice.

“U redu je dušo, želim da čujem. Reci mi.”

“Prišao mi je iza leđa i počeo da se igra sa mojim grudima … To … Nekako mi je postalo vruće i bilo me previše sramota da mu kažem da prestane.”

“Je li rekao nešto?”

“On je … hm, samo je rekao da voli moje sise, i da ih se ne može zasititi …” zastala je, očigledno uzbuđena sećanjem. “Kad sam završila sa večerom, poklopila sam jelo i stavila ga na paru na par minuta. Okrenula sam se, ali pre nego što sam pokušala otići, povukao me je u dnevnu sobu i seo me na kauč.”

Duboko je pocrvenela, vrpoljeći se u mestu dok je to objašnjavala: “O-On se nastavio igrati mojim grudima, a ja sam samo sedela, smrznuta. Zastao je na trenutak i brzo povukao šorc pa mu se kita pojavila.. velika, nabrekla… ”

Ja sam, neobjašnjivo, ponovo počeo da postajem tvrd – držeći se za svaku njenu reč.

Njeno rumenilo je bilo duboko, oči su izbegavale moje, “Pitao me je da li mi se sviđa.”

Grlo mi se odjednom osušilo, “Nastavi, Ana. Šta si rekla?”

“… ja … rekla sam mu da volim koliko je velik.” zastala je i pocrvenela još dublje. “Uhvatio me je za ruku i polako mu je spustio, ne znam šta me je spopalo, ali samo … ne znam!”

Rekao sam: “U redu je dušo … šta se još dogodilo?”

Ugrizla se za usnu: “Rekao mi je da se igram sa njegovom velikom kurčinom i da ga dovedem do orgazma …” zastala je i duboko udahnula: “Tako sam i uradila.”

“Jebote.” Odgovorio sam, zadihan.

“O dušo šta to bre radimo !? Ovo je ludo!” Vrisnula je, zbunjeno sakrivši lice u ruke.

Odgovorio sam tako što sam joj raširio noge, razotkrivši njenu upaljenu pičku. Nežno sam je pomazio a potom je poljubio u sred mokre vagine: “Konačno si nevaljala devojka… prljava droljica… i volim svaku sekundu!”

KRAJ 5. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
(Visited 4.627 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!