2 juna, 2023

Ana je Podlegla Komšijinom Kurcu 3. Deo

0
jebanje supruge pred komšijom

Još jedna nedelja je prošla bez događaja i uskoro smo se našli u još jednoj lenjoj nedelji. Ana i ja smo izašli sa prijateljima na raniji doručak i uživali smo u nekoliko koktela. Vratili smo se kući poprilično cvrcnuti od pića i šaputali jedno drugom na kauču.

Ana je kukala: “Želim u bazen.”

“Pa idemo u bazen.” Odgovorio sam.

Zahihotala se i otišla gore da se presvuče, vraćajući se u svom ružičastom bikiniju.

“Ček ček malo. Nikad ne nosiš bikini koji sam ti kupio na našem putovanju, bio je veoma skup a ti ga ne nosiš.”

Na trenutak smo se pogledali, a ona se polako okrenula i popela na sprat. Vratila se dole, nervozna. Njene lepe sise jedva je sakrila neverovatno tanka crna tkanina, okrenula se i njeno dupe je potpuno progutalo tangicu. Skoro je izgledalo kao da uopšte ne nosi ništa. Bilo je savršeno.

Ali, očigledno se nije slagala. “Ne mogu izaći u ovome.”

“Da, možeš, to je bikini, napravljeni su posebno za ljude da ih nose – napolju.” Da već nije popila nekoliko pića, verovatno se nikada ne bi složila. Ali ja sam gledao dok je otvarala klizna staklena vrata da izlađe napolje. Projurila je preko trema i u žurbi skočila u bazen. Otišao sam na sprat da se brzo presvučem, a kad sam stigao na naše dvorište, primetio sam da se Nemanja još jednom pojavio i već razgovarao sa Anom.

Refrakcija vode očigledno je pristojno prikrila koliko joj je kože izloženo, ali u isto vreme bilo je prilično jasno da ne nosi mnogo.

Nemanja me je pozdravio dok sam prilazio: “Zdravo Jovane. Pitao sam Anu da li želi jednu od mojih poznatih moskovskih mazgi. Spomenula je da ste jutros malo malo imali druženje uz koktele.”

Zahihotao sam se, klimajući glavom u znak slaganja: “Znaš Nemanja. Ne želim da imaš loš utisak. Ne pijemo mi baš mnogo, posebno ne ovako rano, ali iz nekog razloga u poslednje vreme, nedeljom – poludimo.”

Nasmejao se: “Nedelja zabave – jel tako vi deca to zovete? Čujem da moja nećaka to stalno govori.”

“Nemam pojma.. recimo. Pretpostavljam da ću prihvatiti tvoju ponudu za koktel. Ana?” Slegnula je ramenima, smešeći se.

“Nedelja je zabavan dan.” rekla je.

“Sjajno.” Činilo se da je Nemanja oduševljen što će to moći podeliti sa nama: “Treba mi samo mala pomoć u kuhinji. Smeta li ti Jovo da mi pomogneš za sekund?”

Nisam siguran šta me je navelo da se odlučim da malenu laž ubacim u celu priču, ali jesam. “Sranje. Znaš, setio sam se da moram poslati klijentu neki dokument preko mejla. Dušo, zašto ne pomogneš Nemanji, odmah se vraćam.”

guzata supruga pred komšijomIzbegavao sam da gledam direktno u Anu, ali sam krajičkom oka mogao da vidim njenu reakciju – prebledela je! Bez ijedne reči, vratio sam se unutra. Brzo sam pronašao svoj mobilni telefon i pretvarao se da kucam, hodajući prema prozoru da gledam. Smejao sam se kao idiot u iščekivanju. Prozor je bio odškrinut i bilo je lako čuti sve. Gledao sam kako Ana nervozno izlazi iz vode, sa prelepim dupetom. Bradavice na njenim velikim sisama gotovo su izletele napolje dok su joj sise odskakivale.

Nemanja je zinuo kad je jasno video šta nosi.

“Pa … To je svakako prelep bikini.” Čuo sam ga kako govori. Ana je pocrvenela, mucajući u odgovoru. Gledao sam kako se brzo prosušila peškirom.

“H-hvala Nemanja. Jovan me je naterao da ga obučem.”

Krenuli su preko dvorišta prema Nemanjinim kliznim vratima. “Pa, svakako ima dobar ukus.”, Video sam ga kako se smeška nakon komentara. Gledao sam sa čudnim uzbuđenjem, gledajući kako dupe moje žene poskakuje napred-nazad, naizgled golo – kako nestaje u kući našeg komšije.

Imam pogled kroz prozor naše kuhinje u njegovu. Ana se kretala po sobi, pomažući Nemanji da smućka koktele. Izgledala je božanstveno. Nisam više mogao da čujem šta se priča, ali Ana i Nemanja su počeli da se smeju. Nisam mogao da verujem šta vidim, moja polu gola žena ležerno se šetala kuhinjom našeg komše.

Bio je to tako uzbudljiv prizor i iznenadilo me kad sam shvatio koliko sam uživao u tome. Ubrzo su izašli iz njegove kuće i vraćali su se preko dvorišta. Bacio sam telefon na kauč i pridružio im se na terasi.

“Izvinite zbog toga.” rekao sam obema, ali zaista – izvinjenje je bilo namenjeno Ani. Besno me je pogledala, ali primetio sam da joj je odjednom u kupaćem izgledala ugodnije. Izgleda da više nije žurila da se pokrije.

“Bez brige.” Nemanja je rekao, stavljajući koktele na jedan od naših stolova: “Nikada me nećeš čuti da se žalim na prelepu ženu u bikiniju koja mi pomaže.”

Ana je duboko pocrvenela, a ja sam se nasmejao: “Pretpostavljam da to ima smisla.”

Bio sam oduševljen kada sam čuo da joj Nemanja otvoreno daje komplimente, ali očigledno je njegova primedba bila Anin red za beg nazad u vodu.

Odlučio sam da pritisnem: “Možeš li verovati da sam je morao nagovoriti da ga nosi?”

“Zapravo, rekla mi je, ali mi je drago što jesi. Sada su svi pobednici.”

Anine oči su se proširile njeno rumenilo je bilo grimizno, i pretpostavljam da je osetila potrebu da progovori: “Hej. Zdravo! Ovde sam gospodo! O meni pričate i sramotite me!”

Nemanja je odgovorio, nasmejao se i pružio mi čašu svog pića: “Nemaš zbog čega da se sramiš Ana, i siguran sam da se Jovan sa tim slaže.” Nemanja mi se znalački osmehnuo. Klimnuo sam glavom dok sam pio, a alkohol od jutra očigledno je bezbrižno uticao na atmosferu u našem dvorištu.

“Prokletstvo, ovo je dobro.” Dodao sam.

“Hvala ti komšo, pravim ga godinama.”

Gledao sam kako odlazi do bazena i nudi čašu mojoj ženi. Ana je otpila gutljaj i takođe pohvalila ukus: “Vau. Zaista je dobro.”

“Pažljivo s tim, ukusni su, ali jaki.” Nas troje smo se smestili u dvorište, ulazeći u stanje opuštanja izazvano alkoholom. Na kraju sam se pridružio supruzi u bazenu dok je Nemanja sedeo na ivici bazena. Razgovor se kretao od posla do sporta do zabave, kokteli su neprestano tekli, i odjednom smo nas troje svi bili pomalo pijani.

Ana je naizgled sada prihvatila bikini kao da joj je to druga koža, ulazeći i izlazeći iz vode bez brige o komšijinim konstantnim pogledima. Kako ga je piće hvatalo, tako su njegovi pogledi postajali sve očigledniji. Definitivno je voleo ono što je video. Ana se vratila iz kuće sa poslužavnikom sa narezanim mezem, čisto nešto za grickanje.

Gledao sam kako se njeno blistavo telo odbijalo do mene, nagnuvši se gledao sam direktno u njene ogromne sise. Nisam mogao da se suzdržim, a sa usana mi je izmaknuo kompliment: “Auhh dušo. Pogledaj ih kakve su.”

“Jovo jebote! Imamo društvo!” Ana me je ukorila, smešeći se sa posramljenim izrazom lica. Okrenula se da ode do Nemanje. Nemanja je čuo šta sam rekao, i video je o čemu sam govorio. Zagledao se ravno u njene sise dok mu je nudila tanjir.

Rekao je: “Moram se složiti sa Jovanom. Taj gornji deo je… mislim, stoji ti… wow.”

Pocrveneo je nakon što su mu reči izletele iz usta, shvativši da je komentar možda bio neprikladan.

Ana je reagovala: “U redu, to je to! Svi su zvanično popili previše!” Nemanja i ja smo se nasmejali, a Ana mi se pridružila u vodi. Svi smo se zadržali u tišini na trenutak, sve dok Ana nije odlučila da iznenada oteža Nemanji.

“Zašto nam se ne pridružiš u bazenu Nemanja, plašiš se vode?”

“Maaa da budem iskren, nemam prikladan šorc za kupanje. Zapravo se ne mogu setiti da sam ikada imao kupaće gaće.”

Prikrao sam se iza Ane, uhvativši je za struk. Prošlo je nekoliko sati i bio sam opijen njenim otkrivenim telom. Želeo sam je, i nije me bilo briga. Takođe sam, pijano, apsurdno, želeo da Nemanji priredim još jednu predstavu.

Šapnuo sam joj u uho sa leđa. “Zaista bi me uzbudilo kada bi skinula gornji deo.”

“Jovane odmah da si prestao.” Mogao sam reći da je bilo nekog uzbuđenja u njenim očima, što je išlo uz njenu opijenost.

Pritisnuo sam je: “Hajde dušo. Skini ga, da se malo zabavimo.”

Ana me je gledala sa seksom u očima, šapućući: “Dobro, ali nemoj da se ljutiš na mene ako zažališ zbog ovoga.”

Gledao sam, smrznut u mestu. Polako je odvezala vrh i odjednom je njen tanki crni bikini lebdeo u vodi. Moj kurac se uskomešao pri pogledu na to i taman kad sam pomislio da je gotovo, video sam je kako se igra dublje u vodi. Odjednom je druga crna tkanina isplvala na površinu vode.

Moja žena je skinula donji deo tanga kupaćeg! Odmah sam se uspravio kad sam to ugledao, a Ana je zurila u mene sa zadirkujućim pogledom u očima. Zgrabila je bikini, podignuvši ga na dlanu. Neobjašnjivo, bacila ga je na Nemanju.

“Našla sam ti opremu za kupanje!” zadirkivala je.

Nisam mogao da verujem! Mokra tkanina udarila ga je u grudi, na trenutak ga zaprepastivši. Nemanjino lice odmah je otkrilo saznanje da je moja žena sada gola. Zgrabio je bikini, smeštajući ga u svoj džep.

“Suvenir!”, Povikao je.

Ana i ja smo se nasmejali, ali sada je u dvorištu bilo prožeto osećanje erotike. Nemanja je brzo zgrabio svoju čašu i ispio je na eks, “Zaista bi mi dobro došlo još jedno, ali mi je tako prokleto udobno. Zaista me mrzi da se pomeram.”

Ana me je pogledala, pocrvenjela, ali oči su joj bile polu zastakljene, alkohol i uzbuđenje su je obuzeli.

Slegnula je ramenima kao da želi da kaže: “Sam si to tražio.” Gledao sam u ogromnom uzbuđenju kako polako izlazi iz bazena.

Njene velike grudi sada su se slobodno tresle, a njene prelepe bradavice bile su izuzetno tvrde na popodnevnom suncu. Nemanjina vilica se otvorila kao odgovor. Njeno veličanstveno dupe je pobeglo iz vode, a kada se okrenula – bilo je moguće ugledati njenu pičkicu. Nikada u životu nisam bio tako uzbuđen. Nisam mogao da verujem da se promenilo njeno ponašanje, pre samo nekoliko nedelja bila je jedna od najuštogljenijih žena koje se mogu zamisliti. gola supruga na bazenu

Sada je pak šetala po našem dvorištu potpuno gola, a naš komšija je buljio u njeno telo. Znao sam da je alkohol delimično kriv, ali i moje stalno podsticanje da bude nevaljala. Nemanja i ja obojica smo zaprepašćeno gledali kako ona korača preko terase. Uzela je bokal koktela sa stola i vratile se, nagnuvši se pred njim. Njene velike sise ljuljale su se napred dok se savijala, lebdeći iznad njegovog tela.

Dolila mu je piće, naizgled opijena uzbuđenjem: “Izvolite.” rekla je, seksualno. Nemanja nije mogao da se suzdrži.

“Prokletstvo! Te sise!” Pogledao me je u neverici. Samo sam se ponosno osmehnuo. Nastavio je da je bulji dok se ona polako vraćala ka meni u vodu. Nikada se nisam osećao toliko ponosan na nju, tako uzbuđen.

Podigao sam pogled prema njemu, smešeći se. “Znam Nemanja. Ja sam jebeno srećan momak.”

Ana me je poljubila sa velikom strašću, a ja sam znao da je napaljena, šapnula mi je: “Dušo, tako sam napaljena.” Instinktivno je posegnula pod vodom, pronašavši moj uspravni kurac i uklonivši ga iz šorca. Na moj potpuni šok, gurnula me je u sebe. Bio sam uzbuđen, ali i zbunjen.

jebanje supruge pred komšijomInstinktivno sam počeo da se zabijam, hvatam je i obavijam nogama oko sebe. Nisam razmišljao o činjenici da je Nemanja tu. Pomerio sam je uz zid bazena, podupirući je i otkrivajući njeno telo dok sam je jebao. Počela je da jauče bez i jedne brige ili osećaja stida. Oboje smo bili izgubljeni u svojoj požudi, naizgled nezabrinuti za komšiju.

Nikada nismo uradili ništa čak ni izdaleka ovako rizično. Bio sam izgubljen u strastvenom delirijumu sve dok me Ana nije zaprepastila vrisnuvši iznenađeno:

“O! O, Bože!” Gledala je levo, prema strani bazena, tačnije – ka Nemanji.

Bacio sam pogled, podsetio se na njegovo prisustvo, osetivši prve muke žaljenja i sramote, sve dok ga nisam ugledao. Nemanja je zurio pravo u Anu, gledajući kako vodim ljubav sa svojom ženom. Mada, to nije ono što ju je šokiralo, ono što ju je šokiralo je činjenica da se on razotkrio i da je drkao. Ali i pored toga, bila je alarmantna činjenica da je Nemanja masovno obdaren!

Njegova kurčina je bila ogromna, ma sigurno 20cm dugačka i neverovatno debela. Njegova velika ruka pumpala je kurac dok je gledao kako prodirem u Anu. Oboje smo odmah primetili njegovu veličinu i to nas je podjednako zaprepastilo. Nemanja nas je video kako ga gledamo i očigledno je osetio potrebu da progovori.

“Jebiga … žao mi je Jovane. Tvoja žena mi stvarno pokreće motor i ne razmišljam trezveno. Nisam trebao izvući ovog mog… Sakrivam ga… ne zameri.” Pocrveneo je dok je pokušavao da sakrije svoje nabreklo meso u šorc, ali ga je Ana prekinula.

“Nemoj! Ja … nemam ništa protiv …”, pocrvenela je dok je govorila, nikada ne prekidajući kontakt očima sa njegovim penisom. Okrenula se, gledajući me zastakljenim očima. “Jebi me dušo. Razvali me!” prošaputala je.

Sise su joj se razlivale po rubu bazena, sada počivajući na glatkoj površini pločica. Ko je bila ta žena? I zašto sam obožavao svaki delić njenog postojanja? Još jednom sam se zabio u nju, ovaj put agresivno. Uzeo sam je sa leđa snagom i brzinom, poskakivala je napred nazad odgovarajući na moje nalete. Ubrzo sam primetio da je zurila u Nemanju, a on u nju, i to je samo dodatno uzburkalo moju strast.

Ana je glasno stenjala, počeo sam da se brinem da će je čuti ceo komšiluk. Uprkos tome, posegnuo sam pod vodu i čvrsto je uhvatio za bokove i pokušao da je nateram da iskoči. Nemanja se izgubio i pijano je razgovarao sa mojom ženom dok je gledao: “Prokletstvo Ana, činiš me tvrdog kao kamen.” ogromna komšijina kurčina

Još jednom sam pogledao i ugledao njegovog ogromnog člana, nesposoban da poverujem da naš bezopasni stariji komšija krije takvu kurčinu. Drkao ga je dok joj je govorio. Taman kad sam pomislio da stvari ne mogu biti uzbudljivije, pohvalila ga je: “To je prokleto veliki kurac Nemanja!”

Osim činjenice da nikada ranije nisam čuo da mi žena koristi reč ‘kurac’, bila je i ta činjenica da je upravo pohvalila veličinu drugog muškarca. Već sam prošao tačku preloma. Svršio sam, kao i ona, dok joj je pička stezala mišiće oko mog kurca. Glasno je zastenjala, a onda smo čuli Nemanju. “Uhhh to to… daj joj vrhunsko jebanje.” Njegove reči su mu izmakle kroz zube.

Oboje smo pogledali da vidimo kako svršava, i videli smo mlaz sperme koji mu je eksplodirao iz kurca, dok su mu se masivna jaja privukla uz koren penisa dok je prskao. Zastenjao je kad je doživeo orgazam. Na kraju smo se svi nekako opustili, a tišina je odjednom zauzela dvorište. Apsurdnost svega toga izazvala je smeh kod mene, što su na kraju oponašali Ana, a zatim i Nemanja.

“U redu komšija, mislim da je vreme da sviramo fajront.” Rekao sam.

Nemanja je došao k sebi i sakrio se u šorc.

“Isuse. Šta se jebote upravo dogodilo?” Ana se nasmejala, a ja sam odgovorio: “Nemam pojma.” Stajao je posramljen i crven.

“Pokupiću ovo ujutru.” Pozivajući se na koktele i čaše. Okrenuo se da se vrati svojoj kući i zastao: “Hvala vam oboma na gostoprimstvu svetske klase.” Rekao je nasmejano, i nestao iza ugla.

Moja žena me je gledala sa koktelom emocija u očima, ali sve što sam mogao je da je poljubim, sa ljubavlju i strašću.

KRAJ 3. Dela

(Visited 4.349 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 4]
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!