30 marta, 2023

Ana je Podlegla Komšijinom Kurcu 2. Deo

supruga ga jaše kao kaubojka

Keisha Grey in Bskow 'Ass vs Pussy 3' (Photo 026)

Prošlo je nekoliko nedelja i ništa se više nije govorilo o Nemanjinom odmeravanju moje supruge. Nekoliko smo puta nailazili na njega i svaki put je bio ljubazan i susretljiv. Čak mi je ponudio pomoć pri asfaltiranju našeg prilaza, što sam prihvatio. Stvari su krenule čudnim i erotskim tokom kada je Nemanja slučajno ugledao Anu, u kompromitujućem položaju.

Moja žena ima neverovatne sise. Prirodne, gipke, opasno dobre. One pripadaju porno zvezdi ili egzotičnoj plesačici – a ne domaćici. Jednog radnog dana ujutru sam doručkovao kada je iznenada potrčala niz stepenice, vrišteći. Bila je crvena i ljuta.

“Jovane! Zašto si ostavio zavese otvorene !? Peškiri su u mašini za sušenje veša, a ja sam gola izašla iz kupatila!”

Nisam odmah bio siguran zašto je bila tako besna, “U redu … i …?”

“Nemanja je bio tamo! Zurio je pravo u mene!”

Skoro sam se zagrcnuo iskašljavajući odgovor “Oh sranje. Otvorio sam ih da proverim kakvo je vreme, danas idem po tog klijenta na aerodromu pa… Žao mi je dušo.”

Nije bila ubeđena, i dalje je vikala: “Pa, nadam se da si srećan! Naš komšija je upravo dobro pogledao tvoju golu ženu!” gola sisata supruga

Nisam mogao da odolim i nasmejao sam se. Bio je to bezopasan Nemanja, a deo mene je bio oduševljen jer je moja žena slučajno zadirkivala starca svojom “robom”.

“Što dižeš frku? Siguran sam da si mu ulepšala dan, dođavola, verovatno si mu ulepšala i godinu! Nemanja je bezopasan!”

Izgledala je užasnuto: “Tako sam srećna što to za tebe nije velika stvar! Ti si neverovatan!” Odjurila je, nazad.

Pri odlasku na posao naleteo sam na crvenog Nemanju koji je stajao pored auta.

On je bukvalno mucao: “Hej, Jovo. Vidi, stvarno mi je žao, samo sam pogledao i … čuo sam njen vrisak, i …”

Zaustavio sam ga, smejući se rezignirano “Nemanja, gledaj – to je bila nesreća. Događa se. Nije velika stvar.” Odahnuo je sa olakšanjem, verovatno nemajući pojma kako ću reagovati na situaciju. Nastavio sam: “Ništa što do sada nisi video, zar ne.” i ja sam ga potapšao po leđima.

Zahihotao se, posramljeno se počešavši po potiljku. “Isuse, hvala … Nadam se da ti ne smeta što ovo kažem, ali ti si veoma srećan čovek.” pocrveneo je dok je govorio, možda misleći da sebi kopa dublju rupu.

Komentar me je iznenadio, ali i neobjašnjivo, uzbudio. Bilo je nešto uzbudljivo u tome što sam ga čuo kako priznaje da moju suprugu smatra privlačnom, posebno nakon što ju je “samo” video golu. Mislim, jedno je bilo posumnjati, ali bilo je sasvim drugo čuti to.

Odgovorio sam, nasmejano, “Hvala. Znam.” Da je to bilo ko drugi, komentar bi me možda naljutio. Ali iz nekog razloga, izlazeći iz Nemanjinih usta, uzeo sam to korak po korak.

Te noći sam došao opre Ane kući sa posla i priredio joj večeru iznenađenja kao svojevrsno izvinjenje. Zaista mi nije bilo žao, više sam se zabavljao, i ako ništa drugo – čudno sam bio ponosan. Ušla je na ulazna vrata umorna, ali lepa kao i uvek. U početku je izbegavala da razgovara sa mnom, ali se njen zid na kraju srušio.

“Žao mi je što sam vikala toliko ranije, znam da je to bila nesreća.” priznala je, ” – samo sam se osećala … golo.”

Zahihotao sam se: “Pa … tehnički, i bila si, jeli… gola.”

Nekoliko minuta smo jeli u tišini i rekao sam joj: “Video sam Nemanju dok sam jutros odlazio na posao.”

Odmah je pocrvenela: “O Bože. Ne znam kako ću ga moći ponovo pogledati.”

“Nije velika stvar dušo, hajde.” Pokušao sam da umanjim celu stvar. “Zapravo mi je rekao da sam veoma srećan čovek.” Podigao sam pogled dok sam to govorio, znatiželjan zbog njene reakcije.

“Ma nije to rekao!”

Klimnuo sam glavom: “Jeste. Rekao je da imaš neverovatno lepo telo i da bi trebalo da budeš veoma ponosna na to.” Dodao sam poslednji deo. To je bila bela laž, ali je bila i potpuno istinita, čak i ako to nije rekao baš tako.

“Šta si rekao!?”

Nasmešio sam se: “Rekao sam mu da znam, ja sam veoma srećan čovek.”

Pocrvenela je, ali ovoga puta to nije bila samo sramota. Bio je to prvi put nakon mnogo godina da je čula drugog muškarca koji otvoreno daje komplimente njenom golom telu, a da to nisam bio ja. U njenoj crvenoj nijansi lica bilo je nagoveštaja uzbuđenja. Nekoliko minuta kasnije bili smo goli u krevetu, jebeno poput životinja.

Njena pica je bila mokra kao nikada do tada, a ja sam bio čvrst kao kamen. Nisam mogao a da ne istražim obrazloženje, uhvatio sam se za njene ogromne sise dok me jahala kao kaubojka, podstičući je svojim ispitivanjem.

supruga ga jaše kao kaubojka
Keisha Grey in Bskow ‘Ass vs Pussy 3’ (Photo 026)

“Uhhhhh dušo, mokra si kao … uhhhh jebote.” Zastenjala je, savila glavu unazad i uhvatila me za ramena. Nisam mogao da se suzdržim i zadirkivao sam je: “Možda bismo trebali da dopustimo Nemanji da ti svakodnevno gleda sise.”

Pljesnula me po grudima, “Prestani.” Ton joj je bio ozbiljan, ali nije mislila ozbiljno, stisnuli su joj se zubi i jauknula je kroz svoje reči.

“Šta? Siguran sam da bi voleo da još jednom pogleda ove veličanstvene sise i mokru pičkicu.” Ponovo sam ih stisnuo, štipajući joj bradavice, osećaj koji je volela. Glasno je zastenjala, ulazeći u mene. Njena je pica je šikljala, dok se stezala za moj kurac, svršavajući. Njeno stenjanje bilo je dovoljno glasno da probudi komšiluk i izazvalo je da moj orgazam pukne i svršio sam u nju. Nekoliko trenutaka kasnije oboje smo polako utonuli u san, bez ijednog spomena o tome.
**
Prošlo je nekoliko dana i bližio se vikend. Probudio sam se u subotu kasno i sipao žitarice za doručak kad sam pogledao kroz prozor. Na moje iznenađenje, video sam Anu i Nemanju kako razgovaraju. Moja žena je izgleda sadila neke biljke u našem vrtu, a Nemanja joj je očigledno pomagao.

Obučena konzervativno, ali nešto se pobudilo u meni pri pogledu na njihovu interakciju. Nemanja je video njeno golo telo samo nekoliko dana ranije, i ovde su neobavezno razgovarali o botanici. Ana je na kraju ušla, a na koži joj je blistao lagani sjaj jutarnjeg znoja.

Nisam gubio vreme, “mislio sam da više nikada nećeš moći da razgovaraš s njim.” Rekao sam, sa potpunim sarkazmom. “Pa? Je li bilo nezgodno?”

“Da! U početku.”

Činilo se da je nervozna što priča o tome. “Šta je rekao?”

Vrpoljila se dok je govorila, a rumenilo joj nije silazilo s lica: “Ništa, ne znam. On je samo došao i ponudio mi pomoć oko biljaka …” Otišla je do ormara po čašu da sipa vode. Očigledno se osećala neprijatno.

Onda je nastavila. “Izvinio se, ali sam mu rekla da sam ja kriva. U šali mi je rekao da će, ako se probudi uz to svako jutro, konačno moći prestati piti kafu.”

Nisam mogao a da se ne nasmejem. “Vidiš! Nema razloga za brigu. Šta si na to rekla?”

“N-Ništa, pretpostavljam da sam se samo nasmejala, mislim, ne znam. To je bio kraj razgovora.”

Na trenutak smo sedeli u tišini, a ona je nastavila: “Znaš, iznenađena sam što nisi ljubomorniji.”

“Slušaj dušo, to je Nemanja. On nije šupak, on nema neki skriveni plan. On je naš bezopasni stariji komšija.” Dodatno sam je zadirkivao: “I nisam ja kriv što si odlučila da mu se obratiš.”

Pozvala me na moj blef: “Znaš šta ja mislim! … Mislim da uživaš u ovome. Mislim da ti se sviđa što sam mu se obratila!”

Bio sam zatečen, ali samo na trenutak, “Šta? Kao loži me da ćaskaš sa nekim matorcem?” Dobro sam razmislio o svom sledećem komentaru, ali sam to rekao bez obzira na sve moguće posledice: “Znaš šta ja mislim? Mislim da je deo tebe uživao u tome. Hmm? Da se malo pokazuješ Komši a?”

“Jovane!”

“Aman, prestani Ana, nije to velika stvar. Godinama sam ti govorio da pokažeš više svog tela, ti si prelepa žena. Drago mi je što si konačno viđena makar bilo i slučajno.”

“Ti si neverovatan! Ne mogu da verujem da sam se udala za takvog perverznjaka.”

Nasmejao sam se, uhvativši je za struk i povukavši je u svoje krilo. “Prestani da budeš dramatična i poljubi me.”

Uzvratila mi je, a ja nisam mogao a da ne primetim da nije porekla moje izjave.

KRAJ 2. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 3]
(Visited 4.746 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!