maj 24, 2024

Ana je Podlegla Komšijinom Kurcu 1. Deo

0
erotska doggy poza

Zurio sam u nju, gledajući je kako skida kratke pantalone, polako razotkrivajući svoje raskošno dupe. Njene nestašne delove prikrio je konzervativni bikini. Košulja joj je već bila u gomili odeće sa strane, a velike sise čvrsto je držala elastika kupaćeg kosJovane. Ležao sam pored nje u svom dvorištu, pijuckajući margaritu kraj našeg bazena. seksi prirodna supruga

Moja žena Ana je prelep ženski primerak. Ima tamnu kosu, sivo-zelene oči i meko žensko lice. Njeno telo je sa vrhunskim oblinama taman tamo gde treba, poput klasične devojke iz 50-ih. Ima velike prirodne grudi, sređen stomak i debeljuškasto dupe za kojim svakodnevno žudim.

Pogled na njene veličanstvene sise i dupe koje skakuću po našoj kući nikada me ne ostave ravnodušnim. Uprkos činjenici da je prepuna fizičke seksualnosti, moja žena je po prirodi prilično stidljiva. Anina rezervisana narav je proizvod njenog razvoja.

Nije se fizički razvila sve do fakulteta. Ispričala mi je mnoge priče o svojim “ružnim” godinama koje su trajale većinu osnovne i srednje škole. Gledajući je sada, međutim, izgleda nemoguće da je ikada prošla kroz takvu fazu. Ana izaziva poglede skoro svuda gde ide. Zapravo me to pomalo i frustrira. Oženjen sam tako lepom ženom, ali ona odbija da prizna koliko je zapravo privlačna.

Moje ime je Jovan Tatić. Ana i ja smo u ranim dvadeseJovane. Radim u finansijama za trgovačko preduzeće u centru grada, a Ana predaje u lokalnoj osnovnoj školi. Upoznali smo se na završnoj godini fakulteta i brzo se zaljubili. Naša svadbena ceremonija se zapravo odigrala samo nekoliko nedelja nakon diplomiranja.

U početku nam je teško išlo, ali na sreću nedavno smo kupili kuću u lepom, mirnom naselju van centra. Sama kuća je bila mala, ali je novoizgrađena.

Pljusak vode brzo me je izvukao iz omamljenosti, dok je Ana zaranjala u bazen. Neko vreme je graciozno plivala pod površinom, na kraju se pojavila na drugom kraju. Stajao sam, ostavljajući svoju margaritu na sto. Brzo sam skinuo majicu. Prilično sam prosečne građe. Nisam naročito mišićav, ali nisam ni grančica. Skočio sam u vodu sa manje milosti nego moja žena, što je izazvalo pljusak i naknadni kikot od Ane.

Zagrlili smo se, ljubeći se dok su nam se mokra lica nežno sudarala u strasti.

“Ne želim sutra da radim.” nadurila se. Njene lepe usne izgledale su seksi prekrivene nežnim kapljicama vode. Naša nedelja je do sada bila divna, ali popodne se brzo bližilo kraju.

Ponovo sam je poljubio: “Ni ja dušo.”

“Hajde da odvojimo dan za nas.”

Zbunjeno sam se nasmejao: “Znaš da sutra ne mogu …” Pre nego što je Ana imala priliku da se raspravlja, iz pozadine je dopirao glas.

“Opaaac, hej ljudi!” Bio je to Nemanja Milić, naš komšija. On je nešto stariji gospodin, blizu 50 godina. Takođe je prilično krupan i širokih ramena. Nije imao sve same mišiće, ali je definitivno bio u dobroj formi za čoveka svojih godina. Bio je druželjubiv, naizgled bezopasan, i deset godina udovac.

Njegova supruga je umrla od retke bolesti, o kojoj je – za kratko vreme koje smo se poznavali – veoma retko govorio. Živeo je sam u susednoj kući, a mi smo sklopili dobrosusedske odnose sa njim otkad smo se doselili. Dok je svaka druga kuća u susedstvu odvojena fizičkom ogradom – iz nekog razloga naše kuće su bile razdvojene samo izrazitom promenom u obliku i boje travnjaka.

Nemanja se ranije penzionisao, očigledno sa više nego dovoljno novca za to. Naizgled je uvek radio na svom domu, a stanje travnjaka je bilo besprekorno. Prelaz iz našeg dvorišta u njegovo bio je dokaz toga.

“Hej Nemanja, kako ide?” Odgovorio sam.

Ana se instinktivno spustila ispod vode, misleći da je oskudnije obučena nego što je zapravo bila. Prišao je nasmejan, sa makazama u ruci, brišući znoj sa čela. Njegov veliki okvir prekinuo je svetlost popodnevnog sunca.

“Oh, znaš Jovane, samo se brinem za ovaj beskrajni nered u dvorištu.” zastao je, gledajući dole u Anu i mene. “Vas dvoje zaista uživate u tom bazenu, poslednji par koji je živeo ovde nikada ga nije koristio. Čini se da svaki put kad pogledam, vi se kupate.”

Nije pogrešio, uživali smo često u vodi. “Pa na ovakvo vreme, voda je jedini izlaz.” Odgovorio sam smešeći se. “Može Margarita? Čini se da smo napravili previše.”

Odmahnuo je glavom: “Ne bih voleo da vam smetam, već je dovoljno što sam iznenada prekinuo vaše druženje.”

“Gluposti.” Insistirao sam. “Ana dušo, donesi mu jednu margaritu.” Potapšao sam je po dupetu ispod vode. Nasmešila se, blago pocrvenevši.

“Naravno.”

Ana je polako izašla uz stepenice i izašla iz bazena, dok joj je voda kapala sa velikih grudi. Njen bikini je bio konzervativan, bio je ljubičasto roze boje i iz dva dela. Nemanja očigledno do tog trenutka nije video toliko tela moje žene, a ja nisam mogao a da ne osetim čudnu grižu ponosa što sam je pokazao našem starijem komšiji.

Nemanja je bio ljubazan, ali je takođe bilo jasno da mu se dopada ono što vidi. Nije bio stidljiv oko toga da Anu pogleda i odmeri otkako smo se uselili, ali to rade gotovo svi muškarci koji stupe u kontakt sa njom. Spretno ju je gledao gore -dole dok mu je pružala piće.

“Izvoli.” – ponudila je slatko.

“Hvala Ana.”

Ana mi se pridružila u bazenu, a Nemanja je uspeo da sedne na jednu od ležaljki. Još smo neko vreme pili i razgovarali, ali Nemanja se na kraju oprostio, a mi smo ubrzo krenuli unutra. Kasnije te večeri Ana i ja smo vodili ljubav. Namstio sam se u omiljenu pasju posu, gledajući kako njeno sočno dupe obuzima pogled na mojih skromnih 15cm. erotska doggy poza

Tiho je stenjala dok sam je tucao. Um mi je odlutao natrag do popodneva, a ja sam se iznutra zahihotao, pitajući se šta bi Nemanja mislio da je sada može videti. Ta ista misao izazvala je kratak trenutak panike, dok sam žurno gledao u desno.

Hteo sam da se uverim da je zavesa naše spavaće sobe širom preklrivala prozore. Naš jedini problem pri kupovini kuće bio je prostran prozor glavne spavaće sobe, koji je gledao u malo bočno dvorište, a zatim u prozor glavne spavaće sobe komšije Nemanje. Kuće su se ogledale, i u suštini su bile jedna preko druge. Činilo se kao čudan dizajn, a za nekoliko kratkih nedelja već smo razmenili pregršt neprijatnih pogleda sa Nemanjom – koji naizgled nije bio zabrinut za svoju privatnost.

Blizina je bila problem čak i izvan vidljivosti jer bio sam siguran da će Ana, ako prejako zastenje, lako moći da je čuje. Istresao sam tu misao iz glave i nastavio karati svoju ženu. Iznenadio me je orgazam i ubrzo sam joj punio sočnu pičku. Ana je nežno zacvilila kad sam svršio u nju.

Često sam mogao da je dovedem do orgazma tokom seksa, ali nažalost, nisam to imao u sebi te noći. Nakon tuširanja zajedno smo legli u krevet spremajući se za san. Sećanje na to popodne ponovo mi je palo na pamet i u nemirnom trenutku sam se izlanuo: “Jesi li primetila da te je Nemanja danas odmeravao?”

Ana je uzdahnula: “Uvek misliš da me ljudi odmeravaju.”

Nasmejao sam se: “To je zato što jeste tako. Posebno naš komša.”

Video sam kako se zarumenila, “pretpostavljam … možda malo.”

Nastavio sam: “Jadnik verovatno nema mnogo akcije. Pretpostavljam da ga ne mogu kriviti što je zurio.”

Ana me razigrano udarila po ramenu. “Perverznjak.” – rekla je u šali.

KRAJ 1. Dela

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 18 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 8.962 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!