februar 23, 2024

Afera sa mojim Šefom

0
jebanje u usta

Kada sam se tog jutra spremala za posap, dobro sam razmislila šta ću obući. Želela sam da budem spremna za sve što me čeka. Uvek savršene svilenkaste crne tange i grudnjak koje sam posebno kupila za tu priliku bili su logičan izbor. Čim sam navukla čarape, osetila sam vlažnost među nogama. Ima nešto u oblačenju za muškarca što me uzbuđuje i znala sam da će ovo biti poslastica za njega.

Obukla sam svoju najužu suknju za koju sam znala da savršeno pokazuje moju guzu, ali je i dalje bila dovoljno dobra za poslovnu odeću. Košulja i štikle upotpunile su kombinaciju pa sam krenula na posao sa osmehom na licu. Iako sam bila zauzeta poslovnim zadacima, jutro se ipak malo oteglo. Bila sam na ivici, ispunjena iščekivanjem, a besmisleno brbljanje u kancelariji počelo je da me smara.

Kada je konačno stigao mejl koji sam čekala, nisam mogla da se ne osmehnem. Nalov: ‘Sastanak’. Uvek smo se naravno trudili da ostanemo profesionalni kako kolege ne bi posumnjali da smo nešto više od saradnika. Takođe, on je bio oženjen čovek i bilo kakva afera značila bi kraj karijere za njega i za mene. zgodna plavuša sekretarica

Ponekada je namerno prekidao naš tok mejlova i nazvao me u kancelariju. Voleo je da me čini nervoznom i znao je da crvenim kada pričam sa njim, iako me nije mogao videti. „Da li ste još uvek na raspolaganju danas popodne? Moramo nešto poslovno da razgovaramo.’

„Da, radujem se sastanku. Vidimo se u 14 časova.’

Uživala sam pripremajući se za naše „sastanke.“ To je sve bio deo zabave. Do sada smo se uvek sretali u kafiću blizu naše kancelarije, ali taj dan smo želeli negde ipak malo privatnije. Nakon radnog dana konačno je došlo vreme za odlazak. Dok sam hodala prema hotelu, mogla sam da osetim kako se u meni gradi uzbuđenje. Nisam bila sasvim sigurna šta da očekujem jer nismo napravili nikakve konkretne planove o tome šta će se dogoditi.

Čekao je kada sam ušla, pa je potom ustao da me pozdravi. Ispružio je ruku da je nežno stavi na moj struk i pripremi me za dugi poljubac u moj obraz. Osmehnuo se. Svako ko bi nas posmatrao znao bi da nismo tu isključivo zbog posla, uprkos elegantnom odelu koje je obukao za tu priliku.

Nismo dugo pričali o poslu, bili smo previše rasejani. Ali znala sam da ipak moram da podnesem izveštaj svom šefu, tako da smo te formalne stvari obavili na brzinu. Pomerio se da sedne pored mene, tvrdeći da želi da mi pokaže neke papire. Naivno, verovala sam mu sve dok nisam osetila njegovu ruku na mom kolenu.

Bilo je nekoliko ljudi u blizini i plašila sam se da ćemo biti prepoznati. Oboje smo morali da održavamo reputaciju, a posebno on koji je imao kući ženu i dvoje dece. Bilo je važno da ostavimo utisak da se radi o profesionalnom sastanku, pa sam uprkos želji da zatvorim oči, naslonim se i uživam u osećaju njegovih prstiju koji mi se penju uz butinu, nekako uspela da nastavim razgovor.

Posle nekoliko čaša vina osećala sam se opuštenije, pa kada je diskretno gurnuo ključ od sobe prema meni i krenuo prema stepenicama, nije prošlo mnogo vremena pre nego što sam krenula za njim. Priznajem da sam pomalo klecala u kolenima dok sam šetala prateći njegov muževan i skup parfem. poljupci erotski

Otvorila sam vrata i krenula u zamračenu sobu. Pojavio se sa čašom šampanjca, ali to me nije zanimalo. Osećala sam da sam čekala dovoljno dugo a bol između mojih nogu je postajao gotovo nepodnošljiv. Napravio je nekoliko koraka ka meni i poljubio me. Gurnuo me je na vrata i kliznuo svojim glatkim rukama uz moju suknju, milujući mi unutrašnju stranu butine, osećajući golu kožu tik iznad čipke mojih čarapa.

Moje gaćice su bile mokre, očajnički želeći još. Pošto sam jedva ušla u sobu, nisam imala priliku da spustim torbu. Izvukla sam telefon koji je zvonio. Osećala sam kako je izbočina na njegovim pantalonama pritisnuta uz mene i raste iz sekunde u sekundi. „Nešto je iskrslo“, rekla sam polu tiho.

„Ja sam ti šef… ugasi i baci taj telefon.“

Ispustila sam mobilni i torba mi je pala na pod. Nasmejao se kada je video trud koji sam uložila sa svojim donjim vešom i saznanje da sam mu se svidelo dalo mi je ogromno zadovoljstvo i samopouzdanje. Njegovi prsti su golicali moju unutrašnju stranu butine, njegovi nokti su nežno grebali moju kožu i povremeno očešali moj klitoris. Konačno, kliznuo je prstom u mene, vešto me jebući njime.

Borila sam se da se pomerim dok su mi noge popuštale, ali težina njegovog tela me je držala prikovanom za vrata. Bila sam veoma impresionirana koliko me je ovlažio dodirima, ali kada je kliznuo drugim prstom u mene, jedva sam mogla da podnesem da ne svršim. Uhvatio me je za ruku i odveo do kreveta, sa suknjom visoko oko struka. Stojeći ispred njega, ali na sreću naslonjena na okvir kreveta, duboko sam udahnula, shvatajući situaciju. liže joj sise

Polako je otkopčao dugmad na mojoj košulji, veoma nežno milujući moje grudi, navodeći me da uzdahnem od iznenađenja zbog efekta koje je to imalo na mene. Sa jednom rukom čvrsto oko mog struka, drugom je skinuo moj grudnjak, oslobađajući moje grudi i dopuštajući svom jeziku da prelazi preko mojih uspravnih bradavica, grizući i sisajući.

Ispružila sam ruku i konačno oslobodila njegov čvrsti penis za kojim sam čeznula svih tih nedelja. Klizio je obema rukama oko mog struka, puštajući da se njegov penis mazi o moje butine. Kada sam mu još na počrtku naše afere govorila koliko je moj struk osetljiv, on nikada nije izgubio priliku da iskoristi tu činjenicu.

Brzo me je skinuo ostavivši me samo u tangama i čarapama. Skinuo se ispred mene, skidao kravatu i plavu košulju za koju je znao da mi se toliko dopada. Drhtala sam od uzbuđenja i iščekivanja, želela sam da budem ispunjena, ali nisam želela da žurim. Ubrzo sam se setila da nije važno šta ja želim, on je glavni, on je moj ŠEF.

Ali nisam mogla više da čekam i molila sam ga da me pojebe. Jednom rukom me je ošamario pokazujući mi još jednom ko je glavni, a drugom je gurnuo moje tange u stranu i nabio svoj savršen kurac u moju mokru nezasitu pičku. Osećaj olakšanja koji sam osetila bio je trenutan i neodoljiv. Dok je klizio unutra i izlazio iz mene, gledala sam prizor njegovog blistavog penisa me je palio više od svega drugog na ovom svetu. jebanje u usta

Naslonila sam se i pustila osećaj da me preplavi — jebote, bio je dobar jebač, bio je savršen ljubavnik! Moje telo je počelo da se trese, a njegovo disanje je postalo pliće. Kada sam osetila da me je izašao iz mene bila sam razočarana ali ne zadugo. Zgrabio me je za kosu i nabio mi svoju kurčinu u usta! Izgubila sam dah, gubila sam vazduh, ali sam i svršavala od dominacije kojom sam bila izložena.

Gutala sam njegov kurac kao kurva a on je moje grlo koristio umesto moje pičke. Nakon što je bio zadovoljan mojim pušenjem okrenuo me je išamarao mi guzu i nabio se u mene od pozadi. Dahtala sam kao keruša i gledala ga preko ramena dok je zostavljao moju željnu pičku. Svaki mišić mu je sijao na slabom svetlu, kapi znoja su se caklile, bio je kao božasntvo.

Nakon žestoke jebačine napunio me je spermom i konačno sam doživela i drugi orgazam večeri. To je bilo nešto za čim sam čeznula nedeljama. Bilo je još mnogo toga što sam želela da radimo to veče, ali to je prokletstvo tajnih afera i dvostrukih života. Znala sam da oboje moramo da se vratimo kući da ne bismo izazvali previše sumnje.

Ustala sam iz kreveta tresući se, ali osećajući se zaista zasićenom. Nasmejao mi se, zadovoljan rezultatom našeg popodnevnog „rada.“ Brzo sam se obukla, ali bilo mi je previše neprijatno da nosim mokre gaćice, niko neće ni znati da idem bez njih. Mogao je da ih zadrži kao suvenir ali je smatrao da je to previše rizično.

Kad sam mu uputila poljubac i krenula dole, osetila sam kako mi njegova topla sperma kaplje niz bedra. Nisam mogla a da se ne nasmejem i malo pocrvenim. Kolegama sam sutradan rekla da je poslovni sastanak sa šefom bio uspešan, ali da moramo uskoro da organizujemo i sledeći.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4]
(Visited 2.573 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!