april 30, 2024

Zabranjena Strast sa Sestrićem

0
jaše svog sestrića

Ovo je zasnovano na stvarnom događaju. Radi se o meni i mom sestriću. Kako je to uopšte moguće? Pa morate imati u vidu da je moja sestra 20 godina starija od mene, a Boris, njen najstariji samo je 10 godina mlađi od mene. U osnovi smo prijatelji i nismo baš ni svesni činjenice da smo rod.

On je sjajno građen, dobrog je ponašanja i sa njim je veoma lako razgovarati. Radnaj se dešava kada je došao u posetu za vikend, u petak kasno. Popili smo nekoliko piva, malo smo se opustili i ćaskali, a onda smo odlučili da odemo u krevet jer smo oboje bili jako umorni i dogovorili smo se da sutradan počnemo ranije.

Probudio sam se prilično omamljen i otišao u kuhinju da napravim kafu i doručak. U međuvremenu sam shvatio da nema ni traga od Borisa. Otišao sam u njegovu sobu i pokucao, a pošto nije bilo odgovora, otvorio sam vrata. Valjda ga je to probudilo. Rekao je: „Zdravo, izvini što sam se uspavao, ono pivo me je dokosurilo.“ i počeo je da ustaje iz kreveta.

Ali pošto se ćebe pomerilo mogao sam na trenutak da ugledam njegov kurac. Imao je jutarnju erekciju i to bokserice nisu mogle da sakriju jer je bio velik i virio je iznad donjeg veša. Nisam mogao ni da zamislim da je tako velik. Izgledao je kao torpedo, glatkog glavića i sa istaknutim venama.

„Ne ne… Izvini ti što te uznemiravam i budim.”

Kad sam se okrenuo da se vratim u kuhinju, rekao je: „Nisi se valjda uplašio? Pa imaš i ti ovakav jedan, zar ne?”

Kada sam se okrenuo on je već spustio bokserice niže i pažljivije sam pogledao njegov tvrdi kurac. Kožica mu je pokrivala sve osim vrha glavića koji je blistao od sokova i širio prijatne arome. Pogledao je u moju rastuću izbočinu, a zatim u moje lice. „Hajde, valjda imam i ja pravo da vidim tvoj.“ nagnuo se – pomerio sam se na stranu kreveta – i povukao moj šorc.

U polu erekciji moj naravno nije bio ni blizu veličine njegove besne kurčine. Pogledao ga je, pogledao me u oči i rekao: „Lepo, nikada ranije nisam bio ovako blizu ovako starijeg kurca.”

Pre nego što sam uspeo da odgovorim ili da se pomerim, dodirnuo mi je glavić prstom, nežno ga protrljao oko vrha, a zatim ga obavio toplom rukom. Posle nekoliko poteza navlačenja rekao je: „Lezi na leđa…” sestrić mu sisa kurac gej

Uradio sam kako je rekao, bez reči. Bio sam na leđima, a njegova usta su bila blizu mog penisa. Nežno je disao na njega i toplina me je obavila neposredno ispred njegovih usana i lica. Bio sam na nebu. Njegov jezik se ispružio i pomilovao moju erekciju. Polako je pomerao glavu na divan način. Usta su mu bila toliko mokra kada me je obavio njima da je nešto pljuvačke odmah poteklo niz telo moje kite.

Predugo vremena nisam bio sa muškarcem, a ni jedna žena sa kojom sam bio nije mi ga tako pušila. Nisam mogao da pričam, samo sam ispuštao nerazumljive zvukove zadovoljstva. Sisao ga je još par minuta a onda je, ne puštajući moj kurac, rekao “svrši za mene sada!” Čuvši to, prsti su mi se povili, celo telo mi se treslo a njegova usta i grlo počeli su da se pune mojom spermom.

„Dobro jutro ujko.“

**

Nismo se tuširali zajedno, ali smo zato zajedno doručkovali. On je živeo u drugom gradu i nismo se redovno viđali tako da smo imali mnogo toga da nadoknadimo. Boris nije bio baš upoznat sa mojim gradom i okolinom pa smo krenuli u obilazak. Dan je prošao prilično brzo. Poveo sam ga kroz tržne centre, kroz parkove, posetili smo par kafića i restorana.

Zaustavili smo se na putu do moje kuće i pokupili nekoliko flaša vina i nešto hrane da spremimo za večeru. Pasta Bolonjeze su bile na meniju jer smo ih obojica voleli. Sestrić se pobrinuo za salatu i testeninu a ja za sos i meso. Dok smo sve skuvali, popili smo prvu flašu vina. Postavio je sto, jeli smo, razgovarali i popili još vina.

Bilo je divno slušati o njegovim planovima, avanturama i prosto se smejati njegovim dogodovštinama. Nije bilo reči o tome šta se dogodilo tog jutra ili o bilo čemu drugom što bi se moglo dogoditi tokom njegovog boravka kod mene. Nakon što smo završili večeru i pospremili kuhinju bilo je već kasno, ne baš jako kasno, ali dovoljno kasno da sviramo kraj.

Ustao sam, potapšao Borisa po ramenu i rekao da sam spreman za spavanjac. Pogledao me je i klimnuo glavom, rekavši da je i on prilično umoran, posebno posle svog vina koje je popio. Zajedno smo išli uz stepenice, a kada sam stao ispred vrata svoje sobe, Boris je stavio ruku na moje rame i rekao: „Misliš da je u redu da mi uzvratiš uslugu pre spavanja?”

Ta požuda u njegovim očima uz vino koje smo popili pokrenulo je u meni lavinu strasti. Skinuo sam majicu i pantalone baš kao i on. Obojica smo bili napola tvrdi. Kad sam pao na kolena, njegove ruke su se pomerile nadole da bi dodirnule moju kosu. Jezikom sam dotakao vrh njegovog kurca, ali on me privukao bliže i bukvalno mi nabio kitu u usta.

Osetio sam kako mi raste u ustima kada je počeo da jebe a ja sam pratio ritam i sisao najbolje što sam umeo. Prošle su godine otkako sam imao kurac u ustima, ali kao da je bilo juče. Imao sam iskustvo imao sam tehniku, i on je bio oduševljen mojim veštinama oralnog zadovoljavanja.

„Jebote kako da dobro pušiš! Lezi na krevet. Želim te u pozi šezdeset devet!” jaše svog sestrića

On je bio na leđima, a ja na stomaku sa licem između Borisovih nogu. Tako smo žestoko sisali kurac jedan drugom da mislim da nikada ni sa jednim muškarcem nije bilo tako divlje. „Borise, želim da me jebeš sa ovom tvojom ogromnom kurčinom! Jebi me.”

On se đavolski nasmejao, ležeći na leđima raširio je noge i pokazao mi prstom da legnem preko njega. Pljunuo sam mu na kurac, opkolio ga nogama i počeo da ga ljubim dok sam svojom kitom trljao njegovu. „Sedi mi na kurac ujko… ljubi me i jaši me.

Trebalo je neko vreme dok njegova debela pečurka nije napokon probila moj sfinker i počeo sam da se spuštam na njegovu batinu. Prebrojavao sam zvezdice jer nikada u mene nije ušao tako veliki kurac. Kada sam se navikao počeo sam lagano da se pomeram i da ga jašem dok je on drkao moj kurac i ljubio me.

Bilo je tako zabranjeno, tako nevaljalo… tako jebeno nestvarno. Sva čula su mi bila na ivici dok sam se njihao i posmatrao svog mladog sestrića pod sobom. Nisam mogao da ubrzavam tempo jer je bio preveliki, ali to je samo učinilo da sve dobije još strastveniju notu. Nisam siguran ali verovatno je sve trajalo samo nekoliko minuta pre nego sam počeo da svršavam na njegov stomak.

„Uffff… sad, uzmi ga u usta…“ – sišao sam sa njega i zgrabio mu kurac usnama tik pre nego je počeo da svršava.

Gutao sam mlazove vrele tečnosti dok je on kupio moju spermu sa stomaka i prstima je unosio u svoja usta. Veče neverovatnog zabranjenog seksa završen je prljavim mokrim poljupcem i razmenom naših sokova.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 31 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 14.012 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!