april 30, 2024

Selidba sa Deverom

0
misionarska poza sa deverom

Moj otuđeni muž i ja smo razdvojeni godinama, ali ostalimo smo u kontaktu u vidu prijatelja zbog dece. Ali kada je došao dan da se preseli iz stana u kome je živeo na neko drugo i jefftinije mesto, ni sama ne znam zašto sam se dobrovoljno javila da pomognem. Ne slažem se ni sa kim iz njegove porodice i mnoge nisam godinama videla. Većina članova njegove porodice je bilo tamo da pomogne zajedno sa našim najstarijim sinom.

Bila je sredina leta i vruće kao u paklu. Odlučila sam da ako ću već to uraditi, barem ću se pobrinuti da mi bude što udobnije. Odlučila sam se za par rastegljivih helanki i oskudnu majicu bez grudnjaka.

Razdvojili smo se u dve grupe. Njegove sestre i mama su bile na novom mestu da organizuju sve i pripreme stan za useljenje, što je bilo dobro jer ja nisam morala da budem u blizini njegove mame. Moj bivši i njegov brat Igor bavili su se teškim krupnim stvarima, a naš sin i ja pakovali smo manje stvari u kutije za preseljenje.

Povremeno pijuckam pivce i znojim se. Kada je došlo vreme da se deo stvari prenese u novi stan, Igor je malo povredio ruku pa se naš sin ponudio da odradi njegov deo, a Igor je ostao sa mnom da mi pomogne da završim sa pakovanjem poslednjih stvari. Uzimam pivo i pijem poslednjih nekoliko velikih gutljaja i već osećam neprijatnost što ću biti sama sa Igorom.

Ali pivo me je veoma opustilo i osećala sam se prilično dobro. Uzimam još jedno pivo i vreme je da završim pakovanje. Igor i ja prilično ignorišemo jedno drugo, čak ni ne razgovaramo. Ali kada sam se smotana popela na stolicu da dohvatim stvari sa gornje police naravno da sam izgubila ravnotežu i krenula da padam. Srećom Igor koji je slučajno prošao pored mene uhvatio me je i oboje smo pali na pod.

Sa količinom piva koju smo oboje popili, počinjemo da se smejemo i ja mu spontano i nesvesno kažem da je ovo baš kao san koji sam sanjala jedne večeri ubrzo nakon što sam se venčala za njegovog brata. Igor je pitao o čemu sam tačno sanjala. Shvativši da sam uhvaćena u zamci pokušala sam da se izvučem ali je bio uporan. Pogledala sam stidljivo u pod i rekla: „Sanjala sam da smo imali seks.“

Igor je postao vidljivo uzbuđen i čvršće me je obgrlio dok smo ležali na podu i zamolio me da mu kažem šta smo tačno radili u snu. Samo sam se nasmejala i rekla: „Sve što ću ti reći je da smo oboje maksimalno uživali.”

Igor je stavio jednu ruku iza moje glave i rekao: „Ne moraš mi reći više od toga… ali mi pokaži.”

Privukao je usta mojima i poljubio me. Pretpostavljam da je pivo u kombinaciji sa činjenicom da nisam bila ni sa kim dugo vremena uticalo da mu uzvratim poljubac. Naši jezici plesali su jedan sa drugim u ustima. Njegove ruke su počele da dodiruju moje grudi i posebno moju guzu dok sam se oslanjala bokovima na njegove i osećala sam kako izbočina u njegovim pantalonama raste, postaje sve čvršća i pritiska moje međunožje. pušenje i jebanje prstima

Odgurnula sam se, opkolila ga i počeli smo da skidamo odeću. Počeo je milovati i sisati moje sise. Poljubila sam ga u grudi i grickala bradavice dok sam mu rukama prelazila gore-dole po leđima i sa strane. Čim smo bili goli ja sam se sagnula uživajući u osećaju i ukusu njegovog velikog kurca. Pušila sam mu ga i pritom mu drkala a povremeno sam lizala sa strane i sisala glavić, to je bilo nešto što njegov brat obožava pa sam pomislila da su isti i u tom smislu.

Nastavio me je jebati duboko u grlo dok je prstima razvlačio i tucao moju pičku. Celo moje telo je počelo da trne dok me je jebao prstima u picu a kitom u usta. Sisala sam ga jače, snažnije. Moji sokovi su bili svuda po njegovim rukama dok sam iznova i iznova doživljavala orgazam.

Ali nisam želela da pravim pauzu, preokrenula sam svoju poziciju tako da sam mu opkolila krilo i polako se spustila na njegov kurac koji je ubrzano pulsirao. Nakon što sam ga imao celog unutra u sebi, počela sam da ga jašem, zaustavljajući se povremeno da mešam kukovima u krug tako da su mi njegove stidne dlake golicale klitoris.

Jahala sam ga neko vreme dok nije odlučio da preuzme kontrolu. Igor me je povukao ravno na sebe i prevrnuo nas tako da je sada on bio na vrhu. Podigao mi je noge na svoja ramena, a ja sam podigla kukove kako bi mogao da postigne maksimalnu, potpunu penetraciju. Tucao me je jako i brzo nekoliko minuta. Nisam znala da li mogu da podnesem grubost, ali nisam nameravala da mu kažem da prestane. misionarska poza sa deverom

Povukla sam ga prema sebi da bih mogla ponovo da ga poljubim. Nokti mi se zabijaju u njegova leđa dok su me njegova jaja udarala po dupetu. Konačno je svršio, eksplodirao duboko u meni, celo telo mu se treslo. Mogla sam da osetim kako njegovi vrući sokovi cure u mene i iz mene. Držala sam ga dok smo hvatali dah i dok naša srca nisu usporila.

„To je bilo mnogo bolje od sna koji sam sanjala“, prošaputala sam.

„Šteta što nikada ranije nismo imali priliku da ovo uradimo“, nasmejao se.

Oboje smo popili još par piva pre nego smo odlučili da se obučemo. I taman na vreme jer ubrzo smo čuli kako se otvaraju vrata stana i žurno smo počeli da pakujemo kutije kao da se ništa nije dogodilo. Moj bivši je pogledao šta je ostalo da uradimo i pitao nas zašto još nismo završili. Onda je primetio mokre delove na podu i upitao od čega je to.

Igor i ja smo se samo pogledali, lukavo se smešeći i Igor mu je rekao da je prosuo malo piva. Nisam mogla da verujem da nije primetio gust miris seksa u stanu. Onda dok su on i naš sin odneli već spakovane kutije u kamion, Igor i ja smo se ponovo osmehnuli jedno drugom. Pretpostavljam da se ipak dobro slažem sa jednim članom njegove porodice.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 20 Prosecna ocena: 4.9]
(Visited 6.757 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!