april 30, 2024
gay gangbang

Zdravo, moje ime je Goran i ja sam gej. Volim seks i spreman sam da uradim skoro sve od orala, anala preko gutanja sperme. Ja sam krupnije građe ali ne debeo. Imam debelo dupe koje je uvek istureno bez obzira šta nosim od odeće. Ne propuštam priliku da pokažem svoju guzu kada god mi se ukaže prilika. Nikada ne bežim kad mi se ukaže prilika za sočnim kurcem. Ovaj događaj se desio tokom jedne od mojih poseta BG-u pre nekoliko meseci.

Došao sam zbog nekog službenog posla i odseo sam u hotelu sa svojim kolegama. U petak veče smo planirali da odemo na noćni film u jednom tržnom centru. Film se puštao u 22 sata i moji prijatelji su želeli da se prvo malo napijemo pa onda odemo u bioskop. Dakle, prvo smo malo blejali po kafićima i cirkali.

Veoma brzo bio sam pijan i napaljen, kao i obično. Guzio sam se što je više bilo moguće u svojoj uskoj trenerci. Nosio sam i usku majicu, bio sam jebeno seksi, trenerka mi se lepila za noge, moje dupe je iskočilo, a bradavice su mi bile vidljive kroz majicu. Jedva da sam primetio osoblje kafića koji su gladno buljili u moje dupe.

Oko 21h izašli smo da uzmemo taksi ali počela je kiša kao luda pa smo morali duže da čekamo. Stigli smo oko 21:20. Svi smo bili delimično mokri dok smo ulazili unutra. Nisam ni primetio da mi se trenerka malo spustila dok sam izlazio iz taksija pokazujući lep deo mog dupeta svakome ko želi da pogleda, a nisam se ni potrudio da ih podignem. muška guza u uskim helankama

Još uvek sam bio pripit i nestabilan na nogama. Ortaci su krenuli ka bioskopskoj sali a ja sam primetio lepu prodavnicu i odlučio da kupim nešto jer smo još imali vremena. Moji prijatelji su produžili a ja sam ušao u radnju. Bilo je skoro pusto i mislio sam da će se zatvoriti za koji minut. Prodavac mi je prišao i pitao da li želim nešto. Rekao sam da ću nešto kupiti, ali sam pitao da li će uskoro zatvoriti. Rekao je da neće još.

Otišao sam do odeljenja za muškarce i mislim da je na osnovu mog ponašanja prodavac primetio da sam pijan. Njegove oči su bile uprte u moje uspravne bradavice koje su se videle kroz moju majicu. Bio sam jedina mušterija u muškoj sekciji, sa mnom su bila tri ili četiri prodavca. Počeo sam da gledam ali ništa mi nije privuklo pažnju.

Prodavac: Jeste li našli nešto što vam se sviđa?

Ja: Nisam. Ne znam da li ovde ima stvari koje bi mi odgovarale.

Prodavac: Oh, siguran sam da možemo pronaći nešto što će lepo stajati na tom telu.

Uputio mi je veoma nestašan osmeh koji me je opasno zagrejao. Namerno sam se sagnuo da kao vežem pertlu. Bio sam na sve četiri, protezao sam se ispod police, želeo sam da pružim dobru predstavu svima okolo. Moja majica je bila podignuta i videlo se preko polovine mojih leđa. A posebno se istaklo moje ogromno dupe.

Posle nekog vremena, bio sam na kolenima pokušavajući da ustanem. Tada sam video dva momka koji nisu mogli da sakriju erekciju. Tada sam pronašao jednu veoma usku košulju i farmerke. Otišao sam do jednog od momaka koji je bio zgodan kao šećer i zamolio ga za kabinu. Odveo me je u sobu za presvlačenje i stao ispred.

Navukao sam košulju a potom sam otvorio vrata i pitao prodavca kako mi stoji. Svi ostali prodavci su gledali kad mi je prišao i počeo da mi podešava šulju. Držao mi je sise i počeo da povlači košulju. Onda me je uhvatio za struk i pipkao me tuda. Rekao je „sad je dobro.“ Ušao sam nazad u kabinu ali nisam zatvorio zavesu i počeo sam da skidam majicu. On je bez pitanja ušao da mi pomogne.

Njegove ruke su trljale i pipale moje sise … uživao je u meni kao lud. Onda sam rekao da ću isprobati farke. Svi su mogli da vide da ne nosim donji veš kada sam počeo da oblačim farmerke. Pozvao sam ga da mi pomogne. Okrenuo me je i rukama mi lepo prodrmao dupe dok je prstom pratio liniju pojasa pantalona. Njegov uspravni penis se gurao u mene. orgijanje pušenje gej

Zakopčao me je. Divio se farmerkama i polako ih vukao dole. Bio sam napaljen i spreman na sve dok mi je prstom prelazio preko šupka. Moje ruke su nehotice krenule za njegovom kitom, a prstima sam mu otkopčao pantalone. To je bio znak. Gurnuo me unutra, okrenuo me i počeo da me lupa kurcem po licu i ustima.

U svega par trenutaka bio sam na kolenima i okružen sa 5 divnih kurčevi, svaki drugačiji ali svaki divan. Nisam gubio vreme i redom sam ih sisao i drkao. Ali, to nije bilo dovoljno. Jedn tip je legao na pod dok su me deugi naterali da sednem na njega. Njegov penis se polako zabio u moje gladno dupe i bili su iznenađeni kada nisam vrisnuo.

Počeli su da me tucaju u usta i čmar, a ja sam stenjao. Dva kurca su bila u moje dve ruke, jedan u grlu, jedan u šupku, a peti momak se bavio sisanjem i grickanjem mojih bradavica. Tukli su me kurčevima kao najobičniju drolju sledećih 10 minuta kada je momak u meni eksplodirao. Gurnuo me je i ustao. Stavio sam prst u dupe, pokupio spermu i polizao je.

Ostali su se pakleno napalili i sledeći momak je preuzeo. Ovaj put sam bio izvučen na sred prodavnice i stajao sam na sva četiri iza regala, penis duboko u mom dupetu i penis koji mi je brzo jebao usta. Još dva kurca su svršila u meni jer su ih brzo zamenila još dva. Bili su zapanjeni mojom sposobnošću i mojom izdržljivošću. Smenjivali su se na meni dobrih 45 minuta i bio sam iscrpljen kao lud. gay gangbang

Mislio sam da će me pustiti, ali ne. Ponovo su postajali tvrdi. Ako se dobro sećam bila je skoro ponoć kada su završili sa mnom. Jedva sam bio pri svesti i nisam mogao ni da hodam. Ali imali su na umu još nešto. Obukli su me u mikro mini suknju i grudnjak i izbacili kroz zadnji ulaz. Jedan od njih je imao auto i tri momka su me odvezla do hotela i moje sobe. Pao sam na krevet a oni su krenuli da se slade mojim telom.

Nekih pola sata kasnije, moji prijatelji su se vratili i bili šokirani. Klečao sam pored kreveta u roze mini suknji. Imao sam reči „drolja“ i „jebi me“ ispisane po celom dupetu. Preko mog dupeta je bila i osušena sperma. Očigledno su svršili na moje dupe nakon što su me tamo spustili. Reči ‘jebalo ga je 5 momaka’ su bile ispisane po mojim grudima.

Prijatelji jesu bili u šoku ali iako sam znao da su svi strejt, nekima se ipak digao kurac na taj prizor.

Hvala vam što ste čitali i ostavite svoje dragocene komentare.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 11 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 3.038 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!