maj 19, 2024

Jovanka Nikola i ja

0

Rana jesen,,,veče, kiša pada..ulazim u tramvaj, nema gužve, stojim gledam onako letimično saputnike. Pogled mi se zadržava na jednoj ženi, onako prosečno izleda, starija od mene dobrih 15 godina,a možda i više. Na trenutak su nam se pogledi susreli, skrećem pogled, ali me vuče nešto da je opet odmeračim. U nekom je mantilu,,,ne vidim kakva je …jel zgodna, lepa nije, ali nije ni ružna. Ponovo se nam se pogledi sreću…ima nešto poročno u tim očima, kurac mi je odmah reagovao blagim dizanjem. Lagano ustaje i prilazi vratima, u tim pokretima se osećala ta njenaženska snaga erosa. Izlazim za njom na stanici,,,,posle par metara joj se obraćam,,,ona kao iznenadjena mojim takvim prilazom. Ali , pričamo i dalje i idemo jedno pored drugog, žuri kući, nudim je da popijemo kafu, nema vremena, i tako stigli do bus-stanice. Daje mi broj telefona sa posla. Zovem je ujutru,,,dogovarmo se da je sačekam posle posla,čekam je na dogovrenom mestu, idemo do jednog kafića,,,pijemo kafu prićamo. Opet žuri kući, Vidjamo se svaki dan, ali nikad duze od pola sata. pa rekoh kadćemo imati malo više vremena? U petak naveče! Zovi me na kuću posle sedam. Nikako da dodje taj petak, a ni sedam sati. Tačno u sedam je zovem—-pričamo jedno desetak minuta. Zelim da se vidimo, ne može da izadje iz kuće, ali poziva me kod nje-tačno u jedanest,,,,daje mi detalje kako da se snadjem u njenom ulazu..Muz joj je na putu kod svojih.

Ulazim u ulaz, drugi sprat, prilazim vratima-čitam prezime-da to je to –sav drhtim od uzbudjena,ona otvara tiho vrata-uskačem kao neki lopov. Zatvara vrata,gleda kroz špijunku…da zle komšije nisu nešto videle. U kućnoj haljini, u stanu sumrak, samo jedno svetlo ,puls mi je na hiljadu otkucaja. Stan mali,jednosoban, vodi me u kuhinju, deca su u sobi spavaju-zaključala sobu. Kafa je na stolu, palim cigaru,,,,drhte mi ruke, želis kafu, pita me.Onako stojeći privlačim je sebi i počinjemo da se ljubimo, stezem je uz sebe,mazim je po vratu,drugom rukom guzu, pali me njen vreo dah,svaliči mi jaknu..pada na pod, otkopčavam joj haljinu,,,ona je skroz gola ispod nje. Ruka mi je na njenojčupavoj pički, grozničavo mi otkopčava farmerke i zavlači kurac u gaće, hvata ga onako slinavog i zestoko ga drka,steže ga do bola, strasno se ljubimo , čutimo , i jurimo ka cilju. Za par sekundi smo na podu kuhinje, nabijam ga zestoko ,jebemo se kao životinje, mumlam svršiću…ako imam spiralu..sipam vrelu spermu u njenu utrobu, sva se grči grize mi usne, pička joj se ritmički steže oće da mi otkine kurac. Sve je to trajalo jedno dva tri minuta, ta eksplozija strasti. Vadim ga mekanog iz nje,,sva je mokra od sokova i sperme. Ustajemo …ljubimo se nezno, ajde skini se ,,,skidam se lagano, ona je i dalje u haljini, idemo u kupatilo.

Palimo cigare,,,pričamo..pada napetost,,,ulazimo u kadu, zaliva me toplom vodom šamponom, kupa me, šamponira me celog me trlja, i ja nju…gledam je, pa i nije neka pička. Posebno mi pere kurac, trlja ga, zavlači ruku prema jajima guzi..pere mi guzu ! Jel prija –pita me-sve mi prija,počinjem i ja nju da tako perem, mazim joj pičkicu, puna je pene, kosmata pička, baš je čupava. Izlazimo iz kade , briše me peširokom, ja nju isto,,,mazimo se nezno. Lepo se ljubi, lepo me i mazi, ume! Seda na šolju, i nastavlja da mi briše kurac, guzu noge, kurac mi je još uvek miran, privlači me i počinje da me ljubi po stomaku i da mi lagano drka. Dize se –dodiruje mi vrhom jezika glavić..vrti po njemu,,,on raste usisava glavić i nežno ga sisa,,sve je veči, rukama mi mazi jaja,a onda srednjim prstom preko guze..sav sam zadrhtao, gleda me,,,,prija ti to?…da! Nastavlja, prstom oko anusa…a sve jače ga sisa, uvlači ga u usta duboko. Taman sam hteo da počnem da je jebem u usta, ustaje, seda na veš mašinu, rasrečena, jedna noga na kadi druga na lavabou,,,E sad se već jebemo…onako kako želim, navlačim je na kurac, meša guzom,,,,dahće uspaljeno ,baš si kurva—jesam—volim da budem kurva! Savija nogu oko mene,,,navlači me da joj ga nabijem sto jače i dublje. Mašina se trese kao da radi centifuga! Opet svršavam,,,ona sva znojava u grču …jebi me ,,jebi me još….uffffffff!

Opet,smo u kuhinji, pijemo većhladnu kafu, goli smo, pričamo obične stvari ,,,muz deca,,pita me koliko imam godina,,,,28.Kaže da uziva da se jebe, voli da promeni kurac, a muž joj je inače jako dobar jebač, stariji par godina od nje. Jebemo se još jednom na podu kuhinje, jaše mi po kurcu…lagano se dize do vrha kurca,,,a onda skoz se navuče do kraja…..već je zora.,,,oblačim se i dogovoramo se za sutra uveče u 11.

Ceo dan spavam,,,,,spremam se za novo jebanje, da je opet jebem celu noć,moju matoru kurvu! Ulazim, sad je to druga žena u hodniku!!, našmikana, visoke štikle, crnečarape podvezice, crni brus, bebi dol, parfem,Kao vrhunska kurva iz pornića-jel ovo voliš?—bez teksta sam!

Ispunila sam ti želju, a moraš i ti moje da ispuniš,

Opet smo u kuhinji,,,skidam se i počinjemo da se mazimo ljubimo ližemo,kleknuo sam i lagano joj ližem butine preko čarapa, pali me taj njen kurvinski izgled, stoji ispred mene, raširenih nogu i provlači prste kroz moju kosu, ližem je prekočipkastih gaćica mokre su od njenih sokova i mog jezika, osećam miris parfema pomešan sa mirisom njene pičke, zubima joj skidam gaćice i lizem je polako oko usmina,klitoris jebem je jezikom, pičkom me gura ka podu, okreće se u 69, zestoko je jebem jezikom steze me butinama, sisa mi kurac i mazi me po guzi, odjednom je njen prst namomanusu kruznim pokretima me mazi,,,uuu kako to prija,,niko mi to do sada nije radio, ljubi mi jaja usisava ih,i osećam njen jezik na mojoj rupici,,vreo sav se tresem ,,,nabija mi vrh jezika u guzu, drka mi kurac,,,ne mogu više svrsavam , uzima ga ustima i sisa mi zadnju kap sperme iz njega,osećam i njen orgazam steze me butinama sva je u znoju ,tako zgrčeni ležimo,,,polako joj lizem macu, okreće se ka meni, sperma joj je na licu, usnama, ljubi me tako lepljiva, prvi put u zivotu je da osetim ukus sperme, malo sam gadljiv, a ona uporna da mi sto više sperme ubaci u usta. Šapuće kako voli da se ljubi tako punih usta sperme, kako je to pali i da je pali još mnogo toga.

Pitam je o deci, muži,,,šta ako muž sazna,,,Ona hladno reče—kako je sve mužu pričala i kako to njemu ne smeta već voli kad se ona jebe sa drugim! Šok za šokom.Odlazi u sobu da kao vidi decu da li spavaju, i donosi album s a slikama. Pokazuje decu, muža—lep ,zgodan tip.,Vadi par slika sa nudističke plaže Muž bašzgodan, a i sa solidnim kurcem.

Ajde obuci moje gaćice, da vidim kako ti stoje,??? Oblačim zenske čipkaste gačice! Namešta mi kurac ,glavić viri van gačica.lize mi taj deo kurca i mazi me po guzi Opet je dignut, definitvno zna da mi digne kurac,opet joj je prst na mom anusu.Budi sad miran –zelim da ti ga popusim! Ritam njenog jezika je uskladjen sa kruznim pokretima prsta po mojoj rupici,lagano mi nabija prst u guzu i to do kraja, ufff kako je dobro, u glavi mi seva misao da gubim nevinost guze—i svršavam joj u usta! Nikad lepše. Bože ala je perverzna. Opet poljubci sperma u mojim ustima,,,smeška se,,,i priča kako će da me nauči stvarima o kojima nisam ni sanjao.Ma jebaću i ja tebe u guzu—to i zelim kaže mi.Jebemo se opet , priča mi šta sve voli šta sve želiu sexy,,,,,sex sa ženom, sa dva tipa,,,Pred zoru sam je pojebao u guzu, odrao sam kurac u toj tesnoj rupici, uz njenu priču kako joj hvali još jedan kurac!

Ponovo je 11 noću, ulazim i razmišljam –šta je noćas na repertoaru. Znaš dušo da me pali sex sa ženom,-pa kako da ti pomognem zajebavam je! Lako –nocas ćes ti biti moja devojka, ceo dan maštam o tome i sve sam pripremila!

Sedim na stolici,,,ona me šminka, oči, puder, ruž, stavlja mi neku plavu periku-gledam se u ogledalce pa i nisam loša ribica!Oblači mi crne čarape haltere,brus, papuče sa štiklom,,,maram crnačipkasta oko struka, baš sam dobra pička za pojebati-ova je luda razmisljamu sebi,,ali sve me to jebeno pali, a i nju ! Mazimo se…toliko je bila napaljena da je posle par dodira jednostavno svršila. Jebala me je prstima u guzu,,,razvalia me je.

Ti naši vikendi su bili praznici sexa za nas…svega je tu bilo, oslobodjen svih kočnica, da polizem svoju spermu iz njene pičke, da me jebe u guzu, da se u kadi popiša na moj kurac,da joj budem devojka, pičkica, njena kurva. Palile su me njene pričice..da sve to ona priča svom mužu, doduše nisam joj verovao da priča…ali palilo me je.

Zimski raspust, deca su kod bake, dodji ranije, imamo sobu! Dolazim odmah, čeka me u kućnoj haljini, ulazimo u sobu i moli me da joj poližem pičku, onako obučen sam joj oblizao pičku i guzu drhtala od uzbudjenja i svršavala, osetio sam da joj je pička puna sperme,nije mi smetalo, naprotiv.

Ajde jebaču moj, sada se lepo skini, da te okupam …dok me je kupala rekla mi je da ju je muž napunio pičku i da je želela da ja oližem tu njegovu spermu! Baš je stoka…ali me to dodatno uzbudilo.

Ležimo u krevetu i mazimo se, drka mi nezno kurac, i kaže da ima večeras posebno iznanedjenje za mene. Uzima bočicu nekog ulja i počinje da me maže sa njim i da me masira od glave do pete,,,bašprija,mažem i ja nju…sva sija od ulja pod diskretnim svetlom, pusta video kasetu sa pornićem, mazimo se i gledamo pornić, dva tipa jebu jednu pičkicu, e ovo želim –kaže ona, dok mi zavrće kožicu na kurcu onako masnom od tog ulja. Dušo, za jedno desetak minuta doći će mi muž, želim da se jebem sa vama dvojicom, a ti ako ne ne želiš, slobodno reci…! U tom trenu proletelo mi je hiljadu svakakvih misli kroz glavu, idem, ostajem,,,,,,idem,,,Ma ostajem, kurac mi je pao , sav se skupio, palim cigaru, >Dušo ne brini, to želimo on i ja, opusti se! Biće samo još lepše, intezivnije.

Čuju se ključ, vrata se otvaraju, ulazi tip skida kaput, osmeh na licu , e zdravo vas dvoje…dolazim za tri minuta…čuje se tuš u kupatilu. Dok se tušira, imam još šansi da zbrišem, ali ipak ostajem.

Ulazi u sobu, go, sa poludignutim kurcem, daje mi ruku,upoznajemo se, nekako smo napeti svo troje,,,ćutimo…njemu kurac polako pada,,,moj kurac kao da je nestao,-šta sada? Šta vam je , ajde opustite se, koj vam je kurac, smeška se, ajde mužu lezi da te izmasiram.

Trlja ga rukama po gruduma, razmazje ulje, leži tako opušten, masira mu noge, prepone kurac mu se lagano diže, veći i deblji od mog, nežno mu ga drka,,,raste dodiruje ga usnama i drka ga onako masnog od ulja…i moj se kurac lagano diže opuštam se ,,,,prija mi da ih gledam kako ga mazi,,,kako mu kurac raste, vrhom jezika mu kupi sokić sa glavića…nesvesno se hvatam za kurac i mazim ga..nasadjuje se na njegov kurac do jaja,,,vrti guzom i ljube se,,,,priča mu ,,,evo nas konačno svo troje zajedno,,,moja dva ljubavnika, mužijaka,,,želim da me jebete celu noć,,strasno je grli privlači sebi i nabija ga u njenu pohotnu pičku,,,svršava,,,ječe oboje od užitka…ja ga drkam, ona se svlači sa kurca, uzima ga onako mekanog u usta , sisa ga, nagužena na kraj kreveta, nabijam ga u pičku punu njegove sperme i posle par trzaja punim je novom spermom….

Lezi izmedju nas,,,i mazi nam kurčeve,,,ufff kako je ovo dobro, lepljivi smo od ulja,znoja, sperme, miris jebanja u sobi,,,,zelim vas obojicu u sebi-šapuće, ljubi nas naizmenično..Dize mi se opet kurac, lezim na ledjima,,,,,ona iznad mene dodiruje me vrhom pičke po glaviću,,lizi nas…on ustaje , liže joj pičku,,,uuuuu osećam njegov jezik na kurcu,,,liže nas oboje,,,kupi sokove pičke naših spermi,,,,ona me ljubi,,,,daj mi ga gore, ustaje stavljla joj kurac u usta , opkoračio me je , njegova jaja su iznad mene. Počinje da me ljubi,,,u tom trenutku on stavlja kurac izmedju naših usana,,usisava mu glavić,,vadi ga i stavlja mi ga usta,,,SISAM mu kurac,,on se propinje i svršava mi usta,—povraća mi se!

Ona me ljubi,,smeška se , liže njegovu spermu sa moje face,,premoreni smo od tog jebačkog naboja doživaljaja , tonemo u san svo troje na krevetu, ona kao kraljica izmedju nas, okreće jednom pa drugom svoju pohotnu guzu….

Jutro je nas dvojica u krevetu, sami,,,,ustajem naglo, on spava, Jovanka je je ustala rano i spremila kafu i doručak, palim cigaru, dolazi i Nikola, pijemo kafu i pričamo,,,kao da se znamo oduvek. U stančiću mrak, spuštene roletne, žele da budemo sami, nas troje. Posle doručka nastavljamo pričice,,,Jovanka nas zove na kupanje-ajde moji momci u kadu, Šampon, topla voda diže mi kurac, Nikola me hvata za kurac, dobar je-komentariše!! Jovanka nas briše ljubi,,,ta obrisana mesta ,sva blista od zadovoljstva.

Nikola zeli da me vidi kako to izgledam kao dama…Jovanka me šminka,,,,ruž perika,,,sexy veš, oblači mi svoju crnu haljinu….ma pička sam za poželeti kaže-Nikola. Idemo u sobu, na kasetofonu Noću belom satenu…Nikola želi da plešemo, privija me uz sebe onako go a ja skockan,,,kao kurvica,,Jovanka na stolici nas gleda i blago mazi pičkicu…Nikolin se dize, ljubi me u usta , prihvatam,,,ma lepo se ljubi,,skida mi haljinu,,,i ljubi liže po telu,,dolazi mi straga,,Nikoline vrele usne su na mom vratu,,,a kurac na guzi…jedina prepreka su te čipkane gačice..Jovanka prilazi i počinje da mi puši kurac.Pomera gačice i prislanja mi glavić na anus…sav se tresem od uzitka ,straha,,,on polako mi ga gura u guzu,,boliiii a prija,,,Jovanka mi jako grize kurac…a Nikola je već nabio do kraja,,,jebe me lagano ali jako , od vrha kurca pa do jaja,,počinjem mešam, zelim da uziva u meni i svojoj novoj kurvi..žestoko svršava…

Bili smo tako u toj šemi dve godine njihov jebač,kurvica,,,,,,,a posle moja vojska,,,,zenidba ,,a oni su otisli u inostranstvo,,,i dan danas kad hoću da ga lepo izdrkam setim se scena sa njima.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 604 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!