april 30, 2024

Sekretarica Jovana

0
jebanje seksi sekretarice

Radim u privatnoj firmi na odrzavanju računara i sistema, lak posao, ali nisam bio zadovoljan platom, pa sam pre nekih mesec tražio povećanje od gazde. Posle dve nedelje stigao je odgovor da ne može, kao nema posla, kad se stanje sredi, onda možda i tako. Lepo ti ja dam otkaz pa vi vidite šta ćete, posao ću lako naći.

Sedim ja tako i radim onako preko kurca, kad ulazi sekretarica Jovana, donosi popodnevnu kafu. Sekretarica Joka, plavušica, srednjeg rasta, plavih očiju, povećeg dupeta i velikih spektakularnih sisa, koje uvek krije. Ne znam zašto, kao da ih se stidi što su tolike. Elem, udala se mlada, sad ima 36 godina, 2 godine više nego ja. Zatrudnela sa 19, udata, ceo život jedan čovek.

seksi plava sekretaricaPočinje priču kao čula sam šta je bilo, baš mi žao što ideš, gazda je govno što ti ne da povećanje, radim sve ovde. Ja kažem ko ga jebe videće koliko ću mu faliti, debil. I tako pričamo, zagledam je onako, razmišljam nikad je nešto posebno nisam spopadao, dolazila je kod mene u kancelariju i kad bi se nagnula da pogleda nešto na kompu, ja bih je ovlaš dirao pozadi po nozi, a njoj to nije smetalo, samo je ćutala.

Čuo sam od kolega da nije nikad bila u šemi sa nekim iz firme. I tako gledam je, dok pali cigaru i otvara prozor da dim izlazi napolje, dobra pička nema šta, faliće mi. Ma koji kurac, jednom se živi, skupim muda ustanem i kažem joj: drago mi je što idem sa ovog usranog posla samo što ćeš mi ti možda nedostajati. Ona se zacereka i kaže, ajde de i ovako kenjaš da kuvam bezvezu kafu.

Priđem joj skoro unoseći joj se skroz do lica i kažem da ne razume na koji način će mi nedostajati i sputih joj ruku na butinu dok je stajala naslonjena na radijator. Ona ućuta skroz, kažem žao mi je što nisam ništa preduzeo do sada i poljubih je. Ona kao zaleđena, nije mi uzvratila, i dalje ne progovara.

Jovana jel si dobro, imaš li šta da kažeš? Ona zamuca nešto, nisam je razumeo. Srce mi tuče, ma ko ga jebe. Priđem ja opet, zavalim joj jezik do grkljana, uhvatim je za dupe levom, a za sisu desnom rukom. Ona uzvrati napokon. Možda minut smo se tako vatali i ona me odgurnu malo. Nebojša, ja nikad nisam prevaraila Vladu, ne znam šta da radim.

Gledam je, razmišljam i kažem: opusti se bre malo jebote, gledam tebe i onog Vladu, napumpao te sa 18, kreten te zarobio za ceo život, a ništa nisi proživela, bez brige budi, nisam ja tračara i neću nikom ništa reći. Gleda me ona, priđe mi i zažvali me, uhvatih je za ruku i sputih na farmerke da mi oseti kurac koji samo što nije iskidao dugmiće koliko je bio napet.

Krenula ona srazmežljivo da opipava, kapiram i da nije osetila mnogo kurčeva, ljubim je po vratu i mazim njenu mačkicu preko pantalona kad ugledam na monitoru gde su kamere, da je kolega u hodniku i da ide kod mene u kancelariju. Brzo je odgurnuh, ona sva crvena u licu, zajapurena, diše kao mazga. Smiri se rekoh joj, Mirko će ući u kancelariju, sad sam video na kameri, dovedi se malo u red da nas ne provali.

Mirko uđe, ona izađe u isto vreme. Uđe on, smara me što idem, kako će bez mene, a ja samo na Jovanu mislim, usro mi se čovek u život pomislih, propade mi kombinacija. Pošaljem ja kasnije na firmin javni mejl da ću ostati još bar dva sata posle posla i da bi i Jovana trebala da ostane da joj objasnim šta da radi kad ja odem.

Niko ne odgovara na mejl, zabole ih, ali ni sekretarica ne odgovara, u pm pomislih. Četiri sata je, svi odlaze iz firme, gledam na kamerama dal’ Jovana odlazi, ne vidim je. Četiri i deset, nema je. Četiri i petnaest, ulazi kod mene u kancelariju. Sporo hoda, hoće da mi kaže nešto, ustajem brzo i poljubih je. Otkopčavam joj košulju, Isuse kolike sisetine, nasmejao sam se, nisam mogao da izdržim.

Ona pocrvene skroz, nekako postiđeno. Gledam te dve dinje kako stoje upakovane u crni ćipkasti brus koji hoće da pukne po šavovima od pritiska. Vidi to ona i nasmeja se, dobro je, opušta se, pomislih. Kaže mi: ne znam šta da radim, samo sam sa Vladom bila, imala sam dvojicu pre njega, i to je to. To me napali još više. Sve ćemo polako i natenane bez brige budi, rekoh joj.

Skinuh joj brus, mati moja kad su se njene grudi zanjihale mogao sam svršiti momenalno. Skini pantalone naredih joj, pogleda me u oči, skide ih i ostade samo u crnim gaćicama. Skidoh i ja džemper i majicu, inače sam visine 182, normalne građe, igram fudbal vikendom i tako. Priđi i otkopčaj mi farmerke! Prilazi i krene da mi otkopčava kaiš. Na kolena! – naredih joj opet. Gleda mi zbunjeno, čučnu na tepih i skine mi pantalone. Sad gaće! Svuče mi i gaće sva drhtajući.

Gledam je, izgleda kao da ima 18 godina, sva izgubljena, kao da će prvi put da spava sa dečkom. Gleda ona u moj kurac kao da gleda svemirski brod, ne zna šta da radi. Uzmi ga u usta, kažem joj. Ona me nemo gleda. Šta je bilo – upitah? Pa nisam nikad, zamumla. Šta bre nisi nikad? – ja zabezeknut. Pa pušila – odgovori ona. Mmislim jesam jednom kad sam bila klinka, ali sam bila pijana na nekoj žurci i nešto kratko, ni ne sećam se više. Pa jel pušis Nikoli? – upitah je. Ne, nikad nije tražio to od mene.

Zabrinuh se ja, biće ovde posla pomislih, sve je moram naučiti, ali dobro, najbolje je od nule krenuti, sve ću je naučiti kako ja volim. Zaseli smo jedno pola sata, dok mi drkala kurac pričala mi je u isto vreme u stvari koliko joj je sranje seksualni život, ona budala je takav smarač, retko kad imaju seks, non stop ista poza, nema oralnog, monotonija živa, nema perverzija uopšte, užas blagi. sekretarica oral

Dobro rekoh, aj sad sve ću ti ja usput objašnjavati, ti samo radi šta ti govorim. Kleknu opet ona, gleda mi đoku i polako poče da liže. Stavi ga sad u usta koliko možeš. Stavi ona glavić i krene da ga sisa polako. Uhvatih je za kosu i krenuh da je nabijam polako, par puta se zagrcnula al’ bori se jadna, ulazi u štos. Držim joj punđu i nabijam je sve brže na kurac, prenapaljen sam, svršiću. Usporavam. Liži mi jaja! Ona jezikom poče da mi palaca po mudima, drkajući mi kitu u isto vreme.

Gotov sam, ne mogu više, sklanjam joj glavu u poslednjem trenutku i štrcam spermu visoko u vazduh. Gleda ona moj hitac u vis, prska na sve strane, opustila se, smeje se i briše spermu sa tepiha. Kako ti je bilo pušenje upitah je. Nije bilo strašno – kaže i opet se nasmeja i poljubi me u butinu.

Sad je njen red, ustao sam, svukao joj gaćice na pod. Mazim joj pičić, mokra je, uzdiše. Igram joj se sa klitorisom, spuštam je na sto, uvaljujem glavu u međunožje, vršljam joj jezikom po klitu, stiskam joj guzove, posle minut ona me u grču uhvati za glavu, cela se zatrese kao da je struja udarila i pada na leđa preko stola.

Uspravih se ja gledam je kako joj se rebra šire od ubrzanog disanja. Nikad ovako nisam svršila, mislila sam da ću pasti u nesvest, izusti ona, i smeje se. Pričala mi je kasnije kako je Nikola nikad ne zadovoljava, kako mora da se mazi sama kad nije kući, tuga takva ženska. Sve ću te ja naučiti, samo me dobro slušaj i radi sve šta ti kažem. Oči su joj se caklile, samo je klimnula glavom.

Ustade i krene da navlači gaćice. Zaustavio sam je. Šta radiš bre to? One se zbuni i stade. Daj mi te gaćice, zafrljatio sam ih na kraj kancelarije. Idemo opet rekoh, zavalio sam se u fotelju, naslonih nogu na zid i odgurnuh se možda dva metra na od nje, dok točkići nisu zapeli na tepih. Na kolena i puži do mene! – naredih joj. Nije oklevala, krenula je četvoronoške polako do mene, gledao sam joj sise kako se njišu, guzovi kako joj igraju, brutalan prizor, nije skidala pogled od moje sada već dignute kurčine.

Kako si polsušna, pomazih je po licu. Sad mi je već skroz prišla i lizala jaja. Tako je, liži mi muda, bićeš ti moja poslušna kučkica, jel tako? Hoću Nebojša, radiću sve što mi kažeš, ulazila je u štos totalno. Skidoh čarapu i gurnuh joj stopalo u usta, lizala mi je prste na nogama, grickala tabane, onda se ustremila na kurčinu.

jebanje seksi sekretariceUsisala ga je odmah, uzela je moju ruku i naslonila je na svoju glavu, davajući mi znak da je nabijam na kitu. Brzo je učila, jebote svršiću opet brzo! Uhvatih je za vrat i odgurnu. Prevalio sam je preko stola i zabo kurac u vlažnu pičku, ciknula je, uhvatio sam je za kukove i nabijao žestoko. Uhvatila je ritam i nabijala se. Idealno uska pička, kao da nije bila nikad jebana.

Mesio sam joj sisurde, štipkao bradavice, njihala se kao u transu. Svršila je, pa opet, klonula je malo, ali nije sišla sa kurčine, videlo se koliko joj nedostaje jebačina. Biće sve ovo dobro pomislih. Izvadih kitu, ona se okrenula, čučnula, isprskao sam joj sise, utrljala je spermu kao losion. Prišla je mom mališi, sisala ga dok nije isisala sve što je preostalo i cmoknula ga.

Obukli smo se, izašli iz firme. Odbacio sam je do kuće, naleteli smo na Nikolu ispred. Pozvao me na kafu. Rekao sam da žurim, ali da ću obavezno narvatiti, pošto morem da im popravim kompjuter (morao sam nešto smisliti da je vidim kad prestanem sa radom).

Od tada svaki dan smo bili zajedno kad god smo mogli. Donosila mi je kafu bar pet puta na dan. Jednom sam pišao u wc-u, ušla je i zaključala vrata, čekaj bre ludačo da se ispišam, jebem te ludu. Jedva je sačekala, uzela je onako upišan kurac i strpala ga u usta, zabila mi je nokte u guzove i privlačila me sebi da je tucam svom snagom u usta, onda se skinula na brzaka i naslonila na pločice.

Zavalio sam joj kitu s’ guza. Uhvatio sam je za kosu i vukao što sam jače mogao u ritmu jebačine. Tucao sam je, guza joj je pravila predivne talase dok sam je udarao krvnički, gurnuo sam joj prste u usta da ih oliže.

Još nešto sam morao da probam, gurnuo sam joj kažiprst polako u guzu, zastala je, reč nije rekla, nakon par trenutaka nastavila je da se nabija na kurac i na prst u isto vreme. Krenula je da svršava, izvukao sam prst iz guzice i šakom joj poklopio usta da nas kolege ne provale. Pošto je svršila, sela je na wc šolju i brzo je strpala moju batinu u svoja usta jer je znala da sam pri kraju.

Eksplodirao sam, primila je vrelu spermu u usta, digla je glavu i pogledala me punih usta, progutaj kurvice moja. Sekund kasnije topla tečnost joj je otišla niz grlo. Bravo srce moje, jel lepo? Samo je promrljala mhm, jer je nastavila da sisa kurac. Tako je, očisti ga lepo. Izašao sam prvi, nakon minut i ona.

Posle dva dana, eto mene kod njene kuće. Nikola sedi i pije pivo, nervira se na stanje u zemlji, psuje političare, viče nešto, ne znam ne slušam ga, gledam Jovanicu moju, pita jel može kafa, može rekoh, ona se nasmeja. Nikola me pita, Nebojša hoćeš pivo, imam i rakije. Neka fala rekoh, slabo pijem. Koji si ti čovek dobacuje, cerekajući se.

Budaletina, a jebi ga rekoh, možda drugi put. A Jovana me guta očima, u trenerci je i širokoj majici bez brusa. Izgledala je veličanstveno. Pitam gde je komp da ga pogledam, imam mnogo posla. On samo dreknu “Jovana idi vodi ga u sobu nek proba da popravi to sranje”. Joka ćuti i ide ispred mene hodnikom. Gde su deca pitam. Na treningu odgovori ona.

Zaustavio sam je, gleda me plavim okicama, skidaj se odmah tiho joj naredim. Skida trenerku i gaćice. Na kolena droljice! Hvatam je za kosu i polako je vučem da ide zamnom. Ide za mnom moja poslušna kuja. Ulazimo u sobu, vodim ja kao pravu kurvu, poslušno ide. Kažem joj da raširi guzove. Hvata i vrhovima prstiju širi poveće guzove i pokazuje mi svoju ružičastu nejebanu rupicu.

Klekao sam iza nje i uživam u pogledu, gleda me, glava joj je na tepihu, opalim je prilično jako po svakom guzu. Vidim polako se otisci moje šake ocrtavaju po njenoj zadnjici, boli je, al’ ćuti, voli to. Stavljam pljuvačku na srednji prst i uvačim joj ga polako u čmarić, stenje, polako počinje da se nabija sama na prst, uskoro ubacujem i drugi prst, mogao sam videti suze kako se sjaje u njenim očima, zna šta je čeka.

Skidam se i polako naslanjam kurac na njen čmar, guram ali nikako da uđe. Grubo je uhvatim za kosu i nabijem na kurac, zažvali ga fufice da ti lakše uđe u guzu. Dobro ga je napljuvala i vratila se u prvobitan položaj. jebe sekretaricu u čmar

Opet ga naslanjam i polako ulazim u njenu guzu, steže tepih, vrišti joj se, preuska je, boli je kao da kolac ulazi u nju. Čujem u pozadini televizor Vlada ga pojačao, čujem viče na našeg predsednika. Joka polako ulazi u ritam, lakše ide, razrađujemo joj dupe, ipak napori su to. Posle nekoliko minuta sad se ozbiljno rokamo, lupaju moja jaja o njemu pičku, žestoko se nabada.

Stežem joj dojke, ona me hvata za ruku i stiska još jače, lupam je po guzici, puca na sve strane, hvatam je prstima za vilicu, okrećem glavu da joj vidim oči, divljački pogled ima. Još malo se rokamo, vadim kurac. Zini droljice moja – kažem. Uzima kitu koja joj je bila u guzici spretno ga dudla, ispucavam spermu pravo joj u grlo, krklja, guta je. Poslušna je, voli me. Jesi dobro upitah je, kaže guza me boli, ali nije strašno toliko. Brzo se oblačimo, idem u wc da se okupam, rasturio si me kaže i kikoće se od smeha, blista od sreće.

Ulazi u wc i ja za njom. Gledam je kako puni kadu i kako njiše guzicom, mazim je prstima odpozadi, igram joj se sa klitom, svršit će, usporavam, ubrzavam, svršava mi na ruku. Uzima i liže je, čudan ukus kaže, probam i ja i kažem: najlepši ukus i nasmejem se. Ulazi u kadu naslanja se i stavlja mirišljave soli u vodu. Kad sam već tu izvadim kitu da pišam, gleda me ona, smeje se. Hoćeš da probaš malo, ne verujem da je neko pišao po tebi do sada, i pogledam je ozbiljno.

Od tebe sve hoću, progovori, i nije ni završila rečenicu, ja sam već usmerio mlaz pišačke na njeno lice, polivao sam joj kosu, žmirila je, prskao sam sise zlatnom tekućinom. Otvorila je usta i nedugo zatim osetila je topli mlaz na jeziku. Približio sam joj se malo pošto je pritisak u mom crevu oslabio, gutala je pišačku kao najlepše vino, bila je na sedmom nebu.

Završio sam sa pišanjem, uzela je tuš i polila se po licu, gledala me. Sve ću uraditi šta tražiš, poseduješ me. Znam, rekao sam. Ti si moj najvredniji posed uzvratio sam joj. Opet se nasmejala. Obukao sam se, idem da sednem malo sa Vladom, da ne posumnja nešto. Sedi malo sa nama kasnije kad se okupaš, ostavio sam je da se uljudi malo, poljubio sam je i izašao iz kupatila.

Vlada sedi i dalje sam, sad je već prilično pripit, pita gde je Jovana. U kupatilu je mislim, nisam siguran odgovorih mu. Posle desetog puta prihvatio sam flašu piva, baš je bio uporan. Malo sam pričao sa njim. Dosta piješ, upitah ga. Ma kakvo je sranje u državi ja sam još i normalan, odgovori Vlada.

Gledam u njega i ne verujem koliki je potencijal proćerdao kod Joke, sve je mogla da mu pruži šta je hteo, al’ ne vredi takav je i jebi ga sad. Ulazi Joka moja, drži peškir svezan na kosi, zamirišala je celu dnevnu sobu, Nebojša se nije ni okrenuo da je pogleda. Uzela je jedno pivo sa stola i zavalila se sa nama u kauč. Ovaj njen se i dalje drao, sad je pustio neku utakmicu, cirkali smo tako svi zajedno.

Posle nekog vremena Jovana je stavila ruku na moje međunožje i krenula da mi mazi kurac preko pantalona, samo sam podigao desno koleno i seo u polu turski sed i munjevito pogledao prema Nebojši, koji je sada već bio odvaljen, naslonio se ćošak kauča, samo što ne zaspe. Pružio sam svoju levu ruku i zavukao u Jokinu trenerku, nije imala gaćice, polako sam joj mazio sveže obrijanu mačkicu.

Polako mi je otkopčala pantalone, izvadila đoku i počela da ga nadrkava dok mi je drugom rukom masirala jaja. Sada joj je suprug već zaspao, nastavila je sve brže da mi drka. Nisam imao kud i svršio sam, sperma joj se slivala niz ruku, lepo je skupila sve to i polizala sa svoje ruke.

liže sekretaricinu picuUstali smo sad oboje, ona se naslonila laktovima na kauč, dok sam ja bio iza nje, uronio sam jezikom po njenoj pičkici i dupetu, lizao sam je kao dete sladoled. Grizao sam joj butine, gutao njenu unutrašnjost, gurao prste u čmar, uvijala se, nabijala se na moju facu, vrckajući guzicom. Odjednom je svršila, sranje, nisam se tome tako brzo nadao.

Vlada se trze i probudi se. Pogledao je oko sebe, video Joku kako stoji naslonjena na kauč. Mene nije video jer sam bio iza, ali da je ustao vrlo bi lako snimio mene u ženinom dupetu. Srećom nije. Pitao je gde je Nebojša. Ode da priča telefeonom, sad će doći odgovori ona.

Ok, isprati čoveka, ja ću još malo da dremnem, umoran sam, kaže. Sačekao sam malo, podigao se i izašao napolje. Izađe i Jovana za mnom, crkli smo od smeha. Pričali smo malo napolju, šta ćemo i kako ćemo se nalaziti kad napustim posao. Sve smo dogovorili, viđamo se često, sad smo se vratili sa vikenda u Divcibarima, bilo je ludo, ima još dosta toga da nauči.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4]
(Visited 4.248 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!