maj 24, 2024
jaše očuhov kurac

Zovem se Danijela a zovu me dana. Prirodna sam devojka nižeg rasta, bucmaste, duge smeđe kose. Želim da vam ispričam incest priču. Živim s mamom i očuhom. Seks prvi sam imala s jednim momkom ui bilo je predivno a onda smo prekinuli nakon godinu dana. Otad nisam par meseci imala seks. Ludila sam zbog toga.

Često sam navečer čula kako se jebu mama i očuh. Pošto sam čula da je incest najslađi seks. Jedne večeri u mojoj sobi sela sam za laptop i pogledala priče i klipova. Dok sam sve to istraživala, gledala jako sam se naložila. Odlučila sam da probam i ja ali s očuhom. On je inače prema meni bio super. Visok šlank. Pokušavala sam ga zavesti, ali nije išlo kako sam očekivala.

Namerno sam ostavila otvorena vrata sobe da viri dok se presvlačim ili kupatilo. Kraj njega sam prolazila u mniću s najlonkama. Pošto mnogi kažu da sam zgodna guza mi povelika okrugla nosim tange najlonke i sve što pali. Opet ništa.

Jednog dana desilo se nešto neočekivano. Mama reče daode kod babe na selo 3 dana. Meni je to sinulo. Da iskoristimo priliku. Kurac mi fali. Moram se jebati. Tu večer sam ranije došla kući. Očuh je sedeo gledao Tv. Kad sam ušla pitao me zašto sam došla ranije. Ja mu reče nije mi se dalo biti u gradu. Otišla sam u sobu da se presvučem. Bila sam gola ispod ogrtača i prošla kraj njega u kupatilo. Namerno sam ostavila otvorena vrata. Počela se tuširati.

jaše očuhov kuracNakon tuša sam se obrisala i primetila senku. Kao da me gledao. Otišla sam u sobu. Namirisala sam se. A posle došla u dnevni da pogledam Tv. Očuh je bio u kupatilu. Videla sam slučajno kako drka a niz mene pičku moju me prođu trnci. Pička moja je počela da vlaži. A onda izađe i ugleda me čudno video kako se držim između nogu.

Ja sam mu se onako smekšala kurvanjski jezikom oblizivala. On me dodirnuo onako i pitao ima li momka. Ja mu reče da nemam već dugo. Tu noć sam osećala seks u zraku i videla sam da mu se digo. Onda me zagrlio i počeo formati. Ja sam mu se prepustila. Zagrlila sam ga snažno. Reče mi da sam slatka i da lepo mirišem. Dok me dirao po leđima ja sam mu rekla kroz šalu da dirne malo niže. Al moja pička mi je bila vlažna i osjetio je da sam napaljena.

Onda sam mu šapnula i rekla da želim. Ispočetka se otimao a onda me snažno uhvatio za guzu. Skiunula sam ogrtač i sise mi je počeo lizati. Otišli smo odmah u krevet Želim da me izjebeš kao da svoju ćerku jebeš. Skinuo je gaće i kurac mu je bio dignut ko strela. Lego je  na leđa a ja sam se popela i namjestila njegov tvrd vreo kurac na moju pičku pouska je bila.

Počela sam da mešam dašto dublje njegov vreotvrdi kurac uđe. Onda me odozdo poče jače nabijati ahhhhh nakon par minuta počela sam svršavati. stenjala sam uživala rekla sam toooo jeeeebi me Biću tvoja kurvica. Onje počeo sve jače da me nabija. Nakon toga mi reče da legnem na leđa i raširim noge legla sam raširila noge a on odozgo mi zabio kurac i poče nabijati sve jače mmmmm uhhhh onda pod njegovim pritiskom kurca počela opet svršavati. očuh je jebe s guza

Stvarno je pravi jebač. moja mama baš uživa s njim. Nakon toga sam ustala. Reko mi da mu se naguzim i. Ja se naguzila i onda me počeo  žestoko nabijati. uhhhhh tooooo ah ah aaaaa onda je počeo svršavati po mojoj guzi. Uhhh bilo je prekrasno bila sam sva rasturena klinka . Onda smoš ležali. Zaspali smo goli jedan kraj drugog. Ujutru me opet jebo . Otad smo se počeli jebavali kad god smo imali priliku. Dragi moji biće još toga sljedeći put. Komentarišite slobodno. Ljubi vas Dana :* :*

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 83 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 20.837 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!