nedodirljiva riba

Znaci da se Devojka Igra sa Vama 2. Deo

Zanimljivosti o sexu
 1. Viđate se samo kada ona to želi

Pošto se ona ne smatra vašom devojkom, družite se sa njom samo po njenom rasporedu. Pozvaće vas kada bude slobodna, bez obzira na vašu porodicu, posao i socijalne obaveze. Možda ćete je čuti kako je sama i usamljena i treba joj neko sa kim bi se družila. Ako želite da je vidite kad se ne oseća usamljeno, ona će vam dati mnoštvo izgovora poput užurbanog rasporeda posla ili bolesne mame.

 

 1. Bezimena veza igra se sa njim

Baš kao i vi, i vaši prijatelji se pitaju šta se dešava između vas dvoje. Izlazi sa vama na sastanke, spava sa vama, praktično vas vodi svuda sa sobom, ali odbija da vas prizna kao svog dečka. Vaši prijatelji često podižu obrve zbog ove bezimene veze, a vi se osećate samo kao opcija za nju. Ovo je siguran znak o čemu se tu zapravo radi.

 

 1. Kaže da ste joj potrebni

Ako ikada postavite pitanja o vašoj vezi i odnosu, ona se učini bespomoćnom i tvrdi da ste joj potrebni. Zbog nje se osećate kao da ste najvažnija osoba u njenom životu i ne bi mogla da preživi bez vaše pomoći, podrške i saveta. Čak i kada joj date ultimatume, ona vas moli da ostanete ali odbija da prihvati da je u vezi sa vama.

 

 1. U životu nije imala mnogo muškaraca

Kada je pitate o njenim prošlim vezama, reći će vam da nikada nije bilo ozbiljnog. Čak i ako znate da se ona zabavljala sa nekim, ona će odbaciti aferu i reći će vam da su to bile samo glasine o njenom prijateljstvu. Imala je veze, ali ih ona naravno nije shvatala ozbiljno i zavlačila ih je, kao i vas sada. Ovo će vam takođe reći i vaš položaj u njenom životu.

 

 1. Besni ako bacite oko na neku drugu

Ona pobesni ako joj kažete da neku drugu devojku smatrate privlačnom ili ako toj nekoj date kompliment. Ako pokažete znake da ste zainteresovani za neku drugu, ona će se potruditi da vas zavede koketnim razgovorima i nevaljalim porukama. Želi vas sve za sebe i svaku drugu ženu koja vam se čini privlačnom doživljava kao pretnju.

 

 1. Ipak, ona se MOŽE povezati sa nekim drugim nedodirljiva riba

Budući da tvrdi da ste samo prijatelji i da niste ekskluzivni, ona ne misli da greši što se povezala sa drugim momkom. Ali ona će vam i dalje pridavati pažnju i ponašati se flertno sa vama, ostavljajući vas zbunjenim i pitajući se šta znači vaš odnos sa njom. Toliko ćete je privući da se osećate srećno kad vam se nasmeje i provede vreme sa vama, iako se prema vama ponaša kao da ste nepotrebni i lako zamenljivi.

 

 1. Raspoložena je

Danima i nedeljama ona će imati oči samo za vas i flertovaće sa vama. Ona će biti bliska sa vama i družiti se prilično često. Možda s ečak i kresnete. Ali posle će biti dana kada će biti povučena. Ona će vas ignorisati i neće odgovarati na vaše pozive i poruke. Možda vas neće sresti danima pre nego što se ponovo vrati istom ponašanju. Ako često primećujete ovaj obrazac,to je veliki crveni alarm.

 

 1. Mazi se i postaje joj prijatno

Svima govori da ste samo prijatelj, ali kada je sama s vama, postaje vam prijatno i toplo i želi da se mazi i drži za ruke. U privatnim trenucima s vama, ona se neće ustručavati da vam dozvoli da je pomazite po kosi ili da je poljubite, a možda čak i odgovori zavodljivim korakom dalje. Sve zavisi od njenog raspoloženja i onoga što želi od vas. Ali sve je to kratkog daha.

 

 1. Ti si njen čovek kad je usamljena

Nećete je čuti dok se zabavlja sa prijateljima, čak i ako joj kažete da vam je potrebna. Ali kada je usamljena ili nešto treba, telefon će vam neprestano zujati i očekivaće da joj budete tu uz ruku. Niste deo njenog srećnog života, već samo deo kada je usamljena i kad joj nešto treba. Ako nije spremna da bude uz vas tokom vaših loših faza, verovatno nije emocionalno uložena u vas.

 

 1. Nikad vas ne priznaje za svog dečka ljuta na njega

Pred prijateljima nikada ne kaže koliko ste bliski i priznaje vas samo kao prijatelja. Kaže vam da ne želi da iko zna koliko razgovarate ili koliko vremena provodite zajedno. Možda čak i spava sa tobom, ali nikada neće dati do znanja svojim prijateljima. Osećaš se kao njena prljava mala tajna. Verovatno oseća da je predobra za vas i zaslužuje nekog boljeg, pa se zabavlja s vama i kad se oseća kao da je gotova, napustiće vas.

Ako ovako izgleda vaša veza, komplikovana je. Ako odlučite da se suprotstavite njoj, ona će koristiti svoju manipulativnu taktiku i zbunićete se oko svoje odluke. Ljubav zamagljuje naš sud i to će se dogoditi i vama.

 

KRAJ

LinkIzvor: https://www.bonobology.com/14-signs-a-girl-is-leading-you-on-and-toying-with-your-heart/

(Visited 133 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Znaci da se Devojka Igra sa Vama 2. Deo

 1. Povratni ping: Posao | SeksPriče

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.