igra se sa njim

Znaci da se Devojka Igra sa Vama 1. Deo

Zanimljivosti o sexu

UVOD

Dakle, u životu imate dotičnu devojku koja uvek traži vašu pažnju, pokazuje interesovanje za vas, možda čak i ide na sastanke sa vama, a ipak vas ne smatra dečkom. Kada je pitate da li želi da vezu ozvaniči, uvek ima izgovor da kaže ne. Druži se s vama, čak se i oseća dirljivo s vama, ponaša se kao da vam je devojka, a onda se iznenada, kad najmanje očekujete, povuče od vas. I pitate se šta se dešava?

Pitate se zašto ona odjednom gubi interes i počinjete da je jurite još više. Stalno razmišljate o tome koliko je situacija komplikovana i želite da je vaša ljubav jednostavnija i da vam donosi sreću i radost? Pa, pokušajmo da shvatimo zašto vas ona vodi dalje, a veza nikuda ne ide uprkos vašim naporima. Verovatno ne čitate signale koje vam ona daje i ona se jednostavno igra vašim srcem. muva ga i koristi

Možda se osećate kao da se ona poigrava vašim emocijama i to vam uzrokuje slom srca. Ali, biće i trenutaka kada je toliko ljubavna i savršena da ćete prosto pomisliti da ste sve umislili i da vas ona iskreno želi. Sa njom biste proveli neke od najboljih trenutaka vašeg života i polako se nekontrolisano zaljubljujete u nju.

Ponaša se kao vaša devojka, a opet odbija da se prizna kao takva. Možda vam se čini kao prava osoba za vas, ali nije. Ponekad pokaže znake da je zainteresovana za vas, a sledećeg puta bude udaljena i izbegava vas danima. I dok je možda teško svariti, činjenica je da vas ona verovatno vodi u smeru koji ona želi, a to je svakako pogrešan smer bez budućnosti.

Dakle, sumnjate u nju i u njene namere. Želite da se uverite da se ona samo igra vašim srcem. Da biste sigurno znali da li se ona petlja sa vašim umom i srcem i jednostavno vas koristi da biste privukli pažnju ili kao rezervni plan, pripazite na ove znakove:

 

  1. Veza je tajna

Čak i ako se ona zabavlja sa vama, zvanična priča za ljude oko vas – vi ste i dalje samo bliski prijatelji koji su možda na pragu zabavljanja. Prava jednačina između vas dvoje ostaje skrivena i ona to najviše voli. Kad vas predstavi svojim prijateljima, uvek vas naziva svojim „dobrim prijateljem“ i smejaće vam se kad vas ljudi zadirkuju po pitanju – da li ste zajedno. Nije spremna da prizna vašu vezu ni na jednoj društvenoj platformi i neće želeti da ide sa vama na vrlo javna mesta.

 

  1. Njeni planovi vas ne uključuju

Imaćete mnogo razgovora o svojoj budućnosti i ona će možda čak deliti svoje buduće planove odmora ili ciljeve u karijeri, ali videćete da vas ne uključuje ni u jedan od ovih. Kad ona planira svoju budućnost, niste ni na kraj pameti. Možda će spavati s vama, ali neće s vama razgovarati o bilo kakvim planovima za budućnost, jer ne misli da ćete vi biti deo toga. Verovatno ne vidi da ste dugo u njenom životu.

 

  1. Ponaša se ćudljivo i distancirano izbegava ga

Kada  usmerite pažnju ka njoj, ona postaje udaljena i distancirana i čak počinje da vas izbegava. Možda će vas prestati zvati, odgovarati na vaše poruke i sastajati se s vama. Kad god se osećate kao da veza korača dva koraka napred, ona će napraviti četiri koraka unazad.

 

  1. A onda te odjednom poželi

Onog trenutka kada napravite korak unazad i pomislite da joj trebate dati prostora, ona počinje da se nadmeće za vašu pažnju i sva je ljubazna i prisna prema vama. Potrudiće se da zadrži vašu pažnju i žudi da bude s vama i provodi vreme zajedno. To vas može navesti na pomisao da je shvatila da ste joj potrebni u svom životu, ali je verovatnije da joj treba pažnja koju joj pružite.

 

Kraj 1. Dela

(Visited 223 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Znaci da se Devojka Igra sa Vama 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.