profesor je jebe s guza u kolima

Vožnja sa Profesorom

Seks na Javnom Mestu

“Hvala vam što ste mi pomogli. Ovo je jedan od onih dana kada već po jutru vidim da će biti veseo.” govorila je iz Tojota Korole. Njene reči su se mešale sa melodijom Bon Džovija, koji je tiho pevao „You give love a bad name“ preko stereo uređaja.

“Ma nikakav problem. Ionako idemo na isto mesto. Ne smemo da dozvolimo da..” – iznenada je prekinuo rečenicu.

Pored njega, perfektno ušuškana na suvozačevom sedištu, Sofija se podigla suknja, pokazujući čipkasti gornji deo svojih belih čarapa, koje su njeni delikatni prsti polako podešavali. Nokti roze boje iscrtali su čipku, prateći liniju gde je njena glatka koža ljubila tkaninu. Zaustavivši se u liniji sa kolenom, njeni prsti su kliznuli nagore otkrivajući onu svilenu dolinu gde se butina spajala sa kukom. Obliznuo je suve usne. seksi studentica u kolima

“Ne smemo da dozvolimo…?” Oči boje lešnika su bljesnule, privlačeći njegovu pažnju na blagi osmeh koji je prešao preko crvenih usana.

Osvrnuo se na put i čvršće stegao volan. “Ne smete da propustite predavanje. Izlažete postmoderni književni period za britansku književnost.”

“A too. Ne brinite, spremna sam. Oh, zaboravila sam na dugme.” Njeni nalakirani nokti polako su povukli belu bluzu, podižući je od kože, pozivajući profesorov pogled da se divi njenim punim grudima koje su nabujale od čipke crnog grudnjaka. “Eto, sad je bolje. Šta mislite, da li izgledam dovoljno postmoderno? Poslala sam vam sliku jutros, čisto da proverim.”

“Sofija, znaš da ne možemo…?”

“Pa, htela sam da se uverim. Najlonke su izmišljene u tom periodu, zar ne? Hoćete da kažete da ne odobravate?” osmehnula se, dodirujući mu bedro laganim vrhom prsta, prateći njegovo nabreklo međunožje.

“Sofija! Znaš pravila. Profesori i studenti nikada ne smeju da se… povezuju.”

„Ja sam tehnički vaša asistentkinja…“, osmehnula mu se, gledajući kako mu se obrazi crvene iznad brade.

“Razgovarali smo o tome; mogao bih da izgubim posao.”

“Razgovarali smo, da. Ali, zar niste ni najmanje… radoznali, profesore?” Njen nokat se lagano spuštao do njegovog kolena, vrteći se oko njega. Zatim je iscrtao nabor na pantalonama, gore-dole.

“Znaš da jesam. Pre tebe mi je bilo nezamislivo ni da pomislim a kamoli uradim ono što smo jeli… u biblioteci. Ali razgovarali smo o ovome. Šta te je spopalo jutros?”

„Radoznala sam… radoznala“, nastavila je, „sve te scene kada sam se saginjala nad tvojim stolom, pretvarajući se da ne primećujem tvoje oči kako lutaju preko mene. Taj sto. Taj jebeni sto… Pitala sam kako bi bilo da me baš na njemu… Ne škodi biti radoznao. Zar nisi radoznao o… o tome šta nosim ispod ove suknje, šta bih mogla sa ovim…. kakvog sam ukusa…?”

Ona je prstom klizila sve bliže njegovom međunožju, dok je posmatrala njegov zategnuti izraz, boju obraza, njegovo disanje kako se produbljuje. Oči su mu poletele ka njoj. Jedna ruka podvučena ispod brade, posmatrala ga je onim polu osmehom, dok je prstom prelazila preko uzdizanja njegovih pantalona. On se pomerio, a ona je ugrizla donju usnu kada je tiho zastenjao.

„Iskrena da budem… Celo jutro sam mislila na vas, profesore. Mislila sam na vas dok sam se mazila. Uskoro ću diplomirati. Mislim da to možemo da čuvamo u tajnosti do tada. Bićemo pažljivi, diskretni. Jutros sam shvatila nešto veoma važno.” Njen dodir nokta lebdeo je gore-dole po šlicu njegovih pantalona. Njen osmeh je uživao u naprezanju, ispupčenosti. Prekrstila je noge. Da je slušao, umesto da se fokusira na saobraćaj, čuo bi njeno tiho, malo jaukanje, odmah ispod stihova Bon Džovija.

Nastavila je: “Shvatila sam da čovek ne dobije ono po šta sam ne krene. On mora uzeti stvari u svoje ruke. Mmmm… Kako postmoderno od mene.” Ružičasti nokti su povukli rajsferšlus i iz njega je izbio njegov tvrdi kurac. Razrogačenih smeđih očiju uz dahtanje, profesor je naglo trznuo volan i automobil je zaplesao.

“Danas nema bokserica? Bože profesora,vi i ja se baš slažemo u mnogim stvarima.”

“Šta, šta to radiš? Neko će videti!” Zamucao je.

Ona je nastavila. Rubin boja njenih usana bila je u potpunom kontrastu sa ružičastim vrhom njegovog penisa, koji je nežno poljubila. Njena glava se ugnezdila u njegovom krilu, njena duga, crna kosa mu je padala preko bedara. Uzdahnuo je dok joj se jezik okretao oko vrha, a taj jezik se proširio i obuhvatio celu glavu. Počela je sočno da ga sisa. studentica sisa kurac profesoru u kolima

“O… Bože”, prošaputao je kroz stisnute zube. Pokušala je da prođe jezikom niz njegovu osovinu, ali je volan to sprečio. Umesto toga, okretala je jezikom oko glavića dok ga nije u potpunosti unela u usta, pre nego što je počela polako da pomera glavu gore-dole. Njegova ruka se podigla sa volana i pronašla njen potiljak. Provukavši prste kroz njenu meku, crnu kosu, nežno je pomerao ruku gore-dole, mazeći je.

Između njegovih nogu, mogao je da čuje zvuk njenih mokrih usana, vrtlog njenog jezika, dok je njegov tvrdi penis unosila sve dublje i dublje u svoja usta. Njegova nežna ruka se ipak ukočila i počupala joj kosu. U trenutku je poskočila, stegnuvši usta. Osećaj, ta reakcija, naterala ga je da pojača stisak, da pojača ritam, terajući njena usta, njeno grlo, da obavija njegov kurac.

Bukvalno joj je nabijao usta na svoju kurčinu. Duboko je zastenjao dok su joj se jezik i usta opuštali, uzimajući ga unutra, dok joj je nos dodirivao njegov struk. Grubo, sa požudnom namerom, vozio joj je glavu gore-dole po svom vratilu. Pokušala je da udahne između nabijanja ali bio je neumoljiv. Iznenađenje je raširilo njene suzne oči. Njene ruke su se stisle na njegovim bedrima, stežući se dok je pokušavala da udahne.

Pljuvačka i pre-sperma vukli su se od njenih usana do njegovog penisa kada joj je podigao glavu. Brz dahtanje i njeno lice je ponovo gurnuto na dole, njena usta, njeno grlo su ga obavili. Automobil se trzajući zaustavio. Pustio joj je kosu.

„Bože, stvorila sam čudovište“, dahtala je.

Podigla je glavu i virila kroz prozor sa vozačeve strane, “Gde smo? Park?”

Bez zatvaranja rajsferšlusa, otvorio je vrata i obišao prednji deo automobila. Nasmejana, pomalo ošamućena, gledala je kako njegov debeli kurac blista i maše napred-nazad pri svakom koraku. Otvorio je suvozačeva vrata. Gledajući preko ramena posmatrala ga je sa sjajem tečnosti na bradi. Tokom njenog orala, njena suknja se podigla naviše, otkrivajući donji deo njene zakrivljene guze. Gladne oči su je proždirale.

“Profesore… šta planirate…” njen glas je bio prekinut.

Velike ruke pale su joj na struk, hvatajući i dižući njeno dupe u vazduh. Njene smeđe oči su se raširile. Laktovi su joj zaronili u vozačevo sedište. Suknja je bila podignuta nagore, otkrivajući njeno golo dupe. On je zgrabio; stisnuo je, razdvojio joj guzove.

„Uhhh kakva guza…“ Ponovo je viknula, nakon što je njegova ruka pala preko njenog guza, ostavljajući jarko crveni otisak ruke. Ona se ukočila. Razdvojio joj je noge. Njegove ruke su se vratile na njene guzove, raširivši ih za svoj jezik, koji je uronio u njenu vlažnu pičkicu. Izvila je leđa, svoje dupe podigla visoko u vazduh tražeći njegov istraživački jezik koji je preleteo preko usmina njene pice a potom i preko uskog anusa. profesor joj liže čmarić

Njeni prsti su uhvatili ivicu sedišta na vozačevoj strani kada je njegov jezik pronašao ono za čime je žudeo. Kada se usudila da se pomeri, ili da ga gurne, njegove ruke su je povukle uz njegov jezik.

“Jebite me profesore,” molila je između udaha, dok je njegov jezik iscrtavao i trzao klitorisom i čmarićem, “ne mogu ovo da podnesem… jebite me. Molim vas!” Njegova ruka je udarila o njeno dupe.

“Jebaću te Sofija. Ali, jebaću te onako kako zaslužuješ. Grubo!”

“Da”, dahtala je, “jebite me! Radite mi bilo šta!”

“Bilo šta?” Bilo je nečeg pohotnog, iskonskog, u njegovom glasu.

Zacvilila je kada je njegov prst skliznuo unutra.

“Da, bilo šta… Jebi me jako. Zaslužujem to, zaslužujem sve.”

Njegovi poljupci su se vukli oko njenih butina, a zatim se vratili na njenu pičku, njen klitoris. Njegov široki jezik zapljuskivao ju je, dok mu je dugi srednji prst zario duboko u njenu guzu. Sofijini prsti su se skupili u pesnice, njeni sopstveni zubi izgrizli su platneno sedište. Njeno cviljenje se pretvorilo u duge, duboke jauke.

„Govori! Šta želiš… šta ti se sviđa!?“

“Aaahhhh… Sviđa mi se da mi profesor jebe guzu prstima. Sviđa mi se njegov jezik na mom klitorisu dok on… uhhhhh…”

Izvukao je prst iz nje, uhvatio je za kukove i povukao. Stenjajući, zadrhtala je od iščekivanja, licem preko sedišta dok je trljao svoj tvrdi kurac preko usmina njene mace. Zatim ju je u jednom potezu nabio na svoj kurac! Povikala je bez stida. Usledilo je šestoko tucanje s guza u njenu mokru toplu pičkicu! Njegov penis se zabijao u nju, njegovi kukovi i jaja udarali o nju. Njegove su ruke grabile njene bokove, dok su joj se nožni prsti savijali, a noge mlatarale. profesor je jebe s guza u kolima

Jauci su postajali sve glasniji kada je njegova ruka pala na njenu glavu i stegnula se kroz njenu kosu, navodeći je da savije leđa, vrat, savijajući je dok je zabijao kurac duboko unutra. Nije ih bilo briga da li će ih iko čuti – vrisnula je od zadovoljstva, udarajući o njegov kurac.

„Jače, jače…“, dahtala je dok ju je nemilosrdno razvaljivao od kurca.

Telo joj se napelo, stopala savijena, i ubrzo je osetila vrelinu semene tečnosti koja se slivala duboko u nju, ispunjavajući je, pre nego što se nagnuo da joj poljubi vrat. Celu večnost umotanu u minut, disali su uglas, drhteći, uživajući u dodiru jedno drugog.

„Zakasnićeš na predavanje“, šapnuo joj je na uho, „ali, trebalo bi da ostaneš posle i pomogneš da sredim sve one papire na mom stolu.“

KRAJ!

(Visited 742 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.