4 oktobra, 2023

Vikend kod Bake

0
baka jaše unukov mlad kurac

Imao sam 20 godina i bio sam na odmoru u priobalju. Pošto je smeštaj tamo jako skup, pitao sam baku da li mogu da ostanem kod nje nekoliko dana. Bila je oduševljena idejom, delom zato što je prošlo više od godinu dana otkako je nisam video, a delom zato što mislim da se osećala usamljeno otkako je moj deda umro.

Došao sam do nje kasno popodne. Bio sam iscrpljen od vožnje, pa sam poslao poruku prijateljima da ih obavestim da ih te noći neću videti. Čim sam stigao, baka je imala najveći osmeh na licu i dočekala me ogromnim zagrljajem i poljupcem u obraz. Zahvatio me je džinovski talas nostalgije čim sam osetio njen omiljeni parfem koji je decenijama nosila. I dalje je mirisala na baku.

Uzvratio sam joj poljubac u obraz i zahvalio što me je pustila da ostanem. “Uopšte nije problem dušo. Hvala ti puno što misliš i na mene.” Zastala je na trenutak, netremice zureći u moje lice. „To je neverovatno“, rekla je.

“Šta to bako?”

“Izgledaš baš kao tvoj deda. Glupo je znam, ali mi i dalje nedostaje, čak i posle svih ovih godina.”

“Nije glupo bako. On i meni nedostaje. Svima nam nedostaje.”

“Kako lepo od tebe što si rekao Uroše. U svakom slučaju, dosta je sa tužnim stvarima… Hajdemo unutra da te smestimo i pustimo te da uživaš u odmoru.”

Pokupio sam svoj prtljag i krenuo unutra, prateći baku. Popodne je bilo ispunjeno pričama koje su ponekad bile pomalo nezgodne. Ali mogao sam da primetim da je baka bila toliko srećna što sam kod nje, da mi nije smetalo previše zatišja u razgovoru i čudnih tema. prelepa zgodna mladolika baka

Nakon sat dva, baka je počela da sprema večeru. Ništa previše otmeno – testenina i meso u paradajz sosu. Dok smo jeli, stalno me je gledala istim pogledom od ranije. „Zar stvarno misliš da ja toliko ličim na njega?“

“Pa pogledaj i sam dušo. To je fotografija tvog dede na dan našeg venčanja.” Pokazala je na sliku dede koja visi na zidu u kuhinji. Isuse, bilo je kao da se gledam u ogledalo! Izgledao sam potpuno isto kao i on u tim godinama.

“O moj Bože, to je ludo! Nije ni čudo što me stalno tako gledaš.”

Spustila je pogled u svoj tanjir, odjednom je postala veoma tiha i stidljiva. „Nije samo to.“

“Hmm?”

“Ma… zvučaće čudno. Ali ja… moram da te zamolim za uslugu Uroše.”

“Naravno bako, bilo šta.”

Opet je oklevala. Sat na zidu koji je otkucavao bio je zaglušujuć u tišini. “Hoćeš li večeras prespavati u mom krevetu?”

Samo sam zurio u nju. Nisam imao pojma kako da odgovorim.

“Toliko mi nedostaje, i stvarno mi stvarno nedostaju njegove ruke oko mene noću.”

Bilo je logično da kažem ne. Bio je to tako čudan zahtev, ali ona je bila moja rođena, očigledno veoma usamljena baka. Toliko me je razmazila dok sam odrastao, retko sam je viđao ali sam je mnogo voleo i cenio.

“Kako da kažem ne? Uvek si mi bila omiljena baka.”

Ona se nasmejala. Kad smo završili sa obrokom ona je provela neko vreme gledajući TV dok sam ja blejao na Facebook-u. Onda je otišla i istuširala se. Oko 21:00 javila mi je da ide u krevet.

“Naravno, bako. Verovatno ću se uskoro istuširati, nadam se da te to neće uznemiravati.”

“Ne, ne, u redu je dušo. Ali… vidimo se uskoro?”

“Hmm? Oh, tačno, da. Naravno, dolazim odmah posle.”

Istuširao sam se i spremio za krevet, a onda pokucao na vrata bakine spavaće sobe i polako ušao. Baka je nosila letnju pidžamu na dugmad. Sedela je u krevetu i čitala jedan od svojih mnogobrojnih romana. Samo sam nosio bokserice za spavanje. Pogledala me je gore-dole i još jednom primetila koliko ličim na njenog pokojnog muža.

Slegnuo sam ramenima i rekao nešto glupo poput: “Dobri geni, ha.”

Nasmejala se na to i povukla mi pokrivače. „Spreman za spavanje?“

Bilo je jedva 22 časa. Obično ne idem u krevet najranije u ponoć. “Da, mislim da sam prilično umoran nakon vožnje.” Popeo sam se u njen veliki krevet i ona je ubrzo legla pored mene, gaseći svetlo pored kreveta. Otkotrljala se na bok da bih mogao da je zagrlim dok spava. Otkotrljao sam se na istu stranu, i u tom trenutku sam bio u pozi kašike sa svojom bakom.

U svakom slučaju, zadovoljno je uzdahnula i nežno me držala za ruku. Oboje smo se priljubili. Bilo je zaista lepo. Bila je zagrljena kao što je njen muž očigledno činio toliko godina. Zatvorio sam oči i odlučio da pokušam da zaspim. Onda se nešto dogodilo. U početku sam mislio da je baka zaspala i da se samo meškoljila u snu – ali protrljala se o mene nekoliko puta.

U redu je, svi se pomeramo dok spavamo. Ali jednostavno nije prestala. Nastavila je da se kreće; trljajući njeno telo o moje dok sam je grlio. Nisam imao pojma šta da radim. Baka je mlela zadnjicu o mene! I dođavola, moj kurac je počeo da reaguje. Tiho sam gutao knedle, moleći kurac da ne postane tvrd. Ne sada; ne dok sam u tom položaju sa bakom!

Ali ona je nastavila da se trlja o mene na jebeno seksualan način, a ja sam postajao sve tvrđi. Naravno, prošlo je predugo otkako sam imao seks, ali sam to jutro izdrkao. Tako da nisam bio toliko napaljen, makar, ne bi trebalo. Nepotrebno je reći da nisam želeo da moja baka oseti moju erekciju, pa sam počeo da se okrećem na leđa.

Kada sam počeo da se kotrljam, uhvatila me je za ruku. U tom trenutku nisam smeo nigde da idem. Da li je to značilo da je baka bila… budna? Da je znala da me uzbuđuje pokretima i da je to želela

Gluposti. Ja sam joj unuk. To je suludo. Možda je samo sanjala o dedi ili tako nešto. I žene imaju snove o seksu, zar ne? Pogotovo što sam toliko ličio na njega kada je bio mlad. Da, to je bilo to. Pošto joj je on bio na umu, sanjala je o seksu i mislila je da sam ja on. Tako da sam u ovom trenutku imao dva izbora: mogao bih da je probudim ili da je pustim da me trlja i natera da svršim. Ja sam, naravno, izabrao opciju A.

„Bako…“ šapnuo sam.

Odmah je odgovorila. „Šššššš…“ Onda mi je čvršće stisnula ruku. Čekaj, znači bila je budna i sve je ovo bilo namerno? Baka me je htela? Pošto sam najverovatnije lud, želeo sam da pokušam da saznam šta se tačno dešava. Nežno sam pomerio ruku koju je držala tako čvrsto, i ne znam zašto – Zgrabio sam je za grudi. Stisnuo sam. Osećao sam kako njeno meko, toplo meso ustupa mesto mojim prstima.

I moj kurac se uzbuđeno trzao. Baka je nastavila da melje svoju meku, toplu guzu o moj sada potpuno tvrd kurac, a ja sam nastavio da joj stiskam dojku. Jebote, ovo je bilo tako pogrešno! Bilo je neverovatno. Počela je tiho da stenje kada bih joj stisnuo sisu. Bez razmišljanja, počeo sam da je ljubim u vrat. Mirisala je predivno, ali sada umesto nostalgije, njen miris me ispunio požudom.

Počeo sam da guram kurac o njeno dupe. Mi smo se bukvalno tucali na suvo, naše disanje se stalno pojačavalo kako smo se sve više uzbuđivali našim tabu akcijama. Ako bismo otišli ​​mnogo dalje, počinili bismo incest. Uvek sam mislio da je incest odbojan. Ali zašto sam tako jebeno uživao u ovome?

Do tog trenutka, bio sam previše napaljen da bih se brinuo. Sada ubeđen da me je zavela, i to preko tačke od koje nema povratka, baka mi je pustila ruku, a ja sam poslušno nastavio da joj masiram sisu kroz njenu pidžamu. Ispružila je ruku unazad i nekoliko sekundi trljala moj kuk, a zatim je gurnula ruku ispod pojasa mojih bokserica i zgrabila moj kurac.

Višedecenijsko iskustvo naučilo ju je tačno kako da ga drži, stisne i drka. Zastenjao sam u njeno uho, uživajući u dodiru tople, meke ruke moje starije bake. Ubrzo sam sledio hrabru baku i zavukao ruku ispod njene pidžame i milovao njene gole grudi, igrajući se njenim bradavicama. Još jednom sam je poljubio u vrat, lizao je i kušao njenu ukusnu kožu.

Ona je odgovorila tako što je jače stenjala i brže drkala moj kurac. Ili joj se ruka umorila, ili je shvatila da sam bio blizu svršavanja, jer je ubrzo nakon toga prestala da se igra sa mojom kitom. Onda se otkotrljala prema meni i u mraku su njena usta našla moja. Poljubila me je duboko i strastveno, a ja sam uzvratio. Dok sam se družio sa svojom neverovatno seksi, napaljenom bakom, ona je skinula pidžamu. Kada su bile slobodne, odmah sam prekinuo naš poljubac i počeo da joj sišem sise.

Pomisao da su to iste grudi koje su hranile moju Mamu i moje tetke i ujake samo me je naterala da sisam još jače, prebacujući jezikom po njenim tvrdim bradavicama dok je ona stenjala od zadovoljstva. Prelazio sam sa jedne dojke na drugu i nazad dok me je nežno milovala po glavi.

Moja baka bila je potpuno gola preda mnom. Brzo sam sledio bakin put i skinuo svoje bokserice, a onda sam petljao okolo i pronašao prekidač za svetlo. Pogled moje ostarele bake koja leži potpuno gola preda mnom nije učinio ništa osim što me je još više napalilo. Nisam mario za njene bore, njene strije ili opuštenu kožu. Sve do čega mi je stalo je da svojoj baki dam tačno ono što je želela. I u tom trenutku je želela mene i moj kurac.

Držao sam je uz sebe, a ona me je isto tako čvrsto držala. Moja ruka je sa radoznalošću i požudom istraživala njena gola leđa, milujući njene gole guzove. Isto tako, prešla je rukom niz moja leđa i stisnula moju guzu. Razdvojio sam usne i ona je kliznula svojim toplim, vlažnim jezikom u moja željna usta.

Okusio sam njen jezik sa svojim i tiho zastenjao intenzivnom požudom koju nikada ranije nisam osetio. Koga briga da li je to bila moja baka? To je bilo najviše što sam ikada bio napaljen. Jebote, toliko sam jebeno hteo da joj dam svoj kurac, da je tucam, da je imam. Okrenuo sam baku na leđa i popeo se između njenih nogu. Raširila je noge, otkrivajući mi svoju dlakavu picu.

Gurnuo sam kurac u nju, iznenađen koliko je mokra bila, a zatim zadivljen koliko je bila zategnuta. Oboje smo stenjali kad sam ušao u nju, osećajući kako glava kurca razdvaja usmine i prodire u bakinu čvrstu pizdu po prvi put posle više od jedne decenije.

Pomerala je kukove napred-nazad. Počeo sam nežno da guram, u skladu sa bakinim ritmom, i polako smo povećavali intenzitet. Nisam mogao da verujem da jebem istu pičku koju je deda jebao; ista ona pička koja je rodila mamu, moje tetke i ujake. Držao sam joj butine i počeo da je jebem brže, posmatrajući sa nezasitom požudom kako njene sise poskakuju, njena usta širom otvorena i stenje, a moj kurac se zabija u njenu vrelu pičku.

Počela je da me jebe isto tako brzo, a onda je počela da trlja klitoris dok smo se jebali. Osećao sam kako joj pica postaje sve čvršća što smo se više jebali. Tada me je opasno iznenadila – okrenula me je na leđa i poput porno zvezde je počela da me jaše u pozi kaubojke. Bio sam očaran, oduševljen, i jebeno napaljen! baka jaše unukov mlad kurac

Držao sam je za ruke i zagledao se duboko u njene oči dok se ona išla sve bliže i bliže orgazmu. Bio je to najčudniji, najintenzivniji seks koji sam ikada imao. Moj racionalni um je pokušavao da mi kaže da je sve što radimo bilo tako pogrešno, ali svako drugo vlakno mog bića je uživalo u tome kako je sve to tako prirodno, tako lepo i senzualno i prosto neverovatno. Ništa me neće sprečiti da pomognem svojoj baki da svrši sa mojim kurcem u njoj.

Jebali smo se jače i brže što je više trljala klitoris. Ubrzo je dahtala i naprezala se, a delikatan sloj znoja se nakupio na njenom čelu i grudima. Onda je, iznenada, svršila. Njena pica se stegnula i ona je zadrhtala i stenjala, dok joj je telo plivalo u orgazmičkom zadovoljstvu. Nastavio sam jebati njenu prekrasnu picu, diveći se bakinoj izdržljivosti i njenoj bezvremenskoj seksipilnosti.

Kada je njen orgazam splasnuo, legla je pored mene, obavila noge oko mene i ponovo me poljubila. Uzvratio sam poljubac s guštom, a ona je stavila jednu ruku na moju glavu, a drugu na moje dupe, zabijajući nokte u moju guzu dok je kurac bez otpora uleteo u njenu sluzavu pizdu. Otvorio sam joj usta svojim jezikom i jako smo se žestoko jebati dok su nam jezici plesali. Zadivljen koliko sam do sada izdržao, na kraju moj kurac nije mogao da izdrži više i znao sam da ću da svršim.

Što sam se više približavao, više sam stenjao i grcao, i brže smo se jebali. Ubrzo, moje lice je bilo zakopano u bakin jastuk pored njene glave i progunđao sam jedno poslednje, razvučeno „Uuuhhh“ i osetio kako mi kurac eksplodira u bujici bele vrele sperme, šikljajući u bakinu vaginu dok sam se nekontrolisano tresao. Kada sam završio sa svršavanjem, okrenuo sam se prema baki, koja se smejala baš kao i ja. Poljubili smo se ponovo, ali ovaj put opreznije. Besna, životinjska žudnja za je bledela, ali samo privremeno. Umesto toga, ljubili smo se samo sa ljubavlju. Držali smo se čvrsto dok smo se ljubili uz incestuozan spoj porodične naklonosti i one vrste ljubavi koja postoji samo između dvoje ljubavnika.

„Hvala Uroše…“ prošaputala je.

To je bilo prvo što je rekla otkako sam legao s njom.

“Bako, bila si neverovatna. Hvala tebi.”

Posle toga smo ležali u tišini, pijani od blaženstva posle orgazma i osećaja zadovoljstva koji možete dobiti samo od porodice. Mislim da sam zaspao još uvek u bakinoj pički, dok su nam udovi bili zapetljani od našeg odnosa.

Na kraju, video sam svoje prijatelje samo nekoliko puta tokom te nedelje. Većinu vremena sam bio zauzet „pomaganjem baki sa njenim potrebama“ i razradom logistike oko prenošenja svog posla u grad na obali u kojem je živela.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 56 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 17.931 times, 18 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!