februar 26, 2024

Veliki ili Mali Penis – Ženske Ispovesti 4. Deo

0
kita na čelu
  1. Kakva sjajna ljubavna priča

Moje priče o veoma velikim kurčevima nisu toliko zanimljive. To je uobičajena pesma „bilo je neprijatno, moralo se početi polako, previše bola.“ Pa ću zato radije ispričati svoju priču o malom penisu. velika kurčina

STVARNO mi se svideo taj momak. Bili smo na nekoliko vrlo uspešnih sastanaka i imala sam leptiriće u stomaku kad sam razmišljala o njemu. Imao je neobično obojene oči i intenzivne obrve, bio je stranac. Otišli ​​smo u njegovu spavaću sobu i oboje smo znali kuda to vodi. Skinuo je pantalone i eto, to je najmanji penis koji sam ikada videla u stvarnom životu. Nisam uspela da ga izmerim ili nešto slično, ali ako sam velikodušna, pretpostavila bih da je bio blizu 9 centimetara, potpuno uspravan. Definitivno sam imala trenutak pauze, nisam očekivala to …

Ali on se nije ustručavao, nije se izvinjavao ni trzao zbog toga i to me je zapravo podstaklo – njegovo samopouzdanje. Seks je biooo…hmmm… nezgodan. Moja dva prethodna partnera imala su oko 20cm i navikla sam na drugačiji stil jebanja. Pokušavala sam da zajašem i nabijam se snažno kao što sam to činila sa prevelikim zverkama svoje prošlosti, ali to nije uspevalo. Međutim, privikavala sam se. Seks je postajao bolji. Otkrila sam da su ljuljajući, trljajući pokreti kojima sam se morala prilagoditi sa ovim manjim penisom doveli do neverovatnog trenja na mom klitorisu.

Ne, nisam više mogla da radim porno seksualne pokrete, ali ova novootkrivena bliskost, spajanje naših tela, hvatanje i pritiskanje, bila je neverovatna. Prve orgazme imala sam tokom odnosa sa ovim muškarcem i njegovim malim penisom. Niko od nas ni jednom prilikom nije govorio reči kao što su “sitni” ili „mali“ penis, ili drugačije. I oboje smo delili mnoge, mnoge orgazme čvrsto stisnuti i ja sam ostala s njim više od četiri godine.

Naš raskid nije imao nikakve veze s njegovim penisom. Nažalost, ljubav je nestala.

 

  1. Penis jednorog velika kita u treši

Imala sam avanture sa obe vrste. Jedan gospodin je bio izuzetno zgodan i brat mog prijatelja, pa su nas spojili i rekli da pokušamo da nam uspe. Ali kada prvi put imali seks, a on je bio prilično mali, i tokom seksa je plakao i pričao mi sramotnu priču o njegovim prijateljima koji su ga oblačili na zabavama i svima koji su mu se smejali. Pokušala sam da ga utešim, a on je zaplakao, tako da smo popili još nekoliko pića i prošli još jedan krug zgodnog tužnog momka sa melonom kitom. Nakon toga više nismo pričali o tome.

Što se tiče velikih kurčeva, postoje dve vrste. Veliki ružni neprijatni penisi koji iz svakog ugla izgledaju neprivlačno. Druga opcija je poput kurca jednoroga. Predivan je a vlasnik razume njegovu veličinu i vrednost i koristi ga na odgovarajući način. Ne pokušavaju da vam ga zaglave u zadnjicu ili da ga prisile niz grlo. Jednorog-penis je nežan i drag.

 

  1. Srce joj se slomilo, a i njegovo samopouzdanje

Bila sam prilično napaljena i željna sa momkom koji mi se zaista dopao. Nisam želela da požurim sa tim, pa dok me je prstima jebao, rekla sam mu da ne želim da pređem tu tačku. Međutim, on se tada zbunio, naslonio na obe ruke sa strane i pitao me na šta mislim. U tom trenutku mi je srce puklo. Ovaj savršeni momak u pantalonama nije imao ništa veće od malog prsta.

 

  1. Za ovu nema olovke ili mikro olovke kita na čelu

Iskusila sam i jedno i drugo, najmanji je bio oko 9cm, gore-dole, i prilično mršav. Dva najveća bila su – jedan oko 17cm širok veoma, drugi oko 20cm, ali prosečnog obima. Sa onim najmanjim maltene nikada nisam svršila. Mislim da sam godinu i po dana bila s momkom, nekih pet puta sam svršila iz vaginalnog odnosa, anal je ipak bio dobar i dosta sam uživala.

Momak sa penisom velikog obima bio je prvi i jedini sa kojim sam svršila a da smo prvi put imali sex. Posle toga smo spavali još nekoliko puta zajedno, ali definitivno se nismo pronašli uprkos neverovatnom seksu.

Tip sa dužim kurcem, prosečnog obima – mnoogoo me je bolelo. Uživao je da jebe snažno i brzo, tako da mi se cervix svaki put osećao kao kajgana. Prekinula sam s njim nakon nekoliko nedelja.

 

KRAJ

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 2.194 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!