sisačica kite

Veliki ili Mali Penis – Ženske Ispovesti 2. Deo

Zanimljivosti o sexu
  1. Učinite to prijatnim

Bila sam sa tipom koji ima veliki ili znatno iznad proseka, ali i sa tipom čiji je penis bio ispod proseka. Veliki je bio zabavan za pušenje, ali seks me boleo dok se nisam dovoljno ovlažila ili, pretpostavljam, dovoljno istegnula. Onog malog je bilo lakše uzeti u usta i nisam primetila ništa neugodno tokom seksa. Veoma lako je ušao i on je znao puno stvari sa njim napraviti. Zaista mislim da veličina nije bitna. volim svoj maleni penis

 

  1. Zadovoljstvo pre veličine

Imala sam umereno malog do umereno i vrlo velike: generalno preferiram veće, ali mnogi momci sa velikim kurčevima misle da je sve što treba da bi bili dobri u seksu – veliki kurac. Radije bih uzela momka sa prosečnim kurcem kojem je stalo do mog zadovoljstva nego nekog kuratog koji misli da je veličina dovoljna da odmah svršim.

 

  1. Nažuljeni grlić materice zvuči užasno

Jedan od mojih bivših imao je oko kitu dužine oko 21,5 cm i velikog obima. Imajte u vidu da sam ja sitna devojka, visoka svega 152cm. Bilo je prilično neudobno jer je trebalo neko vreme da se stvarno uklopi (čak i sa obilnim količinama lubrikanta), a čak sam i nekoliko puta suzu pustila zbog nadraženog grlića materice. Nije bilo prijatno, ali opet, da smo usporili ili nešto slično, onda možda ne bi bilo tako loše. Bilo mi je zabavno pušiti ga, ako ništa drugo! 😀

 

  1. Stvar je Samopouzdanja

Imala sam oba, i veliki mali, i iskreno, život mi se nije promenio ni na dobar ni na loš način. Za vrlo velike (uglavnom u širinu) činilo se da imamo situaciju da je on prevelik, a ja previše uska, pa dok je bilo dobro – bilo je vrlo dobro, nije dugo potrajalo bez iskliznuća i nakon pokušaja mnogo različitih pozicija da bismo videli šta najbolje deluje, na kraju smo odustali od seksa, bilo je previše posla.

Za vrlo male mogu reći da je bilo mnogo bolje od vrlo velikih, jer je ono što mu je nedostajalo u veličini nadoknadio brzinom. Učinio je mnogo sa onim što mu je dato i uopšte nije izgledao posramljeno. Dakle, savet – ako ste jako veliki, puno predigre, pobrinite se da je super mokra i da raširi te noge maksimalno. Za vrlo male, pobrinite se da budete izuzetno grubi i da brzinom nadoknadite svoju veličinu. banane u ustima

 

  1. Dlake na kiti …?

Najgora stvar kod kratkog kurca su dlake i činjenica da je većina takvih momaka super nesigurna pa imaju tendenciju da prerano svrše. Najgora stvar kod velikog kurca je što momak često misli da je to sve što treba da donese u vezu.

 

  1. Budi dobar i u nečem drugom

Izlazila sam sa tipom sa legitimnim mikro-penisom. Bio je vrlo jasan što se toga tiče kada smo krenuli u više faze maženja. Nisam bila sa njim baš do te mere da sam mislila da bismo mogli biti dugoročni, pa moram priznati da sam možda nastavila više iz radoznalosti nego zbog stvarnih seksualnih osećanja. Tokom te prve borbe (bilo ih je nekoliko, i za minut ćete razumeti zašto) očigledno je bio veoma osetljiv oko mojih pokušaja da priđem blizu njegovog „područja“.

Milovao bi moju ruku i diskretno je sklanjao kad god bi se približila zoni rajsferšlusa. Bio je toliko smiren u vezi s tim, da se to lako moglo ignorisati. Pomoglo mu je što se ljubio na vrhunskom nivou i tako se prilagodio čitanju mojih pokreta.

Kako su stvari odmicale, našla sam se potpuno gola dok je on imao sve netaknuto na sebi. Ne sećam se ni kako, ali on me je odveo do mekanog tepiha i nastavio da izvodim božja dela u regiji moje vaginice. Verujem da su mu godine nemogućnosti konvencionalnog seksa dale oralne supersile. Imala sam orgazme toliko puta da sam se jebeno zabrojala!

Elem, nisam uspela da vidim “robu” te prve noći. Sećam se da sam se sledećeg jutra osećala pomalo posramljeno zbog količine zahvalnosti i pohvala koje sam mu dala odmah nakon poslednjeg, iscrpljujućeg orgazma (govorim o dobrih 20 minuta tipa „OMFG, ti si najneverovatniji čovek na zemlji“). gutanje ogromne kite

Pokušao je da prodre u mene jedne pijane noći, ali to se jednostavno nije dogodilo. Veličina je bila ozbiljan problem, ali najveći problem bio je taj što jednostavno nije postao uobičajeno tvrd. Bio je možda … manje tvrd? Ali definitivno ne ono klasično tvrd TVRD. Dakle, jednostavno se nije dogodilo.

U svakom slučaju, moje iskustvo sa izuzetno malim penisom bilo je prilično pozitivno jer je momak preduzeo neverovatne korake da to nadoknadi. Prilično je dobar momak za nadmetanje, pa se nadam da će jednog dana pronaći ženu koja će ozbiljno ceniti njegove veštine.

 

KRAJ 2. Dela

(Visited 1.764 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Veliki ili Mali Penis – Ženske Ispovesti 2. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.