2 juna, 2023

Ti si Moja Nevaljala Učenica

0
učenica se jebe sa profesorom

Dok sedim u svojoj kancelariji, gledam kako se saginješ da odložiš datoteku u donju fioku ormarića za dokumente. Uvek si bila slatka devojka, pomagala mi u školskoj kancelariji, obavljala poslove za mene. Poslednjih nekoliko meseci, međutim, sve sam te više primećivao. Zadržavala si se oko mojih vrata, posmatrajući me kada misliš da ne gledam. Čak i sada, dok ti kosa visi ispred lica, znam da proveravaš da li te gledam. Znaš da ti se suknja podigla, zavirujući malo u glatku, meku kožu tvojih butina i nadaš se da sam primetio.

To je jedna od najboljih stvari kod rada u privatnoj srednjoj školi. Jebene uniforme. Karirane suknje koje starije devojke dodatno podižu kako bi se hvalile svojim zategnutim nogama. Uske bele košulje koje jedva prikrivaju grudnjake svetlih boja ispod. U poslednje vreme čini se da se više trudiš da budeš primećens, ali samo kada smo sami u kancelariji.

**

Tog petka nudiš se da ostaneš nakon nastave da završiš neke poslove. Savršeno. Kada saznam da su svi napustili kancelariju, ulaziš da mi nešto pomogneš. Gurneš glavicu da pitaš šta možeš da učiniš za mene. Uvek stavljaš kosu u dve niske pletenice kada radiš puno posla da je skloniš s puta i danas nije izuzetak. Izgledaš savršeno nevino, osim opakog osmeha koji ti se raširio preko lica. jebozovna učenica

Pitam se da li već znaš šta želim. Pogledam dole u svoj sto da sakrijem osmeh na licu i čujem kako se vrata zatvaraju. Krećeš se dok lagani miris tvog parfema pleše u vazduhu. Dok gledamo kroz hrpe papira na mom stolu, ti se okrzneš o mene. Moje ruke nežno i ovlaš dodiruju tvoju dojku, ali to je dovoljno da te natera da uzdahneš i odmakneš se. Oboje se izvinjavamo i vidim da imaš suze u očima. Molim te da ne plačeš i pitam šta mogu da uradim da stvari ispravim. Drhtavo udahneš i šapneš: „Nemojte stati.“

Srce mi lupa u grudima i molim te da ponoviš. Kažeš to ponovo, ovog puta malo glasnije, a onda počinješ da se izvinjavaš što si bila tako blesava nevaljala devojka. Privlačim te k sebi i prekidam tvoje reči dok prinosim svoja usta tvojima. Osećam se kao da se tvoje telo topi uz moje, sićušno i čvrsto, ali osetljivo na dodir. Dok se rastajemo, ti uzdišeš i moj se kurac napreže u želji da oseti taj vreli dah i vlažni mladi jezik.

Pitam te da li si ikada ranije bila sa muškarcem. Šapućeš mi „ne.“ Onda me pogledaš pravo u oči i kažeš: “Čekala sam vas profesore.” Ne mogu više da se obuzdam. Povlačim te do svog stola tako da sediš mi u krilu, obe noge sa strane mojih kukova. Pitam te šta si čekala, a ti kažeš da želiš da te naučim kako da zadovoljiš muškarca. Klizim rukama uz tvoj struk, dodirujući tvoje grudi. Tvoje telo zadrhti od seksualnih senzacija. Moje ruke se oslanjaju na tvoja ramena i češkam tvoje pletenice.

„Onda treba da naučiš kakav je osećaj kad te dotakne muškarac.“ Jednom rukom hvatam tvoje pletenice i snažno ti povlačim glavu unazad. Dahćeš od bola usled čupanja, a onda opet dok drugom rukom privlačim tvoj vrat ustima. Jezikom pratim tvoj vrat do ključne kosti, nežno te zadirkujući dok skačeš na moj dodir. Polako ti pokrivam grudi poljupcima oko otvora na košulji među dugmadima.

Još te držeći za kosu, drugom rukom otkopčavam jedno dugme na košulji. Oči nam se zaključavaju i ti polako klimaš glavom, glad u tvojim očima je jebeno prisutna. Otvaram ti košulju, otkrivajući tvoje divne grudi. Zastaje mi dah, sve vreme si ovo planirala. Podižem pogled i vidim mali osmeh na tvom licu i rumenilo prekriva tvoje telo. Lepa, prelepa. Spuštam usta na tvoje grudi.

Glasan jauk izmiče s tvojih usana dok prvi put vučem jezik preko tvoje tvrde bradavice. Ukus tvoje kože je tako sladak da ne mogu da odolim da ne gricnem tu nevinu osetljivu bradavicu. Jecaš dok usisavam tvoju dojku u usta, pritisak mojih usta donosi bujicu slatkih sokova koji teku između tvojih nogu. Prebacujem tvoje pletenice iz jedne ruke u drugu i, držeći usta zauzeta na tvojim grudima, klizim rukom uz tvoje bedro.

Topla, vlažna dobrodošlica čeka moje prste. I ovo si planirala kurvice… bez gaćica si. Volim nestašne nevaljale devojke. Obmotaš ruke oko moje glave i povučeš mi glavu do stomaka. Zakačim ruke ispod tvojih kolena prekrivena belim čarapama i nateram te da se namestiš na leđa. Moj kurac je tvrd kao čelik dok te gledam kako ležiš na mom stolu, suknje navučene preko bokova, otvorene košulje, grudi koje se dižu od želje. profesor joj liže pičkicu

Saginjem se napred i udišem duboki miris tvoje netaknute pičkice, izgledaš jebozovno i blistavo. Nežno ljubim tvoje spoljne nabore i celo telo ti se grči. Znam da si blizu svršavanja po načinu na koji ti se ubrzava disanje, pa ti prstima širim pičku i samo duvam u tvoj klitoris. Jačina tvog jauka me tera da poskočim. Ocrtavam ivice tvojih usmina svojim jezikom, a onda idem dublje. Sisam ti klitoris, kotrljam ga jezikom.

Vrištiš dok se svaki mišić u tvom telu napreže, pritisak koji se stvarao u stomaku iznenada eksplodira kroz tvoje noge i ruke, šaljući talase zadovoljstva. Prebacujem te na stomak. Još uvek ošamućena, pokušavaš da se podigneš na laktove. Znaš šta dolazi. Tražiš od mene da idem polako, pošto nikad nisi primila… Ja ti kažem da ćutiš i da mogu da prestanem ako želiš. Vičeš da me želiš u sebi.

Moj kurac dodiruje svoju guzu, tvoje butine, tvoje usmine. Zaigrano te udarim u golo dupe, a ti cviliš dok ti udar pecka savršenu kožu. Saginjem se i ljubim tvoju guzu i divan čmarić a ti uzdišeš. Ne mogu više da čekam, moram da te imam oko svoje kurčine. Spremna si. Stenješ dok se ja veoma polako, veoma nežno krećem dublje u tebi, malo se trzaš dok se probijam, za tebe su sve to nova osećanja. učenica se jebe sa profesorom

Hvatam tvoje kukove i počinjem da te nabijam na kurac, povećavam brzinu. Vičeš, moliš me da idem malo brže, malo dublje. Drago mi je da ti prija. Hvatam tvoje pletenice, povlačeći ti glavu unazad, čineći da ti se leđa savijaju i grudi poskoče u vazduh. Tvoje telo počinje da se trese dok se sve brže i jače zabijam u tvoju usku pičku i znam da sam jebeno blizu.

Spuštam ruku dole do tvoje pice i prstima udaram po klitorisu dok te sve jače tucam. Ovo je previše za tebe i orgazam te preplavljuje. Tvoja pičkica se tako čvrsto stiska oko mene da mi se nožni prsti savijaju i više ne mogu da se kontrolišem. Orgazam juri kroz mene i vičem tvoje ime. Uz zajednički orgazam ja tvoju nevinu matericu preplavljujem gustom toplom spermom. Više nisi devojka… postala si žena.

KRAJ!

(Visited 2.538 times, 2 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!