komšinica piški

Teta Senka

Fetiš

Kao klinac živio sam samo s mamom. Pokraj nas je živjela jedna susjeda, teta Senka. Imala je otprilike 40ak godina i bila je super građena, a najvažnije od svega, bila je nudistica. Tako se često znala sunčati gola na balkonu i pušiti. Nije je uopće smetalo što je ljudi vide.

I mama je često znala pričati s njom preko balkona. Tako je jednom išla objesiti veš kad je Senka gola sjedila u svojoj ležaljci i počele su nešto pričati. Odjednom mi je mama rekla da odem otvoriti teti vrata, a kad sam krenuo čule se kucanje. Otvorio sam i imao što vidjeti, teta Senka gola golcata stoji na vratima i drži kutiju cigareta u ruci.

Rekla mi je: Bok zlato, kako si, podragala me po glavi i ušla u stan. Ja sam zbunjeno gledao u njenu golu guzu koja mi se ljuljala pred očima dok je hodala kroz hodnik. Sjela je na kauč a mama je došla iz kuhinje s kavom. Teta je zapalila cigaretu i otouhnula dim dok je prebacivala nogu preko noge, a lijepo obrijana pičkica ukalaza mi se pred očima.

Njih su dvije pričale i pile kavu a ja sam sjedio na podu i igrao se. Odjednom je teta rekla da je sva napaljena i da ne može više izdržati, ali da joj je malo neugodno pomaziti se preda mnom. Mama joj je na to rekla da neka se ne ustručava i da može slobodno, na što je ova raširila noge i počela si lagano dodirivati picicu. Trljala se sve jače a ja sam pogledavao prema njoj.

Ona mi se nasmiješila i nastavila trljati pičku, a mama je ukorila zbog nepristojnog buljenja riječima: Sram te bilo, šta si blenuo u tetu. Teta Senka je svršila uz štrcanje iz vlažne pičke po podu. Nakon toga je rekla da joj je najgore što joj se sad piški, a ne da joj se ustajati do wc-a. Mama se na to nasmijala i rekla meni da izvolim otići po posudu u kuhinju da teta može piškiti u nju. komšinica piški

Donio sam posudu, a teta Senka mi je rekla da joj pridržim i nagnula se nad posudom. Mlaz vruće pišaline suknuo je iz njene predivne picice i čak malo i pošpricao mene po prstima. Čitavo vrijeme udisala je dim iz cigarete u svojoj desnoj ruci. Kad je bila gotova pitao sam mamu kud ga prolijem to, a mama je rekla da mogu u wc.

Teta je na to rekla da ima bolju ideju: Prolij to kroz balkon ovoj babi ispod po plahtama, ona mi ionako sere da će vati policiju kad god ja gola ležim na balkonu. Mama se s tim složila i ja sam otvorio balkonska vrata i isipao pišalinu niz balkon. Teta je došla do ruba balkona i raširila noge, te je novi mlaz krenuo iz pičke i to baš u trenutku kad je baba ispod otvorila prozor i počela srati da joj proljevamo po vešu. Senka je ispišala, protrljala micicu uz glasni uzdah i vratila se u kuću.

(Visited 813 times, 4 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.