gleda je u sise

Tehnike Koje Muški Koriste Da Vam Uđu U Gaćice 1. Deo

Zanimljivosti o sexu

Jeste li pale nekada na slatkorečivost i naizgled nežnu pažnju momaka koji su zapravo samo želeli da spavaju sa vama? Nikada više ne padajte na to licemerstvo, posebno ne nakon što prođemo nekoliko njihovih tehnika i fora koje koriste!

Muškarci vole seks. I žene ga vole naravno, ali uglavnom su muškarci ti koji su aktivniji u potražnji. To i nije veliki problem, pogotovo ako naiđu na ženu koja traži istu stvar. Međutim, problem nastaje kada je momak voljan da kaže ili učini bilo šta da bi vam se uvukao u krevet. Naravno, postoje neke dame koje mogu da čitaju između redova i odmah vide da momak samo gleda kako da je kresne. Ali nemaju sve žene to “šesto čulo” da osete i provale njegove namere. muvanje u kafiću

Kako momci obrlate devojke da spavaju sa njima? Dakle, za one od vas koji nisu upoznati sa tehnikama koje muškarci koriste da bi vas uvukli u krevet, nastavite da čitate jer ćete saznati nekoliko najbolje čuvanih tajni!

1. Obećaće vam ljubav, a možda čak i vezu.
Razlika između većine muškaraca i žena je u tome kako razvijaju osećanja jedni prema drugima. Mnogo žena žele biti sigurne da im se taj momak zaista sviđa i da je osećaj obostran, pre nego što razmotre spavanje s njim. Ali sa većinom muškaraca, oni žele da spavaju sa ženom pre nego što razviju dublje osećaje.

Mnoge žene to već znaju i zbog toga momci ponekad mogu obećati da će se zaljubiti u vas ili da vas već vole, samo da biste pristali da spavate sa njima. Ponekad je to tačno, posebno za momke koji iskreno traže nešto malo ozbiljnije. Ali u drugim slučajevima, oni se trude ALI nestaju čim dobiju ono što žele.

 

2. Ubediće vas da je zaista dobar u krevetu. napucan frajer
Možete reći da tip želi spavati s vama ako se tema seksa pojavljuje prilično često. Pitaće vas šta vam se sviđa, šta nikad niste probali i za šta ste otvoreni da pokušate. Kad jednom sazna kakve su vam sklonosti, možda će se početi suptilno hvaliti kako žene kažu da je zaista dobar u tome i da je sjajan BAŠ u tim pozama koje ste spomenuli da volite. Nemojte nas pogrešno shvatiti – Ponekada su zaista dobri u hopa-cupa. Ali možda ćete se početi pitati zašto on oseća potrebu da to tako ponosno iskazuje. Jednostavnije rečeno, pokušava da vas toliko uveseli sa svojim rečima da biste se ozbiljno uzbudili i poželeli da se kresnete.

 

3. Učiniće da spavanje s njim predstavlja privilegiju.
Ovo se može smatrati suprotno od gornje tehnike. Umesto da vam govori o svojoj seksualnoj spretnosti sa tonama drugih žena, reći će vam da nije imao puno partnera. Može čak i da kaže da on ima seks isključivo sa nekom koja mu je posebna. On predstavi to tako da kad te zamoli da konačno spavaš s njim, odmah ćeš osetiti kao da si jedna od onih “posebnih” žena sa kojima bi razmislio da spava.

 

4. “Ma opusti se, samo ćemo da blejimo i to…” slatkorečivi momak
Druženje je u redu. To je ležernije od sastanka i ne zahteva nikakvu obavezu. Stvar je u tome što ako od vas zatraži da se “družite” ili “blejite” kod njega u 23h, a da nikoga neće biti u blizini, verovatno je da su mu motivi nešto manje nevini od običnog druženja. U miks dodajte i malo vina ili piva i možete biti prilično sigurni da on želi da vas kresne.

A kad govorimo o alkoholu … o tome u sledećem delu 😉

 

 

https://www.lovepanky.com/women/dating-men-tips-for-women/sneaky-techniques-guys-use-to-get-in-your-pants

(Visited 470 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.