Sexy par

Tajne o Seksu Koje Žene Vole da Muškarci Znaju

Zanimljivosti o sexu

Momci, skoncentrišite se sada. Naravno da ženski um prosto nije moguće dokučiti do kraja, ali ovo su neke sitnice koje većina žena voli da su vama muškarcima poznate. Idemo:

 

  1. Dobar Razgovor je odličan afrodizijak za mnoge žene

Za žene je razgovor i osećaj voljenosti važniji od seksa. Naročito za one žene koje su kod kuće zauzete kućnim poslovima, intelektualni razgovor može biti podsticajan. Dobar razgovor tokom večernjih šetnji ili dok se par opušta može biti odličan afrodizijak. Seksualno deljenje kasnije je mnogostruko poboljšano ljubaznim i brižnim rečima. Muž je mogao reći svojoj ženi koliko je voli, mogao je i šaputati njeno ime, što deluje kao sigurnost da je mentalno uz nju u tim intimnim trenucima. razgovor kao afrodizijak

 

  1. Mnoge žene su zabrinute zbog fizičke privlačnosti

„Dobila sam skoro 10 kg otkako smo se venčali pre sedam godina. Plaši me pomisao da me suprug može smatrati neprivlačnom. Mogu se svući samo pod okriljem tame “. Brižni muževi uvek mogu da osete takve strepnje kod svojih žena. Ne treba lagati i reći da je prelepa ako nije, ali isto tako NE treba reći da više nije privlačna. Uvek se može ceniti i pohvaliti ono što vam se čini privlačnim – glatkoću kože, hrapav glas, primamljive usne, očaravajuće oči ili divan osmeh. Na ove stvari ne utiče čak ni debljanje ili starenje.

 

  1. Seks nije odvojen od ostatka njenog života

Žena deluje kroz srce. Za nju seksualni život nije odvojen od ostatka njenog života. Sve u svom životu vidi kao međusobno povezane. Suprotno ovome, muškarac često teži deljenju tih stvari, osećajući da stresni aspekti života mogu biti mentalno parkirani i odvojeni od seksualne aktivnosti. Ženi su potrebna dobra osećanja i iskustva tokom dana da bi imala zadovoljavajući seks. Način na koji se suprug odnosi prema njoj izvan kreveta u velikoj meri utiče na njen odgovor u krevetu.

Nepažnja, grube reči, bezobrazan ton, povredljive reči i kritike mogu otežati ženi da se opusti, oseti oduševljeno i bude strasna tokom seksa. Važno je da par voli ljubav čak i kada nije u seksualnom činu. Seksualnost i naklonost ne mogu se razdvojiti. Dobar seks je kontinuitet naklonosti i bliskosti. Ako muž iznenadi suprugu ranim povratkom sa posla ili donošenjem cveća ili poklona bez posebnog razloga, ova pažljivost može poboljšati seksualni nagon para i zadovoljstvo tokom intimnosti.

 

  1. Orgazam nije neophodan orgazam nije neophodan

Mnogi muškarci smatraju da je dobar ljubavnik onaj koji svoju ženu može dovesti do klimaktične seksualne kulminacije. Sjajno je imati takve trenutke kada se dogode, ali nisu uvek neophodni. Studije su pokazale da samo oko 60% žena doživi orgazam u više od 50% seksualnih odnosa.

Mnoge žene osećaju pritisak partnera, pa čak i sebe da postignu orgazam. Mnogi muškarci nose određenu krivicu zbog postizanja sopstvenog orgazma i nemogućnosti da na to dovedu svoje partnere. Skloni su da zaborave da je fizička bliskost i deljenje osećanja tokom dobre predigre sa voljenom osobom divno zadovoljstvo samo po sebi. Seks orijentisan na orgazam je pogrešan put jer samo gledate cilj zaboravljajući da uživate u samom putovanju. Muškarci posebno moraju da znaju da je cilj seksa ljubav prema drugima.

 

  1. Seks ne mora biti ozbiljan čin

Razigranost i prosto zezanje je odlična stvar. Mnogi muškarci su previše ozbiljni u vezi sa seksom. Zaboravljaju da se smeju, da budu romantično nestašni, da se zabave. Kvalitet razigranosti i lakoće mogu intimne trenutke učiniti vrlo prijatnim i opuštajućim. Čak se i neuspeh – koji svaki čovek s vremena na vreme doživi – može uzeti u dobrom duhu i čak mu se zajednički nasmejati. To može ukloniti pritisak na performanse bilo kog od partnera, što je u mnogim slučajevima osnovni uzrok psihogene impotencije ili frigidnosti. Seks ne mora uvek biti izraz beskrajne, trajne ljubavi i strasti. Takođe može biti romantično nestašno i senzualno nestašno.

 

  1. Žene neguju neseksualno dodirivanje i nežnost

Žene žele romantiku, maženje, držanje za ruke i ljubljenje. Ali mnoge žene izveštavaju da ih muževi nikada ne ljube – ni u krevetu, ni van njega! „On me ne dodiruje, osim tokom predigre i seksa. Ponekad poželim da me poljubi i dodirne samo iz zabave. Zašto mu je tako teško da to uradi? “ Žena može biti od velike pomoći u tome da muškarac shvati radost dodira. maženje nakon sexa

Dok mu daje opuštajuću masažu i nežno ga miluje po licu i kosi, muškarac počinje da iskušava radost ove vrste neseksualnog dodira. Držanje za ruke može pružiti intimni osećaj bliskosti, a muškarci shvataju vrednost ovih senzacija i uzvraćaju istim. Parovi bi trebalo da komuniciraju nežnost i osetljivost na druge neseksualne načine. Recite mužu zbog čega se osećate voljeno. Ljubav nas ne čini čitaocima misli. Ljubav daje snagu da verujemo jedni drugima dovoljno da pitamo otvoreno i odgovorimo istinito.

 

  1. Topla pažnja nakon seksa važna je koliko i dobra predigra

Ženska potreba za nežnim trenucima prevazilazi stvarno vođenje ljubavi. Nakon seksa, nemojte se samo okrenuti na drugu stranu i zahrkati 😀 Pokažite joj da ste uživali u svakom trenutku intimnog odnosa 🙂

 

 

KRAJ

 

LinkIzvor: https://www.bonobology.com/7-secrets-sex-women-wish-men-knew/

(Visited 634 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Tajne o Seksu Koje Žene Vole da Muškarci Znaju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.