februar 23, 2024

Subotnja Jutra Bake i Unuke

0
baka joj liže pičku

Ivonini baka i deda nikako nisu bili oronuli starci, ali su bili u tim godinama da se njena majka brinula za njih. Insistirala je da ostanu par dana dok se njihova kuća preuređuje kako se stariji par ne bi spotaknuo i pao preko alata i nereda po kući. Ivonino prisustvo nije bilo bitno. Na kraju krajeva, bila je na fakultetu i jedva da je i bila kod kuće osim vikendom kada joj je trebalo mira za učenje.

Studiranje joj je bilo važnije od bilo čega. Bila je stidljiva devojka koja nikada nije imala mnogo prijatelja i nikada nije imala dužu ozbiljniju vezu iako je imala devetnaest godina. Koristeći što nema predavanja, Ivona je subotom obično spavala do kasno, pa je navikla da bude poslednja osoba na doručku.

Ivona je bila iznenađena kada je čula zvukove iz sobe u kojoj su boravili njeni deda i baka dok je jedne subote ujutro oko deset odlazila do kupatila. Zvukovi su zvučali kao jecaji usled napora. Ivona je usvojila majčinu paranoju da su stariji i da bi se lako mogli povrediti pa je brzo stigla do vrata njihove sobe. baka masturbira

Ne razmišljajući o tome da pokuca ili pita da li su dobro, ona je otvorila vrata u želji da im pomogne. Prizor koji ju je dočekao šokirao ju je tako da nije mogla da mrdne ni mišić. Tamo, na krevetu, bila je njena baka Mileva. Bila je potpuno gola, raširenih nogu, dok su joj prsti zaranjali u njenu pizdu iznova i iznova. Njena naborana koža i opuštene sise tresle su se od napora masturbacije dok su joj oči kolutale po sobi, konačno se zaustavivši na svojoj unuci koja je stajala na vratima i posmatrala je.

Obe su bile previše šokirane da bi se pomerile nekoliko sekundi, ali onda je Mileva nastavila da se jebe prstom, očiju zalepljenih za unuku. Ivonine su oči putovale preko tela njene bake, posmatrajući svaki detalj. Ono što ju je najviše fasciniralo bila je bela, dlakava, mokra pička njene bake. Milevini prsti su nestajali iznutra iznova i iznova, stvarajući zvuk prskanja zahvaljujući tome koliko je njena rupa bila vlažna.

Zvukovi koje je ispuštala njena baka postali su glasniji i Ivona je od slabosti klonula o dovratak. Ivonina sopstvena pica odjednom se napunila sokovima, ali nije mogla da se natera da uradi bilo šta osim da bulji u svoju baku koja je masturbirala ispred nje. Kada je njena baka počela da svršava, Ivonina sopstvena nevina pica se grčila čak i bez fizičke stimulacije sve dok obe nisu eruptirale istovremeno!

Hvatajući dah, držale su pogled jedna na drugu. Ivona nije znala šta da kaže ili uradi, ali znala je da je ovo najerotičnije iskustvo u njenom životu. Iznenada posramljena situacijom, pobegla je u svoju sobu nadajući se da njena baka nije ljuta na nju što ju je gledala. Ivona je uspešno izbegavala svoju baku u narednih nekoliko dana i laknulo joj je što nije upala u nevolje zbog voajerskog ispada. trlja picu i misli na baku

Međutim, u krevetu noću, Ivonin se um iznova vraćao na tu scenu. Nije mogla a da ne dodirne svoju pičkicu dok je razmišljala o tome. Takođe je radila kao što je radila njena baka, zabijajući prste u sebe iznova i iznova sve dok nije osetila oslobađanje poput onog dana kada ju je posmatrala. Ali to nije bilo isto. Ivona je htela ponovo da je gleda. Međutim, pomirila se sa realnošću da se to verovatno nikada neće dogoditi.

**

Sledeća subota ujutru.

Kada se Ivona budila, pretpostavila je da su svi već dole. Naterala se da ne misli na svoju baku, ali kada je otvorila oči, videla je svoju baku na ivici njenog kreveta. Bakin ogrtač visio joj je samo na ramenima, otkrivajući njeno nago telo pred unukom koju je posmatrala. Ivona je čula iste zvuke kao prošle nedelje, gunđanje, pljuskanje. Njena sopstvena pica je odmah reagovala tako da su je sve racionalne misli napustile.

Odjednom je zbacila ćebad i povukla spavaćicu kako bi što brže pristupila svojoj pički. Skidajući gaćice, Ivona je zabila prste u svoju macu. Starica i mlada devojka složno masturbiraju, oči im se ne spuštaju, gledaju se. Ivona je prva počela da svršava i zatekla se kako iznova i iznova govori „Oh, bako, oh bako…“

Mileva je povukla ogrtač dok je Ivona spustila spavaćicu da se pokrije, ne znajući šta drugo da radi dok je ležala pred bakom na svom krevetu. Starica je pogledala svoju unuku i na kraju rekla: “Valjda bi trebalo da razgovaramo o ovome.”

„Izvini bako…“, rekla je Ivona instinktivno.

“Za šta? Ivona, ovo nije tvoja greška.”

“Nije?”

“Pa nije. Niko nije kriv. Znam da treba da budem odgovorna i da ti kažem koliko je to pogrešno i kako više nikada ne bismo smele da uradimo ovako nešto.” Sve što je Ivona mogla je da spusti glavu. „Ali neću to reći“, rekla je njena baka. “Zato što se ne osećam tako. Neću stati osim ako to nije ono što ti želiš.”

„Ne razumem… ja zapravo… ja nemam iskustva bako…“, rekla je Ivona.

“To je još jedan razlog zašto ne bi trebalo da dozvolimo da se ovo ponovi. Znam da si devica. Ali, draga, da li si uživala u osećanju svršavanja sa mnom?”

“Da! Mnogo bako. Bilo je divno.”

Mileva se nasmešila i podigla Ivoninu ruku. “Drago mi je. Ali zadovoljstvo može biti još jače.”

“Jače?”

“Da. Mogla bih da ti kažem. Ali radije bih ti pokazala.” Sa tim rečima, Mileva je prinela Ivoninu ruku do njenih sisa, pustivši da joj se ogrtač ponovo otvori. Polako se podižući, Ivona je dozvolila prstima da pomiluje bakine opuštene sise. Mileva je uzdahnula na Ivonin dodir koji je mladu devojku učinio mnogo smelijom. Stiskala je bakine sise, po jednu u svakoj ruci, voleći njihov osećaj, ali više voleći način na koji je izgledalo da njena baka uživa u njenom dodiru.

Odjednom, Mileva se nagnula napred i poljubila Ivonu u usta. Oklevajući u početku, Ivona je ubrzo shvatila koliko joj se sviđa i odmah je uzvratila poljubac svojoj baki i nastavila da miluje njene sise. Dok su im se jezici zapletali, Mileva je nežno gurnula svoju unuku nazad na krevet pre nego što je pokrila njeno mlado telo svojim. Ivona je bila primorana da pusti bakine sise, ali je tada uspela da zagrli staricu kao što je njena baka uradila njoj.

Kada je njena baka gurnula spavaćicu gore i preko glave, Ivona je sledila njene poteze i skinula ogrtač sa bakinih ramena. Njihove gole sise su se mazile, čvrste bradavice Ivoninih mladih sisa gurale su se u mekani jastuk velikih bakinih. Oboje su stenjale jedna drugoj u usta zbog senzacija. Njena baka je počela da pomera svoju pičku o njenu, tako da je Ivona brzo naučila ritam i njih dve su se trljale pičkama jedna o drugu. baka joj liže pičku

„Ti si bakina dobra devojka“, rekla je Mileva, puštajući vlažne poljupce niz vrat devojke dok su obe silazili sa drugog jutarnjeg orgazma. „Ovo možemo da radimo svake subote ako želiš. Niko neće morati da zna. A ja mogu da te naučim toliko stvari koje možemo da podelimo. Želiš li to, draga moja?“

Ivona nije mogla sasvim da diše, a pre nego je odgovorila baka je spustila lice i počela da ljubi i liže unukinu nevinu, devičansku ukusnu pičkicu! Mazila joj je klit jezikom a Ivona je vrištala bez stida dok je svršavala baki u usta! Prskala je sokovima i umivala bakino lice koja je uživala u ukusu u divnim aromama.

„Da da… želim sve bako sa tobom…“ kao odgovor na bakino pitanje, ali nije mogla da se skoncentriše dok je njeno telo reagovalo na pažnju starice.

**

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je Mileva naučila svoju unuku svemu što je devojka trebalo da zna o tome kako ona može da bude zadovoljena i kako da zadovolji drugu ženu. Obe su cenile subotnja jutra, ali im je sve teže bilo da drže distancu tokom dana između. Dok su svi ostali bili zauzeti, krale su dodire u kuhinji, pipajući sise i pičke zajedno kad god je to bilo moguće. Ponekad bi se srele u hodniku, napadale jedna drugu i uvek su bile gladne za još.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 33 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 9.983 times, 10 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!