Studentske noći…

Prošlo je već dosta godina, ali uvijek se rado sjetim studentskih dana. Nisam bio od onih koji su uporno trčali za pičkom, nego sam bio više od onih koji su izlazili da bi se zabavili, bez obzira da li je kakav “pičić” u igri.

Sjećam se jedne zgode na četvrtoj godini faksa kada mi je jedan kolega imao obranu diplomskog rada te je navečer organizirao feštu u studentskom domu. Cijeli dan i cijelu večer je cuga tekla u potocima, bilo je tu i lakih droga, ali nisam bio od onih koji su u tome uživali već sam se radije držao dobrog starog alkohola. Bilo je tu u masi od 30-ak tipova i poneka cura. Cijelu večer su ih oblijetali napušeni, pijani likovi ali bez puno uspjeha.

 

Kako je večer odmicala sve je više bilo onih koji su padali s nogu od silnog alkohola. Ja sam se držao dosta dobro prvenstveno jer sam se znao kontrolirati. Na samom kraju večeri, kada nas je ostalo još samo nekolicina, slavljenik je bio toliko pijan da su ga svi odnijeli, a ja sam manirom starog “iskusnog lisca” primjetio da me jedna od onih malobrojnih cura diskretno, više sramežljivo promatra. Ostao sam u kutu prostorije glumeći neosvojivog.

 

U jednom trenutku mi je prišla i na moje zaprepaštenje bila direktna rekavši: “Bok, ja sam Maja. Da li je tvoj stan bliži ili moj? ” Trebao mi je koji trenutak da se priberem i odgovorim joj da je moj stan na drugom kraju grada pa je vjerovatno njezin bliži. Naslonila se na mene i poljubila me je, a moj nabrekli kurac je vrištao iz hlača! Uhvatila me je za ruku i rekla: “Idemo kod mene. ”

 

Uhvatila me je za ruku i krenuli smo prema njenom podstanarskom stanu u kojem je živjela sa cimericama koje nisu bile tih dana u stanu. Do njenog stana je bilo možda 10 minuta hoda, meni je izgledalo kao da su godine u pitanju. Bio sam toliko napaljen da sam je želio poševiti odmah na sred ulice, ali trebalo se malo strpiti.

Hodali smo prema njenom stanu i neformalno pričali uopće ne spominjući ikakav seks. Kada smo došli pred vrata zgrade, više se nije ni ona mogla suzdržavati i počela me je ljubiti i stiskati se uz mene, tako da smo jedva došli do drugog kata i njenog stana. Ne moram niti reći da smo već bili oboje polu goli. Ušli smo u dnevni boravak potpuno goli i legli na ležaj koji je bio tamo. Ja sam joj trljo picu koja je bila toliko vlažna da je bila spremna da primi moj veliki nabrekli kurac koji je to jedva čekao. studentski sex

 

No ja sam se još malo suzdržavao da ne uđem u nju jer sam od prije znao da mi ide lizanje te sam se želio pokazati u najboljem svijetlu. Spustio sam se do njene pice i lagano se počeo jezikom približavati klitorisu. Maja je bila sva u transu, valjda ne očekujući da ću to uraditi. Kako sam joj sve dulje lizao picu, ona se je sve više opuštala i prepuštala zadovoljstvu. I ja sam uživao osjetivši sokove njene pice. Nakon nekog vremena sam primjetio da se je počela grčiti i sve glasnije stenjati i disati.

 

Svršila je.

 

Uhvatila me je za glavu i odmaknula je od pice jer joj je bila preosjetljiva u tom trenutku. Legao sam pored nje dok malo nadođe. Nadolazivši do sebe, tiho mi je šapnula da mi se mora odužiti za ovakvo iskustvo. Krenula me je ljubiti po trbuhu i sve se više spuštala prema mom kurcu koji je vapio da ga netko primijeti.

 

Dok mi je ljubila trbuh, desnom rukom mi je počela drkati. Kada se je spustila dolje, stavila je moj veliki (16 cm :-))kurac u usta i počela mi pušiti. Moram priznati da mi je to bilo najbolje pušenje u životu. Pušila je tako dobro da me je izluđivala. Kako sam se približavao vrhuncu i Maja je ubrzavala tempo. Primijetila je da ću uskoro svršiti te mi je počela još intenzivnije sisati glavić.

 

Svršio sam toliko jako i bilo je sigurno puno sperme, a Maja je sve to progutala i nastavila mi sisati glavić još nekoliko trenutaka. Legla je pored mene i rekla da joj je ovo bilo odlično i da je uživala u mojoj spermi. Rekla mi je također da malo odmorim jer nas čeka još dosta aktivnosti i da me nije dovela samo na oralni seks nego da želi i moj debeli i veliki kurac u sebi jer je ostala impresionirana s njegovim dimenzijama dok ga je pušila.

Odmorili smo nekoliko minuta tijekom kojih smo se mazili i ljubili. Ne moram niti reći da mi se kurac nije niti spuštao kako treba. Privukla me je na sebe i rekla mi da uđem u nju na što sam odgovorio da nemam kondom i da je to problem. Odgovorila mi je da se ne brinem jer se ona štiti.

To mi je godilo jer nisam baš ljubitelj kondoma. Ušao sam u njenu picu koja je bila toliko vlažna i topla da je moj kurac ulazio u nju lagano. Počeo sam je polako ševiti za početak. Maja me je sve više privlačila i namještala se. U jednom trenutku sam primjetio Maju da se meškolji i da izvrće očima.

Znao sam da će uskoro svršiti. Tiho mi je procijedila da još ubrzam. Karao sam je tako jako da sam i ja dolazio sve bliže kraju. Svršila je i čvrsto me zagrlila i rekla da stanem malo i da ga ne vadim. Desetak sekundi je nadolazila a ja sam je tek onda počeo opet karat postupno ubrzavajući jer sam i ja bio jako blizu kraja. Shvatila je da ću svršiti i rekla mi da izađem da se namjesti. Izašao sam iz nje, a ona se okrenula i naguzila se i rekla mi da ovako svršim.

studentska doggy pozaUšao sam u nju s guza, a to mi je oduvijek bila najdraža poza. Karao sam je i uživao u pogledu na njeno tijelo iz ove perspektive. Kako sam ju sve dulje karao osjetio sam da sam došao do trenutka kada ću svršiti. Svršio sam joj u picu i mlaz vruče sperme se slio u nju. Ostao sam još nekoliko trenutaka u njoj dok sam hvatao zrak i uživao u pogledu na njenu guzu i tu rupicu, ali o njoj u drugoj priči. Legli smo jedno pored drugoga i tako zagrljeni zaspali.

Ne moram niti reći da sam proveo cijeli vikend kod nje i da smo imali seksualni maraton.
Kako nam se oboma svidio seks jedno s drugim, nastavili smo se diskretno viđati vikendima i karati do iznemoglosti.

(Visited 630 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.