april 15, 2024

Striptizeta mi je Delovala Poznato

0
tucanje bebisiterke striptizete

Bližila se ponoć tok petka uveče. Bio sam sa nekoliko prijatelja na bilijaru. Odlučili su da pale kući, ali ja još nisam bio spreman. Na kraju krajeva, ne dešava se često da ostanem napolju nakon ponoći, ali pošto je moja žena odvela decu kod bake za vikend, mogao sam da se opustim. Besciljno sam se vozio neko vreme kada sam ugledao znak za „džentlmenski“ klub. Prošle su godine otkako sam bio u striptiz klubu.

Ući ću samo na nekoliko pića, uživati u pejzažu, možda čak i ples u krilu, a onda ići kući i izdrkati – to je bila moja zamisao. Moja žena nikada neće saznati. To nije varanje; to je samo blaga interaktivna pornografija.

Nakon što sam platio ulaz, pronašao mesto, zavalio sam se i počeo da ispitujem talente. Klub je bio poprilično ispunjen gostima, ali u klubu je radilo dosta devojaka. Mogao sam da osetim kako mi se kurac napola podigao dok sam gledao devojke kako plešu na sceni, ali i zahvaljujući igračicama koje su lutale rukama po meni dok su pokušavale da me ubede da uđem u VIP sobu sa njima. Dao sam im napojnicu ili ih častio pićem, ali nešto me je sprečavalo da popustim i dobijem ples od bilo koje od njih u tom trenutku.

Tada sam je primetio kako izlazi na podijum dok je kretala nova pesma. “Gospodo!! Pridružuje nam se na glavnoj bini… Anđela!” Imala je zategnuto telo sa dugom tamnom kosom. Manje sise, ali duge noge i neverovatno dupe. Dok se okretala oko šipke, nisam mogao da skinem pogled sa nje. Bila je tako seksi i…. nekako poznata. bebisiterka je striptizeta

Bilo kako bilo ona je definitivno bila moj tip. Otišao sam do glavne bine da joj dam napojnicu. Puzala je preko bine prema meni, kosa joj je zaklanjala lice. Dok je prilazila, na sekund sam video blagu užasnutost i strah na njenom licu i odmah sam je prepoznao, naša bebisiterka Tamara.

Nespretno je uzela novac i okrenula se. Pokušao sam da joj nešto dobacim, ali reči nisu izašle. Vratio sam se na svoje mesto i ispio pivo uz mahnite misli: Sranje! Šta ako kaže mojoj ženi? Sranje, izgledala je neverovatno! Šta dođavola da radim sada? Samo idi odavde i nadam se da će se pretvarati da se ovo nikada nije dogodilo? Ne… nije dobro bežati od problema. Pokušaj da razgovaraš sa njom i objasniš? Izvini se? Šta dođavola da radim?

Posle nekoliko sekundi počeo sam da se smirujem. Kada je počela druga pesma njenog seta, primetio sam da je stalno nervozno gledala tamo gde sam ja sedeo. Bila je izbezumljena ovim kao i ja. Čudno ali, zbog toga sam se osećao bolje. Takođe sam shvatio da ne mogu da prestanem da je gledam kako pleše.

Videvši je kako klizi po sceni. Gledajući je kako trese svoje male čvrste sise i to neverovatno dupe. Tamara je godinama bila naša omiljena dadilja. Od kada je bila u srednjoj školi, gledao sam je kako raste i dok kažete keks izrasla je u prelepu mladu ženu. Nisam u potpunosti shvatio koliko je seksi do sada. Došlo je do spoznaje. Takođe, deca su je volela. Ali poslednjih nekoliko meseci bila je na raspolaganju da ih čuva samo radnim danima.

Rekla nam je da radi sa ketering kompanijom vikendom kako bi mogla da zaradi dodatni novac za dalje školovanje. Njen set na glavnoj bini se završio i znao sam da će šetkati okolo da pokuša da dobije VIP ples. Srećom, sedeo sam blizu vrata koja su plesači koristili da odu u bekstejdž, pa sam znao da ću imati priliku da je vidim kada izađe.

Naravno, posle nekoliko minuta sam je video. Pokušala je da izbegne kontakt očima sa mnom, ali dok je hodala, ispružio sam ruku i lagano je dodirnuo. “Tamara, molim te, mogu da popričam sa tobom na trenutak?” Stidljivo je sela u jednu od stolica za mojim stolom. Onda je skoro na ivici suza rekla: „Molim vas, nemojte reći svojoj ženi ili mojoj mami da ste me videli ovde.“ privatni ples striptizeta

Smirio sam je i stavio ruku na njeno koleno. „Tamara, u redu je“, rekao sam joj, „ne želim ni da moja žena zna da sam ovde, tako da oboje želimo da ovo ostane tajna.“ Mogao sam da vidim olakšanje na njenom licu kada je shvatila da imam isti podsticaj da držim jezik za zubima kao i ona.

Konobarica se pojavila i pitala da li želimo još jedno piće. U ovom trenutku mi je definitivno trebao jedan viski i dok se Tamara nagnula napred da zatraži votku i Red Bul, njena noga se pomerila, a moja ruka je skliznula sa njenog kolena na butinu. Njena koža je bila tako meka i glatka. Nije reagovala pa sam je ostavio tamo neko vreme.

Objasnila mi je da je fakultet ispao mnogo skuplji nego što je očekivala i kako ju je jedna od njenih prijateljica koja je ovde radila ubedila da pokuša da zaradi lak novac. Ubrzo nakon što je popila drugo piće, prišla je jedna od drugih devojaka i rekla joj da bi trebalo da bude na jednoj od bina za sledeću pesmu.

Pratio sam je i gledao kad je počela da igra. U pozadini mog uma znao sam da je to pogrešno i da ne bih trebao da je gledam, ali alkohol i krv koja je tekla do mog penisa nisu to mogli sprečiti. Popeo sam se do bine da joj dam napojnicu baš kada je skinula grudnjak i pokazala svoje vesele male sise.

Ovog puta nije nam bilo neprijatno dok je izvlačila svoje tangice da bi ugurala novac unutra. Zapravo, održavala je kontakt očima sa mnom sve vreme. Odmaknuo sam se od bine, ali sam primetio da je nastavila da me gleda dok je plesala, posebno kada je dobila napojnicu od druge mušterije.

Njena pesma se završila i ona je vratila gornji deo i prišla mi. Sto za kojim sam sedeo je sada bio zauzet, ali u blizini je bio još jedan koji je imao samo jednu stolicu. Seo sam i kao što sam se nadao, ona mi je sela u krilo. Vrhovima prstiju sam lagano prelazio preko njenih bedara dok smo naručivali još jednu turu pića.

Znao sam da oseća kako se moja tvrdoća pritiska uz nju, ali činilo se da joj to ni najmanje ne smeta. Nastavili smo da razgovaramo, a ja sam nastavio da uživam u osećanju njenog zategnutog mladog tela na meni. Posle nekog vremena rekla je: „Mrzim što moram da idem, g. Ivane, ali stvarno moram da pokušam da nađem nekoga da mu igram večeras. Nisam ni blizu keša koliko mi treba, tako da moram da odem i pokušam da zaradim više novca.“

“Ne. Potpuno si u pravu Tamara”, rekao sam joj. “Ti si na poslu, a ja sam privatizovao svo tvoje vrijeme. Red bi bio da me odvedeš u VIP sobu.”

“Da li ste sigurni gospodine Ivane? To je 50 evra po pesmi ili 350 za 30 minuta.” Rekao sam joj da je u redu, ustali smo i otišli do VIP odeljenja. Prošli smo pored izbacivača i ušli u malu prostoriju koja je bila jedva dovoljno velika za ljubavno sedište koje je bilo nagurano u nju. Počela je sledeća pesma i ona se nervozno zakikotala dok me opkoljavala.

Moje ruke su joj držale struk dok je skidala grudnjak. Njeni kukovi su počeli da melju u ritmu muzike. Naslonila se blizu mene i njuškala mi se o vrat, a kosa joj je padala preko mog lica. Jedva sam je čuo preko muzike dok mi je šaputala na uho „Bože, kako ste tvrdi Ivane…“

Moje ruke klize i grabim je za guzu. Privlačim je čvršće uz sebe i počinjem da dižem kukove dok pleše uz mene. Ona uzima moje lice u svoje ruke, zuri u moje oči i grize donju usnu dok se praktično tucamo na suvo. Ona izvija leđa i njene sise su pravo u mom licu. Naginjem se napred i uzimam njenu levu bradavicu u usta.

Osećam kako drhti i čujem lagano stenjanje dok joj sisam bradavicu, moje usne i jezik se naizmenično povlače između laganog povlačenja i trzanja. Ona me čupa za kosu i drži me dok jače trlja svoju macu o moj penis koji pulsira. Ona grčevito melje o mene, a zatim me čvrsto steže uz svoje telo dok ispušta još jedan tihi jauk.

Zadihana, promuca: “Nikad nisam… Nikada nisam ovo radila. O Bože, bilo je tako neverovatno.”

Jedva primećujemo da nova pesma počinje dok ona hvata dah. Nikada ne prekidajući kontakt očima sa mnom, njena ruka se spušta i obavija moj kurac. Lagano me mazi kroz pantalone. Svaki dodir njene ruke uzrokuje da se tkanina mojih pantalona i bokserica trlja preko glave mog penisa.

Tempo pesme se pojačava i ona me polako pušta i staje na kauč ispred mene. Njeno međunožje u nivou očiju samo nekoliko cm od mog lica, vidim koliko je vlažna njena tangica i mogu da osetim njen miris. Ona rotira kukovima dok pleše, približavajući svoju picu mom licu, a zatim se zadirkivajući odmiče.

Duboko udišem, uživajući u mirisu njene očigledno napaljene mokre pičkice. Jezik mi izlazi i ližem tkaninu njenih gaćica kad mi ponovo priđe. To je ukusno mučenje jer osećam njene usmine iza tog tankog komada tkanine. Ona okreće kukove od mene i nervozno gleda u vrata pre nego što ih vrati na moje lice.

Ne mogu više da se kontrolišem i krećem da joj povučem gaćice u stranu, izlažući njenu mokru picu svom jeziku. Njene ruke me ponovo hvataju za kosu držeći me tamo dok je kušam. Moj jezik razdvaja njene usmine i liže do njenog klitorisa. Moji prsti klize u nju dok se moja usta i jezik fokusiraju na njen klitoris.

To traje samo nekoliko veličanstvenih sekundi pre nego što me pusti i sklizne nazad niz moje telo, ali nikada nisam probao ništa bolje. U ovom trenutku, mislim da oboje shvatamo da smo prošli tačku bez povratka. Bacim pogled na vrata pre nego što pogledam u njene oči, a zatim dole u svoje međunožje. Prati me očima i vidi me kako polako otkopčavam pantalone. Nema predomišljanja već odmah hvata moj čvrsti penis. tucanje bebisiterke striptizete

Postavlja glavu mog kurca na svoje usmine. Pokušavam da prigušim jauk dok njena mokra uska pica pozdravlja moj kurac. Kada sam ceo u njoj, ona se naginje napred i ljubi me. Naši jezici plešu dok ona počinje da me jaše. Počinje da stenje u mojim ustima dok podižem kukove da odgovaram njenom ritmu. Ona me je tako napalila; Znam da neću dugo izdržati u njoj. Prekinula je poljubac i sledeće što znam da me lagano grize za ušnu resicu i stenje: “Jebite me, gospodine Ivane. Jebite svoju nevaljalu dadilju.”

Te reči me vode preko ivice. Privlačim je čvrsto k sebi i zabijam svoj penis u nju što dublje mogu pre nego što eksplodiram u njoj. Ispunjavam joj pičku vrućim naletima sperme.

Nije bilo vremena za romantiku, sve to je bilo ilegalno i morali smo da požurimo. Brzo se oblačimo i dok izlazimo iz sobe, vidim izbacivača i shvatam da nemam pojma koliko smo dugo bili u VIP-u, ali dajem joj 500 evra pred njih da se uveri da je pokrivena.

Izbacivač joj kaže da mora da požuri jer bi trebalo da se vrati na scenu za par pesama. Ona me grli pre nego što ode u bekstejdž i podsetim je da su mi žena i deca van grada još nekoliko dana, kažem joj: „Možda bi trebalo da dođeš do moje kuće da mene čuvaš, kada završiš sa smenom večeras.”

Namiguje mi i odlazi na šminkanje.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 10 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.908 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!