jun 14, 2024
strina mi je pusila karu

Moja strina je baš naporno radila, deca joj idu u školu, starija ćerka je na faxu, a stric nije nigde radio. Stvarno mi je bilo mnogo žao, plela je kape, dzempere, dodatno se mučila, nisam imao snage da je gledam takvu! Kada bi došla kod moje mame, jednostavno nikada osmeh sa lica niije skidala, svu njenu muku je prikrivala, a znao sam da joj treba nešto što bi je usrećilo, malo veće pažnje, nežnosti!

Ipak moja strina je gospođa, kakvu retko gde možeš da sretneš, lepu liniju, uvek našminkana, zategnuta, mrsavica sa velikim dekolteom, koja mami uzdahe, jednostavno bombastična je i svi je zamišljaju u to sam siguran! Pošto smo se krišom vidđali i trudili da ne budemo otkriveni, naši odnosi su bili jako uzbudljivi, nekako osećali smo se kao srednjoškolci i na trenutke bi zaboravila na probleme koje ima ! Primetio sam da nam nešto fali, makar još malo više uzbuđenja u našim avanturama, smišljao sam razne načine. Bližila se nova godina, tacnije 2016 kroz glavu mi je svašta prolazilo, razne kombinacije’ali bilo mi je zaista teško kako da izdvojim vremena za MOJU STRINU, ipak udata je,imala je planove da dočeka novu godinu sa mojim stricem i normalno mojom porodicom, trebali smo da se okupimo kod mene u kući !

strina mi je pusila karuJa sam se spremao da izadjem sa drustvom, ludeo sam na pomisao da neću biti sa njom, da će spavati sa stricem i da će se možda i tucati, ali očigledno se videlo da su zasićeni jedno drugog i da su zeljni nečeg drugog,oboje ! Izašao sam sa društvom i bila je moja devojka sa nama, kraće rečeno smor živi! Prolazili su minuti, kao godine, svakih par minuta bi krisom gledao u sat da devojka slučajno ne primeti da sam nervozan i da mi nešto fali, jednostavno, kroz moju glavu su samo prolazile misli o strini Maji, imam osećaj da je budan sanjam,jer to je savršenstvo od žene !! Dobio sam poziv od dva druga, oni zaseli sa društvom u nekoj vikendici koja je udaljena par kilometara od grada i da im je baš tamo lepo, odmah mi je sevnula ideja da mogu povesti strinu sa sobom, samo da isplaniram način na koji ću je izvaditi iz moje kuće, u glavi mi je sevnula ideja : DA !!! TREĆA SMENA,TREĆA SMENA,TREĆA SMENA !!!

Napravio sam grimasu na licu i glumeo sam da me boli stomak i da mi nije dobro,sve je to prošlo uz malo muke, rasprava sa devojkom, kako mogu da joj upropastim novu godinu, ipak Maja mi je preča od svih !!! Nekako sam sve sredio, mogu priznati jedva! Kada sam izašao iz lokala u kojem smo sedeli bilo je oko pola 8, tačniije 19:34 cak sam i vreme zapamtio ! Otišao sam kući na donji sprat, i zvao sam Maju, bila je još kući, sređivala se da dođe kod nas ! Rekao sam da imam ideju kako da se izvuče, da odglumi da mora da radi treću smenu, da menja koleginicu. Pa gde ćemo ići ? Rekao sam vodim te na jedno mesto, sve sam već isplanirao, vodim te van grada i tamo su moji drugovi, ništa se ne brini, nisu odavde, nisu iz našeg grada, iznajmili su vikendicu i obećao sam im lep provod ovde, pošto su prvi put došli u moj grad. Njih znam dugo, pošto zajedno radimo u inostranstvu, a tebe strina ću predstaviti kao kuvaricu, koju dobro znam!!! Rekla je ti si lud, kako ću ja tamo sa vama? Zar mislis da ću uspeti da se izvučem, sta ako stric zovne da proveri da li radim? Srećom moja strina ima dobru drugaricu koja se zove Sara i stalno štite i kriju jedna drugu, uglavnom svaka im čast na tom takvom prijateljstvu, kada su spremne na tako velike rizike, a obe su udate!

Došli su kod nas,ona je onako sva nervozna psovala i posao i sve živo, kako je moguće da će raditi za novu godinu, kako je to moguće da se teši i stric i svi moju su se baš primili, čak je pitala mojeg strica da je on povede na posao da ne bi neko nesto posumnjao! Čekao sam je sa autom iza bolnice, sedeo sam nestrpljivo u autu, stric je doveo do bolnice, ušla je unutra kao i svaki drugi dan, našminkana, sređena kao i uvek !!! Pricala je sa Sarom, ubijala vreme i vrebala pravi trenutak za beg!!! Došla je do auta i polako smo krenuli u vikendicu kod mojih drugova, a obradovao sam se baš mnogo, pošto ih dugo nisam video !! U toku vožnje, pustili smo muziku, zezali se, ljubili,bas kao neki par iz dvadesetih godina, ona se ponašala i bila srećna baš kao mala devojčica i ako je njoj 44 godine, a meni 25 🙂 Stao sam ispred vikendice, izašli smo ‘dejo i moke su vec bili pripiti …

Strina je ušla i lepo nonšalantno i kulturno se predstavila i rekla : Ja sam Maja i dočla sam da pomognem oko spremanja vikendice, jednostvano da budem tu sa vama, ako vam nešto zatraba!! Bio sam jako srećan, najviše zbog strine pošto je napokon bila srećna opuštena, sedeli smo pili,veselili se,smejali i slučajno sam primetio da moja strina malo odmerava deja, da joj se na neki način malo sviđa, čak je vičš bila uz njega, nego uz mene, bio sam malo ljubomoran, dodirivala ga je po kolenu, čak je i moketu stavljala ruku na kolena, jednostavno video sam da se strina Maja previše opustila i da je već počela da mi pravi neugodne scene! Ustala je i počela da pleše, uzela je deja za ruku i počeli su da igraju, on je uhvatio oko struka, pribio uz sebe, ja koliko sam bio ljubomoran pucao sam i u isto vreme bio jako uzbuđen zbog nje, što je samnom, napokon je srećna!! Ustao je i moke, prišao joj je od pozadi, a ona se pribila guzom uz njegov kurac, nisam mogao da verujem, šta mi strina radi! Preko dejovog ramena se nasmejala i gledala me u oci, jezikom je prešla preko usne i namignula mi ,topio sam se !!! Dejo je počeo da je ljubi tada sam ludeo, pucao, eksplozija je u meni, ne znam sta da radim, drhtim, tresem se od besa.

Jedino me njen osmeh na licu smirevao i činio koliko toliko mirnim!! Dok je ljubio, moke je preko njene haljine, prislanjao nadrkani kurac na njenu guzu, Maja je zažmurela i duboko udahnula!! Počela je da skida deja i uhvatila ga je za nabrekli kurac počela da ga drka, moke joj je podigao haljinu i pocepao tangice koje je imala na sebi, spustila je glavu do njegovog kurca, njen jezik je počeo da se stapa sa dejovim kurcem, dok je to radila gledala je mene u oči, moke je počeo da je liže, gurao joj je jezik u pičkicu. Maja je počela da ludi, prvo iskustvo, prva trojka u njenom životu!! Taj glas i lupanje muda po njenoj guzi nikada ne mogu zaboraviti, moke je punio tako jako, dejo je čupao za kosu i gurao joj kurac sve dublje i dublje, puštala je suze niz lice, šminka joj razmazana!!! Prisao sam i uhvatio je za sise i poceo da je stezem, sise su joj se tresle velikom brzinom, pošto je moke ubrzavao tempo, dok sam strinu,nezno dirao po telu, gledao sam kako deju puši kurac, curelo je mnogo pljuvačke po njenoj bradi i podu, krkljala je i stalno je ponavljala, razvaljuj te me pastuvi moji, volim vas mladje, nikad nisam ovo radilaa, odlucno to radite momci, ostalo mi je u sećanju njeno : BRAVO,BRAVO 🙂

Dok je pušila kurac, sa mojim prstima sam joj uhvatio usne sa obe strane i zategao da moze lakše da joj kurac ulazi u usta, dok sam joj to radio, povremeno sam joj brisao pluvačku sa brade i vraćao na njenu kosu, želeo sam da iskusim i to, volim kada je moja strina cela vlažna!! Rekao sam joj da legne na kreveet i da je obojica jebu istovremeno, jedan u guzu, drugi u picu, sela je na deja, napućila se, ja sam stao iza kreveta, želeo sam da gledam strinunu facu, želeo sam da vidim izraz na licu dok je jebu dva pastuva !!! Izgledala je prelepo i ako joj je sminka bila razmazana po celom licu,, jako sam je stegao za kosu levom rukom, a desnom sam je samarao nežno, volim kada je crvena u licu, jednostavno želeo sam da vidim kako sve to vizuelno izgleda dok se jebe kao luda !!! Vriskala je, rekla je da je boli, da nikada nije primala kurcinu u guzu… u tom momentu počeo je da joj zvonii mobilni, pogledao sam i video da je zove muž, to jest moj stric, da joj čestita novu godinu, pošto je čak bilo i prošlo 00:00h bilo je tačno 00:25 ….samo je rekla ssssssssss,moram da se javim budite tihi, uzeo sam mobilni i stisnuo zelenu slušalicu, javila se onako sva upuhana, razvaljena od sexa…dok je pričala preko mobilnog i dalje je mešala na dva kurca,skroz nežno i polako,dok je razgovarala sa mojim stricem,stavio sam joj nezno srednji prst u usta,sisala ga je i razgovarala sa njim…

Maja dok prima dva kurca, liže mi prst svome mužu kaže da ga mnogo voli i da će im sledeća godina biti mnogo lepša i bolja i u tom trenutku je počelo po guzi da joj sve i jace i jace puca,već su počeli zvukovi da se čuju, čuo je i njeno ubrzano disanje, čak i njihove uzdahe, zastao je i pitao ? Šta ti je, šta se to čuje ? Ma mobilni mi je bio u drugoj sobi pa sam potrčala da se javim , šta ti je ? Ma čujem nešto tamo bre, šta se to cuje? Ma ništa bre, šta je sa tobom ? Imam posla ovamo preko glave, imam dva porodjaja večeras, svakog trenutka očekujemo da počne porodjaj, ja sada moram da prekinem, pa se vidimo ujutru ljubavi i volim te puno !! Spusta slusalicu i jako ubrzava tempo, kao da joj muz daje inspiraciju za sex, nekako postala je mnogo luđa i agresivnija, želela je da dominira… ustala je i rekla hoću oba kurca u moju pickicu i napunite me spermom, zavisna sam od toga, molim vas !!!! Legla je na dekija, ušao je u nju, zatim je moke ubacio njegovog počeli su tako da je jako i silno jebu, mislim da se čuo Majin glas 3 kilometra od vikendice, vriskala je, kukala je da prestanu, ali nisu hteli, počela je da plače, govorila je da je boli, da je svršila već 7X , jebavali su je 2h bez prestanka !!! na kraju su joj obojica svrsiila u picku !!! Nije mogla da ustane, tresla se cela, ležala je iznemogla i onako puna spreme mi je rekla da je podignem i spustim da odmori malo!!!

Spustio sam je, naslonila je glavu na moje noge i samo je tiho rekla : Ja ovako nešto nikada nisam doživela i iskusila, hvala ti ljubavi moja na ovome, ne znam kako ću ti se oduziti za ovo ? 🙂 bio sam toliko srećan što je moja Strina konačno srećna, što je osetila toplinu i ljubav, osećala se voljenom … zagrlio sam je i jako se stegao, pribio uz sebe!!! Rekao sam joj da znam kako će mi se odužiti! Ona se nasmejala i samo je rekla: Šta li ti je sada to palo na pamet ? A šta mi je palo na pamet, odmah sam joj rekao i pristala je bez reči, a u pitanju je njena drugarica, udata je i ima 3 dece, skoro se porodila i evo još uvek čekam da vidim šta će biti i na koji način ćemo smuvati Drugaricu!!!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 24 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 12.445 times, 5 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!