april 15, 2024

Spontano… sa mojim Sestrićem

0
guta kurac svome sestriću

Ja sam Dragana, imam 40 i koju i srećno sam udata. Doduše, kada kažem srećno udata, zapravo mislim generalno srećna, ali seksualno poprilično frustrirana. Moj muž želi seks samo jednom nedeljno i retko je to više od jedne poze. Naravno, doživim orgazam, ali ponekad samo želim drugačije jebanje ili da mu popušim kurac i dobijem puna usta njegove divne vruće sperme.

Obično nisam žena koja koristi reči kao što su jebanje, pušenje, gutanje sperme ali ponekad se prosto tako osećam. Naravno da uživam u vođenju ljubavi, ali zašto ne može barem ponekad da me nagne preko kuhinjskog stola i pojebe me s leđa.

Bilo je teško nositi se sa ovom frustracijom i otkrila sam da moram često da se igram sama sa sobom da bih zadovoljila svoje potrebe. Živimo blizu obale na mediteranu i pošto ne radim imam dosta slobodnog vremena tokom dana.

U poslednje vreme, tokom lepog toplog vremena, provodila sam vreme u jednom malom Cafe-u uživajući u kafi ili dve, i divila sam se mnogim mladim momcima koji dobro izgledaju i koji šetaju po vrelom suncu… i zamišljam ih kako rade nevaljale stvari za mene.

Zatim odlutam kući i dok je muž na poslu, igram se prvo sa svojim bradavicama, a zatim napredujem do svoje pice i dovedem sebe do orgazma koji protrese celo moje telo. Ali ja nisam ovde danas pred vama tek tako, već želim da vam pričam o jednom danu posebno.

Probudila sam se jako napaljena jer muž prethodne večeri nije želeo seks. Pička mi je bukvalno curela i peckala me, žene će razumeti kakav je to osećaj. Bila sam u iskušenju da upalim kompjuter, nađem lepu porno stranicu i izdrkam klitoris do orgazma. Ali nešto mi je odagnalo te misli. tetka u seksi donjem vešu

Umesto toga, obukla sam se u letnju haljinu sa niskim gornjim delom. Nije bilo šanse da obučem gaćice i ozbiljno sam razmišljala da ne obučem ni grudnjak, ali pošto imam prilično velike sise, mislila sam da im treba malo podrške pa sam našla beli čipkasti brus. Divila sam se sebi u ogledalu pre nego što sam izašla napolje.

Odlučila sam da idem u onaj isti Cafe i samo ću sedeti i gledati kako seksi mladi momci (i devojke) šetaju okolo i pustiću svojoj mašti da uradi ostalo. Bila sam tamo oko sat vremena pijuckajući čašu lepog belog vina diveći se mladim zgodnim telima. Moja pica je sve vreme postajala vlažnija i uživala sam u osećaju dok sam stezala butine.

Sanjarila sam i zamišljala razne nestašne stvari kada sam čula glas kako kaže: ‘Zdravo tetka Dragana’. Podigla sam pogled i videla mog sestrića Uroša kako stoji ispred mene. Rekao je, ‘Otkud ti ovde, mogu li ti se pridružiti?’

“Naravno Uroše”, rekla sam.

Seo je i pitala sam ga da li želi piće. Rekao je: ‘Hvala, popiću pivo.’ Ušla sam unutra i naručila mu pivo. Moram priznati da sam bila pomalo razočarana što sam ga srela jer sam bila više nego srećna što sam sedela tamo sa svojim fantazijama, ali onda sam pomislila da će on popiti svoje pivo i brzo otići.

Sela sam preko puta njega dok je pio svoje pivo. Pričali smo o porodici uopšteno i pitala ga kako je njegova mama, moja starija sestra. Zanimljivo, primetila sam i da nije mogao da skine pogled sa mojih sisa. Bio je diskretan koliko je to bilo moguće, ali mi žene primetimo lako te stvari. U početku sam pomislila u sebi: ‘Hej Uroše, ne možeš da me gledaš tamo, ja sam ti tetka, neprimereno je da gledaš u moje sise.’ Ali odjednom sam shvatila da uživam u tome i zatekla sam sebe kako se nameštam da se suočim direktno sa njim, pa čak i malo se naginjem napred kako bi mogao da vidi više. Ovo me je još više uzbuđivalo.

Znam da je Uroš moj sestrić, ali on je takođe veoma zgodan mladić koji ima 20 godina. Dok smo ćaskali, shvatila sam da zapravo flertujem sa njim, a onda ga upitala: ‘Uživaš da gledaš niz moj dekolte?’

Uroš je pocrveneo i rekao: ‘O, izvini tetka, znam da ne bi trebalo, ali lepo ti stoji ta haljina.’

Odgovorila sam: „ Opusti se. Uopšte mi ne smeta… ali… da li ti se sviđa ono što vidiš“, rekla sam, nagnuvši se još više napred.

„Khm… iskreno da. Mislim da imaš divne grudi, ako smem biti potpuno iskren“, odgovorio je.

‘Ja ih zovem svojim sisama, mislim da je lepše zvati ih sise nego grudi. Dakle, da li voliš da gledaš u tetkine velike sise?’, zadirkivala sam ga, igrala se sa njim dok je delovao uzbuđeno ali totalno nevino. Ponovo je pocrveneo i klimnuo glavom.

Ponavljam, znala sam da to nije u redu, evo koketirala sam sa sestrinim sinom, ali me je to opasno napalilo. A vi znate kakve su žene kada se jebeno napale, zar ne? Baš tako – ne razmišljamo trezveno. Pitala sam ga: ‘Da li bi voleo da ih vidiš cele?’

Ponovo je klimnuo glavom, nije imao hrabrosti da priča. Ustala sam i otišla do toaleta, skinula grudnjak, smestila ga u torbicu i izašla napolje i potom mu predala svoj grudnjak. Nagnula sam se napred i rekla: ‘Možeš li sada da vidiš tetkine sise? Bradavice? Ako te interesuje uopšte nemam donji veš na sebi.’

Primetila sam da se pomera u svojoj stolici i očigledno rukom stiska i namešta svoju erekciju pod stolom. „Uffff tetka, da, izgledaju divno, tako su velike.“ zastao je za trenutak pa upitao – „Hoćeš dakažeš da ne nosiš ni gaćice?’

„Da, baš tako, bez grudnjaka i gaćica“, rekla sam mu. „A sad budi iskren Uroše… Da li bi želeo da posisaš tetkine bradavice?“ – pitala sam prelazeći sve dozvoljene granice. Odgovor nisam čekala: ‘Hajde da se vratimo kod mene, teča je na poslu.“

Brzo smo popili piće i prošetali do moje kuće. Začudo, jedva smo razgovarali dok smo šetali, pa sam imala vremena da ozbiljno razmišljam o tome kakvu sam grešku napravila. Mada moram priznati i da sam bila sve vreme izuzetno napaljena. Ruka mi se tresla dok sam stavljala ključ u bravu. sestrić joj sisa bradavice

Htela sam da uradim nešto što nisam uradila skoro 20 godina braka, a što je još gore – sa sinom rođene sestre! Ušli smo i ja sam odmah zgrabila Uroša i dala mu strastveni poljubac! Naša usta su se ubrzo otvorila i prihvatila jezike. Prvo sam se odvojila i jednostavno povukla gornji deo i gurnula njegovo lice do mojih sisa.

Svideo mi se osećaj dok su mu usne čvrsto stezale bradavicu a njegova ruka stiskala drugu. Osetila sam njegov tvrdi kurac kroz šorc i stisnula ga. Uzela sam njegovu drugu ruku i stavila je među svoje noge. On je uzdahnuo od iznenađenja kada je shvatio da oseća moju mokru picu. Prestao je da mi siše bradavice i kliznuo je prstom u mene. Moja pička je bila tako jebeno mokra. Raširila sam noge i njegovi prsti su kliznuli skroz unutra.

Znala sam da ću brzo svršiti i želela sam da to zadovoljstvo traje duže. Uhvatila sam Uroša za ruku, odvela ga u dnevnu sobu i povukla na pod. Hvatali smo se za odeću i svlačili jedno drugo. Oduševila sam se kada sam videla veličinu njegovog uspravnog penisa. Bio je duži i od muževog i samo sam ga želela u sebi.

Postavila sam noge sa obe strane mog mladog sestrića i spustila se na njegov lepi tvrdi penis. U početku sam se polako spustila, ali onda sam se nabila do kraja! Ponovo sam se polako podigla, a zatim snažno i brzo zaronila dole. Zadovoljstvo je bilo neverovatno, a činjenica da sam jebala sina svoje sestre učinila je to uzbudljivijim i mnogo prljavijim.

Nije bio preiskusan pa sam mu sama ruke stavila na svoje velike sise i rekla: ‘Uštini i mesi tetkine bradavice, o da, to je divno, jače, jače, stisni ih, uštini ih, oh, jebote, Uroše to je divno.’ Moj orgazam se približavao a osetila sam da je i on na ivici. Bila sam na piluli pa sam znala da Uroš može da svrši u meni, čak i da nisam bila zaštićena, želela sam da osetim kako sperma mog sestrića puca duboko u moju mokru droljastu pičku. tetka mu jaše kurčinu

Odjednom sam vrisnula od zadovoljstva jer sam doživela ogroman orgazam, a čak i dok je svršavao on je nastavio da se gura prema gore. Osetila sam kako njegova vrela sperma nasilno šiklja u moju nedojebanu pičku.

Legla sam mu na grudi na par minuta da se oporavimo. Priznajem da sam osetila krivlju u tom trenutku, ali kako se njegov penis ponovo počeo trzati, to žaljenje je ubrzo nestalo. Zapravo sam se iznenadila koliko sam brzo ponovo postala napaljena. Htela sam da ga popušim, ali sam takođe želela da me pojebe otpozadi, da me koristi i zlostavlja moju pičku, moju droljastu pičku.

„Pođi sa mnom“, zahtevala sam. Odvela sam ga gore u moju spavaću sobu. Spavaća soba u kojoj moj muž, njegov teča vodi ljubav sa mnom, ali sada će njegov kurac tucati svoju tetku. Nagnula sam se napred i smestila četveronoške. Moje dupe je zaglavilo u vazduhu sa mojom mokrom pičkom koja je čekala Urošev kurac.

On je krenuo napred i osetila sam njegov penis i otvaranje moje pičke. Gurnula sam se unazad i mladi uspravni penis je skliznuo skroz unutra. Mogla sam osetiti kako mu jaja udaraju o mene. ‘Jebi tetkinu droljastu pičku’, naredila sam mu.

Volela sam osećaj kada gura svoj penis sve dublje i dublje u mene. Bila sam na nebu. Pogledala sam u krevet i zamislila mog muža kako me posmatra, njegovu droljastu ženu koju moj sestrić besmisleno jebe. Znala sam da ću uskoro ponovo svršiti. Moja pička je izbacila još jednu ogromnu količinu soka.

‘Svrši u mene’, rekla sam Urošu i za nekoliko trenutaka osetila sam još jedan ogroman talas vreline duboko u meni. Srušili smo se na pod od iscrpljenosti a njegova sprema je kapala iz moje razvaljene rupe za jebanje. guta kurac svome sestriću

Bili smo na ivici snage ali sam očajnički želela da okusim spermu svog sestrića. Nakon dosta tečnosti i dobrih pola sata ležanja na podu dnevne sobe, iznenadila sam ga tako što sam bez pitanja spustila glavu i počela da mu podižem kurac svojim usnama i jezikom. Ništa nema lepše od mlade kurčine koja i posle dva orgazma veoma brzo ima snage za još jedan. Postao je tvrd u sekundi i ubrzo mi je njegov glavić sondirao grlo.

Bio je to najukusniji i svakako najduži kurac koji sam ikada imala u grlu. Jecao je, uzdisao, stenjao dok mu je tetka sisala pljuvala i gutala kurac svojim mokrim napaljenim ustima. Masirala sam mu jaja rukom i gledala ga povremeno u oči što je moju pičko opasno vlažilo. Ubrzo sam osetila taj divan osećaj trzanja i znala sam da će svršiti.

Pobrinula sam se da moje usne budu stisnute oko njegovog penisa čvrsto kao i uvek, tako da ništa od njegove ljupke tečnosti ne može pobeći. Mlaz za mlazom divne vruće sperme udarao je u zadnji deo mog grla. Htela sam sve da progutam, ali sam želela da uživam u ukusu i teksturi pa sam jedno vreme seme držala u ustima.

Kao što pretpostavljate – sve sam progutala!

Nakon toga smo se zajedno istuširali i Uroš je otišao kući. Više nemam ništa protiv da muž vodi ljubav sa mnom samo jednom nedeljno, jer me moj 20-godišnji sestrić i ljubavnik ima ostale dane da me napuni kao nevernu kurvetinu kakva sam postala.

A osećaj krivice? Šta da vam kaže… nazovite me hladnom kučkom, ali krivicu ne osećam.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 57 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 13.744 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!