april 15, 2024

Snajkina Inicijacija

0
jebe snajku u čmar inicijacija

Bila je kao mlado voće koje je čekalo da bude uzeto; njene dugačke, tvrde, ružičaste bradavice vidljive kroz prozirnu tkaninu njene majice. Sjajna majica koje je moja supruga, njena svekrva, sašila za tek venčanu mladu našeg sina jedinca, bila je, primetio sam, pretesna na njenom mekom, mlečnom mesu, i nisam mogao da sprečim sebe da se zagledam u mladež na njenoj dojci.

Bio je to prvi prljavi i razvratni pogled tasta, koji je pao na jedan od njenih tako delikatno postavljenih mladeža tačno preko izbočine njene leve dojke. Pažljivo sam ga merkao dok me nije uhvatila kako buljim i polako prebacila majicu preko nestašnog mladeža, teško dišući, grizući svoju natečenu donju usnu.

Kakvu lepotu je osvojio moj sin. Baš kao i sama mitska devičanska boginja. Netaknuta kaplje od plodnosti. Plodnost kojoj se moji opušteni šezdesetogodišnji testitsi nisu približili godinama. Oh, kako se oduševljavam mirisom mlade uske pičke.

Oči mi počivaju na ruci mog sina koja joj stišće dupe tačno ispod leđa. Sada je bila spremna za konzumiranje. Ritual je mogao da počne, ritual inicijacije naše snahe u našu porodicu. Obukao sam se kako mi je rečeno, u odelo od čiste svile. Trebalo je da izvedem krajnji čin po našoj tradiciji. Morao sam srušiti himen svoje snahe i položiti spermu svojih predaka u njenu matericu.

Trebalo je takođe ispitati da li ona može da izdrži jače udarce kurca. Samo nisam želeo da vidim suze kako silaze niz njene nevine oči dok pokušavam da se uguram u njenu čvrstu devičansku picu. Duboko sam joj se izvinio rekavši da ni ja to ne želim da uradim; ali nastupam isključivo zbog naše porodice.

Nije ni znala da sam potajno gledao kako se ona i moj sin skidaju noću. Možda je znala da sam gledao. Često sam je viđao kako gleda prema vratima kada bi moj sin zakopao glavu između njenih butina. Ona je uvek bila prizor. Za nju sam samo obavljao svoju dužnost. tast jebe svoju snajku

Vrisnula je kad sam zabio svoj tvrdi kurac u nju. Primetio sam da klizi dublje kada sam prestao da budem grub prema njoj, i žvakao sam njenu ušnu resicu. Bilo je kao u raju. To ju je nateralo da se kikoće i tada mi je rekla da se osećam kao njen tata. Bio sam šokiran kada sam saznao da je njen otac voleo kada ona raširi noge i dozvoli njegovom licu da uđe između. To je bila igra koju je on igrao, jaukala je i to mi opisivala.
***
Nekoliko sati kasnije, moje lice je bilo zakopano između njenih nogu, dok je izgovarala ime svog oca. Okusio sam ambroziju. Špricala je malo po malo tastu u usta. Dim iz plamena se dizao, a oči su joj postale crvene i suzne. Njeni jauci su postali hrapavi jecaji. Njeni nokti su se zabijali u moju naboranu kožu i dok sam išao ka njenoj guzi ona se rvala i borila sa mnom.

Osećalo se kao greh; posebno način na koji se topila kao tečni puter, sa svakim mojim udarcem. Ova žena je radost za mog sina, poslastica i gnjecavi kolač u pravom smislu. Osećajući se dobronamerno, prestajem da bušim u nju, izvlačim se i nateram je da kleči sa svojim dupetom okrenutom prema meni.

Uživam gledajući svetlucavu guzu i vrelu pičku koja po prvi put oseća muškost u sebi. Uzimam malo pljuvačke između prstiju i trljam oko njenog naboranog šupka. Ona shvata šta ću da uradim, i savija leđa toliko da joj stomak dodiruje krevet, a grudi joj se probijaju kroz grudnjak kako bi se naslonila na jastuk.

Prizor liči na kučku kojoj je očajnički potreban moj debeli kurac. Držim njen struk jednom rukom a prstima druge ruke prbijam njen sfinkter. Ona se saginje dalje govoreći mi kako je ovo prljavo, i nije kako ugledne žene treba da budu jebane u uglednim porodicama. Nije me bilo briga i nastavio sam da jebem snahu u dupe prstima, dok je prigušivala stenjanje u jastuk. jebe snajku u čmar inicijacija

Brzim pokretima prste sam zamenio kurcem i počeo da se nabadam u nju slušajući njeno cviljenje i plač. Znala je da sam nameravao da svršim u njen čmar i mogao sam da osetim kako ona drhti; pa sam je jako tucao. Toliko jako da je postala crvena… ona je zadrhtala i talasala se po mom kurcu.

Videvši njenu glavu obešenu od stida i srama inicijacije, kum koji je bio tu kao svedok je doveo mog sina kao poslednji ispit.

Postala je ružičasta kao cvekla, skoro na ivici suza; a moj sin je imao širom otvorena usta, spuštene vilice. Gledao sam ga pravo u oči, dok sam besramno tucao guzu njegove nevesei. Dok sam joj pipao grudi otpozadi, oslobađajući bradavicu čvrsto pritisnutu njenim grudnjakom, suza je pobegla iz njenog oka i pala na moj prst.

Podigao sam ruku i čvrsto joj stisnuo usta, tako da nije mogla da vrišti dok sam praznio sadržaj svojih jaja u njenu drhtavu uvalu. U međuvremenu, moj sin nam je od besa zalupio vrata. Njegova majka je otišla u njegovu sobu da podnese najveći teret.

Kum ju je preuzeo nakon što sam završio. Očistio ju je različitim vrstama lišća, trava i vodom. Njene pore su se otvorile, izjavio je. Sada je bila spremna za našeg sina.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 3.8]
(Visited 3.490 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!