jun 15, 2024

“Sine, Koristi me!”

0
tuca maminu pičku s guza

Moje ime je Ana. Počelo je, kao što sam sigurna da je počelo i za mnoge druge, nakon večernjeg izlaska sa mojim mužem Ivanom. Prilično smo se zabavili, bilo je baš burno u pozitivnom smislu. U spavaćoj sobi sam počela da se svlačim i malo sam zadremala. Probudila sam se osećajući kako mi muž skida odeću. Počeo je da me ljubi i kada sam pogledala dole u njega shvatila sam da to nije bio moj muž.

Ivan je tiho hrkao pored mene na krevetu. Bio je to moj sin Nenad. Pomazila sam ga po kosi i pogledala ga uz zbunjen izraz lica. Gledali smo se sigurno ceo minut. Bila sam pripita i neočekivano prepaljena. Ali konačno sam odustala kada je posle nekog vremena počeo da mi sisa klitoris! Neugodno mi je da kažem da sam mu dozvolila, ali to je jedina istina. Počupala sam ga za kosu i povukla ga gore kako bi mu zabila jezik u usta. jebe mamu a tata spava

Tada je veoma vešto i brzo zabio kurac u moju pičku! Dok je klizio u mene, pogledala sam svog muža koji je čvrsto spavao pored nas. Podigla sam kukove i stavila noge oko struka mog sina. Uvukla sam ga što sam dublje mogla i počeo je da pumpa. Sve jače i jače. Zatvorila sam usta i prekrila ih rukom se dok sam doživela orgazam. Prebrzo je bilo gotovo. Nenad je ustao i otišao.

Moja pica se napunila njegovom spermom. Zaspala sam razmišljajući o tome šta se upravo dogodilo.

**

Nekoliko dana kasnije usledio je pravi šok za mene! Ivan je priznao da je znao za moju noć sa našim sinom. Tog jutra je već znao. Znao je zašto sam tako mokra bila kad smo to jutro vodili ljubav. Rekao mi je da ga je to žestoko palilo. Pomisao na spermu našeg sina u mojoj pički, premazivajući njegov kurac dok me jebao bila je neodoljivo erotična.

Provela sam naredne dane brinući se da će saznati, a on je znao i zapravo bio oduševljen. Naravno da sinu nismo rekli, bar ne tada. Ali Ivan me je uverio da hitno želi da se ponovi. Bio je toliko uzbuđen da je rekao da bi razmislio da isisa i svoju spermu i spermu našeg sina iz moje pice. Skoro da nisam mogla da verujem šta govori! Nikada ranije nije bio oduševljen takvim stvarima. Rekla sam mu da ću razmisliti o tome. Ali, nije da je trebalo mnogo razmišljati.

Posle onoga što mi je Ivan rekao, bila sam napaljena kao nikada u životu. Želela sam svog sina ponovo duboko u sebi. Htela sam da osetim kako mi razvaljuje pičku. Želela sam da vidim izraz intenzivnog zadovoljstva na njegovom licu dok se istovara, ispunjavajući me svojom spermom. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o tome. Odlučili smo da sinu ne kažemo odmah i koliko god je moj muž želeo da mi pruži usluge čišćenja, čekali smo pravi trenutak. A čekanje je teško. Na kraju je Nenad seo sa mnom dok je muž bio na poslu.

“Mama. Užasno se osećam zbog one večeri, ne znam šta me je snašlo i ne znam kako da se izvinim.” Rekao je gledajući u pod a ne u mene.

“Znaš da je ono što smo uradili bilo pogrešno. Kažem ‘mi’ zato što se nisam baš borila protiv tebe.”

“To ne pomaže mnogo. I dalje se osećam užasno i toliko me je sramota.” Nenad je priznao, sa suzama u očima.

„Sine, da li bi ti bilo bolje ako bih ti rekla da sam veoma uživala?“

“Mama, znam da to samo govoriš da me smiriš… i cenim taj gest.” rekao je Nenad, gledajući u mene.

“Ali ja zaista mislim to. Želim da znam da li si i ti uživao?” upitala sam zadržavajući dah.

“Da, da, naravno. Ti nisi ljuta?” Upitao je.

“Ne….” priznala sam. Ali…”

“Mama. Učiniću sve da ovo ispravim.” Nenad se izjasnio..

„Veoma sam srećna što to čujem. Zato što želim da to uradiš ponovo.”

Šok na njegovom licu je bio jasno vidljiv… ali nije uspeo da sakrije i uzbuđenje. “Ti si… ozbiljna?” – upitao je moj sin gušeći se u rečima.

Provela sam sledeći sat ubeđujući sina da sam zaista ozbiljna. Samo je sedeo i slušao. Nisam mu rekla da je njegov otac to odobrio i jebeno želeo. Rekla sam mu da će njegov otac raditi do kasno i da ćemo sledećeg petka uveče biti sami nekoliko sati. Moj sin je otišao nakon našeg razgovora. Da li će prihvatiti moju ponudu?

**

U petak uveče sam večerala i otišla u svoju spavaću sobu. Istuširala sam se i legla u krevet. Ostavila sam jedno malo svetlo upaljeno i pokušala da se opustim. Vreme je polako teklo, a onda je on bio tu. Nenad je otvorio vrata spavaće sobe. Bio je go. Stajao je tamo i podigao kurac, uperivši ga direktno u mene. Srce mi je skoro stalo. Zatvorivši vrata za sobom, uvukao se u krevet i na mene.

Bilo je divno. Očekivala sam da osetim njegove usne u poljupcu. Ono što sam osetila bila su njegova otvorena usta. Njegov jezik traži moj. Taj prvi poljubac nije bio poljubac majke i sina. Bio je to poljubac ljubavnika. Ta neuhvatljiva želja koju sam osetila, a koju ne mogu imenovati, odjednom je postala kristalno jasna. Odmaknula sam usta i pogledala sina u polu mraku.

“Koristiti me.” prošaputala sam. “Koristiti me kako god želiš.”

U tom trenutku sam shvatila da želim, više od svega, da moj sin dominira mnome. Da me koristi kako mu odgovara. Nenad nije rekao ni reč. Podigao se, uvlačeći se između mojih nogu. Razdvojio mi je noge. Moja pica je gola pod njegovim pogledom. Ponovo je uhvatio svoj kurac i nekoliko puta ga protrljao gore-dolje po usminama, a zatim je uveo glavu svog kurca u moju mokru rupu. tuca maminu pičku s guza

Iznenada se nagnuo napred, zabijajući kurac celom svojom dužinom u mene. Uzdahnula sam dok me je njegov kurac ispunjavao. Izvukao je skoro do kraja i zabio kurac nazad. Moj muž bi već svršio, ali moj sin je nastavio da me tuca. Zatvorila sam oči, uživajući u svakom udaru. Ali onda je stao. Izvukao je svoj kurac iz moje pice. “Prevrni se.” rekao je grubo. Nije pitao, naredio je. Uradila sam kako mi je rečeno. Spustila sam glavu i podigla dupe kao poslušan pas.

Osetila sam Nenadovu ruku na bokovima i njegov penis kako se probija u mene. I ponovo je bio u meni. Zabadajući kurac i povlačeći moje kukove svojim rukama. Jebao me je. Ulazio je i izlazio, iznova i iznova, gurnuo je svoj kurac koliko god je mogao. Pokušala sam da kontrolišem disanje. Srce mi je lupalo. Povikala sam dok sam doživljavala jak orgazam.

Prestao je da se kreće. Kunem se i dan-danas da sam osetila njegov penis kako se povećava dok me je punio mlazovima tople sperme. Osetila sam kako sperma curi, kapajući niz unutrašnju stranu butine. Dok je sada mlohavi penis mog sina iskliznuo, udario me je po guzici, što nisam očekivala. “Znaš da ovo nije kraj, zar ne?” Upitao je.

“Iskoristi me!“

Ustao je i otišao. Okrenula sam se da se ispružim na leđa. Prošlo je više od sat vremena kasnije, možda i više pre nego što sam čula svog muža u hodniku. Otvorio je vrata dovoljno da proviri unutra. Videvši me kako ležim, odgovorila sam mu bez reči na njegovo nepostavljeno pitanje. Ostavio je vrata otvorena i skinuo se.

“Možda će nas videti.” Počela sam da protestujem, gledajući u otvorena vrata spavaće sobe.

„Ima li boljeg načina da sazna koliko smo perverzni“, rekao je Ivan.

Pre nego što sam uspela da odgovorim, moj muž se uvukao na krevet i raširio mi noge. Moja pica blista od sperme našeg sina u polu mraku. Mom mužu nije dugo trebalo. Dani iščekivanja i moja pica puna sperme bili su sve što mu je trebalo. Ivan je dodao svoj mlaz sperme i bila sam ispunjena do preplavljenja.

Ivan se podigao i nasmešio mi se. Imao je opaki osmeh na licu. Poljubio me je i polako spustio se između mojih nogu. Gurnuo mi je jastuk pod dupe i spustio glavu. “Mirišeš neverovatno.” Rekao je i još više spustio glavu. Osetila sam kako je jezik mog muža počeo da liže moju veoma nežnu picu. Počeo je na mojoj guzi i završio na vrhu mog klita. Lizao je između mojih usana kao gladan pas.

Počeo je da sisa. Čula sam ga kako tiho stenje dok je uživao u svom poslu. Tresla sam se. Mislila sam da je završio kada je na trenutak stao. Osetila sam kako mi prstima širi usmine. Skoro sam vrisnula kada je pričvrstio usne na moj klitoris i počeo da siše. Mogla sam da osetim još jedan orgazam. Počela sam da se uvijam na krevetu, ali moj muž je držao usne na mom klitorisu. sisa spermu iz ženine pičke

U mislima mi je bljesnula slika njegovog zlog osmeha. Ovaj put sam vrisnula. Užareni udari plamena buknuli su kroz moje telo. Talas čistog zadovoljstva-bola bljesnuo je od moje pičke do mog mozga. Nisam mogla da se pomerim. Mislim da je moj muž podigao glavu. Nisam mogla biti sigurna. Oči su mi bile čvrsto zatvorene. I Ivanove usne su ponovo pronašle moj klitoris. Pokušala sam da se istrgnem ispod njega, ali me je držao. Ivan se igrao sa mojim anusom.

Osetila sam kako se njegov prst pritiska u moju tesnu rupu. Samo njegov prst, što nije bilo previše neprijatno. Ali nisam mogla a da se ne zapitam da li ima neke buduće ideje. Konačno me je pustio da sednem. Krevet je bio hladan. Bio je mokar od znoja i sperme. Prebacila sam noge preko ivice kreveta i pogledala Ivana. Bio je nasmejan.

“Da li se se lepo provela?” Upitao je.

“Ne osećam noge.” odgovorila sam masirajući listove.

Tek tada sam ga ugledala. Nenad je stajao pred vratima, smešeći se baš kao i njegov otac.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 64 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 33.096 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!