23 marta, 2023

Šetnja Plažom donela je Avanturu

lizanje lezbejke na plaži

Za Sofiju jedno od užitaka odmora na mediteranu bila je prilika da u ranim jutarnjim satima prošeta vrhovima litica i divnim obalama pre nego svuda nastane prevelika gužva. To jutro je izašla čak i ranije nego inače nakon nemirnog sna na neuobičajeno visokim temperaturama čak i za leto. Kada je krenula u 6.30, termometar je pokazivao čitavih 35 stepeni. Shvativši da neće postati hladnije, krenula je noseći na sebi samo kratki teksas šorts i mali beli top.

Šetajući stazom na vrhu jednog brdašca imala je osećaj blagostanja koji je izvirao iz kombinacije zdravog tela, svežeg vazduha i sunca na leđima. Bila je upoznata sa tom rutom, ali je nakon otprilike 20 minuta primetila nešto što je izgledalo kao jedva primetna kozja staza koja vodi do same litice.

Sofija tu stazu nikada ranije nije primetila, a njen osećaj za avanturu činio je neizbežnim da prati stazu da vidi kuda vodi. Ubrzo je bila na ivici brda i tamo je ugledala svojevrsnu stazu koja vodi niz liticu do kamenite plaže u osamljenoj uvali. Put je na nekim mestima izgledao izazovno, ali nikako nepremostivo, pa je odlučila da se spusti njome do te tajanstvene plaže.

Bez ikakve opasnosti, stigla je do plaže sa osećajem dostignuća i uzbuđenja. Sada kada je bila dole, Sofija je odlučila da se prošeta oko uvale, proveravajući kamenu plažu da li ima znakova života. Bila je toliko zaokupljena potragom za prirodom da je skoro nagazila na peškir jedne žene pre nego što ju je videla. Kao da ovo nije bio dovoljan šok, ta žena je upravo skinula svoju malu letnju haljinu i stajala je tamo u oskudnim, prozirnim tangicama i gornjem delu bikinija. seksi devojka u tanga bikiniju

Sofija je stajala u mestu, zureći otvorenih usta, očigledno je izgubila moć govora. “Oh, zdravo”, rekla je žena, “Ja sam Marija. Nikada ranije nisam videla nikog drugog ovde.”

“Sofija. Zdravo. Drago mi je.” Barem je delimično ponovo otkrila moć govora.

Sofija nije mogla da veruje koliko je Marija delovala samouvereno, s obzirom na to da je stajala ispred potpunog stranca u bikiniju koji je bio gotovo potpuno providan. Takođe nije mogla da veruje koliko su joj oči stalno bile privučene Marijinom telom. Bila je otprilike iste visine kao Sofija, sa sličnom vitkom, zategnutom figurom. Njena smeđa kosa sezala je do ramena, uokvirujući prijatno lice koje je nosilo spreman osmeh.

Njene male ružičaste bradavice bile su jasno vidljive kroz prozirni materijal, a Sofija je mogla da vidi i da je potpuno obrijana ispod tangi. „Nadam se da nije neprigladno što sam ovako obučena, zaista nisam nikoga očekivala“, rekla je Marija.

“Oh, ne, ne. Izgledaš… baš lepo.” Rekla je Sofija, svesna da je uhvaćena kako bulji.

“Da budem iskrena, upravo sam bila u procesu skidanja. Volim da dolazim ovde jer je toliko osamljeno da mogu da ležim gola na suncu ceo dan ako želim. Volim taj osećaj.”

Sofija se osećala tako daleko od svoje zone komfora, kao nikad u životu. Boreći se sa činjenicom da ne samo da je Mariju smatrala ekstra privlačnom, već i da se uzbuđivala pri pomisli da je vidi kako leži tamo gola! Ležerno je posmatrala druge devojke i žene pod tušem u teretani u koju je išla redovno, ali nikada nije imala ta jaka osećanja uzbuđenja. Pokušala je da ih demantuje koliko je mogla, ali nema sumnje da su joj suvoća u ustima i vlaga između nogu izazvani usled fizičke želje za Marijom.

„Želiš li da mi se pridružiš?“ upita Marija, trgnuvši Sofija iz razmišljanja.

“Šta? Sunčanje?”

“Naravno. Osim ako si u žurbi?”

“Ne. Bez žurbe. Mislim da… da ne može naškoditi.”

“Fantastično. Možemo da podelimo moj peškir ako nemaš svoj.” Rekavši ovo, Marija je položila veliki peškir za plažu na ravnu površinu. Zatim je, veoma polako i namerno, pogledala Sofiju direktno u oči i pružila ruke iza leđa da otkopča gornji deo. Iako je bio providan, pogled na Marijine grudi dok su bile potpuno izložene sunčevoj svetlosti doneo je Sofiji nehotično dahtanje.

Još uvek fiksirajući Sofiju pogledom, sada je gurnula ruke unutar pojasa svojih tangi i spustila ih niz bokove i noge, ostavljajući je potpuno golu. Mariji je, iz Sofijinog otežanog disanja i načina na koji su joj bradavice probijale gornji deo, bilo jasno da je njena nova prijateljica uživala u maloj striptiz predstavi.

Shvativši da će morati da preuzme inicijativu, zakoračila je do Sofije i, uhvativši ivicu njenog krop topa, podigla ga preko grudi, a zatim nakon što je Sofija poslušno podigla ruke, preko glave. Stavljajući ruke oko Sofijinog struka, povukla ju je prema sebi sve dok se njihove grudi nisu pritisnule jedna uz drugu. Uverena da se Sofija neće povući, počela je nežno da prelazi prstima gore-dole po kičmi, dok joj je u isto vreme tiho duvala u uho i grickala resicu. lezbejke se ljube na plaži

Sofija je zadrhtala i čvrsto se držala za nju kako bi sprečila da joj noge pokleknu. Marijini prsti su nastavili da se kreću gore-dole po Sofijinim leđima dok su se njene usne zatvarale u delimično otvorena usta. Dok su im se usne dodirivale, Sofijina usta su se još više otvorila kako bi omogućila pristup Marijinom željnom jeziku. Sve do tog trenutka Sofija je žene ljubila samo u vidu prijatelja i porodice i to u obraz i nikada nije maštala da poljubi drugu ženu.

Ali koliko god se trudila, nije mogla da nađe ništa loše u načinu na koji se zbog toga osećala, i uzvratila je Marijinom poljupcu sa strašću i senzualnošću. U međuvremenu su Marijini prsti prestali da zadirkuju Sofijina leđa i užurbano su radili oko pojasa njenog šortsa. Ubrzo ga je otkopčala i pustila da padne na zemlju. Bila je oduševljena što je osetila da Sofija ispod njega nema ništa na sebi.

Sofijine oči su se raširile i njeno telo se napelo kad je osetila Marijine prste među nogama, ali nije pružila otpor kada je njen klitoris počeo da dobija stručnu masažu. Kada su Sofijine noge ponovo počele da klecaju, Marija je predložila da iskoriste njen peškir za plažu i pomogla joj da sedne. Poljubile su se ponovo i ovoga puta Marija je posegnula da dodirne Sofijine grudi, isprva samo kažiprstom ocrtavajući obris njene bradavice, ali postepeno povećavajući pritisak i počevši da podešava bradavicu dok ne postane tvrda i uspravna.

Ponovila je tretman na drugoj bradavici, a zatim prekinula poljubac. Uzimajući Sofijino lice u svoje ruke, nežno je odgurnula kosu unazad, milujući je pritom po obrazima i gledajući duboko u oči. Uz osmeh je počela da vuče njenu glavu ka sopstvenim grudima. Sofija nije pružala otpor dok su joj se usta približavala Marijinim grudima.

Kad je osetila bradavicu na svojim usnama, razdvojila ih je, dozvoljavajući svom jeziku da je dodirne. Pošto je osetila da se stvrdnjava, uzela ju je u usta, usisavši je do još veće tvrdoće, i nastavila da radi na njoj svojim jezikom. Osećajući da više nema potrebe da drži Sofijinu glavu na svojim grudima, Marija ju je uhvatila za ruku i spustila je do svoje pičke. Sofija se nakratko odupirala, nesigurna da će znati kako da dodirne drugu ženu. Međutim, situacija je ubrzo prevazišla sve sumnje i ona je počela da mazi Marijin klitoris.

Ohrabrena Marijinom reakcijom koja je počela da stenje i ljulja kukovima napred-napred, Sofija je kliznula sa dva prsta u nju, osećajući kako joj vlaga podmazuje prste dok ju je jebala njima. Dvostruki napad ustima i prstima ubrzo je Mariju doveo na ivicu orgazma, a kada je stigao vrhunac, celo telo joj se zatreslo i ona je zgrabila Sofijina ramena kako bi se držala dok talasi zadovoljstva nisu nestali.

Sofija se osećala ushićeno pa je uklonila svoje prste iz Marijine pice i prinela ih ustima da ih poliže. Marija se nagnula da joj pomogne, tako da su se ljubile i lizale preko Sofijinih prstiju, a ukus njenih sokova je doprineo uzbuđenju. Svojim sveže očišćenim prstima Marija je pritisnula Sofijina ramena unazad, navodeći je da legne na leđa. Kada ju je postavila u položaj, kleknula je između njenih nogu i nagnula se napred da bi svojim ustima zadovoljila grudi svoje nove prijateljice. lizanje lezbejke na plaži

Ali to je trajalo veoma kratko jer je ubrzo počela da se spušta niz Sofijino telo, dajući joj poljupce po celom stomaku, sve dok joj usta nisu stigla do tačke direktno iznad klitorisa. Zadirkujući, ona je ljubila i lizala svuda osim najosetljivijeg područja, sve dok Sofija nije savila leđa, gurajući kukove prema gore u potrazi za Marijinim jezikom. Najzad je Marija kapitulirala i počela da liže toplu i mokru pičku i klitoris.

Istovremeno je počela da je jebe ssa dva prsta, isprva polako ali sve brže dok Sofija nije mogla više da izdrži i uz glasan plač snažno gurne kukove prema gore u ekstazi orgazma. Bez odustajanja od svog mesta između Sofijinih nogu, Marija je krenula nagore i ponovo su se strastveno ljubile. Ovog puta su delile Sofijin ukus, sve dok se Marija, kojoj je bio potreban odmor, nije otkotrljala sa Sofije i legla na peškir pored nje.

Ostatak jutra provele su sunčajući se gole jedna pored druge, pre nego što je Sofija morala da se vrati nazad. Pre nego što je otišla, pozvala je Mariju da joj se pridruži na večeri sutradan, taman da upozna njenog muža koji je tog dana trebao da doputuje.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 845 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!