5 decembra, 2023

Sestrina Nova Igračka

0
brat i sestra se tucaju

Anabela je zatvorila vrata i ugasila svetlo, skidajući odeću dok se nameštala na krevetu. Svi u kući su otišli ​​na spavanje, a njoj je tog dana stiglo nešto posebno poštom, nešto za šta niko nije znao. Kliznula je gola ispod pokrivača, nasmejala se i krenula ka fioci pored kreveta da uzme svoju pošiljku. Novi vibrator u boji kože i dalje je mirisao na novo. Pritisnula je mali prekidač i ispunila prostoriju zvukom tihog zujanja.

Čekala je nedeljama da paket stigne i svaki dan je proveravala pošiljku kako bi je lično dočekala i da niko ne preuzme umesto nje. Anabela je imala osamnaest godina, popularna srednjoškolka, plave kose i blede puti. Bila je u sjajnoj formi sa velikim grudima i zaobljenim bokovima. Imala je dečka, ali mu nije dozvolila da je jebe jer je bila tvrdoglava u tome da sačuva svoju nevinost za brak.sestra masturbira sa dildom

Zavukla je ruke ispod pokrivača, nežno trljajući klitoris nekoliko trenutaka pre nego što je lagano dodirnula vibratorom o svoj delikatni pupoljak. Oštro je uzdahnula, senzacije su bile potpuno nove i izluđivale su je žestoko. Ugrizla se za usnu, puštajući vrh igračke da ostane tamo neko vreme pre nego što ju je polako gurala u svoju mokru picu.

Usta su joj se otvorila u neočekivanom zadovoljstvu dok je pokušavala da zadrži kukove da divlje ne pokleknu na nove senzacije. Tiho je stenjala dok je iznova i iznova zabijala glatku lažnu kurčinu u sebe, pokušavajući da zadrži svoje jauke tihim, iako je, bez njenog znanja, neko pažljivo slušao.

***

Sa druge strane zida, Nikola je drkao kurac na zvuk tihih jauka i jecaja svoje sestre, uspeo je kroz tanke zidove i mrtvu tišinu noći da čuje vibracije njene nove igračke. Inače, mogao je da čuje kako se zadovoljava skoro svake noći, iako je ona mislila da je diskretna. Znao je da nije u redu što se ovako napaljuje i što drka na zvukove sestrinog zadovoljstva, ali je prema njoj uvek osećao više od obične bratske naklonosti.

Bila je tako lepa… on ju je želeo. Nikola je bio stariji dve godine i bio je na odmoru sa fakulteta. Imao je istu kosu kao i njegova sestra, preplanulu kožu i zategnuto telo. Imao je par devojaka, ali nijedna nije mogla da se uporedi sa njegovom sestrom. Uzdisao je, lagano savijajući leđa dok mu je sperma prskala preko ruke i stomaka, dahćući i nastavljajući da sluša sestrino stenjanje i dahtanje koje se dizalo do vrhunca pre nego što je nastupila tišina, a onda su vibracije prestale.

Zatvorio je oči, osećajući još uvek veoma živu vrelinu uzbuđenja u stomaku. Predugo je bio skriven, predugo je samo zamišljao… želeo je nešto konkretno. Nije bio dovoljno hrabar, ali hormoni su mu pomutili um, dali mu dodatno samopouzdanje i odlučio je da pokuša. Ustao je na noge, popravio bokserice, izašao iz svoje sobe i krenuo u sobu svoje sestre.

Nije ni kucao, samo je ušao.

Anabela je sela i pokrila se jorganom, zaprepašćena pojavom svog brata. “Nikola, šta radiš ovde?” prosiktala je koliko je tiho mogla, ne želeći da probudi njihove usnule roditelje. Nikola nije rekao ništa, ali je prišao krevetu i kleknuo nad njom, ljubeći je u usne i pomerajući ruku između njenih nogu.

Anabela nije mogla čak ni da protestuje, bilo kakva ideja da mu kaže da ode napustila joj je um čim su njegovi vešti prsti dodirnuli njen klitoris. Zastenjala je i obavila ruke oko njegovog mišićavog torza, pomerajući kukove, a jezik joj je klizio u njegova usta. Naravno da je to bilo pogrešno, naravno da u normalnim okolnostima to ne bi prihvatila, ali kao i njenom bratu – napaljenost i hormoni su je obuzeli.

Nije čak ni mogla da porekne da je pomalo žudela za bratom od kada je primetila da je gleda na način na koji brat nikada ne bi smeo da gleda svoju sestru. „Nikola… uffff, želiš da me jebeš?“, promrmljala je pitanje na njegova usta, teško dahćući dok su je njegovi prsti približavali novom vrhuncu.

“Tako dugo želim da te jebem seko…”

Lagano je pomerila ruku između njegovih nogu i uhvatila njegov veliki, kruti kurac, polako ga milujući i đavolski se osmehivajući. Nikola je zajecao, zavalio se i povukao je u svoje krilo, poravnavajući njen ulaz sa svojim penisom pre nego što je zaronio u njenu mokru, devičansku pičku. Malo je zaplakala, a novi osećaj je izazvao nalet zadovoljstva kroz njenu prelepu figuru.

Podigao je pogled ka njoj, a oči su mu gorele od uzbuđenja u tami sobe. Znala je šta da radi. Počela je da poskakuje i melje svojim bokovima u njegove, a on je uživao u njenim malim dahtanjima zadovoljstva dok je prvi put osećala muški kurac u sebi. Njegove ruke su istraživale njeno telo, nešto što je toliko dugo želeo da radi, i spustio je usne na njene grudi, sišući i grickajući njene bradavice, pojačavajući njeno uzbuđenje. brat i sestra se tucaju

Zabacila je glavu unazad, duga kosa joj se lepila za vrat i ramena od znoja, obrazi su joj bili zarumenjeni dok se njeno telo kretalo sve brže i brže, a njena potreba je iz sekunde rasla. Zabijala je nokte u njegova široka, mišićava ramena, prosiktao je, ali je nije zaustavio. “Ah!” oštro je plakala dok joj je pička pulsirala oko njegovog penisa, približavajući se orgazmu.

Pokrio joj je usta, ne želeći da njihovi roditelji upadnu na ovu zabranjenu scenu. Uhvatio je njene bokove i još jače ih prizemljio u svoje. Gledao je kako mesečina pada na prelepo lice njegove sestre, njene obrve skupljene od zadovoljstva, dok su joj se usta otvarala u bezvučnim kricima ekstaze dok je bila uronjena u orgazam, osećajući kako drhti pod njegovim rukama, kako se njena pička steže oko njegovog kurca dok je osećao da pritisak postaje prevelik za podnošenje.

Počeo je da trlja njen klitoris, produžavajući njen orgazam dok je prskao svoje seme u nju, njegova glava je pala na njeno rame, grizući njenu ključnu kost dok je njegovo vrelo seme prekrivalo njene meke vaginalne zidove. Brat i sestra su pali na krevet, dahćući i zajapureni, ali nisu mogli da drže ruke dalje jedno od drugog. Istraživali su jedno drugo tokom cele noći, svršavajući iznova i iznova.

***

Ujutro je Nikola ustao iz njenog kreveta i vratio se u svoju sobu, a za doručkom kao da se ništa nije dogodilo. Tek mesec dana kasnije rezultati njihovog noćnog druženja su zaista izašli na videlo. „Trudna sam“, rekla je Anabela nakon što je zatvorila vrata Nikoline sobe. Njen brat je zurio u nju, zaprepašćen. „Tvoje je“, dodala je, pre nego što je on uopšte uspeo da pita. “Ti si jedini sa kojim sam se…”

Nikoline oči su pale na sestrin stomak, koji još uvek nije pokazivao oblik zaobljenosti. On se osmehnuo, povukao je za ruku i dole u ​​svoje krilo. „Samo nikome nemoj reći da sam ja tata“, rekao je, stavljajući ruku na njen stomak pre nego što je spustio prste ispod njene suknje.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 25 Prosecna ocena: 4.2]
(Visited 7.369 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!