spremna za sex

Seksi Pitanja koja će je NAPALITI 2. Deo

Zanimljivosti o sexu

Pitanja zbog kojih počinje da uzdiše

Izludite svoju devojku prljavim ponudama da je napalite: ● Deluješ napeto dušo. Zašto mi ne dozvoliš da te odvedem u krevet? Želim da čujem kako vrištiš i teraš tu napetost iz sebe. ● Nateraću svaki deo tvog tela da utrne. Gde tačno želiš da započnem? ● Da li se sećaš poslednjeg orgazma koji ti je obuzeo čitavo telo? Zaboravi ga, jer će ovaj koji ćeš uskoro imati biti mnogo bolji. ● Da li si za malu vožnjicu? Ne želim da se komšije žale na buku koju ćemo praviti. zaljubljeni par

 

Za razliku od vas, vaša devojka će verovatnije reagovati na mentalnu stimulaciju nego na fizičku. Morate prodreti u njen um prljavom i detaljnom linijom ispitivanja ako se nadate da ćete je napaliti u bilo kom drugom smislu. Seks je emocionalni i senzualni čin za dame i vaša devojka će biti obuzeta seksualnim talasom osećanja i senzacija kada je vodite na zavodljivo putovanje svojim prljavim umom uz ovu listu seksi pitanja.

 

Ne postoji ništa više seksi od čoveka koji zna šta želi. Međutim, saznanje šta njegova devojka želi čini ga još privlačnijim, posebno ako se oseća uvereno da može da isporuči.

 

Neka vidi koliko si prljav

  • Mogu li da te gledam u oči dok te tucam i dok svršavaš? Želim da te gledam kako se razdvajaš u mom naručju. ● Da li se osećaš drhtavom i napetom dok vodimo ljubav? Postajem tvrd na samu pomisao da te uspevam zadovoljit. ● Možemo li samo da očistimo raspored i obaveze za danas? Moju želju da budem izvan ove sobe daleko nadmašuje moja ogromna potreba da budem u tebi. ● Kako bi bilo da se tucamo pored ogledala? Želim da vidiš kako dobro izgledaš na meni, i ja u tebi. sex na pomolu

 

Osim što uveravate svoju drugu polovinu da znate šta ona želi i znate kako joj to pružiti, važno je pokazati i svoju ranjivost. Ona treba da se oseća jednako pouzdano da vam daje ono što želite i da joj dozvolite da vidi kakav efekat ona ima na vas. Ova pitanja trebate da koristite da biste saopštili intenzitet svoje želje za njom, kao i sposobnost da je napalite. Prljava pitanja koja postavljate svojoj ženi da biste je uzbudili i uključili trebala bi biti odraz vašeg sopstvenog uzbuđenja u perspektivi da neke svoje najluđe fantazije podelite sa njom. Ova pitanja sigurno će joj povećati ego i seksualno samopouzdanje, osiguravajući da oboje imate koristi od prljave igre.

 

Neka vaša pitanja budu zabavna

Smeh je dobrodošao gost u bilo kom obliku interakcije i prljava pitanja nisu izuzetak ● Da li želiš sad unapred da mi se zahvališ ili ćemo sačekati dok ne poljuljam tvoj svet? ● Da li si sa mnom zbog moje pobedničke ličnosti ili mog erotskog stava? ● Da li ćeš mi spremiti doručak ili si smislili kreativniji način da mi pokažeš svoju zahvalnost? ● Možeš li da budeš što glasnija, molim te? Odgovaram zaista dobro na glasne pohvale.

 

Nije slučajno što se komičari vrlo dobro snalaze na sceni. Humor je vrlo seksi i sposobnost muškarca da natera ženu da se kikoće često može biti odlučujući faktor u tome da li će ikada dobiti priliku da je natera da dahće. Prljava pitanja ne moraju nužno biti ozbiljna. U svakoj razmeni ima mesta za nagoveštaj humora, čak i kada postavljate seksi pitanje. Zapravo, smeh je verovatno jedan od najneophodnijih sastojaka zdravog seksualnog života. napaljeni par

 

Čak i kada postavite prava seksi pitanja i udarite na sva osetljiva mesta, u spavaćoj sobi često stvari mogu da krenu naopako i dogode se katastrofe. Vaša sposobnost da ubacite šalu ili postavite smešan završetak u inače neprijatnoj ili neugodnoj situaciji mogla bi vam zaraditi puno poena. Pošaljite joj šaljivo pitanje preko poruke da joj ulepšate dan i naterate je da misli na vas u vašem odsustvu.

 

Kraj 2. Dela

(Visited 2.175 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.