načini da je navlažite

Seksi Pitanja koja će je NAPALITI 1. Deo

Zanimljivosti o sexu

Muškarci budite svesni da je vaša devojka isto toliko željna da se upusti u prljavi dijalog kao i vi! Uobičajena je zabluda da samo muškarci žele prljava pitanja i nepristojne razgovore i da njihove devojke više vole izjave ljubavi i pesnički jezik. To je možda bio slučaj ranije, ali u današnje vreme, dame su prilično pristrasne prema povremenim nevaljalim primedbama. Zapravo, savetovao bih svakom modernom čoveku da ima nekoliko isprobanih prljavih pitanja u rukavu. seksi flertovanje

 

Odgovarajuće stvari koje biste trebali uzeti u obzir prilikom postavljanja prljavih pitanja

Kada postavljate ova pitanja i izluđujete svoju devojku, važno je da vaš govor tela i ton odražavaju ono što tražite. Govoriti prljavo zahteva samopouzdanje, smirenost i samouverenost.

Prljava pitanja više će biti odbijanje nego napaljivanje, osim ako ona ne zna da zaista mislite ono što tražite i da nameravate da njene prljave odgovore uzmete u obzir. Postavljajte samo pitanja koja vam je ugodno postavljati i budite sigurni da ste spremni za odgovor. Ako želite da produžite iščekivanje ili ste u početku stidljivi, možete pokušati da započnete dijalog preko tekstualnih poruka.

 

Ukusna pitanja

Neka joj krene pljuvačka na usta sa ovim ukusnim pitanjima ● Da li mislite da ću se ikada naviknuti na tvoj neverovatan ukus? Mislim da ću jednostavno morati da se napijam dok mi ne dosadi. A to bi moglo potrajati. ● Da li možemo da preskočimo desert jer na ovom meniju nema ničega što želim da jedem onoliko koliko želim tebe da izjedem? ● Da li ćeš me naterati da molim ili ćeš se zavaliti i dozvoliti mi da se tobom sladim? ● Danas sam imao vredan i naporan dan. Mogu li sada da potražim svoj nektar kao nagradu? napaljenakurvica

Većina žena voli grickati slatke poslastice, pijuckati dobro vino i probati niz ukusa. Razumemo šta znači biti uzbuđen ukusom nečega i želimo da i vi osećate isto prema partnerki. Postavljajući ova prljava pitanja svojoj devojci uveriće je da žudite za njenim ukusom i njoj će biti više nego drago da je probate. Naravno, ne možete samo mrmljati ova pitanja dosadno i nezainteresovano. Ona mora da čuje glad i žeđ i potrebu u vašem glasu i želi da vidi izgladneli pogled u vašim očima dok to govorite. Isprobajte ova ukusna pitanja i uživajte u obroku.

 

Pitanja vezana za Dodir

Obavestite vašu devojku da vam pažnja i nega kojom ona obasipa svoje telo nije promakla ● Ta haljina sjajno prianja uz tvoje seksi telo, ali da li bi imala nešto protiv da ti je polako skinem? ● Šta kažeš na to da te prvo lepo isprljam, a zatim da te odvedem pod tuš i detaljno te operem? ● Samo pokušavam da se setim kako se tvoja svilenkasta koža oseća na mojoj. Jel bi me podsetila? ● Zaboravio sam da operem veš. Mogu li te danas nositi na sebi?

Kada želite da je napalite sa prljavim pitanjima, ključno je da ih lepo sročite. Devojke znaju burno reagovati na drske predloge, ali ‘predlozi’ su upravo ono što trebaju biti. Većina žena više voli kada nagovestite da su vaše namere prljave prirode, umesto da grubo ili neslano zamutite tupo pitanje. Možete biti prljavi koliko god želite kada ispitujete svoju devojku sve dok svoje prljave maštarije saopštavate na način da se ona oseća kao zavodnica za razliku od operatora vrućih linija. navlažena kurvica

 

Ako trebate ići polako i prezno, možda biste mogli pokrenuti seksi zafrkanciju sa tekstualnom porukom. Da bi vaša pitanja imala željeni efekat, moraju da sugerišu da se borite da držite ruke dalje od svoje devojke. Jednom kada je ubedite da si doslovno ne možete pomoći, poželeće da nahrani vašu zavisnost dajući vam prljavu reakciju kojoj ste se nadali.

 

KRAJ 1. Dela

(Visited 4.362 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.