Seks za Pozdrav

Bližio se dan kada sam prestajao sa radom na mom poslu kao recepcionar hotela pošto sam bio sezonac. Za vrijeme mog boravka još sam nekoliko puta izjebao moju gazdaricu u apartmanu. Došao je i dan kada se moj posao završio i pozdravio sam se srdačno sa svima u hotelu sa kojima sam radio osim sa mojom koleginicom sa recepcije Ivonom.

 

Pošto je nije bilo mislio sam da se neću ni pozdraviti pošto sam trebao putovati rano ujutru, kada je negdje oko osam sati me nazvala i upitala kada putujem. Rekao sam joj rano ujutru a onda mi rekla da obavezno svratim do nje da će mi spremiti večeru.

Za jedno pola sata sam bio ispred njenoh stana pozvonio sam na vrata koja je otvorila ona. Na sebi je imala čipkasti donji veš sa halterima crne boja i seksi crni grudnjak. Od tog prizora moj kurac se odmah podigao. Primijetila je i ona to upitavši me da li sam joj nedostajao. Pitao sam je gdje su joj djeca a ona mi odgovorila da su kd njenih.

 

Odmah sam sa vrata je počeo strastveno ljubiti svukuda po tijelu. Uhvatio sam je i podigao na sebe i donio do kuhinjskog stola. Polegao sam je na sto i počeo joj lizati ogromne sise. Dok sam ih lizao i grickao bradavice ona je samo stenjala i uzdisala. Govorila mi je da nastavim ih lizati da su joj jako tvrde, dok je rukom mrsila moju kosu.  lizanje koleginice na stolu

Polako sam se sa sisa spuštao do njene pice. Skinuo sam gaćice sa nje i počeo joj lizati već sada jako vlažnu pičku. Lizao sam je sisao joj klitoris a ona sve više stenjala i jaukala. Nakon par minuta samo se zgrčila i počela jako da svršava. Njeni sokovi su potekli iz pice.

 

Svršila je kao luda. Skinuo sam šorc sa sebe i prnio moj sada već tvrdi kurac otvoru njene pice i počeo je jebati. Dok am je jebao stavio sam njene noge na moja ramena da bi je jače i dublje mogao jebati. Rukama sam mijesio njene sise, štipao joj bradavice a ona je mijesila svojim guzovima želeći što dublje da se nabija na moj kurac.

Sada sam ja legao na sto a ona je legla preko mene. Centrirala je njenu picu na moj kurac a onda se spustila u jenom šotezu na njega. Malo je počela da miješa guzom a zatim jako da se nabija na njega. Jednostavno obožavala je da se nabija na moju veliku i tvrdu kurčinu. Skakala je na njemu kao da je na rodeu. Moja sperma se spremala da krene iz jaja i ja sam joj to rekao. Ona je samo nastavila da se nabija još jače na kurac rekavši da želi da joj svršim u picu. Nakon par minuta počeo sam je puniti. Punio sam je vrućom spermom njenu vlažnu pičku.

Izvadila ga je iz pičke i polizala svu spermu sa njega do zadnje kapi a zatim počela jako da ga puši. Pušila ga je divljački, uvlačila ga je do krajnika a zatim bi ga vadila pa se ponovo jako nabijala na njega. Lizala mi ga je od korjena do glavića i za par minuta moj kurac u njenim ustima je ponov bio jako tvrd i podignut do maksmimuma. Ustala je sa njega i naguzila se prema meni. Rekla je da želi za kraj da je pamtim i da želi da je jebem u guzu.

Rekla je da budem jako pažljiv jer se nije se nije nikada jebala u guzu. Izvadila je kremu iz police i namazao moj kurac a onda otvor njene guze. Prinio sam kurac njenom otovu i počeo polako da ga guram. Išlo je jako teško ali nakon par uboda moj glavić je bio u njenoj guzi. Boljelo je jako ali nije htjela da odustane već me je hrabrila da nastavim iadelj da je jebem.

anal sex sa koleginicomUhvatio sam je rukama za kosu i povukao galvu da vidim njeno lice koje se grči dok je jebem u guzu. To me je jako palilo i počeo sam je jebati dvilje. U tom trenutku počela je da jauče od bolova moleći me da usporim ali ja nisam više obraćao ažnju veća sam je počeo jebati iz sve snage.

Urlala je derala se dok je moj kurac širio njenu usku guzu. Pošto joj je guza bila jko uska za moj kurac sperma je krenula ranije nego što sam htio. Izvadio sam ga iz guze i rekao joj da klkne i tovri usta što ej ona i uradila, i za par sekundi počeo sam da punim njena usta vrelom spermom. Sve je progutala a onda oblzala moj glavić rekavši mi da nisam normalan kako sam joj guzicu razvalio. Poljubila ga je i rekla da je ovo samo jedan u nizu daljih naših nepsospavanih noći.

Otišli smo pod tuš i tu mi ga je josš jednomdignula a zatimse vratli na krevet u sbou gdje smo nastavili da se jebemo do jutra kada sam morao nazad kući. Bila je to nezaboravna noć za mene ali početak naše veze koju krijem i danas i koja idalje traje. Idalje dolazim ja kod nje ili ona kod mene i jako se dobro jebemo.

(Visited 673 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.