april 15, 2024

Seks Igračka za Bogataše

0
ogroman gangbang

Ćaskala sam sa mnogo različitih muškaraca online, pre svega o seksu, mazila se itd… ali to mi je vremenom postalo dosadno. A onda sam dobila poruku od izvesnog Nenada. Ne znam šta tačno, ali nešto me je privuklo da nastavim da ćaskam sa njim. Ja sam u tridesetima i bez lažne skromnosti ću reći da imam sjajno telo. Tamniji ten sa vrhunskim sisama, velikim bradavicama i sočnom uvek totalno izdepiliranom picom.

Rekao mi je da je u svojim 60-ima, da ima vilu u centru i da želi da me upozna. Rekao mi je da je neki grof pičke materine, ali mu naravno nisam verovala. Međutim rekao je da mogu da zaradim dobro ako učinim nešto za njega. Sve što je želeo jeste da me gleda sa nekim kako se tucam.

Sa obzirom na moje finansijsko stanje, pristala sam, više iz radoznalosti. Došla sam taksijem do njegove vile i on me je sačekao elegantno obučen. Rekla sam mu da sam gola ispod kaputa, kao što je želeo. Nasmejao se i ušli smo u lift. Čim je lift počeo da se diže, Nenad mi je polako otkopčavao kaput. Uzeo ga je a ja sam stajala gola ispred njega. matorac je liže

Kad smo stigli nije mi dozvolio da se pokrijem. Osećala sam se ranjivo, ali veoma napaljeno, stojeći u hodniku izloženo dok je otvarao vrata. Zatvorio je vrata i gurnuo me na kolena, a zatim me namestio na sve četiri. Počeo je da mi vuče bradavice i priča kako imam divne sise. Izvadio je kurac i počeo da drka. Samo se igrao sam sa sobom dok mi je vukao bradavice. Posle par minuta podigao me je i odveo u veliku sobu rekavši da ima poslasticu za mene.

Izvadio je vibrator i počeo da mi ga zabija u mokru pičku. Dok je to radio, pričao je telefonom o tome šta želi da mi drugi rade. Svršavala sam dok me je vibracija slala u talase ekstaze. Zatim mi je polizao pičku i ponovo me odveo do lifta. Stavio je kaput oko mene i napustili smo zgradu.

Nisam bila sigurna šta se dešava, ali me je stalno pitao da li sam dobro i rekao je da ne brinem jer će se isplatiti na kraju. Kada smo izašli na ulicu, zaustavio se sivi rols-rojs i uvedena sam u kola. Prozori su bili zatamnjeni i opet mi je skinuo kaput. Automobil se zaustavio na nekom parkingu gde je bilo parkirano nekoliko automobila.

Nenad je izašao iz auta i razgovarao sa nekoliko muškaraca koji su se okupili. Potom se vratio u auto i rekao mi da spustim prozor. Rekao je da želi da me gleda kako ovim muškarcima pušim kurčeve dok mi maze grudi kroz otvoren prozor. Bila sam šokirana, ali sam prihvatila i uspela sam da oralno zadovoljim oko 10 muškaraca. pušenje grupno

Nakon što je svaki svršio na moje lice i u moja usta, svaki mi je dao novčanicu od 20 evra, tako da sam već zaradila 200 evra. nenad je samo sedeo pored mene i drkao. Kada je bio srećan, rekao je vozaču da nas poveze do njegovog prijatelja, pa sam se pitala šta će se dalje dogoditi. Čudno, nisam se uplašila jer je Nenad bio veoma uverljiv, a pritom sam i uživala.

Ispostavilo se da taj prijatelj takođe živi u velikoj vili i batler se ponudio da uzme moj kaput kada smo ušli u zgradu. Taj prijatelj je bio pametan, privlačan čovek u svojim 40-ima koji me je srdačno pozdravio i rekao Nenadu da je sve spremno. Uveli su me u veliku prostoriju u kojoj je nekoliko muškaraca sedelo golo na sofama raspoređenim oko velikog niskog stola. Nisam imala vremena da ih prebrojim, ali sam kasnije shvatila da je bilo 14 muškaraca.

Skinuli su mi kaput i rečeno mi je da legnem na leđa. Onda se svaki od golih muškaraca smenjivao na meni! Nije bilo drugog kontakta. Svi su imali erekciju i samo su nabijali svoje kurčeve u moju mokru pičku. Tucali su me bez milosti, samo povremeno bi se našao neki koji bi me tucao umerenije i nežnije. Pička mi je pulsirala do trenutka kada je poslednji uživao i mislila sam da je gotovo, ali onda je Nenadov prijatelj prišao, skinuo svoj ogrtač i stao iznad mene.

Imao je ogroman kurac dobrih 19cm i veoma debeo. Osetila sam kako mi se pička rasteže dok je polako uvlačio svoj masivni kurac u nju. Nenad je ponovo počeo da mi vuče bradavice. Ostali ljudi su posmatrali i podsticali ovog da me ne štedi. Počeo je da me lupa po guzici, a onda mi je gurnuo prste u guzu. Jedan od muškaraca je prišao i nabio mi kitu u usta. Tada su se i mnogi drugi pridružili. ogroman gangbang

Onda je prijatelj pomerio svoj debeli penis u moje dupe i usledio je ogroman orgazam koji mi je zatresao čitavo telo. Kite su bile svuda, u svim mojim otvorima, u rukama, šamarali su me. Pokušala sam da vrisnem ali su mi u ustima bila nekada i po dva kurca. Čak je i matori Nenad počeo da se zabija u mene.

Moji sokovi su više nego tekli, oni su šikljali iz mene! Noge su mi bile podignute i raširene, mislila sam da ću se onesvestiti od orgazama koji nisu napuštali moje telo. Svi su svršavali ili u mene ili na mene. Na kraju sam nekako ustala ali noge su mi pokleknule. Nenad, koji je posmatrao sa ostalim muškarcima, pomogao mi je da obučem kaput i odneo me do auta. Onda se izgubio i vratio se posle nekoliko minuta. Rekao mi je koliko je uživao gledajući kako me jebu njegovi prijatelji i dao mi je debeo svežanj novca.

Tek kada sam stigla kući prebrojala sam novac i bilo je preko 5 hiljada evra. Ubrzo nakon toga sam dobila dobar posao u lokalnoj firmi, ali moja noć kao seks igračka za bogataše mi je zaista pomogla da platim račune i da se ponovo podignem na noge.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 2.365 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!