februar 23, 2024

Seka mi Pružila Prvi Orgazam

0
sestri lezbici liže sisice

Tokom prolećnog raspusta moja starija sestra, koju ću zvati Niki, došla je kući sa fakulteta. Vratila se u sobu koju smo delile pre nego što je otišla da studira. Bila je dve godine starija od mene, imala je 20, a ja sam tek napunila 18. Maturiranje me je čekalo za nekoliko meseci, a zatim bi joj se pridružila na fakultetu.

Druge večeri Niki je došla kasno iz noćnog izlaska sa prijateljima. Već sam ugasila svetla, ali sam gledala TV pre spavanja. Ležala sam na krevetu u spavaćici kada je Niki ušla kroz vrata, upalila svetlo i rekla: “Zdravo Mila.”

“Zdravo Niki, bilo dobro u izlasku?”

Nasmejala se i rekla: “Bilo je dok nisam morala da se vratim kući jer su se svi napili ko guzice. Bože, tako sam napaljena.”

Okačila je tašnu na vrata ormara, izula cipele i prišla da sedne pored mene. „Otkud si ti budna tako kasno?”

“Bezveze, samo gledam TV.”

Prošaputala je: “Zvuči dobro, vraćam se za sekund. Moram da izađem iz ove haljine.” Niki je ustala i otišla do svog kreveta, otkopčala haljinu i svukla je preko glave. Prišla je da je okači, uzela spavaćicu iz svoje komode i vratila se u moj krevet. Pružila mi je spavaćicu dok je posegnula iza sebe da otkopča grudnjak, skinula ga je i bacila na krevet. Protrljala je svoje sise tamo gde je bio grudnjak i rekla: “Bože, mrzim te stvari.”

“I ja”, rekla sam.

Sela sam da joj dam spavaćicu, ali ona je rekla, “Znaš šta, ovde je vruće. Neću je još oblačiti… mođda kasnije.”

Samo sam slegnula ramenima i ništa nisam rekala. Očigledno smo se videle gole dok smo delile našu sobu, ali nikada ranije nisam zagledala njene sise. Iako je bila starija od mene, moje sise su bile velike kao i njene, ako ne i veće. Sada sam osetila miris piva na Nikinom dahu. sestre zajedno u krevetu

„Jesi li pijana?“, upitala sam.

Ona se zakikota i reče: “Možda malo. Nećeš valjda reći tati?”

“Ne, neću da kažem nikome.”

Mazila se sa mnom i gledale smo TV neko vreme na mom krevetu. Malo smo razgovarale i ona je počela da me ispituje da li imam dečka i da li sam još uvek nevina. Rekla sam joj da sam ih imala par, ali da još nisam išla do kraja seksualno. Onda me je pitala da li sam ikada poljubila devojku. Rekla sam joj ne i pitala nju da li je ona. Iznenadila me je dok je pričala o nekoj žurci u kojoj je pila i igrala kada je neka lepa plava devojka počela da igra seksi ples sa njom, dodirujući je i trljajući se o nju.

Niki mi je ispričala kako se sva napalila, a devojka je počela da je ljubi i odvela je za ruku u spavaću sobu gde su zajedno proveli noć u seksu. Rekla je da devojke mogu učiniti da se osećaš jednako dobro kao i momci kada nema momaka u blizini. Rekla mi je kako su devojke mnogo mekše bez nereda za čišćenje posle, LOL.

Niki me je pogledala i rekla: “Evo, dozvoli mi da ti pokažem na šta mislim.”

Zbunjeno sam rekla: “U redu.”

Uz to me je obuhvatila rukom i privila k sebi, nagnula se prema meni i počela me ljubiti po vratu, isprva nežno, zatim malo lizati i grickati dok mi je prilazila uhu. Lagano je duvala topli vazduh dok mi je jezikom obilazila oko uha, ovo me je izluđivalo. Pomerila se ka mom drugom uhu, ližući me i ljubeći mi vrat na svom putu.

Dok mi je grickala drugo uho, počela sam da osećam toplinu, peckanje između nogu. Pomerila je usta prema mojima i liznula obris mojih usana. Bila sam oduševljena njenim jezikom kada sam je zagrlila i privukla njene usne svojima. Provukla sam jezik između njenih usana i ona ga je nežno usisala, uvlačeći ga dalje unutra. sestre se ljube u krevetu

Kako je jače sisala, obuhvatila je moju desnu dojku i lagano je stisnula. Počela sam da se povlačim. Niki je rekla: „U redu je seko, dozvoli mi da ti pokažem kako je dobar osećaj.“ Povukla je moja usta svojima dok je radila na mojoj sisici, stiskajući i crtajući krugove sve bliže mojoj bradavici kroz moju spavaćicu.

Konačno je posle minut dva dodirnula moju bradavicu, osetila je njenu tvrdoću i nežno je stisnula među prstima pa sam malo zastenjala. Niki je rekla: “Rekla sam ti da je dobro, zar ne?”

Prošaputala sam tiho, „Da,“ i zamolila je da ne prestaje.

Rekla je: “Da ti pokažem nešto… lezi sada.”

Ležala sam na leđima dok se ona penjala preko mene da mi opsedne stomak. Obe ruke je stavila na moje sise i počela da ih masira polako i nežno, izbegavajući moje bradavice, zadirkujući me. Ponovo sam počela da stenjam kada je počela da me štipa i vuče za bradavice. Niki je stenjala previše i mogla sam osetiti njenu toplinu gde su joj gaćice pritisnule moju kožu.

Pre nego sam shvatila šta se dešava, sestra me je iskusno svukla i ubrzo smo obe bile gole. Nisam mogla da verujem šta radimo, ali sam bila previše radoznala i previše napaljena da bih prestala, a ako nisam mogla da verujem sestri, kome bih mogla?

Nagnula se napred na svoje ruke i stavila kolena između mojih nogu, lagano ih raširivši. Bila je licem u lice sa mnom iznad mene na sve četiri. Nagnula se pritiskajući svoja gola prsa o moja i mogla sam da osetim njene tvrde bradavice uz svoje. Nagnula je glavu i približila moje usne, a mi smo se okretale i kotrljale jezike prvo u Nikinim ustima, a zatim u mojim.

Napustila je moje usne i prešla jezikom niz moju bradu i vrat do vrha mojih grudi. Dahtala sam i osetila njenu meku kosu kako mi je prešla preko golih sisa dok je polako ljubila svoj put niže. Malo je skliznula niz krevet dok joj lice nije bilo preko mojih sisa.

Uhvatila sam svoje sise i počela da ih stiskam, a ona je rekla: “Ne bradavice, prepusti njih meni.” Uz to je spustila glavu i jezikom počela da liže moju levu bradavicu, brzo je stavila usta preko nje i usisala je u svoja topla vlažna usta šaljući udarne talase između mojih nogu. sestri lezbici liže sisice

Sve su to bile nove senzacije za mene. Počela je jako sisati i grickati moju bradavicu u ustima i mislila sam da ću se istopiti. Niki je pomerila noge i podigla jednu preko moje tako da su sada bile isprepletene. Sada je skrenula pažnju na moju desnu bradavicu dok je u isto vreme trljala pičkicu o moj kuk.

Zgrabila je rukom moju desnu sisu i počela da stenje sa mojom tvrdom bradavicom u ustima. To je samo dovelo do toga da sam postala vlažnija i još bliže svom prvom orgazmu. Vratila je usta na moju levu bradavicu i pomerila ruku od moje sise nadole, lagano preko mog stomaka. Zastenjala sam, “Ne Niki, ne bi trebalo.”

Rekla je: “Seko, samo mi dozvoli da uradim ovo za tebe, nećeš verovati kakav je to osećaj, veruj mi.” Niki je spustila glavu i vratila se upotrebi usta preko mojih sisa. Stenjala je i šaputala da sam mokra kao i ona. Nežno je pritisnula prste na moju macu i iscrtala krugove oko moje rupe i usmina, ne dodirujući moj klitoris. sestra lezbica je jebe prstima

Osećala sam se kao da gorim i podigla sam kukove sa kreveta. Tada je napokon počela da trlja moj klitoris! Vrisnula sam kao nikada u svom životu! Brže i jače me je jebala prstima, bedra su mi počela da se trzaju, a kukovi su mi se pomerali gore-dole van kontrole. Postala sam glasnija i nastavila sam da vrištim dok su moje telo potresali talas za talasom orgazama. Niki je pokrila moja usta dok je moje mlado telo doživelo prvi orgazam na sestrinim rukama.

Obluzala je svoje natopljene prstiće a potom ih stavila u moja usta. Okusila sam sebe i osmeh mi se pojavio na licu. „Hvala seko…“

„Nema na čemu, i drugi put.“ – osmehnula se i poljubila me.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 16 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 9.902 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!