24 marta, 2023

Sa Mamom u Bioskopu 4. Deo

mama mu jaše kurac u bioskopu

„Sigurna sam da samo ide u toalet“, šapnula mi je majka na uho.

“Nadajmo se.”

Činilo se kao večnost dok smo čekali. Moja majka i ja smo bili podjednako napaljeni. Čekali smo da vidimo šta će biti sa dotičnim. Posle još nekoliko minuta čistog mučenja, čovek se konačno vratio i seo na svoje sedište.

„Vidiš, rekla sam ti da je samo koristio wc “, ponovo je prošaputala moja majka.

“Hvala Bogu.”

“Ali dušo… Sada treba da mi uzvratiš uslugu. Dole sam opasno mokra.“

Uz te reči, moja majka se zavalila na svoje sedište i spustila gaćice do članaka. Raširila je noge i podigla donji deo haljine. Filmski ekran je bio svetao, pa sam video blistave tečnosti između njenih nogu. Njena pica je izgledala privlačno i mokro.

“Šta želiš da uradim?” Pitao sam.

“Dodirni je. Trljaj je. Radi šta god želiš.”

Bez mnogo razmišljanja, prvi put u životu dodirnuo sam majčinu butinu. Lepo sam je stisnuo. Osećala se onako kako bi prava žena trebala. Moj kurac je postao još čvršći, a moja novootkrivena požuda za majkom je zamagljivala svaku rasuđivanje. Polako sam pomerio ruku niz njenu nogu i prema njenom međunožju, zbog čega je zasatenjala.

Dodirnuo sam potom njenu mokru picu. Postajao sam sve više uzbuđen. Ponovo sam dodirnuo spoljašnjost njene tople pičke. Odjednom je stavila ruku preko moje, odgurnuvši je.

“To me više ne zanima“, rekla je ona.

Na trenutak sam se osetio slomljenim. Pitao sam se kako je mogla popušiti moj kurac i naterati me da joj trljam pičku, samo da bi sve došlo do naglog prekida. Ali onda sam video nestašan osmeh na njenom licu i znao sam da ima druge devijantne planove. Tiho je ustala i postavila se iznad mog krila dok je još uvek bila okrenuta ka velikom filmskom platnu.

Htela je da se jebe, a ja definitivno nisam želeo da odbijem. Spustio sam pantalone najbrže što sam mogao. Polako je spustila svoje telo, a ja sam držao svoj tvrdi penis prema gore. Radili smo stvari tiho dok je moj tvrdi penis ulazio u vruću pičku moje majke. Morao sam stisnuti usta da potisnem jauk.

Čuo sam i svoju majku kako suzdržava stenjanje dok sam ulazio u nju. Njena pička je bila topla, mokra i zategnuta. Bilo je nebesko iskustvo. Dok sam ulazio u nju, čvrsto sam stisnuo njeno telo rukama dok mi je sedela u krilu. Sva njena težina bila je pritisnuta na mene. Bilo je izuzetno neprijatno u sedištu u bioskopu, ali intenzivan osećaj pičke oko moje kite je sve to zamaskirao.

„Osećaš se tako jebeno dobro“, šapnuo sam joj na uho dok mi je njeno raskošno telo bilo u krilu.

„Bolje da ćutimo i budemo tihi“, prošaputala je zaigrano. „Ne želimo da iko čuje šta radimo.”

Uz to, ona je polako podigla svoje telo s mojim pulsirajućim tvrdim penisom još uvek u njenoj pički. Zatim je stegnula vaginalne mišiće što je jače mogla, a zatim se polako spustila dole. Bio je to vrhunac seksualnog zadovoljstva. Čak ni studentkinje nisu mogle da rade ono što je radila moja majka.

Glasno sam dahtao. Okrenula je glavu prema meni sa osmehom. „Mislila sam da sam ti rekla da ćutiš? Ako ćeš biti bučan, onda više ne možemo ovo da radimo.“

“Biću tih. Uhhh… Biću tih”, šapnuo sam, skoro je preklinjavši da nastavi.

„Dobro“, odgovorila je, okrenuvši se prema filmskom platnu. mama mu jaše kurac u bioskopu

Moja majka je nastavila sa svojim seksualnim pokretom. Polako bi podigla svoje telo, a zatim ga nežno spustila dok bi stezala vaginalne mišiće tako da bi moj penis bio čvrst. Bilo je to kao seksualno mučenje. U tom trenutku, nisam želeo ništa drugo nego da ustanem i strgnem joj odeću i da je izjebem s leđa. Ali bili bismo uhvaćeni da smo to uradili.

Biti tih i podmukao u bioskopu bio je deo egzibicionističke zabave. To je htela moja napaljena majka. Njen tempo je počeo da se povećava. Prestala je da steže mišiće vagine što joj je omogućilo da se još brže vrti po mome kurcu. Stavio sam ruke na njene bokove dok se kretala i počela je brzo da mi poskakuje u krilu brzim pokretima.

“Uhhhh,” uzdisao sam joj na uvo.

“Moja pička jebeno gori”, šaputala je. “Trljaj je za mene. Protrljaj mi klitoris.”

Omotao sam je jednom rukom oko stomaka i čvrsto je držao. Drugom rukom sam protrljao njenu macu spolja. Bila je u pravu. Njena pička je bila potpuno natopljena i njene vaginalne tečnosti bile su svuda. Bilo je lepo i toplo. Kada sam joj protrljao klitoris sa dva prsta, čuo sam tiho dahtanje. Znao sam da radim nešto kako treba. Osećao sam kako majčino telo lagano drhti.

Dobijala je dvostruko zadovoljstvo, jer je jahala moj kurac, a ja sam trljao njen natečeni klitoris. Njen tempo je počeo da usporava pošto je bila preplavljena zadovoljstvom. Ali ja to nisam dozvolio. Uštipnuo sam je za golo dupe i znala je da treba ponovo da ubrza.

„Uhhh jebi se“, prošaputala je zaigrano.

“Ne usporavaj. Blizu sam.”

“I ja sam.”

“Hajde da svršimo pre nego što se film završi.” Odgovorio sam trljajući njen klitoris zaista brzim kružnim pokretima, što je istog trena poslalo trzaj kroz telo moje majke.

Leđa su joj se na trenutak izvila i dahtala je. Kada se pribrala, nastavila je da jaše moj kurac brzim tempom, trudeći se da bude tiha i diskretna koliko je mogla. Mogao sam da osetim kako počinje da se migolji i trese dok sam držao njeno telo. Oboje smo dostizali svoj seksualni vrhunac. Osećaj je bio neosporan. Oboje smo bili na ivici velikog orgazma.

“Svrši u moju pičku”, šapnula je. Moja majka je stisnula mišiće vagine.

Osećao se kao snažan stisak. Planirala je da me pomuze za svaku kap sperme koju sam mogao da proizvedem. Bio sam blizu orgazma, ali nisam želeo da svršim tako brzo. Hteo sam da moja majka prva svrši. Pa sam nastavio da trljam njen klitoris i pičku. Izvijala se dok me je jahala. Njena leđa su se izvila i naslonila se na mene, dok je njena pička zadržala čvrst stisak na mom besnom tvrdom kurac.

Dao sam sve od sebe da ne svršim pre nje. To je bila džentlmenska stvar. Moja majka se nagnula napred i držala se za sedište ispred nas. Polako je jahala moj kurac dok je stezala mišiće vagine. Dok sam nastavio da trljam njen klitoris, navala tečnosti je počela da curi iz njene pičke. Svuda je pravilo veliki nered. Dala je sve od sebe da potisne jauke.

Svršila je nečujno, ali njeno telo je drhtalo dok su tečnosti tekle niz njene noge, na moje pantalone i na pod. Svršio sam duboko u majčinu pičku. Pucao sam nekoliko puta, gomilu sperme, što je bilo tako dobro da sam umalo povikalo, ali sam zadržao jauk. U tom trenutku, oboje smo doživeli zapanjujuće orgazme. Moja majka se ponovo naslonila na moje telo. Oboje smo bili potrošeni. Moj penis je polako postajao mlitav u njoj.

„Ti si najbolji sin“, prošaputala je.

Završni kadrovi su počeli da se pojavljuju. Svetla su se palila u sali.

“Sranje. Bolje da se obučemo.”

Moja majka je ustala i salvetama obrisala vaginalne tečnosti oko nogu. Uradio sam isto, pa sam brzo zakopčao pantalone. Moja majka je povukla gaćice i pokušali smo da se ponašamo prirodno. Pokupio sam kokice i sokove i napustili smo salu.

Deo 3 od 3: Epilog

Vožnja automobilom kući uglavnom je bila tiha. Bila je to nezgodna situacija za oboje. Upravo smo se upustili u vrući incestuozni seks i niko od nas nije znao kako da reaguje na to. Ko bi uopšte znao?

Skrenuo sam na prilaz i parkirao u garaži. Kada sam ugasio auto, moja majka je samo ćutke sedela. Na licu joj je bio prazan izraz

“Šta smo mi to upravo uradili?” upitala je mama odmahujući glavom. “Ne mogu da verujem u ovo.”

Sve je konačno stiglo moju majku. Alkohol je nestao i ona je konačno ponovo jasno razmišljala. U tom trenutku sam se osećao kao najveći kreten na svetu što sam iskoristio seksualne prednosti svoje polu pijane majke.

“Žao mi je. Trebalo je da prekinem.”

Moja majka je stavila ruke na lice. “Ne krivi sebe. Bila je to moja greška.”

“Ne mama, trebao sam…”

„Nemoj nikome reći“, rekla je, okrenuvši se da me pogleda. “Obećaj mi da nikada nikome nećeš reći za ovo. Biću uništena. Moj život bi bio potpuno uništen kad bi neko saznao šta smo uradili.”

“Naravno mama. Obećavam.”

Moja majka nije ništa odgovorila. Umesto toga, samo je izašla iz auta i ušla u kuću. Sedeo sam par minuta sam osećajući se kao seronja. Misli i pitanja su mi se vrtela u glavi. Kako sam mogao da uradim tako nešto? Kako sam mogao dozvoliti da se bilo šta od toga dogodi? Da li bi mi ikada oprostila?

Unutar kuće primetio sam mamine crne gaćice na podu. Bio je to čudan prizor jer je moja majka tako uredna osoba. Nikada ne ostavlja odeću da leži okolo. Mora da je bila skrhana. Pokupio sam gaćice da ponesem u majčinu sobu. Bile su mokre od njene vaginalne tečnosti, a verovatno i od moje sperme, koja je morala da iscuri iz nje.

Kada sam se popeo uz stepenice, video sam majčinu haljinu na podu. Pitao sam se koliko je morala biti uništena kad je bacala svoju skupu odeću po kući. Na podu je bio i crni grudnjak moje majke. Deo mene je ponovo postajao blago uzbuđen. Uzeo sam njen grudnjak i poneo svu njenu odeću. Skoro sam se plašio da pogledam u njenu sobu. Pretpostavio sam da je morala biti potpuna olupina nakon seksa sa sopstvenim sinom u bioskopu.

Takođe, mora da je bila besna na mene. Kada sam pogledao u majčinu sobu, video sam njenu golu zadnjicu. Bila je potpuno gola, od glave do pete. Stajala je ispred svog stola i skidala nakit. Stajao sam zamrznut. Nakon što je skinula obe minđuše i ogrlicu, otišla je do kupatila i ja sam je prvi put u životu video potpuno golu.

Njeno telo je izgledalo prelepo. Bilo je zrelo i seksi. Njene grudi su se malo spustile, a telo je izgledalo raskošno sa pravom količinom ženskih oblina. Bila je potpuno bez stida što je bila gola preda mnom.

„Očajnički mi je potreban tuš“, rekla je, stojeći gola. „Sigurna sam da bi i tebi dobro došao. Oboje smo sada prilično prljavi nakon svega što smo uradili večeras.“

„Da“, bilo je sve što sam uspeo da kažem.

„Hoćeš li da mi se pridružiš? Koristilo bi mi da mi neko opere leđa.“

“Da li si sigurna?”

Ona se nasmešila: “Ti si me naterao da svršim i špricam večeras. Pošteno je da mi pomogneš da se očistim, zar ne?”

“To ima smisla.”

Moja majka se nasmešila i ušla u svoje kupatilo, potpuno gola i nepostiđena. Pratio sam je, skidajući odeću u tom procesu.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 41 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 13.594 times, 23 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!